Resident evil 5

poruka: 411
|
čitano: 107.202
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Resident evil 5
17 godina
neaktivan
Resident evil 5

Ajme evo sa mojom konfiguracijom SVE na high i 1690x1050 samo sam blur iskljucio.Nema trzanja igra je pre*ebena svaka im cast na obavljenom.Inace igram na veteran i sada sam stao na drugom chapteru di me neko cudoviste napada a ocito ga moram namamiti  da ga spalim a neznam kako... :(

dali netko zna taj dio kako da predem?

Igra 10/10 :D

roby
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Resident evil 5

Namamiš ga da te prati do te pečnice i kad uđe tamo kađaš ga u one njegove ''mjehuriće'', onda se on raspadne i tako dobiješ na vremenu da stigneš izać i upalit pečnicu..

16 godina
Resident evil 5

evo ja sada dosao do 3-1 chaptera i trebam skupiti zadnjim komad one ploce.

ali oni krokodili mi previsoko dignu adrenalin da vise nemogu nastaviti dalje LOLSmijeh

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

odaklen ste nabavili igru jako mi sporo teče 50 kb

BAN

0 0 hvala 0
16 godina
cromaster kaže...

odaklen ste nabavili igru jako mi sporo teče 50 kb

ja iz ducana xD

Luckyluke!
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

Jel zna neko sto mi izbaci dont send kada ulazim u igru?

Ja licno mislim da trebam instalirati 9.9 drajvere.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.9.2009 13:41 (fareee).

0 0 hvala 0
16 godina
fareee kaže...

Jel zna neko sto mi izbaci dont send kada ulazim u igru?

Ja licno mislim da trebam instalirati 9.9 drajvere.

Ako inaš kakvi treiner ti zna izbaciti ili ako koristiš onaj program za igranje preko hamachija, a ne stisneš po drugi put F12.

16 godina
neaktivan
Resident evil 5

Nemam nikakav treiner niti hocu da igram preko hamachija.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
s0me0ne kaže...

Namamiš ga da te prati do te pečnice i kad uđe tamo kađaš ga u one njegove ''mjehuriće'', onda se on raspadne i tako dobiješ na vremenu da stigneš izać i upalit pečnicu..

Ja sam ispalio samo jedan metak s tim likom. Kda uđes u sobu gdje je taj krematorij, odi lijevo i cekaj da gamad uđe unutra. Nemoj zaboraviti pozvati zensku kod sebe jer ona ode na desnu stranu, a gamad onda za njom. Znaci kada si sve to napravio i cekas tu gamad imaj ciljnik na onoj plinskoj boci i kada krene prema tebi pucaj. Kada eksplododira stisni "C" i pocni trcati kroz kremaotrij do druge strane do panela. Odmah klikni na panel jel mu treba par sekundi da zatvori vrata. To je to, lik se zapali i onda odes tamo gdje si ga nasao i otkljucaj vrata ;D

luckyluke kaže...

evo ja sada dosao do 3-1 chaptera i trebam skupiti zadnjim komad one ploce.

ali oni krokodili mi previsoko dignu adrenalin da vise nemogu nastaviti dalje LOLSmijeh

Ma samo protrcis pored krokodila, nemoj pucat u njih jer bzvz trosis municiju. Na veteranu je to vazan segmenat, pa mi je stednja glavna taktika ^^

Preporucam da si uzmete onaj stuner za 3 somica, odlicna stvar. Takođe melee prsluk jer sa stunerom cete biti stalno u melee range-u.

“Let’s put a smile on that face!” xfire - gabrielgraysylar
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

previse ti hvala tnxxxxx

MB: Intel iQ45 CPU: Intel Core 2 Duo E8200 RAM: 2x2Gb DDR2 800 Corsair HDD: 500 Gb Seagate Baracuda GRAFA: Vga Gainward nVidia 9800GT/1024mb
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Resident evil 5

Sredil sam gamepad i sad radi kak treba.

Ipak, dosta je teško igrati s njim pa ipak mislim da budem moral s mišem i tipkovnicom.

Igra je sama po sebi vrlo vrlo dobra, to sam naravno i očekival od Resia ali malo mi je previše akcije u odnosu na Nemesis.

Vidim da  ima puno dodatnog i bonus materijala koji se otključava tijekom igra i to je vrlo pohvalno.

Količina detalja u samoj igri je zapanjujuća, toliko stvari se dešava oko vas u "kugom" zaraženom području da je to nevjerojatno.

Pomalo je smiješni odabir imena ženske junakinje, no otkud su developeri mogli znati kolikim rasponom pojmova i prenesenih značenja mi ovdje raspložemoCool

Snimil sam i jedan mali, kratki i slatki

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

Evo ja sam prošo Resident evil 5 na kompu i baš sam uživao.Sad treba ponovno proći mercenaris i za sva oružja kupiti beskonačne metke ali ćemo i to sreditiSmijeh.

Aldex
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.9.2009 21:30 (Aldex).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

Samo da pitam tko je od vas prošo chapter 3-2 ili još daljeNeodlučan?

Aldex

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Resident evil 5

Dobra priča, još bolja grafika..     ali na animaciji likova i kontrolama se moglo još malo poraditi Neodlučan

Sve u svemu ja bih rekao nekih 8/10.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Aldex kaže...

Prosao igru, sada rokam na profesinalu, zasto?

16 godina
neaktivan
Sylar kaže...
Aldex kaže...

Prosao igru, sada rokam na profesinalu, zasto?

Ma zanimalo me kako ste prošli 3 chainsaw majinia na chapteru.Vidim da si ga prošao na veteran svaka častCool.

Aldex
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

kamera je malo sjebana kao i u četvorci, ali ova partnerica uffffffffff dobra dobra

MetallicA

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Resident evil 5

a molio bi stvarno ovog chainsaw kako ga preci aaaaaa ide mi na zivce :D

roby
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Resident evil 5

meni na zivce idu oni puzzleovi sa laserima kaj ih trebas okretati da bi se zrcalilaViče

Luckyluke!
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Resident evil 5

Evo ja dosao do chaptera 5-1 i neznam kako ubiti onog bossa

Ima netko rjesenje?Gdje da pucam?Cime da pucam...?

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Evo ja dosao do chaptera 5-1 i neznam kako ubiti onog bossa

Ima netko rjesenje?Gdje da pucam?Cime da pucam...?

Ako se ne varam to je onaj pauk ili ti U-8. Pa samo trci u krug i kada ti je u videokruku njegova noga s crvenim osjetljivim mjestom, pucaj u to. Kada mu glava padne na platformu uzmi shotgun i dođi mu do glave i odvali po njemu. Radnju ponavljaj dok ne umre. Tip: municiju dobivas od onih komaraca koji izlaze iz njega.

Aldex kaže...

Ma zanimalo me kako ste prošli 3 chainsaw majinia na chapteru.Vidim da si ga prošao na veteran svaka častCool.

Hvala, da odmah i tebi odgovorim. Za Majini Chainsawa moras koristiti okolinu i melee udarce. Najbolje ti je rokati u ono elektricno sranje pored stepenica i onda melee po njemu. Ili ga namami do neke bacve koju nisi unistio i onda melee po njemu. Samo pazi kada ga roknes po zadnji puta lik ti ode frenzy i onda mase onom masinkom ko luđak neki. Taj lik mi je uz Weskera najtezi u igri. 

Nadam se da sam pomogao ;D

16 godina
neaktivan
Resident evil 5

Hvala!Odlična je to strategija i sigurno si jedan od onih odličnih igrača Residenta ali i ja sam prošao igru na veteran na kompu a na PS3 na proffesionalCool.Znam kad uđe u frenzy mode da podivlja i maše sa motorkom ko luđakBelji se.Ali je onda jako slab dovoljan mu je jedan metak iz shotguna i nokautiran jeSmijeh.Meni je također jedan od najgorih nervira me kada maše sa motorkom i onda se smije ko luđakViče.

Aldex
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.9.2009 11:54 (Aldex).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

Zasto mi crasha kod mog prijatelja ide bez problema i to sa slabijom grafom.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

facek pokretao sam neki trainer i izbaci me par puta tj pocnem igrat ono izbaci,i sad kad me je izbacilo uništilo si save kaze da ga nemoze pronaci sta da radim neda mi se igrat ispočetka.

zna li netko kakav trainer koji radi da ne izbacuje iz igre.

BAN

0 0 hvala 0
16 godina
Resident evil 5
nikako da predem onog bossa na chapteru 5-2. ima netko kakvo rjesenje?
Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ej ajde mi pošalji svoj save games molim te tu sam negdi sta

BAN
16 godina
neaktivan

Znam da ovo pitanje nije vezano za temu ali molim te odgovori mi sad.Kako cu ponovno instalirati graficku?

16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
nikako da predem onog bossa na chapteru 5-2. ima netko kakvo rjesenje?

Prilicno jednostavno rijesenje i nacin na koji sam ga ja ubio. Odi na chapter select, izaberi 3-1 i pokupi rocket luncher, zatim quit i save. Zatim ponovi jos jednom radnju, ali ovaj puta daj ševi da uzme rocket luncher (rocket luncher je na sredini na onom brodu, za one koji nisu znali ;). Lijepo odes na 5-2 opalis jedan rocket luncher, ako nije dosta uzmes od ševe jos onaj dodatni sto si pokupio i dovrsis posao.

Ista stvar je i za pare, najprofitabilniji su vam 3-1(moze se skupiti itemi u vrijednosti od 12k samo sa dva ispaljena metka) i 5-1(to je najbolje koristiti kada prođete igru sa nekim od oruzja koji imaju beskonacno municije, samo koljite ove lickere i dropaju vam sve ukupno 10 k, odnosno 4 ta neka dijamantna srca)

Mogu vam napraviti video za 3-1 i blaga koje sam nasao pa staviti na youtube ako zelite i ne znate gdje se sve tocno nalazi. Znaci samo dva ispaljena metka i bez neprijatelja, 5 minuta posla i preko 12k golda u džepu :D

16 godina
Resident evil 5
Hvala puno!Ove ce mi tvoje informacije stvarno dobro doci :D
Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Resident evil 5

Bia san skinia kad je bia benchmark i dalo dobar rezulatat za moju konfu,

sad bi ga stvarno moga zaigrat

Najbolji osjećaj je upala mišića........
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Resident evil 5
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice