Potpisujem!!
Kako napreduje igra ljudi?
Prosao sam je s frendom već u co-opu.
Svaka čast na koju razinu?
najlakše xD
najlakše xD
Ja sam isto prvi put na PS3 igrao na najlakše.Hočeš ju ići proći na normal?
Najgori bossovi su onaj zadnji na wesker i onaj što ga moraš sa bacačem plamena kuriti, s onim smo se još najduže mućili, ja sam ga stalno kuril a frend pucal po njemu i nekak smo ga rješili, još sad neznam što mu zapravo treba raditi.
Najgori bossovi su onaj zadnji na w.... i onaj što ga moraš sa bacačem plamena kuriti, s onim smo se još najduže mućili, ja sam ga stalno kuril a frend pucal po njemu i nekak smo ga rješili, još sad neznam što mu zapravo treba raditi.
Baš to kuriš ga i onda ga gađaš u one roze kugle na tijelu.
Na jednom kompu?Kako?
Kako tebi igra napreduje luckyluke?
Eh zapeo sam na chapteru 5-2 srecom upomoc je stigao Sylar pa mi pomogao Krecem dalje ali tek sutra vec sam danas jako puno igrao RE5
Na jednom kompu?Kako?
Mislim da nije igral na jednom kompu.
Na jednom kompu?Kako?
Ne preko hamachija i još jedno programića, slatkog programića xD.
Daj objasni kako jer hocemo ja i moj prijatelj igrati co-op
Eh zapeo sam na chapteru 5-2 srecom upomoc je stigao Sylar pa mi pomogao Krecem dalje ali tek sutra vec sam danas jako puno igrao RE5
Ma taj boss uopće nije težak samo ga kuriš pucaš u roze kugle i DOWN je.Vjerojatno češ sutra proći igricu
.
Osvojio sam beskonačni rocket luncher na kompu.To mi je zakon oružje
.
.
Prosao si igru za manje od 5 sati, nice. Ja upravo sada radim na tome, ali na veteranu. Također pokusavam sve "S" na veteranu, do sada sam uspio. Stao sam na shapteru 3-2, sutra nastavljam, ako ce mi se dati ^^
Ja sam si cetiri oruzja piknuo na infinite: S&W M500, H&K PSG1, SIG 556 i Beretta M93R. ZA ševu sam uzeo Ak-74 i onaj njezin bow.
Sve likove sam otkljucao na mercenaries i sada haklam s weskerom i paralelno haklam na profesional ^^
.
Prosao si igru za manje od 5 sati, nice. Ja upravo sada radim na tome, ali na veteranu. Također pokusavam sve "S" na veteranu, do sada sam uspio. Stao sam na shapteru 3-2, sutra nastavljam, ako ce mi se dati ^^
Ja sam si cetiri oruzja piknuo na infinite: S&W M500, H&K PSG1, SIG 556 i Beretta M93R. ZA ševu sam uzeo Ak-74 i onaj njezin bow.
Sve likove sam otkljucao na mercenaries i sada haklam s weskerom i paralelno haklam na profesional ^^
Ma svaka čast kada osvojiš Infinite rocket luncher nečeš imati više uopće problema s bossovima,sub bossovima...
Što se tiče oružja sa beskonačnim metcima odabrao si najbolje u igrici.Ja sam SI na PS3 za sve kupil infinite ammo prošo na proffesional prošo merceinaris imam 100% completed a an kompu za S&W M500,ROCKET LUNCHER,AK-74,hydra.Budući da si odličan igrač resija proći češ ga na proffesional bez pol frke.Kada dobiš sve s rankove na chapterima otključaš češ figuricu wesker (rare)
Luckyluce kako je tebi prošao chapter3-2.
Evo ljudi samo da kažem.. ima načina da se dobije laserski nišan bez gamepada..
jack daj mi se u detalje oobjasni kako co-op igrat preko hamachia ajde pls!
jack daj mi se u detalje oobjasni kako co-op igrat preko hamachia ajde pls!
Evo ja cu ti(ja i jack smo skupa igrali co-op)spoji se frend kod tebe na hamachi,ideš ti u igru new game i cekas ga tamo gdje ti pise (organize,buy,redy)
on upali onaj program koji ti je "jack" poslao i on ide join game->custom game->search i tamo stisne F12(čut če zvuk working)i onda stisne da te traži i kad uđe k tebi opet F12(da prekine prijenos)jer ce mu crashati igru.
I prije toga vani u onom programu imas dva registri fajle klikni na onog na kojem pise za hamachi.
ma bio si ti meni objasnio samo kad ja idem trazit igru (on je sve ok napravio) kad stisnem f12 necujem nikakav zvuk warna
ma bio si ti meni objasnio samo kad ja idem trazit igru (on je sve ok napravio) kad stisnem f12 necujem nikakav zvuk warna
Pa si uključio onaj progaramčić?
da ali meni samo kaze nesto transfer completed ali to mi govori i kad je ukljucen programcic taj i kad je iskljucen lol
Odoh igrati kod frenda.
Kako cu vratiti drajvere koji su bili instalirani kada je grafa napravljena?
Kako cu vratiti drajvere koji su bili instalirani kada je grafa napravljena?
Tako da uzmes CD od graficke i instaliras ih.Onda cete sistem pitati dali ih zelis zamjeniti ti stisnes "Yes" i pricekas koju minutu
najbolji jeRE4.najbolji nastavak i jedna od najboljih igara uopće