Pa mislim da ćeš samo morati skinuti još jedan update kada igra izađe. Al nisam siguran. Inače ima li zainteresirnaih za klansko igranje?
ja sam zainteresiran...steam name teran654 pa me dodaj
Pa mislim da ćeš samo morati skinuti još jedan update kada igra izađe. Al nisam siguran. Inače ima li zainteresirnaih za klansko igranje?
ja sam zainteresiran...steam name teran654 pa me dodaj
Haha, moram priznat da su mi smiješni reviewi korisnika na Metacriticu koji igri daju ocjene od 0-3 i kao glavnu manu navode to da je igra preteška i da bi ju trebalo pojednostaviti kako bi bila sličnija Cod-u
Ja ne vjerujem što čitam xD
Haha, moram priznat da su mi smiješni reviewi korisnika na Metacriticu koji igri daju ocjene od 0-3 i kao glavnu manu navode to da je igra preteška i da bi ju trebalo pojednostaviti kako bi bila sličnija Cod-u
Nisam ni ja vjerovao kada sam isto tako gledao za ARMU :P
To je po meni isto kada omalovažavaš neki fakultet zbog težine, lol.
Nisam ni ja vjerovao kada sam isto tako gledao za ARMU :P
To je po meni isto kada omalovažavaš neki fakultet zbog težine, lol.
Stvarno moraš biti fantom da pišeš te gluposti. Također neki navode usporedbu UT3 i RO2 i kažu da bi igra trebala ići na najmanje 60 fpsa zbog istog enginea, a nisu svejsni koliko je RO kompleksnija igra i samim time zahtjevnija.
Kada će izaći modovi, jel ima koji uskoro ili će se morati dugo čekati?
Igra tek izašla, a ti bi već modove. Pogledaj na službenom forumu ako ima koji u izradi. Inače ako je itko zainteresiran za klansko igranje, Mrcine imaju sekciju za RO2. U slučaju da ste zainteresirani evo link http://www.mrcine.org/boards/
Igra tek izašla, a ti bi već modove. Pogledaj na službenom forumu ako ima koji u izradi. Inače ako je itko zainteresiran za klansko igranje, Mrcine imaju sekciju za RO2. U slučaju da ste zainteresirani evo link http://www.mrcine.org/boards/
Pa rekli su da će WW1 mod i još neki biti odmah nakon izlaska spreman za skidanje... I mene zanima kada bi mogao taj WW1 mod, iako ću i bez njega imat dosta zabave u običnoj igri
Padaju li i vama (koji ste igrali) frejmovi kada zumirate sa snajperom - meni se prepolove... Inače super igra, ali bogami zahtjevna.
Evo pošto je izašla Red Orchestra 2 napraviti ću mali review i pokušati biti što objektivniji.
Općenito volim i jako me zanima sve u vezi drugog svjetskog rata, a pogtovo što se događalo na Istočnom frontu. To je jedan od glavnih razloga zašto me privukla ova igra i njezin sam razvoj pratio gotovo od samog početka. Ono što moram reći je da je igra jako nemilosrdna i ne daje vam prostora za pogrešku jer ćete u suprotom čekati svoj red na respawn. Mehanika igre traži privikavanje, ali kad ju pohvatate uživati ćete zbog toga jer je ona prilagođena sporijem gamplayu i svako izigravanje Ramba je nepotrebno. Oružja u igri su jako dobra i vrlo vjerno prenesena u igru, ono što je vrlo zanimljivo je da nakon iscrpljujućeg trčanja teško ćete pogotivi nekoga sa stojeći jer će vam se ruka tresti i meci će letiti po svuda.
Druga stvar koja me je oduševila u igri je glazba koja svira ovisno o trenutnom stanju na bojištu i ovisno dali igrate kao Nijemac ili Sovijet, jedina mala mana ide na njezinu repetitivnost. Grafika je solidna, ali ništa više od toga, ali da budem iskren i ne treba više. Također bi rekao da svi ljubitelji brzih pucačina koji nisu spremni za učenje i savladavanje mehanike mogu slobodno zaobići igru jer ona od vas zahtijeva angažman i strpljivost. U 15 sati koje sam odigrao što u Beti što u finalnoj verziji mogu reći da sam samo uživao i nisam naišao na nikakve ozbiljnije probleme, pogotovo u finalnoj verziji. Dečki iz Tripwirea odradili su dobar posao, a i ne sumnjam kako će ga raditi i dalje pošto se već spremaju patchevi za neke probleme i bugove.
Grafika: 7/10
Glazba: 9/10
Gameplay: 9/10
Trajnost: 10/10
Općeniti dojam: 8.5/10
Na kojoj rezi i grafičkim postavkama igraš Dodinho, otprilike barem? Puno se ljudi žali na optimizaciju, a ni meni ne radi baš najbolje s obzirom da grafika i nije spektakularna.
Na kojoj rezi i grafičkim postavkama igraš Dodinho, otprilike barem? Puno se ljudi žali na optimizaciju, a ni meni ne radi baš najbolje s obzirom da grafika i nije spektakularna.
Na slici su ti postavke, a FPS je oko 40 stalno, tu i tamo padne na 30 ili ispod, ali to dok se ne učita renderira cijela mapa. Smanji detalje sijena i dobiti ćeš dosta isto tako možeš maknuti bloom i slične nepotrebne gluposti. Btw, koliko sam čuo Tripwire planira izdati patch koji će drastično poboljšati performanse.
Btw, grafika izgleda lijepše nego na gornjim slikama jer zbog resajzanja gubi na kvaliteti i nije oštra
Kako to ide, ako uopće ide, kad sve staviš na max?
Kako to ide, ako uopće ide, kad sve staviš na max?
Po defaultu je sve na Ultra, mogu igrati, ali to je premalo FPS-a za MP, pa sam smanjio kako bi imao barem 40-45. Na ultra bi bio oko 30-35.
Meni se jedini problem s FPSom za sada pojavio malo prije dok sam igrao kao marksman. Ista stvar koju je i Landser_33 spomenuo. Kad god pogledam pogledam kroz scope FPS obavezno pada na oko 20. Ak još ima dima i trave zna pasti i niže. Baš ću probati smanjiti postavke (čim mi skine novi patch od 219,2 MiB) da vidim koliki će onda biti FPS drop.
Inače igram skoro na najvišim postavkama bez nekih problema na 1680x1050, s tim da sam smanjio AA i isključio bloom i motion blur čim sam prvi put pokrenuo igru.
Evo igram je i super je doživljaj istočnog fronta...
Nego imam pitanje, prelazim kampanju i kad me ubiju automatski me prebaci na vojnika npr rifleman iako bih ja assault pa me zanima jel mogu ja to mjenjati dok sam ubijen i čekam respawn???
Dodinho, vidim da ti je upaljen Framerate Smoothing koji ti automatski locka frejmove na 45 - bolje ugasi to i upali Vsync (forcaj ga skupa sa Triple Bufferingom kroz Catalyst ili D3DOverrider) pa će ti na 60 fps-a vrtiti.
Evo za one kojima smeta engleski sa ruskim i njemačkim naglascima, evo kako promijeniti da njemci pričaju njemački a rusi ruski:
Native Languages Settings
Da se ne bi dogodilo da dobijemo ban zbog prčkanja po igri?
kakav vam je hitbox i jel imate problema sa lagaom,vidim da se ljudi na nekim forumima na to žale
kakav vam je hitbox i jel imate problema sa lagaom,vidim da se ljudi na nekim forumima na to žale
Dok je ping normalan padaju ko glineni golubovi :)
Dosada nisam imao nikakvih problema sa hitboxom. Jedino nisam sigruan dali je ono kašnjenje kad nekog ubiješ postavljeno u serverskim pravilima ili je neki lagg sa serverom jer mi se dogodi da 10 sek nakon što nekog ubijem se pojavi gore desno da sam nekog ubio. Malo čudno...
To je namjerno, tako da ostaneš u neizvjesnosti da li si ga ubio, mislim da nekada ovisi o udaljenosti
Hitbox je imao problema, gdje u zatvorenom prostoru na metar udaljenosti, ispalim nekoliko metaka u neprijatelja, a njemu ništa,
u zadnje vrijeme nisam igrao, pa možda je već popravljeno
Da li ima zainteresiranih za priključit se klanu za predstojeće mečeve?
Mislim da je uvijek namjerna pauza od 1-2 sec. Još duže traje kad protivnika smrtno raniš pa mu treba malo duže da umre. Najduže traje kad ga raniš tako da on još može teturati i pucati neko kratko vrijeme dok ne umre. U tom slučaju vjerojatno treba kojih 10sec da se pojavi poruka.
Jednom mi se dogodilo da me neki lik smrtno ranio s leđa. Ali ja sam taman uspio proći kroz neka vrata i okrenuti se. Taj lik je krenuo za mnom jer je valjda mislio da me nije ubio no kad je došao do vrata popio je par komada olova iz moje G.41. Par sekundi poslije toga "umro" sam i ja te su se pojavile poruke da sam ja ubio njega i one mene. Baš me zanima što si je lik mislio :)
Da li ima zainteresiranih za priključit se klanu za predstojeće mečeve?
Eh da se ima vremena i mogućnosti, možda bi se i javio
Ista stvar se i meni dogodila, ali jednom se dogodilo da lika probijem bajonetom i tek se za 5 sek pojavi da sam ga ubio. Prva pomiso mi je da je to do servera jer sam vidio da na nekim uopće ne piše dali si nekog ubio.
Ja praktički igram marksman only tako da kad lika krknem u bulju, znam da je za njega ''lights out'' barem do sljedećeg respawna jelte - dosta je moćna optika na snajperima (za ono vrijeme), barem 6x40. Samo se još moram bolje naučiti procjenjivati pad metka jer nije isto kao u BC2 gdje ti vidiš žućkasti metak i njegov lagani pad, ovdje nema toga.
EDIT: Za pad fps-a pri snajpanju nije kriv TWI nego je to jednostavno tako - igra renderira okolinu kroz samu optiku istovremeno sa okolinom izvan okvira optike što je prilično zahtjevno... (jedino RO to radi, u COD-u je sve crno okolo zoomiranog vidnog polja, dok npr. u BC2 Vietnamu engine zoomira sve).
Meni je samo malo žao da na Spartanovki ne možemo uništavati one drvene ograde kao otprilike u BIA: Hell's Highway.
Isplati li se nabavljati radi SP - a ? Ako me razumijete..
Iako inače jako volim igrati kao marksman ali u RO2 mi je optika nekako nepotrebna. Jako rijetko sam do sada došao u situaciju da u kojoj mi je baš trebala optika. Pa rađe uzimam ELIT RIFLEMAN ili SQUAD LEADER jer s G.41 ili SVT-40 mogu pogoditi više manje sve što trebam na daljinu a budući da rade poluautomatski odlični su i za blisku borbu.
Meni je samo malo žao da na Spartanovki ne možemo uništavati one drvene ograde kao otprilike u BIA: Hell's Highway.
Ja mislim da sam vidio kako dio ograde nestaje kad je ručna eksplodirala blizu nje. Ali BIA to svakako ima puno atraktivnije napravljeno.
Isplati li se nabavljati radi SP - a ? Ako me razumijete..
Ne. Pogotovo jer AI baš i nije bajan pa sve prilično loše izgleda.
Jel itko probao igrati sa scoped Ghewerom? Optika izgleda presmiješno, ali nakon navikavanja rula isto kao i scoped SVT-40 jer su obje poluautomatske i još s optikom dobijaju na snazi. Ali ipak najdraže oružje mi je MKB-42 i Mosin-Nagant.
Hint: Stisnite 6 dok igrate sa Marksmanom kako bi spustili pogled na iron sight ako gađate bliske neprijatelje.