i kako je proso turnir?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo sad smo gotovi...bilo dobro...al puno živciranja al kako nas je bilo više sa bug foruma..bili smo bolji ...sad idem odmorit malo.....
Ispricajte mi molim vas kako je bilo?
Koliko je trajalo?
Koliko je njih bilo a koliko vas?Koji su rezultati??
Mjesta?
Tko je prvi??
Trajalo 2-2,5h
1 njihov, nas 5 :)
Mjesta variraju. Nema prvog jer nismo ustvari imali turnir, nego friendly match :)
Kad bu nas bilo 6:6, onda će bit turnir...
Evo što sam slučajno krajičkom oka uhvatio:
http://rapidshare.com/files/129391237/turnir.avi
Nova disciplina: kolko se visoko može skočit u zrak :)
Ivane, bi osi dobar, svega sam te dvaput uspio prestići...
ispravak @burs:
2 njihova 5 naših...s tim da su se neki povremeno isključili...al meni je bilo više nego ok...jedino je iwek bio jako ljut...u nekim situacijama s pravom...al opet...to je igra..nismo za novce igrali...čisto iz gušta...nadam se da ćemo se opet naći al u većem broju...
Bilo je to neka vrsta probe koju sam zamislio u vezi osnivanja klana.
Mogu reći da je prošla
Samo da je bilo malo više PCE članova.
Uglavnom, bilo je dobro, s tim se morate složiti!
Eto sad je najvažnije izmisliti prvi dio domene naše web stranice.
Ja sam za crogrid, bacajte svoje prijedloge.
Kad bi bilo tako stranica bi bila ova: crogrid.hcl.hr.
Burs, na tebe pada dizajn, kak si i obećal!
Neka zaživi hrvatski Grid klan!
Tada budu uslijedila i prava natjecanja.
xfire

nije mi to baš jasno da za svaku igru novi klan...
EDIT:
a jel bi možda bilo bolje to tvoje CROGRID...da bude CRID
izbrisano
ma nije mi ni bitno
ime@CroCrew.....
osnivamo taj klan od kad je izasel GRiD dajte malo brze da znam na cemu sam

Jeste primjetili jednu novost u 1.2 verziji?
Naime postoji pojam "Clean Race" za koji dobite bod ili dva ukoliko nikog ne taknete tijekom utrke, naravno niti zid i slične nepogode.
Jučer u jednoj situaciji u igri sa čak 7 legendi istodobno, na stazi Istanbul, završil sam drugi, dobil 7 bodova+2 za clean race-cool.
nije da obracam pozornost na detalje al maknuli su one antene na astonu da vam ne smetaju kad vozite sa pogledom na cijeli auto XD
evo upravo instaliram....kako da igram preko neta i imaju neki evropski serveri ( mogu i balkanski)
moja preporuka.prvo prijedi singleplayer iliti gridworld a onda idi na multiplayer jer budes na multiplayeru sve krsil oko sebe ako odma tak krenes,a takve ne podnosim.
kad prijedes SP budes skuzil fiziku igre,staze itd,i tek onda budes spreman za multiplayer.
Kao, prvo, ista preporuka desinger, prije nego stupiš u "pakao" multia, moraš znati staze...
Jučer smo igrali do "danas", do 3 u noći.
iwek i ja, može se reći da smo harali.
No, imal sam jedan neobičan problem, u sobi mi je bil ogromni skakakavac i nije se dal van...
3 put sam ga izbacil, no opet je došel unutra pošto su vrata otvorena.
Još je u sobi, sad ga idem ponovo "izbaciti" jer bude inače "crkel".
Eto, vrlo smiješno ali istinito.
3 put mi je skočil na glavu dok sam igral...
Koji doživljaj
3 smo u top 100, veoma dobro.
Izuzetno smo jaki.
Dajte prijedlog za ime klana, burs će odraditi ostalo...
Prokleto smo jaki, ispred je još barem 20 varalica, tak da rulamo, ko i obično mi Hrvati.
Već ugovaram susret sa BEER klanom, jaki su, vjerujte...
No, i mi smo.
Ajd, ime klana molim
Moj prijedlog je crogrid.
evo da ne kompliciram previše...podržavam Amorov prijedlog...dakle: CROGRID
evo kontaktiral sam glasace i dobili smo par prijedloga: crogrid,crospeed,crodrivers,cro4life, moj: crodrivers4life
pa sad glasajte....najbolje da mi posaljete svoj glas na pp da se tu bezveze ne "spama"
Evo, bit će CroGrid.
Burs, daj mi se javi, ne znam kak te kontaktirati jer te nema na msn-u...
Također, CRO-thuner-a bi htjel u klanu, ak vidiš ovo javi mi se na pp.
Moramo napraviti web stranicu, Burs bude za to zadužen, svi ostali koji se u to razumijete i željni ste pomoći, javite.
Svaka pomoć je dobrodošla.
Jel imas kakve ideje kak bi stranica mogla izgledat? Nije bed napravit, samo treba imati neki layout, tj. definirati okvirno kak treba izgledati.
Ajd mi ostavi tu neki info ili jos bolje na msn, jer sad tebe tam nema :)
Bok svima!
Kao što i većina vas znate da je CroGrid klan u fazi oformljavanja, neupitno je da ćemo imati vlastitu poddomenu na HCL stranicama - crogrid.hcl.hr. U cilju što bogatijeg sadržaja, molim sve trenutne i buduće članove klana da pošalju bilo kakve materijale (svojih ruku djelo i/ili ostalo) vezane uz GRID.
To mogu biti screenshotovi nekih osobnih uspjeha (laptime neke staze, broj pobjeda, ostale statistike), izgled auta, neki spektakularni sudar i slično. Sve što mislite da je vrijedno stavljanja na CroGrid stranice, samo pošaljite na mail "burs et live dot kom" (ne želim spam, pa ćete valjda skužiti pravu adresu). Na istoj adresi me možete kontaktirati i preko MSN-a, pa mi i tamo možete poslati neki svoj uradak ili prokomentirati nešto u vezi same stranice.
Isto tako (posebice trenutne članove klana), zamolio bih za neke podatke o sebi (grid nick, bug forum nick, najbolja staza i vrijeme, avatar, konfiguracija računala, gdje se nalazite, i bilo koji drugi podatak koji se vama čini relevantnim), jer će se na stranici nalaziti kategorija Članovi, pa da svi oni koji posjete stranice mogu vidjeti s kim imaju posla :)
Stranica je tek u fazi osmišljavanja, pa zato molim sve koji imaju neku viziju kako bi trebala izgledati (neka nova kategorija i slično), neka samo pošalje mail (može i ovdje na forum ili na pm) i vidjet ćemo da li se može srediti. Za sada imamo CroGrid logo kojeg je napravio Armor (Crohr1), i koji se može vidjeti ispod ovog posta, zatim neki screenshotovi i nešto sitno teksta. Usprkos nedostatku vremena i stalih obaveza, nadam se da će stranica biti gotova kroz par dana. Isto tako nadam se da ćemo dobiti i konačan odgovor od HCL-a i staviti stranice na našu domenu.
Hvala svima i pozdrav!
Burs
Evo, Burs je sve objasnil još ujutro i kolko vidim niko ni "A".
Znači, neke pozadine vezane uz Grid za samu podlogu stranice i neki banner, ne official jer to je najlakše nabaviti.
Također i sam logo, ovaj kaj je Burs postal nije konačan,znam da vi možete bolje.
Vidim da photoshopom vladate "ko veliki", ne treba toga puno, samo trebamo neku pomoć za početak.
Znači, u igru ulaze svi koje žele pomoći, ne samo mi koji igramo, uostalom da znamo sami, ne bi nikog molili za pomoć.
Ili za neke skice za samu stranicu, javite Bursu ili meni.
Hvala unaprijed
evo ja se javljam...al ne za pozadine...(iskreno znam samo osnovno u PS-u)...već da objavjestim da od sutra nisam online....
jer odo se bućkat malo...
pa ako kojim slučajem zaigrate protiv nekog klana...mene neće biti....
al nodoknadit ću kad se vratim...sad mi treba malo odmora od bitova i gigabajta....
i za kraj:
0110110101101111011010100110000100100000011010110110111101101110011011110110001001100001001000000
1110011011000010010000001110110011010010110111001101111011011100010000001101001001000000110110101
10000101101100011011110010000001101101011000010111001101101100011010010110111001100001
poz
Pozdrav ljudi!
Igram GRID od sredine 6-og mjeseca, tako da imam dovoljno iskustva u vožnji. Imam mlađeg burazera koji je umjesto na svom profilu napravio na mom u multiplayeru katastrofalan nick -> HEHEHHEHE ; tako nesto... Može li se to ikako promjeniti, jer ja ne vidim opciju change nick ili slično. Igra je bez ikakvih patcheva...
LP, Domacc
evo bas trazim post di sam to napisal al ocito mi ga je neko izbrisal.
znaci,kad oces samo mjenjati nick,disconnectaj se,udji u grid,idi na multiplayer,online i onda bude te pitalo za create new acc ili sign in with another(tak nesto)
ti idi na create new,promjenis nick i password,connectas se na net natrag,i stisnes enter u gridu.
to bude te logiralo na novi acc.
e sad,to kaj sam ti sad rekel to nije pravljenje novog acc,to je samo promjena nicka,jer u sistemskom folderu grida ostaju svi podaci,znaci ovom radnjom ti budes samo promjenil nick,svi rezultati budu ti ostali,sve pobjede itd,ALI budes pocel sa ranga rookie....
eh da,kad se ulogiras,onda ugasi grid,i natrag ga upali jer ako to ne napravis nebude ti moglo naci nikoga kad budes trazil sessione...
Pozdrav ljudi!
Igram GRID od sredine 6-og mjeseca, tako da imam dovoljno iskustva u vožnji. Imam mlađeg burazera koji je umjesto na svom profilu napravio na mom u multiplayeru katastrofalan nick -> HEHEHHEHE ; tako nesto... Može li se to ikako promjeniti, jer ja ne vidim opciju change nick ili slično. Igra je bez ikakvih patcheva...
LP, Domacc
prvi ss je originalan, stotinka ispred :D
Hvala na odgovoru!
LP
Upravo sam odvozil najbolju utrku u životu u Gridu, šteta, zbilja šteta kaj sam završil drugi.
Sad su mi se počele ruke tresti i sav sam mokar od adrenalina.
Vozili smo GT1 na medium, znači 6 krugova.
Konkretno radi se o stazi Nurburgring, jednoj od vjerojatno najtežih.
Uz to skupila se prokleta elita i treba kao prvo izdržati 6 krugova na tak teškoj stazi i u takvoj konkurenciji.
Jeste ikad spustili lap time na Nurburgringu ispod 1:25:00, možda jeste ali kolko puta i kolko puno ispod 1:25?
E pa vidite bit ove utrke, zakaj mi je najbolja:
Naime ovaj prvi sergo45 i ja drugi odvozili smo svih 5 krugova debelo ispod 1:25:00, osim prvog kod starta ali to se ne računa.
Jedna mala greškica u 5. krugu stajala me lap timea 1:24:99 i gubitka trke, naime sve ostale, on 5, ja 4:( kruga išli smo ispod 1:24:50, oni koji voze znat će to cijeniti.
Imam i svoj novi PB na Nurburgringu, fantastičnih 1:24:26, Rus još manji.
Ne znam kaj reći dalje, ovo je fantastično.
Jedina ogromna primjedba na patch 1.2, obećali su davati više bodova za duže utrke, no toga nema.
Možda ne znate, neki znaju, kolka je razlika između 3 i 6 krugova u samom naporu i zadržavanju koncentracije.
Evo slike (prva je Nurburgring, druga Jarama):