Race Driver Grid multiplayer

poruka: 1.198
|
čitano: 185.042
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: RD:GRID Multiplayer
17 godina

Znači, ima puno interesa s obje strane.

Super.

S naše strane za sad su se prijavili, obavezali:

iwek-is-crazy (iwek)

dynomad  (Beziljy)

benko286 (Benko)

core2duo (Core2Duo)

Crohr1 (ja)

I vjerojatno Burs ak se javi i ima volje.

Natan, još nemaš igru niti nick, požuri s tim jer moramo te prije "isprobati" Cool

I discipline budu sljedeće:

Europe: GT1

America: E-bay Muscle Motors Cup

Japan: Nissan Cup

Sve to na medium postavkama, tj. 6 krugova.

Javite ak mislite da nešto mora biti drugačije, GT1 je siguran.

Komu nije nekaj jasno nek pita.

Vježbajte.....

You ruin my store. Now, you will pay.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Race Driver Grid multiplayer

nis idem vjezbat...

intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
17 godina
@Armor: ja sam naravno ZA, al jedini problem koji imam je tehničke prirode :(
Ti svakako probaj dogovorit match, a ja ću makar nabaviti neku grafu za 640 rezu, low detalji :)
Meni bi najbolje odgovaralo za vikend, anytime-anywhere... ovak kasno s posla umoran, pa na grid...
Nisam baš koncentriran i griješim previše. A i refleksi mi nisu više tak oštri, pa moram ponovit gradivo :)
Pogotovo za discipline za America i Japan staze...

@iwek: rekel sam ti za 3-4 dana prošli vikend :)
@Armor: sredina tjedna je sutra u 12 popodne :)
@*: iskreno se nadam da će sutra nešto biti, ako ne, pajser pod ruku i via servis...

@natan13: svi serveri su "legalni", tj. ne postoji key ili nešto drugo po čemu se može vidjeti da koristiš piratsku verziju. Samo instaliraj v1.1 verziju i nemaš beda. Ja naravno imam original :)

OT:
HG Šrot mi drži grafu već deveti dan na servisu i svaki dan obećavaju za drugi dan.
Teško im kao upiknut grafu i vidjet da ne radi. Pet i pol sekundi posla.
Za danas su mi isto rekli da će me nazvat, al prošlo je 5, a od poziva ništa.
Gdje mi je taj pajser?
17 godina
protjeran

E hvala svima,sutra cu je downloadat..

Sad sam nasao da ima samo 1.8GB???

Pa to ja ujutro odmah downloadam :D

Ako ti se svidja moj avatar,kopiraj si ovo u potpis: Ja volim Natanov avatar. :D :D :P lol

0 0 hvala 0
17 godina
natan13 kaže...

E hvala svima,sutra cu je downloadat..

Sad sam nasao da ima samo 1.8GB???

Pa to ja ujutro odmah downloadam :D

Nemoj rip jer se ne budeš naigral.
Naime, nemoguće ti je staviti igru na 1.1 verziju a to je važno, jer se inače ne vidimo u igri.
Ima ti igra 6.5 gb, taman za noć.

Vježbajte ono kaj ne znate, naučite staze, jer to je presudno za kvalitetu igre i sigurnost drugih vozača.
Gore su vam discipline, svi se slažu pa krenimo na vježbe.
Meni su itekako potrebne...
Ne očekujte turnir prije petka, tak da imate vremena.

Bi će mi vrlo drago ak uspije ovaj turnir.
Možda nas povuče i napravi Leaderboardse HCL stranica.
Za to ću se osobno pobrinuti ak turnir uspije.
Zato, samo vježba....

P.S. natan, sretan rođendan!

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.7.2008 18:38 (Armor).
17 godina
neaktivan
iwek kaže...

beziljy kaže...

ja sam ZA....ali jedno FAIR PLAY...bude li lupetanja...i uletavanja u race putanju...NO RACE FOR EVERYBODY...

gle covek,nemres ti ocekivati da kod takvog pritiska neko more biti 100% skoncentriran. naravno da se vozi fair,al ako ti se potkrade greska i slucajno nekog zakacis onda se dogodilo..

i meni se to dogada,pitaj armora,jednostavno naganjas nekoga i nemres izdrzati i mrvicu se pustis.....i eto ti onda krs

ili ako si brzi a nikak da nades slobodnu stranu,jebiga moras kociti a ne guziti me na sljedecem zavoju..

razmisli o toj drugoj strani fari play-a kad si iza mene....

nisam to ni mislio...i meni popusti koncetracija ponekad...al mi ide na živce kad te namjerno lupaju...npr...na pravcima kad si brži od protivnika pa on namjerno skrene u tebe..to bogme nije pad koncetracije...ili kod oštrih zavoja...kad te namjerno presječe...tebe izbaci a on ostane na stazi...kuiš...e to me smeta...a ove udare i gurkanja pri startu..to teško možeš izbjeći...
a sad idem vježbat Cool
17 godina
beziljy kaže...
iwek kaže...

beziljy kaže...

ja sam ZA....ali jedno FAIR PLAY...bude li lupetanja...i uletavanja u race putanju...NO RACE FOR EVERYBODY...

gle covek,nemres ti ocekivati da kod takvog pritiska neko more biti 100% skoncentriran. naravno da se vozi fair,al ako ti se potkrade greska i slucajno nekog zakacis onda se dogodilo..

i meni se to dogada,pitaj armora,jednostavno naganjas nekoga i nemres izdrzati i mrvicu se pustis.....i eto ti onda krs

ili ako si brzi a nikak da nades slobodnu stranu,jebiga moras kociti a ne guziti me na sljedecem zavoju..

razmisli o toj drugoj strani fari play-a kad si iza mene....

nisam to ni mislio...i meni popusti koncetracija ponekad...al mi ide na živce kad te namjerno lupaju...npr...na pravcima kad si brži od protivnika pa on namjerno skrene u tebe..to bogme nije pad koncetracije...ili kod oštrih zavoja...kad te namjerno presječe...tebe izbaci a on ostane na stazi...kuiš...e to me smeta...a ove udare i gurkanja pri startu..to teško možeš izbjeći...
a sad idem vježbat Cool

Svakom pravom igraču to ide na živce.
Vjeruj, toga sigurno neće biti na ovom turniru!
Svi koji misle tako igrati bolje neka odustanu odmah.
Ako ih bude, a ne vjerujem, treba ih odma kickati što budem napomenul svima, i ovom i Pc Ekspert forumu.
Jednostavno takvima nije mjesto na elitnim događajima, tamo nije u prvom planu razbijanje, već vožnja, nadmetanje i prijateljstvo.
Turnir nije sazvan zbog mržnje ili netrpeljivosti, već zbog nadmetanja i druženja.
Shvatite to svi.
17 godina
neaktivan

Pozz...

Evo mene natrag na "nagovor" bursa.....Cool

Slušam kaj da radim....

Al sam ceć dosta izvan forme...

@Armor šalji PM....Namigiva

neznam kaj da napišem,,,,,

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Ako bude taj dvoboj, obavezno da bude neki video, da i ostali mogu pogledati okrsaj epskih razmjera Osmijeh

Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.

0 0 hvala 0
17 godina
DrNasty kaže...

Ako bude taj dvoboj, obavezno da bude neki video, da i ostali mogu pogledati okrsaj epskih razmjera Osmijeh

Bit će, bit ćeCool
Samo je problem kad snimam prek frapsa, fps mi padne na 15-20.
Screensi će svakako biti, a neko sa jačim kompom nek snima.
Meni igra jednostavno postane neigriva kad snimam video i igram istodobno.
Benko moždaNamigiva
Replay način je kolko znam nemoguć u multiu, ak neko zna suprotno nek javi.
Vjerujem da će biti jako napeto, jedva čekam!
17 godina
neaktivan

evo sam si dao truda pa sam napravio popis staza i tip trke za određenu stazu...pa hoće vježbati...nek izvoli...

europe:                 le mans series (gt1):

Nurburgring (grad prix series)

jarama (grad prix series)

donington (grad prix series)

istanbul (grad prix series)

spa francorchamps (grad prix series)

usa: e-bay  motors muscle cup

long beach (sprint circuit)

long beach (classic circuit)

washington (sprint circuit)

washington (sprint circuit  b)

san francisco (short circuit  b)

san francisco (grad prix circuit)

detroit (grad prix circuit)

japan: nissan cup

okutama (sprint circuit)

okutama (sprint circuit  b)

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.7.2008 21:09 (beziljy).
17 godina

beziljy svaka čast, sad si ljudima objasnil sve.

Iako su u samoj utrci 3 staze (u Japanu samo dvije), one se automatski odabiru od ovih kaj je beziljiy napisal.

Svaka čast na trudu!

Ipak ih ima prilično.

Nisam imal pojma da ih ima tolko na E-bay kupu!

Uh, još više za treniratiCool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

eh bravo...taman mislim da sam nešto zaboravio Smijeh....nisam ni ja mislio Neodlučan

17 godina
Juventus 4ever kaže...

Pozz...

Evo mene natrag na "nagovor" bursa.....Cool

Slušam kaj da radim....

Al sam ceć dosta izvan forme...

Pročitaj  više-manje zadnje dvije  stranice  ove  teme...
Sprema  se  turnir,  a  u  sjećanju  mi  stojiš  kao  jedan  od  boljih  vozača.
Ako  si  za  i  ako  ti  idu  navedene  staze,  javi  se  Tomu,  crohr1  ili  Armoru  :)  (uf,  nickova  ko  u  priči)
Ja  ovih  dana  mijenjam  grafu,  al  konačno  sam  dobio  odgovor  iz  servisa  da  u  petak  mogu  doci  po drugu, možda čak i sutra (na nagovor).
Živi  bili  pa  se  svi  vidili!
Pozz...

17 godina
neaktivan

Jedno pitanje za ekipu što se navukla na grid:

Koliko vas ili koliki postotak vas igra bez ikakvih assistova (i po mogućnosti na volanu)?

Pitam jer ce 1.2 inačica omogućiti filtriranje soba obzirom na ove gore navedene assistove.

Ima li uopće interesa da vozite u takvom kontekstu?

(da, da osobno znam koliko sam sporiji u multiplayeru kad vozim bez assistova - ali drukčije mi jednostavno nije to - to. Ali budem se definitivno vratio na grid ako ispoštuju ovaj changelist naveden na službenom forumu)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi!

Koji dan ćemo igrati...tj. kad većini odgovara?

Meni osobno, nažalost, odgovara samo petak jer sam u subotu i nedjelju na putu...

bobo desmra

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

OVO PROCITAJTE SVI OBAVEZNO

natan@  nikad ama bas nikad ne raspravljaj o piratima,nikad.
              i drugo,vidim da jos nemas igru tak da nemas ni skill i mada nisam manager moram ti reci da za ovaj vikend odpadas.. :(   (al zato vjezbaj da upadnes sto prije)

dualkorac @ xD,ti si s nama,obavezno..

dyno @ i ti si s nama,znas za moje ispade kad me krse xD,znam da i ti nebi imal zivca al tad igramo s kretenima,

a ovo sad kaj bumo vozili bude pravi war sa pravilima,i ovo da ako si ti malo brzi pa te on bloka,to je njegovo pravo,tvoj je red da kocis,za to jesu kocnice,

i neznam dal sad izdajem svoju taktiku al ako tipa tak drzis na zivcima on pocne kasno kociti i malo dalje ispadne u zavoju  ,ti to iskoristi(zavoji su za preticanja)

drnasty @ nema smisla snimati jer ne mislim ja voziti i stiskati za snimanje gumbe,jedino ako bude spektator,al niti to nije tolko kvalitetno izvedeno...

mi vozimo,tu smo da pobjedimo ili izgubimo i to je to.

juventus @ sjecam te se,ti isto upadas....samo malo treninga...

damir b @ jos nema patcha pa smo jos na starom, sve se igra sa assistovima i ja mislim da bu kod vecine tak ostalo

a naravno da bez assistova gubis,jer oni su u prevodu pomagaci XD, kad si bez njih imas puno vise rada sa gasom i kocenjem..(tak da je to jos jedna bezvezna muka)

za sve@ nisam manager,to je crohr1 = armor.   on sve vodi a ja sam desna ruka, jos budemo sastavili popis igraca koji su u timu,trebali bi napraviti private test drive da

vidimo kakvi ste(za tim), i nemremo sami birati staze,tak da se o tome treba dogovoriti sa ekspertovcima(i pravila takoder)

trenirajte samo.....

____________________________________________________________________________________________________________________________________________

nema nikakve umjetnosti u volanima....

ako je abortus ubojstvo onda je drkanje genocid :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iwek kaže...

dyno @ i ti si s nama,znas za moje ispade kad me krse xD,znam da i ti nebi imal zivca al tad igramo s kretenima,

a ovo sad kaj bumo vozili bude pravi war sa pravilima,i ovo da ako si ti malo brzi pa te on bloka,to je njegovo pravo,tvoj je red da kocis,za to jesu kocnice,

nisi me shvatio...evo primjer...
jedan od vozača...neki X...je ispred mene...dolazimo do krivine...međutim on malo griješ i gubi brzinu a ja je prođem ok...al i dalje je ispred mene al zbog gubitka brzine ja mu se poslije krivine počnem približavati i prestizati ga na eto recimo jednom velikom pravcu na kojem mogu usporedo voziti barem 4 auta...i on me u takvoj situaciji ...kad sam jel paralelan s njim udari da ga nepređem...NIJE to ni block, NIJE to ni fair play...NIJE TO NIŠTA...totalna nula...LUZER...e
blokat me može jedino prije, u i poslije krivine...na pravcu ako si brzi ima da te pusti...i kad ga prođeš..onda on mora kočit da te ne udari...to su osnovna pravila utrkivanja...
17 godina

@Damir b - sve je to ok sa assistovima i bez njih ali ako neko igra bez njih, a drugi s njima, tada to nije ravnopravna igra. Mi smo naučeni igrati s njima jer tak igra velika većina Grid zajednice.

@iwek - sa ekspertovcima sam riješil, oni su odma prihvatili ova pravila i te staze. Ipak sam sad ja organizator, dok budu oni, igrat će se po njihovom.

@beziljiy - potpuno si u pravu, to će se oštro sankcionirati ak bude takvih ispada. Nadam se da ne bude.

Uglavnom, mogli bi i trebali igrati skupa i prije.

Sad vam službeno velim za je poslan zahtjev za Grid klanom i ako nas bude dosta imamo web prostor i organizaciju turnira, te leaderboardse od strane HCL-a.

Zato se izjasnite.

Turnir bi mogel biti čak u petak.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

E ljudi ja ovaj tjedan necu moc downloadat..

Moram kupit i dual lair DVD.

Tako da cu za vikend vec pocet igrat

U subotu skidam.u nedjelju i jedan cijeli tjedan vjezbam.

Ako ti se svidja moj avatar,kopiraj si ovo u potpis: Ja volim Natanov avatar. :D :D :P lol

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

petak...pa sutra je petak..ili onaj sljedeći...

btw...izašlo je patch 1.2

dal da ga instaliram ili ne...mislim zbog nadmetanja s ekipom iz PcE-a

a tko želi skinuti patch evo link

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2008 14:15 (beziljy).
17 godina

Evo samo vijest da je izašel patch 1.2.

Osim mnoštva sitnica, po mome ja najvažnija ona koja onemogućava postanje lažnih vremena i iskustva.

Skinuti ga možete  OVDJE

EDIT: Opet ono kaj sam naglašaval, kad dvojica ili trojica ili xx ljudi pišu poruku u isto vrijeme i neko ju objavi, ovaj drugi, treći to ne zna. Sad se je isto dogodilo sa beziljiyem i sa mnom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2008 14:23 (Armor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pa nije valjda da si tu mizeriju od teksta pisao 5 minuta Smijeh

17 godina
neaktivan

by armor @beziljiy - potpuno si u pravu, to će se oštro sankcionirati ak bude takvih ispada. Nadam se da ne bude.

moj potpis.....

btw, hvala na patchu...

____________________________________________________________________________________________

ovo je jako bitno,ja budem vozil sa starim acc-om (CROCREW-Iwek)

ako ko hoce novi acc nek ga napravi tak da se disconnecta sa neta,ode u mydocuments, spremi si nekud folder codemasters jer su njemu svi podaci o starom acc i  onda ga izbrise.

vratite se u igru i bilo bude vam sve ko da ste tek instalirali igru,znaci sloziti sve postavke,novi acc za multiplayer itd,trebali budete preci singleplayer do dobivanja svoje prve garaze xD da bi dobili lambija,audi r10 itd, i kad napravite acc i napisete password morate se connectati,izaci iz igre i natrag se vratiti i tek onda bude se obavil login na novi acc.

ovo sam opisal jer ja mislim da budemo imal acc-ove sa imenom klana valjda ???

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2008 14:40 (iwek).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pod brojem:

1. još mi nitko ne govori dal ćemo instalirat 1.2 patch ili ne...

2. vido sam na PcE forumu da ih ima tek dvoje, 1v@n i Kizo i odgovara im nedjelja...al ne piše u koliko sati

3. @iwek....glede acc, bilo bi i više nego dobro da imamo predznak klana npr -BUG-beziljy, -BUG-iwek itd.

4. @iwek....mislim da ima i jednostavniji naćin za napravit novi acc...a da ovaj stari ostane...al budem poslijepodne provjerio pa cu postat...

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2008 14:49 (beziljy).
17 godina
neaktivan

ako mislimo napraviti hrvatski clan onda nek bude hrvatski,a ne bug-ov, jer neznam ni dal bude nas bug sponzoriral....

a drugo,ovo za acc,nemoj nist pokusavati jer sam ja pokusal dosta toga i sjebo dosta toga i doznal sve kaj je trebalo.tak da jos jednom ti velim nemoj nist pokusavati...

i da,vec sam stavil patch, i igramo na novom patchu jer je izasel,da nije onda nebi....a i novi patch je bolji tak da nema smisla ostati na starom

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2008 15:04 (iwek).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

E slusajte ovo..

Danas vjezbam na demu..

A sutra vjerojatno(85%)dobivam full igru od prijatelja

Weee

Jupi! :D

Bolje biti pocetnik nego n00b

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Wtf?

Grid je simulacija !?!?

Bolje biti pocetnik nego n00b

0 0 hvala 0
17 godina
iwek kaže...

ako mislimo napraviti hrvatski clan onda nek bude hrvatski,a ne bug-ov, jer neznam ni dal bude nas bug sponzoriral....

a drugo,ovo za acc,nemoj nist pokusavati jer sam ja pokusal dosta toga i sjebo dosta toga i doznal sve kaj je trebalo.tak da jos jednom ti velim nemoj nist pokusavati...

i da,vec sam stavil patch, i igramo na novom patchu jer je izasel,da nije onda nebi....a i novi patch je bolji tak da nema smisla ostati na starom

Pa ne bude samo Bugov, nego od svih naših igrača koji su zainteresirani.
Sad, dal nam bude neku pomoć pružil i sam Bug (bilo bi lijepo) ne znam.
Znam da će nam pomoći HCL-Hrvatska Cyber Liga.
Zato, izjasnite se.
Pogotovo ak neko zna napraviti web stranicu, ako nam pomogne bit ćemo zahvalni.
Ne treba to biti nikaj extra, glavno da je.

E da, danas sam igral sa našim GTCrais-om i on veli da bi drage volje nastupil za Bug team.
Kaj vi ostali o tome mislite?

EDIT: Skoro zaboravio, imat ćemo u HCL i skriveni klan forum za dogovore.
Ljudi ovo je šansa, zato se izjasnite.

I, ne znam gdje nam je nestal CRO-thunder, ak vidiš ovo javi seNamigiva
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2008 18:54 (Armor).
17 godina
@iwek: mislim da postoji mnogo jednostavnije rješenje za switchanje između online accountova. Često mi puca internet veza, pa mi se u 4 od 5 puta desi da me u igri pita da ponovno unesem username/password ili da upišem odnosno kreiram novi. Sad će malo zvučati smiješno, al probaj namjerno isključit modem dok si u igri, pa kad ti kaže da si diskonektan, odaberi OK, i ukključi modem. Nakon toga bi ti se trebao pojaviti isti meni ko i prvi put kad si kreirao online account. Na taj način uopće ne moraš izlaziti iz igre, bekapirati savegame folder, opet prelaziti igru, namještavati opcije nanovo itd. Probaj pa javi dal ide. BTW, i ja sam stavio v1.2 patch i ne mislim spuštat verziju.

@beziljy:
1. Instaliraj novi patch. Bit ćeš već jedan od trojice koji ga ima :)
2. Meni isto nedjelja još najviše paše. Do onda ću sigurno srediti grafu i izvježbati nove staze.
3. Kakve veze ima bug za nama? :) Ja predlažem nešto tipa -CROGRID-[nick], npr. kod mene: -CROGRID-2fast4u
4. ^^ @ iwek

@Armor: zvuči mi kao da je potreban i web developer. Ja se dobrovoljno javljam, pošto mi je izrada stranica u sferi posla. Inače sam općenito developer, al imam i iskustva za web dizajnom. Kao što i sam kažeš, ako ne treba biti ništa extra, nije bed za napravit.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: RD:GRID Multiplayer
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice