Project CARS

poruka: 1.047
|
čitano: 156.763
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Project CARS

Pozdrav ekipa!

Evo došao mi gušt za igrat malo simulacije tipa project cars, iracing i dirt rally :) ono šta mi fali je volan. mislio sam uzet t150 http://www.sancta-domenica.hr/thrustmaster-volan-t150-rs-official-licensed-ps3-ps4.aspx, čini mi se kao ok kupnja jer vidim da se mogu kupit i kvalitetnije pedale i mjenjač kasnije ako se želi.

Drugi izbor je možda polovan g27, pa sad ne znam šta da uzmem, imate li kakvih savjeta? :) t150 mi se čini kao ok entry level volan, ima tko kakvih iskustva sa njime?

Hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Project CARS
Hacked kaže...

Pozdrav ekipa!

Evo došao mi gušt za igrat malo simulacije tipa project cars, iracing i dirt rally :) ono šta mi fali je volan. mislio sam uzet t150 http://www.sancta-domenica.hr/thrustmaster-volan-t150-rs-official-licensed-ps3-ps4.aspx, čini mi se kao ok kupnja jer vidim da se mogu kupit i kvalitetnije pedale i mjenjač kasnije ako se želi.

Drugi izbor je možda polovan g27, pa sad ne znam šta da uzmem, imate li kakvih savjeta? :) t150 mi se čini kao ok entry level volan, ima tko kakvih iskustva sa njime?

Hvala unaprijed

T150 je novi, ima garanciju dok s druge strane uzimaš rabljeni G27, ali on ima npr. 3 pedale i shifter sa sobom. Ja bi išao bolje možda na G27, to je moje mišljenje.

12 godina
Project CARS

G27 ima problem sa optičkim encoderom i zato je čak povučen sa tržišta. 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hacked kaže...

Pozdrav ekipa!

Hvala unaprijed

Ja sam isto t300 u santa domenici uzeo,nezz sta ti rec,neznam kakav je naprema t300,ne izgleda mi da bi mogao bit nesto slicno no izgled vara.Mislim ni nemoze bit slican ali jer koliko znam ne koriste iste motore,bar koliko ja znam,neka me isprave ako sam u krivu.Za g27 ti samo mogu rec da je to dobar volan,sve ima svoju klasu naravno ali sve u svemu g27 ti je dobra stvar.Sto se tice shiftera ja ga ni ne koristim,spojen je ali ga ne koristim,bolje mi je na volanu mjenjat za sada i za ove aute sto vozim.Koristim ga u Dirt rally kao rucnu,eto to.Fora je imat ali ako tek pocinjes cisto sumnjam da ces ga koristit pa se nemoj zamarat s shifterom.Kod t150 gotovo sa 100% mogu rec da su pedale smece ako su slicne kao na t300 dok g27 ima dobre pedale ako kupis mod za kocnicu.A vidim da si i za to da kupis naknadno bolje pedale,onda idi na t300 jer je volan odlican pa mozes pedale uzet kasnije bolje ako se nadjes u tome ali da je skup skup je a opet mozes i g27 uzet pa kupit sve bolje ako se nadjes u tome.Recimo i TX o d Thrastmastera ti je ista baza kao t300 a dodje 500kn manje samo je volan kao volan losiji a volane mozes mjenjat,ima opcija ali moras odlucit i naci najbolju.Eto ga sad su te vjerovatno jos vise zbunili odgovori :)

EDIT-citam da t150 koristi remen,hmmm treba ga proucit,mozda nije los i vidim da si u rijeci pa ako zelis probat t300 i zainteresiran si za njega mozes doc probat.Steta da mi g27 ne radi da i njega probas

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2015 16:45 (Blade Runner31).
14 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...

Ja sam isto t300 u santa domenici uzeo,nezz sta ti rec,neznam kakav je naprema t300,ne izgleda mi da bi mogao bit nesto slicno no izgled vara.Mislim ni nemoze bit slican ali jer koliko znam ne koriste iste motore,bar koliko ja znam,neka me isprave ako sam u krivu.Za g27 ti samo mogu rec da je to dobar volan,sve ima svoju klasu naravno ali sve u svemu g27 ti je dobra stvar.Sto se tice shiftera ja ga ni ne koristim,spojen je ali ga ne koristim,bolje mi je na volanu mjenjat za sada i za ove aute sto vozim.Koristim ga u Dirt rally kao rucnu,eto to.Fora je imat ali ako tek pocinjes cisto sumnjam da ces ga koristit pa se nemoj zamarat s shifterom.Kod t150 gotovo sa 100% mogu rec da su pedale smece ako su slicne kao na t300 dok g27 ima dobre pedale ako kupis mod za kocnicu.A vidim da si i za to da kupis naknadno bolje pedale,onda idi na t300 jer je volan odlican pa mozes pedale uzet kasnije bolje ako se nadjes u tome ali da je skup skup je a opet mozes i g27 uzet pa kupit sve bolje ako se nadjes u tome.Recimo i TX o d Thrastmastera ti je ista baza kao t300 a dodje 500kn manje samo je volan kao volan losiji a volane mozes mjenjat,ima opcija ali moras odlucit i naci najbolju.Eto ga sad su te vjerovatno jos vise zbunili odgovori :)

EDIT-citam da t150 koristi remen,hmmm treba ga proucit,mozda nije los i vidim da si u rijeci pa ako zelis probat t300 i zainteresiran si za njega mozes doc probat.Steta da mi g27 ne radi da i njega probas

T300 mi je za sada ipak preskup, gledam rezenzije za t150 i više manje su ok reakcije obzirom na cijenu. Vidim da su pedale loše, ali to sam ionako mislio kupit prvom prilikom. Da se prodaje g27 još uvijek uzeo bi njega, ovako polovnog me malo frka uzet, ne znaš u kakvom češ ga stanju dobit i koliko će još potrajat.

Plus za t150 je šta ga i play4 podržava, nemam ga, ali nikad ne znaš :)

Vjerovatno ću sutra uzet u santa domenici t150 :D

U svakom slučaju će bit bolji nego yojstick ili tipkovnica :D

Hvala svima na odgovorima!

13 godina
neaktivan
Hacked kaže...

Vjerovatno ću sutra uzet u santa domenici t150 :D

U svakom slučaju će bit bolji nego yojstick ili tipkovnica :D

Hvala svima na odgovorima!

Da ja cu svoj G27 prodat kada enkoder stigne,nevjerovatno da me danas 6 ljudi pitalo bi li ga prodao,trazen volan a tako stara serija.Bilo bi lijepo kada ga kupis pa nakon nekog vremena napises koju rijec o njemu,neznam ko ga jos ima tako da ne skodi znat.Budu li ti pedale bas lose mozes doc probat od mog t300 pa vidjet dali su bolje,dat cu ti ih ako budu bile.sretno

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2015 19:34 (Blade Runner31).
11 godina
neaktivan
Project CARS

ljudovi pomagajte...

nabavio fanatec clubsport pedals v1 i pokusavam ih da mi radi to sa g27 volanom ali mi ne ide....

trazim po netu i ne mogu naci kako to podesiti a vidim po you tubu da ekipa tima takav setup.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Wrecker66 kaže...

ljudovi pomagajte...

nabavio fanatec clubsport pedals v1 i pokusavam ih da mi radi to sa g27 volanom ali mi ne ide....

trazim po netu i ne mogu naci kako to podesiti a vidim po you tubu da ekipa tima takav setup.

Nemam iskustva CS pedalama ali imam mixani setup,T300 +g27 pedale i shifter i mozda cu glupost rec jer si vjerovatno to i napravio.Nece prepoznat pedale posebno,moras ici u postavke gdje se tipke dodjeljuju i pod gas kliknut gas pedalu,kocnicu isto tako itd i onda ih kalibrirat.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2015 20:26 (Blade Runner31).
11 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
Wrecker66 kaže...

ljudovi pomagajte...

Nemam iskustva CS pedalama ali imam mixani setup,T300 +g27 pedale i shifter i mozda cu glupost rec jer si vjerovatno to i napravio.Nece prepoznat pedale posebno,moras ici u postavke gdje se tipke dodjeljuju i pod gas kliknut gas pedalu,kocnicu isto tako itd i onda ih kalibrirat.

jesam..nece

a kad pokrenem software od fanateca sve radi, tj kad stisnem koju papucicu tako ima reakciju....

vjerovatno je neka pizdarija ali nemogu ubrati

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2015 20:33 (Wrecker66).
13 godina
neaktivan
Wrecker66 kaže...
Blade Runner31 kaže...
Wrecker66 kaže...

ljudovi pomagajte...

jesam..nece

a kad pokrenem software od fanateca sve radi, tj kad stisnem koju papucicu tako ima reakciju....

vjerovatno je neka pizdarija ali nemogu ubrati

Hmm a stvarno nebi znao onda,trebale bi kad kliknes za mapirat papucicu i kad stisnes mapirat a zasto nece neznam onda.Zao mi je,pronjuskaj jos malo po netu

13 godina
neaktivan
Project CARS

E probaj ih bez drivera

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...

Da ja cu svoj G27 prodat kada enkoder stigne,nevjerovatno da me danas 6 ljudi pitalo bi li ga prodao,trazen volan a tako stara serija.

Što je najbolje, G27 puno kvalitetnije obrađuje FFB signal i volan bolje reagira nego T500RS.

Dok T500 ima brže i jače motore i samim time jači FFB, zapravo duplo jači - G27 može dati oko 2.5 do 3nm snage, a T500 oko 5.5/6nm i tu je u rangu sa Fantecom CSW V1 oko 5.0nm, dok je CSW V2 oko 7nm.

Ali T500 dosta loše obrađuje FFB (ovi veliki spikeovi u testu), signal je manje konstantan i ima više laga, pa tako i volan sporije reagira, ali ti brži i jači motori donekle to kompenziraju.

Dok je G27 tu bolji, dosta kvalitetniji signal i brža reakcija samo volana, iako sporija i slabija zbog limita motora.
A i ovi noviji TX Thrustmasterovi modeli imaju bolji signal, konstantan, čišći i reakciju volana.
Fantec CSW V2

I za usporedbu na kraju jedan OSW direct drive volan, samo 5ms latencija, iznimno čist signal, nema se šta puno govoriti

Mislim, poanta ovog je što ne mora značiti da ako volan ima jake motore da je automatski dosta bolji od nekog drugog sa slabijima. G27 je tu naravno limitiran hardwerom, slabijim motorima (koji na kraju krajevi nisu ni toliko slabi za potrebe middle level usera), ali bolje i realnije prenosi FFB iz igre u volan, dok je kod T500 obrnuto, ima dobre motore, ali lošije procesira FFB signal iz igre. Bilo bi puno bolje kad bi T500 procesirao kao G27 ili pak CSW, ali eto, svaki volan ima neki svoj minus. A G27 je odličan volan još uvijek, nekad snaga i nije toliko bitna kao kvaliteta

Wrecker66 kaže...

ljudovi pomagajte...

Kako si spojio pedale?

Preko USB-a u komp ili direktno u volan?

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
11 godina
neaktivan
Project CARS

Usb-om direktno

iz volana iskljucio g27 pedale

volan ukljucen usb-om

e sad...svi portovi su mi usb 3.0 i imam win10

da li je moguce da je to problem?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Znaci u CPu od Fanateca pedale reagirare, sto bi znacilo da i driveri rade. A u igri kad trebas bindat ne reagira nista.

Cudno.. A kako je s drugim igrama?
13 godina
neaktivan
thesekiman kaže...
Blade Runner31 kaže...

Da ja cu svoj G27 prodat kada enkoder stigne,nevjerovatno da me danas 6 ljudi pitalo bi li ga prodao,trazen volan a tako stara serija.

Što je najbolje, G27 puno kvalitetnije obrađuje FFB signal i volan bolje reagira nego T500RS.

I za usporedbu na kraju jedan OSW direct drive volan, samo 5ms latencija, iznimno čist signal, nema se šta puno govoriti

T500 je sirova snaga,zato nisam ni isao na njega iako su mi pedale mrak,imam t300 koj i sam znas da je bolji od t500.Jako sam zadovoljan njime,to je tako cisti,fini i ugladjeni ffb da je to cudo,g27 se nemoze mjerit s njim,ma ni pomirisat. G27 kad sam ga dobio nisam imao onaj wow efekt dok sam kod ovog imao 3 wow  sto ne znaci opet ponavljam da mi je g27 bio los.Znas da imam oba i razlika je jako velika,ok novi je volan i trebala bi bit.Nema mi dead zonea ili ga jos nisam osjetio dok kod g27 ima,nema rostanja motora,cudnih trzaja i sam osjecaj voznje je drugaciji.Ma nema prezadovoljan sam za sada a za OSW?haha da mi je to imat,rekao sam ti da mi je plan na jesen ic na tako nesto,ma pricali smo vec nema potrebe ponavljat,to je druga dimenzija(bar koliko citam)

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2015 22:00 (Blade Runner31).
11 godina
neaktivan

Tako je...

neman nista drugo trenutno...jedino mogu probat na drugom kompu di je win7 i druge igrice..

13 godina
neaktivan
Wrecker66 kaže...

Tako je...

neman nista drugo trenutno...jedino mogu probat na drugom kompu di je win7 i druge igrice..

A si probao bez drivera?Negdje sam citao da ti probam pomoc i sad nemogu naravno nac,spominjali su drivere u tom problemu ali tip je pisao tako cudni engleski da nisam nis skuzio.Probaj,ne kosta nista.

11 godina
neaktivan

nisam...evo sad cu to probat

13 godina
neaktivan
Wrecker66 kaže...

nisam...evo sad cu to probat

drzim fige

11 godina
neaktivan
Project CARS

nula bodova...

ali nesto se blesavo događa..odem na kalibraciju i stavim fanatec volan...na combined pedals mi cita kvacilo i nista drugo

na separate pedals mi kvacilo cita pod kocnicu...

ovo bi moglo biti zbog nedostatka drivera...

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Project CARS

HA!!!!!!!!!!

izgleda da rade!!  skinija san prvu verziju drivera i isa san u key assigments i tamo zamjenija gas, kocnicu i kvacilo..totalno neke druge xy osi cita...da nisi ti na to mapiranje mislija? jer san ja proba mapirati u logitech profileru

pod kalibracijom nece i dalje da rade....

hm hm hm idem testovat!!!

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Project CARS

Odakle si skinuo drivere?

Koja verzija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Wrecker66 kaže...

nula bodova...

ali nesto se blesavo događa..odem na kalibraciju i stavim fanatec volan...na combined pedals mi cita kvacilo i nista drugo

na separate pedals mi kvacilo cita pod kocnicu...

ovo bi moglo biti zbog nedostatka drivera...

Da jasno,za fanatec volan ti trebaju driveri no ti si rekao da imas g27 volan sta ne.Onda moras stavit g27 volan,separate pedal i mapirat pedale tamo di se mjenjaju tipke

13 godina
neaktivan
Wrecker66 kaže...

HA!!!!!!!!!!

izgleda da rade!!  skinija san prvu verziju drivera i isa san u key assigments i tamo zamjenija gas, kocnicu i kvacilo..totalno neke druge xy osi cita...da nisi ti na to mapiranje mislija? jer san ja proba mapirati u logitech profileru

Haha da na to mapiranje sam mislio haha ajde zaista mi je drago da radi,onda ce i s driverima radit pa ih vrati,ne zaboravi kalibrirat

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2015 22:26 (Blade Runner31).
11 godina
neaktivan

fanatec support

v144

ima jos jedna verzija ali s tin cu se dalje zafrkavati neki drugi dan...imam dosta posla pa ce to na red doci tek kasnije bitno da one rade!

e...skuzija san da ne radi vibracija na kočnici...da li to radi samo ako je spojeno u fanatec bazu?

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2015 22:36 (Wrecker66).
11 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
Wrecker66 kaže...

HA!!!!!!!!!!

Haha da na to mapiranje sam mislio haha ajde zaista mi je drago da radi,onda ce i s driverima radit pa ih vrati,ne zaboravi kalibrirat

jbg ja nisan skuzij...fala ti!

e sad....nabavija san ja i frex seq shifter :)))) kad to buden spaja onda ce opet bit pizdarija!

tnx ljudi!

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2015 22:34 (Wrecker66).
13 godina
neaktivan
Wrecker66 kaže...

e sad....nabavija san ja i frex seq shifter :)))) kad to buden spaja onda ce opet bit pizdarija!

tnx ljudi!

NP i ne brini mapirat cemo i njega

11 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
Wrecker66 kaže...

tnx ljudi!

NP i ne brini mapirat cemo i njega

haha!  al to ce bit tek show jer nije na usb nego na ps2 port....

13 godina
neaktivan
Wrecker66 kaže...

haha!  al to ce bit tek show jer nije na usb nego na ps2 port....

Haha vjerujes mi da ti taman to pisem,htio sam napisat ako je usb ista procedura a ako nije boo haha,aj procitat cu malo sutra pa cemo vidje,kolega iznad isto mozda zna nesto.Mozda bi ovako nesto pomoglo http://www.ebay.com/bhp/ps2-to-usb-adapter

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2015 22:45 (Blade Runner31).
11 godina
neaktivan
Project CARS

moze tnx...ja odo sad dalje raditi jer iman pun k posla, necu zavrsiti prije bozica buden li se ja zajebava s pedalama i shifterom :)

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice