Pro Evolution Soccer 2015

poruka: 1.902
|
čitano: 276.309
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2015
99Mile99 kaže...

decki stavim full screen 1280x1024 5:4 to je najveca moguca reza sto sam stavio ali problem su mi ove 2 crne vodoravne crne crte pa mi je slika malo mala.

kako da maknem te 2 crte ili da odesim rezoluciju

Ja sam stavio 16:9 i gotovo je neprimjetivo da s desne strane imam onu crtu

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
14 godina
neaktivan

Ovaj Sweet FX mod je odličan! Jedino mi se još uvijek ne sviđa igra po noći. Jel se može u onim opcijama kako poboljšati?

0 0 hvala 0
13 godina
drakula789 kaže...
SimeKZ kaže...

Posto je FIFA podbacila... uzeo sam PES... 17€ nije losa cijena na G2A. simekz/NuclearDisaster na steamu pa kad se skine mozemo halat.

Da lazes?

Sime koji je cijelo vrijeme hejtao kupio je pes?

Pa ovo je nevjerojatno.Meni dolazi u utorak pa se igramo.

Kupio sam i proslog... ali te godine je FIFA bila vrh. Ove godine je sve tu negdje a PES bolje radi na mojem laptopu, hebat ga. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Posto je FIFA podbacila... uzeo sam PES... 17€ nije losa cijena na G2A. simekz/NuclearDisaster na steamu pa kad se skine mozemo halat.

može link od 17€

12 godina

ibru i ostale imas jer koristis jogurt verziju

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Vladitor kaže...
SimeKZ kaže...

može link od 17€

G2A - izaberi na njihovom marketu najnizu cijenu i to je to. Ja kad sam kupovo ulovio sam po 17€ sad je mozda za 1-2€ visa ako je taj lik sve rasporod.

11 godina
neaktivan

Okej, znači toliko sam isfrustiran ovom šuga**m igricom i njenim gameplayom. Master League je presporaa, previse nebitnih stvari, tri minute ti treba da dodes do jedne tekme, te payment day, te poruke da ti igraci odlaze na utk repke, zasto jednostavno ne bude slicno kao i na Fifi, da imas inbox i tamo vidis poruke koje zelis otvorit ili ne, uzas. Te onda gameplay, pa da ne govorim, nemozes igracu oduzeti loptu uklizivanjem, jer svako uklizivanje je pogubno, ubije čovijeka, ubije sebe te naravno obavezni žuti karton i + kada ukližeš igrač ti kliže jedno dobrih 7-8 metara, nema sanse ga zaustaviti. A tek izdrzljivost igraca, pa nemozes dvije tekme baciti uzastopno s istom postavom jer igraci krepaju, makniti se ne mogu, nema sanse, pa cak se i umore u 50 minuti, nema sanse sprintati više.

OVO JE NAJVEĆI UŽAS KOJI SAM POKRENUO IKADA!!

Ove godine je Fifa opet odnijela pobjedu, apsolutno.

I kao ono Pes izlazi u 11. mjesecu, svi se nadaju nekom spektaklu, a ono doslovno su radili na sran**.. Gade mi se

A da ne spominjem komentatore, ajme Bože, taj glas, uvijek isto vrtee.. Uzaas

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.11.2014 19:06 (KD#35).
Moj PC  
7 15 hvala 0
12 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
L1nNk kaže...

Nakon vise odigranih utakmica napokon PES dolazi na svoje kao i ta fizika i gameplay no neke stvari se pojavljuju kao iritirajuce. U pocetku je bilo da nema nista OP u igri na kraju mislim da ima dosta toga. 1. Definitivno nisu smjeli ubaciti odmah top igrace u myclub, igras protiv Ibre i CR a 2. Finess Shoot tu definitivno nista ne mozes 3. Dugacki pass ovi s sredine terena su zbilja OP i to nisu mjenjali jos od prijasnjih PES ova di ti iz svoje polovice uputis pass koji nadje put do napadaca, definitivno sam to napravio protivnicima u online modu, kao i oni meni kao i igrajuci protiv drustva. 4. Ima li netko ideju kako se braniti u igri, Imas opcije poput kocke i X a ali definitivno nekad se desava da igraci jednostavno prolaze pored tebe, nisam uvidio mogucnost guranja ili one pace tipke sto ima u FIFI. Jer previse puta samo gledam kako mi jedan Ibra prodje pored 3 igraca ostane sam i zabije finesom. Mogu reci igra jest zabavna i nakon nekog vremena igranja gameplay i fizika dolazi do izrazaja di sve to postaje zanimljivo, ali jednostavno koliku kontrolu imao nad pass igrom toliko ju nemam kad igram obranu, uz to nekad mi je dovoljna vidljivost terena da jednostavno predam cesto protivniku loptu u noge. Graficki mi uopce ne smeta igra kako izgleda meni je to sasvim zadovoljavajuce uz neki SweetFX jos bolje, najbitnije od svega da mi igra ne trza u niti jednom trenutku i da pre fluidno ide.

Ponavljas se kao papiga,to si napisao i na pes balkan.:D

Facebook i forum nije ista stvar. Mislim da na face u ne mozes naci 10% ozbiljnih korisnika bilo kojeg nogometa koji su stariji od 16-18 godina. Ubuduce ako nemas dodati pametan komentar nemoj ga ni davati. Previse trollas a to znas i sam. 

13 godina

Sta je sa onlineom ? Zasto ne radi... 

EDIT: Udem u myclub, pocnem tekmu i nemogu upravljati svojim igracima... koji klinac ? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.11.2014 0:26 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

da li netko zna kako rješiti letterboxing na 1280x1024 (5:4)

Team32Ipe77
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ajde, zaredale se pobjede u myClub i ostalo... ali kako kontrole kasne to nisu istine. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Konačno da sam odigrao jednu online (Divisions) i mogu reći da sam zadovoljan, jer nisam primjetio nikakvu razliku u odnosu na offline. Tekma je bila napeta (bez laga) i na kraju sam ga uspio zavuči u 90 sa Lew-om, nakon čega je ovaj prekinuo tekmu, te je reg. za mene 3-0.

Btw.,

Što se tiče razlike između PC i PS4 verzije, koja se odnosi isključivo na gameplay, od par iskusnih igrača (manuelaca) sam saznao da se radi o minimalnoj razlici.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

moze li mi neko objasniti kako se igra dva na dva online.hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Što se tiće ovih što pljuju po gameplayu.Savjet.Naučite igrati i koristiti advanced kontrole tipa dupli pas, pas sa specijalkom, sprintanje sa specijalkama itd, nemojte očekivati da ćete savladati protivnika na razini superstar sa bjesomučnim običnim fliper dodavanjima i najobičnijim šutevima.Naučite igrati, a ne da laprdate bezveze, nije to FIFA gdje vam komp pomaže, iako pomaže daleko više nego u prošlogodišnjoj inačici koja je bila atraktivnija ali zato totalno neigriva.

U 2014 imao sam feeling kao da sudjelujem u "nogometnom iskustvu" a ne da sam ja taj koji upravlja igračima.Jest da su se igrači kretali daleko prirodnije nego u FIFI ili ovom novom PESU 2015, ali su zato "morali" kasniti sa odzivom na kontrole, jer ne može igrač dodati ili pucati kada ti stisneš, već kada "može zamahnuti nogom" pa bilo to u trećem koraku 2 sekunde nakon stisnutog šuta.Realno, ali i bezveze obzirom da igram igru od koje očekujem da na prvom mjestu bude zabavna, a realna tek ako to ne utjeće na faktor zabave i gušta.Uglavnom su to ovi u Konamiju prepoznali i ove godine je PES opet uspješan kao i 2012 i 2013.

Što se tiće SweetFX postavki.AA iliti Antialajzing (po Vuku) se uključuje u txt fajlu imena Settings bla bla bla nešto.txt koji se nalazi u vašem glavnom instalacijskom direktoriju PESa 2015, a opcija se uključuje stavljanjem SMAA stavke iz 0 u 1.

Što se tiće Full screen igranja (Letterbox problem) na monitorima sa aspektom 5:4, zasada ništa od fixa.Dakle, za sada ne postoji riješenje.Strpljen spašen.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.11.2014 10:47 (Baotica).
Moj PC  
9 4 hvala 1
13 godina
neaktivan

Uh... odlicna igra neznam kako se nekom ne moze svidati, engine lijepo ispoliran, optimiziran i doraden u odnosu na lani. Takoder prednost sto nije toliko zahtjevna i ne trazi neku konfiguraciju ultra jaku, još kad pesedit odradi svoj posao to ce bit vrh. :D

Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Dvadesetog dolazi market samo da znate.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Nije loše, može bolje!!!

Koliko san ja skužija najbolje se branit tako da dva puta stisneš X kad si blizu igrača, jer onda tvoj igrač automatski ide na balun čak i ako se nalazi metar-dva od njega i nije okrenut prema njemu

Evo ako neko zna još neki dobar način igranja obrane neka napiše jer mi je zadnji PES koji san igra bija PES 5 na PS2 tako da nisan dobro upoznat sa novim nastavcima PES-a

P.S.  Najdraži mi je bija ISS2 na PS1 i na njemu iman najviše provedenih sati... a najbolji mi je PES 1 na PS2.... Možda danas te igre izgledaju smišno ali za ono vrime su bile revolucija i baš su bile zarazne

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
VTi kaže...

Uh... odlicna igra neznam kako se nekom ne moze svidati

Ha ! može mu se ne svidjeti.Kada ste tu negdje u PES 2013 i 2014.Pa sjednete igrati prvi puta (ja sam prije toga odigrao nekih 10 tekmi sam) a lik u tri sata igranja dobije jednu tekmu jer uredno ne može zabiti gol, niti u jedan na jedan situaciji.A tebi sjedaju bombe sa dvadeset metara, through passovi, dupli pasovi koje on ne koristi i tako.Pa onda beštimanje.A ja crkavam od smijeha, Klasika.

Ne znam niti za jednu igru koja može biti tako frustrirajuća kada gubiš, znam iz vlastitog primjera.Tada ti odjednom igra više ne valja, pa staneš nabrajati sve što ti smeta u igri, ko da tvoj protivnik može nešto što ti ne možeš, a u sebi znaš da imate podjednake mogućnosti na korištenje finti, specijalki, duplih itd. ali... sve to pada u vodu kada pušiš, ne možeš zabiti niti sa pet metara a liku pokraj tebe ulaze bombe sa dvadeset metara, pa se onda još i tradicionalno podsmijava, a ti kipiš.Neprocjenjivo, ako te ide, tlak na 200 ako konzistentno pušiš.Uglavnom, to je taj "PES feeling" kojeg nema niti u jednoj drugoj igri.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.11.2014 12:51 (Baotica).
13 godina
PES online je ok odraden... Optimizacija je fina i ja na svojem kompu uredno vrtim 1366rezu sa medium postavkama... Mogo bi i high al ostavio sam kako je.
Smeta me spor odaziv igraca. Igrati obranu je dosta tesko... Al ne pretjerano... Fino imam ekipicu sa Riberiom... El faraone i gotzeom... Jos samo da zamjenim 4222 u 4231 i bit ce fino.
Za ulozeno i dobiveno nije lose... Da se odigrat
13 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Dvadesetog dolazi market samo da znate.

Mislim da se igraci kupuje pravom lovom.

15 godina
SimeKZ kaže...

Ajde, zaredale se pobjede u myClub i ostalo... ali kako kontrole kasne to nisu istine. 

U settingsima od grafe forsaj vsync da bude off.

12 godina
neaktivan

I ja sam kupio Steam Gift i mogu reći da online radi u većini slučajeva normalno i nisam primjetio neku razliku osim ako veza nije loša... Puni bolje nego zadnji PES.

Jedino šta je isto sranje sa prekidanje usera. Dogodilo mi se da prekidaju i neke tekme su registrirane 3-0 za mene, a neke su samo prekinute kao zbog loše veze iako se normalno igrao dok nisam poveo 2-0 u 70-oj min pa je sve počelo štekati...

Ali sve u svemu igrivo je online i nemam neki zamjerki prevelikih...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Dugo igram virtualni nogomet (i to na oba fronta) i moram priznati da PES 2015 sa pravom nosi slogan "THE PITCH IS OURS". Što duže igram, to mi se više sviđa i svaki put otkrijem nešto novo.

Malo po malo, neka nova animacija ispliva na površinu, i jedna takva mi se danas desila prilikom realizacije. Suigrači su dosta dinamični i stvarno nije problem odigrati kombinaciju koju zamislim.

KONAMI je konačno uhvatio konce i nadam se da neće slušati ovu omladinu koja ima čudne zahtjeve i kriterija i da će takvi svoju sreću naći igrajuči FIFU. Udarili su dobar temelj i samo treba usavršavati ovo što sada imamo i polirati tamo gdje potrebno, te postojeće animacije malo začiniti elegancijom.

Svejedno uživam, igrao offline ili online... Nisam još pohvatao konce ovog "my club-a" jer su me zasuli svim i svačim odjednom, tako da više igram "online divisions".

Moj dojam se temlji na PC verziji, a ovi što igraju na PS4 predpostavljam da imaju dodatni razlog za zadovoljstvo i guštanje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.11.2014 15:53 (billyevo).

5 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
crocked kaže...

Jedino šta je isto sranje sa prekidanje usera. Dogodilo mi se da prekidaju i neke tekme su registrirane 3-0 za mene, a neke su samo prekinute kao zbog loše veze iako se normalno igrao dok nisam poveo 2-0 u 70-oj min pa je sve počelo štekati...

Ali sve u svemu igrivo je online i nemam neki zamjerki prevelikih...

Vidiš, zbog takvih ja mudrujem pa vještački održavam 1-0, i na taj način ga držim u neizvjesnosti sve do kraja tekme. Kad mu zavaljaš 3-4 gola, onda ili se počnu praviti pa stave tamo nešto da se skida ili jednostavno izađu.

Meni je najveći gušt igrati odbranu, tako da si mogu priuštiti ovakav rizik održavanja reze od 1-0.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.11.2014 15:52 (billyevo).
13 godina

Pozdrav, smijem kupiti ovaj Steam gift koji sam zaokruzio na slici? Stvar je u tome da je ruski pa me brine moze li mi Steam kasnije povuci igru? Hoce li jezik biti ruski? (malo glupo al red je pitat).

I da, isplati li se koristiti ovaj G2A Shield?

Molim da odgovore ljudi koji su vec kupili s g2a stranice.

Hajduk živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ja sam Pes 2015 za PC kupio preko e-kupi,dobio sam je u petak jos..

Kad sam je instalirao sa dvd-a nakon toga mi se sam steam koji je uvijek ukljucen sam  otvorio i ponudio da aktiviram PES 2015 na njemu,upiso sam kod i krenio je skidati update za pes..???

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
bAKeth kaže...

Pozdrav, smijem kupiti ovaj Steam gift koji sam zaokruzio na slici? Stvar je u tome da je ruski pa me brine moze li mi Steam kasnije povuci igru? Hoce li jezik biti ruski? (malo glupo al red je pitat).

I da, isplati li se koristiti ovaj G2A Shield?

Molim da odgovore ljudi koji su vec kupili s g2a stranice.

Kupio sam ja vec par igara tako,nema to veze,igra bude na engleskom,ne brini se...  :)

13 godina

unable to connect to your opponent... i tako cijeli dan vec..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

unable to connect to your opponent... i tako cijeli dan vec..

I to su pobrali od EA-a

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan

Ne znam kako kod vas, ali meni svaki dan jedan period neće se spojiti sa drugim igračem i svaki put izbaci poruku "Unable to connect to opponent".

Da li je i kod vas tako?

Evo baš mi se trenutno to događa :) 

Haha tri iste poruke u razmaku od 3 minute :D

Ujutro je radilo bezproblema

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.11.2014 18:24 (crocked).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice