Prince of Persia: The Forgotten Sands

poruka: 215
|
čitano: 63.366
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Novi PoP u svibnju
16 godina
neaktivan
RE: Prince of Persia: The Forgotten Sands
decko1987 kaže...
ne radi

onda tebi nest nevalja jer meni provjereno radi a tako i na bar 3 racunala je potvrdjeno pa si provjeri komp radije ......   ovo ti je samo savjet ....   a ako si jedan od onih sto ce se na komentar ljutiti,vjeruj da me nije briga uopce ....

That Jesus Christ guy is getting some terrible lag... it took him 3 days to respawn!
17 godina
neaktivan

Pogledah video, pa ne znam, valjda sam jedan od rijetkih kojemu se cini kako bi novi PoP mogao biti pomalo razocaravajuci. Ono sto ja vidim u ovom videu je reciklaza prva tri dijela, tako mi se sve cini kako ovaj novi PoP nece biti nesto novo, no budemo vidjeli kad igra izade, volim PoP serijal, tako se iskreno nadam da sam u krivu i da ce igra biti dobra.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

Pogledah video, pa ne znam, valjda sam jedan od rijetkih kojemu se cini kako bi novi PoP mogao biti pomalo razocaravajuci. Ono sto ja vidim u ovom videu je reciklaza prva tri dijela, tako mi se sve cini kako ovaj novi PoP nece biti nesto novo, no budemo vidjeli kad igra izade, volim PoP serijal, tako se iskreno nadam da sam u krivu i da ce igra biti dobra.

+ 1. A i kosturi mi ne izgledaju ništa posebno, klišej. Jedina novost je ta masovna borba...

15 godina
neaktivan
dadododo kaže...

http://crotrailers.co.cc/2010/04/02/prince-of-persiathe-forgotten-sands-gameplay-trailer/     evo ovaj link bi trebao raditi a sudeci po traileru    pocinjem dane odbrojavati do izlaska jer predobro izgleda.... 

LINK I VIDEO radi.

trailer meni izgleda u redu.no ne nesto prepre

http://crotrailers.co.cc CRO TRAILER-Traileri i gameplay snimke video igara
15 godina
neaktivan
harpy21 kaže...
Prison Breaker kaže...

+ 1. A i kosturi mi ne izgledaju ništa posebno, klišej. Jedina novost je ta masovna borba...

ta masovna borba ce na kraju bit neka animacija(ja se nadam suprotnome)

ajme duplić,greska

http://crotrailers.co.cc CRO TRAILER-Traileri i gameplay snimke video igara
16 godina
neaktivan

Jedva cekam imam trilogiju original i uz Sands of time sam dobio original  POP joystick i najveci je merak da hodas po zidu i kidas glave.Jedva cekam

Idu dva momka jedan je pametan,a drugi također navija za Sarajevo!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

power combat trailer

link: crotrailers.co.cc/2010/05/03/prince-of-persia-tfs/

http://crotrailers.co.cc CRO TRAILERS-Traileri i gameplay snimke video igara

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Evo još malo pa izlazi The forgotten sands. Za konzole 20. 05. , a na pc-u 1.6. Jedva čekam, a evo i trailera sa službene stranice, gdje se mogu vidjeti i ostale informacije

http://prince-of-persia.us.ubi.com/#/videos/7562

I odbrojavanje može početi. još samo 27 dana za nas pc igrače.

!!alkoholom protiv droge!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 9:23 (mrog 33).
16 godina
neaktivan
Ponovo pc inačica kasni radi integriranja drm zaštite...
15 godina
neaktivan

A kaj im vrijedi ta zaštita kad su je hackeri već na AC2 uspjeli probiti, tako da će je probiti i tu.

!!alkoholom protiv droge!!
15 godina
neaktivan

podsjeca me na warrior within

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

joj, jedva čekam, posljednji je bio smeće, ovaj  izgleda fenomenalno, ovaj mjesec izlazi?  pa sad je već sredina mjeseca, to znači u idućih 2 tjedna?

edit:  21.05.,   PC release- 11.06

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.5.2010 18:42 (Oblomir Gombalo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina

Humoristični Lauš popljuva igru kao da su ju radili sami slovenci

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 22:00 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo i Yahtzeeova recenzija igre, ni on nije previše oduševljen ( za promjenu )...

Link.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.6.2010 19:21 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Evo malo SSova

0 1 hvala 1
16 godina

Igra seeee

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

E ovako poceo sam igrati igru sve normalno odlicna igra samo imam problem kad sam doso do nekog djela di povucem onu polugu udem u vrata i vratima su neke zamke i ubilo me i kad me vratilo vrata su bila zatvorena a ja nisam mogo ngdje ic!! Gledo sam i na youtubeu walktrought i tamo sam vidio da su njemu vrata otvorena kad je poginuo ako neko moze help bilo bi lijepo...  Evo i videa sto sam snimio

http://www.xfire.com/video/2ef628/

to caj

0 0 hvala 0
15 godina

Konačno nam je i ono nešto stiglo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Fora su mi  upgread moći .
Super sve .

Jel možda vama kasni  koja tipka, ja kad stisem space za skok tek nakon  1-2 s skoći ?

Priča pa da već izlizana ali  super .

Skokovi super.

Borba pa možda da ima neki više komboa .

Po meni kut kamere su pogodili ko da su mene pitali :) .

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni ne kasne tipke, i igra nikako nije loša kao što to kaže lauš svojom trulom recenzijom.

ma da
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da lauš malo kenja, malo previše.

Čak je i pobrkao naslove.

POP 4 (odnosno pop 2008) imao je spasliačku ruku a  pop ww  je imao brojčano ograničeno vrijeme što mi se sviđa.

POP ww nije imaio pokazivače smjera imo je  POP 4.

Pa daj lauš .

Znajte sve što kaže  lauš u ovoj reci je obrnuto :) .

Eto tu pogledajte pa prosudite.

http://www.gamespot.com/xbox360/action/princeofpersiatheforgottensands/review.html?mode=web&tag=scoresummary%3Bcritic-score

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
15 godina
protjeran
tomicro95 kaže...

E ovako poceo sam igrati igru sve normalno odlicna igra samo imam problem kad sam doso do nekog djela di povucem onu polugu udem u vrata i vratima su neke zamke i ubilo me i kad me vratilo vrata su bila zatvorena a ja nisam mogo ngdje ic!! Gledo sam i na youtubeu walktrought i tamo sam vidio da su njemu vrata otvorena kad je poginuo ako neko moze help bilo bi lijepo...  Evo i videa sto sam snimio

Prijatelju tu sam i ja zapeo, a i mnogi, MNOGI drugi, a i ima još sličnih "glitcheva" gdje se vrata ne otvaraju nakon što pogineš. Ima samo jedan save koji se jednostavno samo updatea kako prolaziš checkpointove.  Jednostavno Skidrow nije napravio dobar posao, očekuje se uskoro c...k fix. Trust me. 

Evo uostalom, malo objašnjenje od Skidrowa općenito o c...kiranju igara:

A little statement about the work involved:

To clear the minds of the individuals who think: "Game x was

done fast and this one taking ages" etc. The way the Ubisoft
  DRM works, makes it so that every game is like a brand new
  challenge. What it does do, is offload certain parts of the
  game to a server, game then requests those things at runtime.
  These parts can be anything that the developer wants. In the
  case with Prince of Persia: The Forgotten Sands, those things
  were: 

- Levers logic
  - Door timing
  - Upgrades
  - Abilities
  - XP & Levels
  - Area codes

Every time you step on a button "in game", it sends a request
  to server asking what to do. Server then sends the door code
  to open, including how much time it stays open. Levers work
  similarly, every time you press the "TAB" button to display
  skills, game asks again server: "What skills do player have",
  and so on and on.

All that stuff takes a lot of time to implement right and we
  do implement it like the original do. All our doors open and
  close with exact same time factors as the retail do. We just
  wanted to clarify a little how the Ubisoft DRM really does
  work, because a lot of those individuals we mentioned in the
  beginning of this statement didn't seem to understand, yet
  what kind of monster this is. It's not some simply "Values"
  going around like it were with Assassin's Creed II. 

15 godina
neaktivan
evo bas sam nabavio igru i igram samo glupo sto nema titlova i neznam bas pricu to cu morati nauciti...i prelagana je igra...jel imaju neki boss fightovi ovdje
nothing is true, everything is permitted
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
decko1987 kaže...
evo bas sam nabavio igru i igram samo glupo sto nema titlova i neznam bas pricu to cu morati nauciti...i prelagana je igra...jel imaju neki boss fightovi ovdje

šta nema titlova,, ima u options u igri, ima sigurno ja sam sebi namjestio iako mi ne trebaju. Priča je: Dolaziš u posjet bratu Maliku u njegovo kraljevstvo, i pri dolasku nailaziš na invaziju neprijateljske vojske na njegovo kraljevstvo. U nemogućnosti da zaustavi neprijateljsku vojsku, Malik priziva Solomonovu vojsku kako bi mu pomogla da odbaci napad neprijateljske vojske. No legenda je bila krvio protumačena, naime Solomonova vojska koju Malik priziva nije bila Solomonova da ju kontrolira, već također invazijska vojska koju je on zatočio u pijesku vremena. Neznajući to, Malik oslobađa tisuće likova iz noćnih mora koja kreću napadati sve  na što naiđu, i koji imaju mogučćnost kad dodirnu ljudsko biće da ga pretvore u kamen. Na Princu je da zajedno s bratom Malikom zaustavi tu vojsku. Klasika

17 godina
neaktivan
tomicro95 kaže...

Imam isti problm ko ti.

Samo kaj sam ja  otvorio vrata ali sam umro i  checkpoint me vratio ispred vrata koja su zatvorena a nemog use spustiti.

15 godina
protjeran
WItcher kaže...
tomicro95 kaže...

Imam isti problm ko ti.

Samo kaj sam ja  otvorio vrata ali sam umro i  checkpoint me vratio ispred vrata koja su zatvorena a nemog use spustiti.

Kažem vam puno ljudi još taj problem ima, kao i ja, nije dobro Skidrow napravio poso, biće uskoro fix

16 godina

kod tih vrata stavit na manju težinu. to bi trebalo pomoći

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

Ništa od toga, nema kruha, ima još takvih vrata ohoho, jednostavno nije dobro C...AN. Pročitajte onaj statement od Skidrowa postan ranije, tu objašnjava zašto je taj postupak dugo trajao, a očito je da su napravili loš posao.

16 godina
Princ Od Perzije kaže...
Kill Frenzy kaže...

Ništa od toga, nema kruha, ima još takvih vrata ohoho, jednostavno nije dobro C...AN. Pročitajte onaj statement od Skidrowa postan ranije, tu objašnjava zašto je taj postupak dugo trajao, a očito je da su napravili loš posao.

Odigrao sam 45 minuta i nisam imao problema. Problemi dolaze kasnije ili imam sreće???

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Novi PoP u svibnju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice