Prey [2017]

poruka: 128
|
čitano: 21.994
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Prey [2017]

A jesi riješio ovaj sideqquest koji se niti ne pojavi u listi questova?

Nakon odluke neko vrijeme sam mislio o tim ljudima u escape podu 

Koliko je daleko od kraja dolazak u Deep Storage nakon sakupljenih glasova za aktivaciju? Ja sam utuko 20 sati i negdje sam sreo da je to tek 60% glavne priče...

A i "kuhara" sam slučajno našo; šta je lud 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Prey [2017]
doktor1 kaže...

A jesi riješio ovaj sideqquest koji se niti ne pojavi u listi questova?

Nakon odluke neko vrijeme sam mislio o tim ljudima u escape podu 

Koliko je daleko od kraja dolazak u Deep Storage nakon sakupljenih glasova za aktivaciju? Ja sam utuko 20 sati i negdje sam sreo da je to tek 60% glavne priče...

A i "kuhara" sam slučajno našo; šta je lud 

Riješio, ja sam ih ostavio jer sam ganjao achievement da svi ljudi prežive ^^
A čuj, bilo bi 2/3 možda, računaj cca 30h za potpuni prelazak iako mi se čini da je progress malo i dalje tu gdje jesi. Pokušam zaboraviti detalje da što prije krenem ponovno xD

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
13 godina
neaktivan

Neznam koliko se pridavali paznju, al zapravo razbijat stakla, ekrane, one hologramske i opcenito staklene zidove, moze vas dovest na zanimljiva mjesta i loota. Kad sam krenuo igrat mouse snesitivty je bio prespor, tako da preporuka dignut bar na 20. Mislim da jedina losa stvar je sta mozes kasnije craftat one neuromodove, tako da kasnije imas ih i previse neznas na sta bi vise potrosio.

Origin ID: ReaLazio
12 godina
Prey [2017]

Evo i ja poceo igrat Prey i mogu reci,prije nego sam poceo,gundjao sam zasto nije nastavak na onaj Prey bla bla bla...Ali sada kada sam poceo igrat,osjetio sam da je inspiracija uzeta iz Bioshocka,sto nuzno i nije lose.Napokon igra koja me drzi dugo,kao sto je bio Bioshock ili Doom 3.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Prey [2017]

Inspiracija je uzeta iz System Shocka 2!

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
doktor1 kaže...

Da.Ali sam stil igranja vuce na Bioshock.

16 godina
odjavljen
Endymon kaže...
doktor1 kaže...

Hm... Ni najmanje...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll tr
12 godina
skank666 kaže...
Endymon kaže...
doktor1 kaže...

Hm... Ni najmanje...

Vama ne,meni da.END of story xD

17 godina
Prey [2017]

Čisti SS2....

Da ne kažem da su liftovi čisti copy/paste šokovskih

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Prey [2017]

Relativno malo ljudi zna za SS2, s druge strane Bioshock su svi igrali. To i mene pere kad spominju da je igra mix Bioshocka, Half lifea i žlice vegete. A ja sa suzom u oku "ljudi, pa igra je PLJUNUTI System Shock 2 i gameplay nije simplified kao u Bioshocku".
Sjećam se da su jednom liku to napisali u komentar, a ovaj veli "No, it's Bioshock, you even have a wrench". System Shock zaslužuje volontere koji će dizati svijest o istom. Ako može HIV može i SS2 

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Lovac kaže...

Relativno malo ljudi zna za SS2, s druge strane Bioshock su svi igrali. To i mene pere kad spominju da je igra mix Bioshocka, Half lifea i žlice vegete. A ja sa suzom u oku "ljudi, pa igra je PLJUNUTI System Shock 2 i gameplay nije simplified kao u Bioshocku".
Sjećam se da su jednom liku to napisali u komentar, a ovaj veli "No, it's Bioshock, you even have a wrench". System Shock zaslužuje volontere koji će dizati svijest o istom. Ako može HIV može i SS2 

Obrnuto misliš? Osim ako ne uzimaš premladi uzorak...

Nope.
17 godina
neaktivan
A mislim da je Bioshock relevantniji za usporedbu.

System Shock je ipak za nas dinosaure bitan. :P
17 godina
Prey [2017]

Ha čuj, ja sam System Shock 2 prvi put odigrao nekoliko godina nakon Bioshocka. Problem je mlađe natjerati na nešto sa starijim grafičkim prikazom što je šteta jer je gameplay zapravo poprilično moderan (iako igra izgleda sasvim fino uz par modova).

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Igrao sam i Bajošok i Sistemšok 2, a Prey tek nešto oko 1h(na go pa nemam PC). Po onom što sam uspio viditi u Preyu, s usporedbom ove dvije igre, možda ima tih elemenata, mehanika i atmosfera, više ide na Sistemšok 2. Isto tako može biti na HL2.  

SkorvY
12 godina
odjavljen
Prey [2017]

Vidim igra se hvali na sva zvona. Nisam je igrao dovoljno da donesem neko objektivnije mišljenje, bar što se tiče level dizajna i priče. Ali grafički, igra je prilično loše odrađena, za 2017. godinu. Prvo, aa je slab, na najjačem se vide zubići. Refleksije slabe. Dođeš do ogledala na samom početku igre, i ono blur teški. Niti se vidi lik, niti ikakav drugi odsjaj. Mislim, igre stare desetljeće su imale te šeme. Pogledaš jedan crysis, star već nekoliko godina, kopljima iznad preya. Ne znam koji je engine korišten, ali nije primjeren za 2017. godinu, definitivno. Vjerojatno ćete me td-nati, ali jednostavno sam navikao da nove igre, pogotovo aaa naslovi, imaju vrhunski eye candy. Ova to nema uopće. Recyle bin, odn. uninstall. :/

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
Moj PC  
3 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Prey [2017]

Orginalni Prey je imao refleksije u ogledalima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Prey [2017]

Pa jel gledate igre ili ih igrate ? Napucana grafika je za djecu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
XXX kaže...

Nije, napucana grafika je za igre iz 2017. godine. Prey kao da se nije maknuo iz 2007.

Nope.
12 godina
odjavljen
XXX kaže...

Ma jok, ne gledam igre, njušim ih.

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
15 godina
neaktivan
XXX kaže...

Ako ti volis ruzne zene j*bat, to je na tebi.

Sarma
12 godina
odjavljen
Prey [2017]

Pa da, nije loše da igre u 2017. imaju fenomenalnu grafiku.. Ideš naokolo i screenas, uživaš u prirodi ili onom drugom.. Pa ček to samo i možeš jer su drek od igrivosti.. Drago mi je da Prey nije igra koja je bazirana samo na grafičkoj ljepoti nego da se može i igrati jel.. 

SkorvY
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Prey [2017]

Ha ha na vama je..., zadnjih godina ni ne izlaze igrivi SP FPS naslovi. Dođe jedan i onda se gledaju refleksije u ogledalu  Niš igrajte krizu 3 sa super grafikom 

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Prey [2017]

Zasto je sve mutno pri kretanju?motion blur? AA uopce neradi..  a ovo za refleksije.pa avp iz 2000 je imao refleksije u ogledalu.tako da za ovo nemam komentara. Malo mi je samo cudno da igra u 2017 tako graficki traljavo izgleda u nekim segmentima. Nije mi to nista gamebraking ali steta.. 

xfact
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.5.2017 10:30 (=xfact=).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Prey [2017]

Jel' teško skužiti da je moguće imati i dobru igrivost i dobru grafiku? Jedno ne isključuje drugo, kao što dobar gameplay ne opravdava loš grafički prikaz. 

Crysis 3 je sasvim ok igra. Ne mora svaka igra biti FPS-RPG kao Prey niti svi vole taj tip igara.

Nope.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Prey [2017]

Niti je svima bitna super grafika. Rađe dobra optimizacija nego dobra grafika a igrivost i ugođaj su iznad svega. Da li je igra svaršena, nije ali u moru turbofolk gaminga ispada biser koji se baca pred ...

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
eywa33 kaže...

Vidim igra se hvali na sva zvona. Nisam je igrao dovoljno da donesem neko objektivnije mišljenje, bar što se tiče level dizajna i priče. Ali grafički, igra je prilično loše odrađena, za 2017. godinu. Prvo, aa je slab, na najjačem se vide zubići. Refleksije slabe. Dođeš do ogledala na samom početku igre, i ono blur teški. Niti se vidi lik, niti ikakav drugi odsjaj. Mislim, igre stare desetljeće su imale te šeme. Pogledaš jedan crysis, star već nekoliko godina, kopljima iznad preya. Ne znam koji je engine korišten, ali nije primjeren za 2017. godinu, definitivno. Vjerojatno ćete me td-nati, ali jednostavno sam navikao da nove igre, pogotovo aaa naslovi, imaju vrhunski eye candy. Ova to nema uopće. Recyle bin, odn. uninstall. :/

Prey 2017 nikada nije niti bio zamisljen da bude benchmark ili nesto takvoga.On ima solidnu grafiku koja barem meni,zadovoljava kriterije.Ono sto krije Prey je ispod haube.Atmosferu i pricu.A ne grafu

17 godina
odjavljen
Prey [2017]

Evo ova slika govori 1000 riječi...game dizajn iz originalnog systemk shocka iz kojeg pray crpi inspiraciju i "moderniH" igara ...ali eto, danas grafika prodaje igre.

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
XXX kaže...

Evo ova slika govori 1000 riječi...game dizajn iz originalnog systemk shocka iz kojeg pray crpi inspiraciju i "moderniH" igara ...ali eto, danas grafika prodaje igre.

Jao... Znao sam da će se javit poneki sa ovakvim i sličnim komentarima. Nemam problema s tim da se nekome svidi igra, makar izgledala kao igra stara 10 godina... Iznio sam svoje mišljenje i to e to. Inače, ako ću igrat SP igru, onda me ona mora oduševit na svim poljima, a vidi vraga, grafika mi je tu prilično bitna stavka. MP igre mogu izgledat ko ruglo, ako je sadržajna i dobra igrat ću je. Kriza je par godina stara igra koju sam prešao još na starom pc-u na low postavkama jer nisam mogao većim, naravno. No ulupao sam parsto sati u mp kroz dvije-tri godine. Zadnji SP naslov koji me oduševio je Witcher 3, a onda gta 5. Od  fps naslova zadnji je bio Metro LL. Svaka od navedenih igara ima ono što je MENI potrebno da se zalijepim za pc. I da, grafika mi igra ulogu. Nakon ovih igrica, napose witchera u koji je ulupano toliko novaca, ljudskih resursi i ideja koje su urodile brutalnom grafikom, soundtrackom, humorom, pričom... jedan Prey, po meni nema apsolutno ništa tražit na mom hard disku.

17 godina
odjavljen
Prey [2017]

A očito kriva procjena o tipu igre...kakva je grafika vidi se i na jubito. Igra traži malo strpljenja, želju za istraživanjem, polagani napredak i nadogradnju lika, oružja i sl. Tu je kvaliteta refleksija i aa filtra manje bitna, IMO...meni i skroz nebitna. Također samo izražavam svoje mišljenje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Prey [2017]

Upravo završija igru...mogu reci da je dobra igra ali jednostavno nije baš moj tip fps,bioshock i dishonored su mi bile puno bolje i zabavnije...jednostavno od mene 77 od 100 je dobila...a vidim da mnogi pljuju po grafici a meni je sasvim ok al neke druge stvari su mi smetale...plus ima jako puno bugova i zamrzavanja bar kod mene.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice