Overwatch (Blizzard studios)

poruka: 3.497
|
čitano: 460.097
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Overwatch (Blizzard studios

Dobio sam mail onda sam oso u battle.net launcher pogledat i bila je opcija install.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
17 godina
R4zOR229 kaže...

Dobio sam mail onda sam oso u battle.net launcher pogledat i bila je opcija install.

Ah. OK, moj i sinov account ništa.

13 godina
Overwatch (Blizzard studios

Dali ce biti igra kad izade f2p ? ili ce se morat kupit ... ?

Finger Up :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Morati ce se kupiti (40€ i 60€). O ostalim oblicima monetizacije se ne zna.

Pretpostavlja se:

placat ce se skinovi

placat ce se spray can tagovi (slovo T)

Svi heroji bi trebali, i moraju, ostati dostupni bez dodatnog placanja radi plutajuce taktike i mjenjanje likova tokom partije da se odgovori na enemy composition. Totalbiscuit je spominjao i nešto oko game modova da se ne zna šta ce s time biti pošto ih je malo. Uglavnom pogubno bi bilo za igru, koja se placa, naplacivati išta drugo osim kozmetickih dodataka i flaira.

Jedino što je 100% sigurno je da se igra kupuje i da blizzard još nema pojma o daljnoj monetizaciji. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2015 16:26 (mislav_01).
17 godina
neaktivan

Neće biti f2p.

možeš prednaručiti dvije verzije, 60eur i 40 eur

17 godina

Ovi koji su prije imali pristup beti, je'l vam možda opet aktivirana?

Da li je netko novi dobio poziv?

S obzirom da je izašao novi patch:

http://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20742184292

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Ovi koji su prije imali pristup beti, je'l vam možda opet aktivirana?

Da li je netko novi dobio poziv?

S obzirom da je izašao novi patch:

http://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20742184292

Svima koji su imali pristup prvoj closed beti omogućeno je igranje trenutne closed bete.

Oni koji su prijašnjoj beti dobili pristup igri samo kroz "stress test" vikend, na žalost trenutno nemaju pristup.

Od svih ljudi na mojoj friends listi, samo jedan od jučer igra overwatch. U prijašnjoj beti nisam vidio nikog online, osim za stress test weekend. Samo da napomenem da od tih 100+ ljudi s friends liste, većina ih je iz skandinavije i većinu susrećem u svim blizzardovim igrama, tako da ne bi mislili da zaobilaze balkance ili da favoriziraju igrače koji su kupili sve njihove igre! (broadcastere neću komentirati :)). Dovoljno je kreirati battlenet account i prijaviti se za betu. Ne trebate posjedovati ni jednu blizzardovu igru!

14 godina
neaktivan

Ljudovi jel imako da je primljen u beti stvarno bih isprobao ovu igru

malware master
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Overwatch Release Date Leaked; Releasing On May 24th?

http://cdn.wccftech.com/wp-content/uploads/2016/03/U6YrSN1-635x358.png

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Pozdrav,

gdje je najisplativije uzeti Overwatch? Postoje li neke scheme kao i sa originom preko meksičkog VPN pa da ispadne jeftinije od 40€?

EUNE: Ferritin
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
odjavljen

Zanima me sistem borbe u ovoj igri, koliko je slican HOTSu ? Ako su kilovi timski i ne postoji induvidualni skor, nema sanse da cu kupiti igru. Svaka takmicarska igra mora da ima svog Ronalda, Mesija, Djokovica itd, mnogi ljudi prate razne sportove bas zbog odredjenih pojedinaca, a bez toga igra ce da umre brzo kao i HOTS. 

Darko

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Zanima me sistem borbe u ovoj igri, koliko je slican HOTSu ? Ako su kilovi timski i ne postoji induvidualni skor, nema sanse da cu kupiti igru. Svaka takmicarska igra mora da ima svog Ronalda, Mesija, Djokovica itd, mnogi ljudi prate razne sportove bas zbog odredjenih pojedinaca, a bez toga igra ce da umre brzo kao i HOTS. 

Bilo je dovoljno da pogledas jedan video i informiras se o naslovu prije nego sto pocnes trkeljat o hotsu koji nema nikakve veze sa overwatchom.

14 godina
odjavljen
haydara kaže...
DarkoKwon kaže...

Bilo je dovoljno da pogledas jedan video i informiras se o naslovu prije nego sto pocnes trkeljat o hotsu koji nema nikakve veze sa overwatchom.

Pogledao sam par snimaka, vizuelno nisu iste igre, to je svakom jasno, medjutim zanima me kakav je takmicarski model ? Da li se kilovi dijele kao u HOTSU ili su pojedinacni ? 

Darko
17 godina
DarkoKwon kaže...

Pogledao sam par snimaka, vizuelno nisu iste igre, to je svakom jasno, medjutim zanima me kakav je takmicarski model ? Da li se kilovi dijele kao u HOTSU ili su pojedinacni ? 

Imat ćeš svoje pojedinačne kill-ove, ali te nitko neće htjeti ako nećeš igrati timski (bar ne na nekom polu-kompetitivnom nivou).

Igra ima "klasičnog" tenka, DPS-a, healer-a, na kraju runde healer može biti "najbolji" igrač.

13 godina
DarkoKwon kaže...
haydara kaže...
DarkoKwon kaže...

Pa brate jedan video da si pogledo vidio bi sve.
Igra ima individualne killove ali objectivi su team based.
 Dakle: Đabe ti killovi ako ne stojis blizu payloada jer se nece micat ak nema nikog u blizini.Isto je s cappanjem točke,ako nisi tamo ,neces cappat.
Ako si ikad igrao il vidio Team Fortress 2 sve ti je jasno. Ova igra je skoro pa klon toga,samo umjesto klasa imas heroje i svaki igra drukcije,other than that its the same ol...Arena Shooter s light moba elementima.

14 godina
odjavljen

Nisam u mogucnosti da pogledam video, mogu da bacim minut vremena na forum i to je to. 

Uglavnom drago mi je da ce biti pojedinacni pokazivaci, dok sam igrao HOTS, iako sam imao ogroman impakt na igru, nisam mogao nikada doci do izrazaja i pojedini igraci, naravno oni najslabiji ne mogu ocijeniti da li si ti dobar ili los, pa ponekad im ja budem kriv za poraz. Imam mnogo MOBA iskustva i ne zelim da mi se takve stvari desavaju. Naravno Overwatch je iz drugacije perspektive, tako da ce ovo biti jednom ogromno iskustvo sa mnogo izazova. A uskoro kada budem imao vremena odlgedacu jedan citav mec na youtubu.

Darko

0 0 hvala 0
16 godina

Evo novi kratki video:

Igra mi izgleda zabavno, još ju nisam zaigrao, a i cijena je dosta paprena. Budem ju isprbao u nadolazećoj open beti, ak me bude oduševila, budem ju vjerovatno uzeo.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Cijena je cak i ispod prosijeka za AAA naslov. Meni je osobno drago sto nije F2P jel bi u startu odmah propala zbog cheatera. Dovoljno je pogledat CS:GO i vidjet sto se desi sa FPS igrama kada su besplatne ili kostaju manje od sladoleda na stapicu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
haydara kaže...

Cijena je cak i ispod prosijeka za AAA naslov. Meni je osobno drago sto nije F2P jel bi u startu odmah propala zbog cheatera. Dovoljno je pogledat CS:GO i vidjet sto se desi sa FPS igrama kada su besplatne ili kostaju manje od sladoleda na stapicu.

Igra košta 40 Eura, ne znam kak je to ispodproječna cijena za AAA naslov, ali dobro...

13 godina

40EUR bi trebala biti gornja granica neke igre danas.

60EUR što je vec neko vrijeme standard je debelo previše....

MP igre bi treale biit oko 20-30, full release 40.

Al šta je tu je...Cekacu neko snizenje sto se overwatcha tice

16 godina

Ne znam zašto sam mislio da je osnovna verzija igre 60 eura. Vjerovatno zato što je to prvo što ti prikaže kad  se klikne na prepurchase.

40 eura (300kn) je već ipak prihvatljivo, ako mi se igra svidi u beti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2016 21:28 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ja sam igru prednaručio već pred 2 mjesec  Jedva je čekam zaigrati, nažalost nisam dobio beta pozivnicu  Blizard samo izbacuje ispolirane i dobre proizvode te sam siguran da će igra biti vrijedna 40€. Ja sam je platio 34.90€ preko online trgovine koja prodaje ključeve za igre  :)

Ovaj video što si postao je vrh. Mogu se slobodno likovi baciti u filmsku industriju 

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2016 0:51 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Baldurion kaže...

Ja sam je platio 34.90€ preko online trgovine koja prodaje ključeve za igre  :)

Koje? Pitao sam prije par postova nitko mi nije odgovorio. 

EUNE: Ferritin
14 godina
Ferritin kaže...
Baldurion kaže...

Ja sam je platio 34.90€ preko online trgovine koja prodaje ključeve za igre  :)

Koje? Pitao sam prije par postova nitko mi nije odgovorio. 

Klik  Samo skočila cijena sad na 36.49€. Provjerena je stranica ova (ja nikad kupujem preko nekih sumnjivih stranica) I da, da ti napomenem, ovdje piše da je origins edition, ja sam ih pitao i rekli su mi da još ne znaju da li ćemo dobiti bonuse pošto ovo neide preko blizzarda pa nisu sigurni :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2016 3:30 (Baldurion).
15 godina
neaktivan

Ja sam na rubu kupovine! Počeo sam Q2 i Q3, a Overwatch podsjeća na taj stil pogotovo pogađanje ekipe s rocket launcherom. Doduše, više nemam 15 godina...

Kad kreće open beta?

I'm very large!

0 0 hvala 0
16 godina
Nos kaže...

Ja sam na rubu kupovine! Počeo sam Q2 i Q3, a Overwatch podsjeća na taj stil pogotovo pogađanje ekipe s rocket launcherom. Doduše, više nemam 15 godina...

Kad kreće open beta?

KLIK

Mogao si par postova iznad pogledat.

15 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
Nos kaže...

Kad kreće open beta?

KLIK

Mogao si par postova iznad pogledat.

Izguglao sam u parkiću dok je mladunče ganjalo loptu.

Gledajući ovu montažu par postova iznad mislim da će igra biti hit. Moba igre nemaju taj vizualni faktor kod teškog pwnanja, a CS je u nekakvom limbu. Uglavnom, predviđam svijetlu budućnost :)

I'm very large!
11 godina

Uzimam igru sigurno pratim je jos od najave na blizzconu,posudio betu od prijatelja kojega ne zanima igrao oko 60-70 sati ukupno zadovoljan vidjenim i ovih dana cu preorder da napravim.
Volio bih jos game modova ali siguran sam da ce sa vremenom da ih dodje jos,art stlyle je predivan,heroji zabavni i svaki ima svoj nacin i stil igranja za svaciji ukus.

Mape su tj vecina njih odlicno dizajnirane.
Najvaznije je bilo kada su odlucili da novi heroji i mape nece biti nikakav placeni DLC da splita zajednicu kao sto 90% FPS igra radi danas sa retardiranim map pack DLCovima.
Skinova i ostalih samo vizualnih stvari neka ubacuju i naplacuju koliko zele sa tim nemam problem.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2016 20:41 (Wack).

0 0 hvala 0
16 godina
Nos kaže...

Izguglao sam u parkiću dok je mladunče ganjalo loptu.

.

Nego on topic:

Ma taj origin za 35eura (sa te điđi miđi stranice) i obična verzija 40 eura (direktno sa battle neta-a) su mi praktički iste pošto mi ti skinovi i ikone uopće ne igraju nikakvu ulogu. A i nekako mi je sigurnije uzet direktno preko Blizardove stranice

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice