Imam problem s registracijom na ovu igru, download je prosao sve super, ali kad se na njihovoj stranici idem registrirati pise mi "You cannot sign up from your location. This will only apply for Operation7" Nadam se da netko zna rijesenje. =)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nitko ne zna?
i sta ti nije jasno? ne mozes se registrirati iz hrvatske.
Samo iz hrvatske? Jer cerina15 moze igrati.
Samo iz hrvatske? Jer cerina15 moze igrati.
Posalji mu PM, ima neki link on poseban.
Ja neznam odakle si ti skinia igru ali ja san s ovog linka i igra 100% radi, meni i mojim frendovima. Znači odeš na ovi link, od tu skineš i regaš se. Pošto si ti več skinia igru probaj se samo regat i pokrenit igru, ako neradi skini od tu ponovo.
To je Europska verzija, ko zna koju ti imaš.
Ja neznam odakle si ti skinia igru ali ja san s ovog linka i igra 100% radi, meni i mojim frendovima. Znači odeš na ovi link, od tu skineš i regaš se. Pošto si ti več skinia igru i probaj se samo regat i pokrenit igru, ako neradi skini od tu ponovo. 
To je Europska verzija, ko zna koju ti imaš.
Thanks, nadam se da ce radit. Je li se isplati skidat?
Isplati se ako imaš flat. Opet kažem s tog linka je radila i meni i mojim frendovima.
Zasto nece da mi ga upali? Pojavi mi se jedan mali prozorcic i to je to.
Stavi screenshot na forum!
Moraš ić priko mozille firefox ili internet explorera. I kad ideš priko mozille pojavit će ti se adds on prije pokretanja pa moraš to instalirat i tako je isto za internet explorer.