Novi hrvatski game site zaključana tema

poruka: 13
|
čitano: 2.835
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Novi hrvatski game site

Da,osniva se novi game sajt zvan Game Dust,i posto se na ovome forumu vidilo dosta ljudi koji stvarno vole pisati o igrama,dosli smo na ideju da nadjemo jedno ili njih dvoje koji bi pisali preglede(rewieve) igara.Ako ste zainteresirani kontakt je na-

markomarkogame@live.com  - MSN

markomarkogame -Xfire

onlinemarkomarko@gmail.com -Mail

ako imate kakvih pitanja,slobodno pitajte! sretno Izlanuo se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi hrvatski game site

Lijepo. Ev' svade... Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Novi hrvatski game site

Ja sam veoma zainteresiran za pisanje reviewa.

Mogu ih ja pisati?

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi hrvatski game site

hehe

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Novi hrvatski game site

mogao bi napisat recenzije preko 100 igara koje sam odigrao, starih i po 5 godina.

nemam flat pa ne bi mogao na vrijeme radit revenzije friških  igara.

''how yes no''
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Novi hrvatski game site
mierda-del-torro kaže...

mogao bi napisat recenzije preko 100 igara koje sam odigrao, starih i po 5 godina.

nemam flat pa ne bi mogao na vrijeme radit revenzije friških  igara.

ja imam flat,igrao sam preko 150 igara ali sad dok je skola nemam bas suvise vremena

Luckyluke!
17 godina
Novi hrvatski game site

Zgodno, a kad ce stranica biti gotova ili koja joj je adresa?

I don't care...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Novi hrvatski game site

mislim da je ovo ista ozbiljno da bi ljudi malo prosvrljali po forumu, pogledali tko sta pise, tko ima smisla za to i onda bi se javljali ljudima, a ne ovdje pitali tko oce...

svi oce, pogotovo ako spomenes 2 stvari: pare i besplatne igre, ko lud ne bi, al ne znaci da bi bilo dobro

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Novi hrvatski game site

totalno si u krivu,naimea nema zarade,nego jednostavno,tko voli pisat i igrat neka se meni javi a ako web stranica stvarno dobro krene ko zna sto moze da bude

16 godina
neaktivan
Novi hrvatski game site

oh i da ako vas zanima link provo me dodajte na msn,da popricamo pa poslje dodje link

0 0 hvala 0
17 godina
Novi hrvatski game site

aha, dakle sema sami kupujemo igre, sami pisemo review i to djabe, ako vi poberete slucajno kakve pare od sponzora koje budete ili nebudete nasli onda cemo eventualno se nesto naknadno dogovarat? a zakaj onda ne bi ostali na bug-ovom forumu, isto to i ovdje radimo, jednako djabe i jednako se snalazimo oko igara

ima jedna stara: nema djabe ni u stare babe, djaba mogu i ja otvorit blog i pisat, ne treba mi tudji, pogotovo da radim na vrijeme i s voljom volonterski

sretno svima koji ce to radit

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi hrvatski game site

Evo ja sam spreman pisati potpuno besplatno - za nikakve pare i ne očekujem ih. Mogu vam i napraviti neku animaciju kao 'reklamu' ili tako nešto jer se inače bavim montiranjem, snimanjem filmova, itd. itd. i ako želite. Napravio sam dva filma u kojima se bavim tematikom o ovisnosti o CoD-u (totalna zajebancija). evo vam linkovi ako vas interesira:

i
. ako ste zainteresirani, javite mi se ovdje na PM, pa vam pošaljem i svoj mail itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi hrvatski game site

svatko ima svoje misljenje,hvala svima na zainteresiranosti

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice