NFS: Shift

poruka: 1.610
|
čitano: 276.728
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ne znaju vise kakvu ce igru napravit pa kopiraju GRID.Ovo vise uopce nije pravi NFS.Pravi NFS je bio Underground 2 i Most Wanted.Ganjanje s policijom,brijanje auta,free roam a ne ovo sto sad rade.Po meni ce ovo bit jos jedno s****,ali vidit cemo mozda i bude zanimljivo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2009 10:06 (besla).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: NFS: Shift
besla kaže...

Ne znaju vise kakvu ce igru napravit pa kopiraju GRID.Ovo vise uopce nije pravi NFS.Pravi NFS je bio Underground 2 i Most Wanted.Ganjanje s policijom,brijanje auta,free roam a ne ovo sto sad rade.Po meni ce ovo bit jos jedno s****,ali vidit cemo mozda i bude zanimljivo.

Pravi NFS su bili oni prvi. The Need For Speed, NFS II, NFS III (Hot Pursuit), High Stakes i Porsche. A onda je sve krenulo u drugom smjeru. Meni bi osobno bilo draže da reinkarniraju NFS 3 nego što kopiraju GRiD ili Most Wanted.
92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2009 11:00 (crystal6).
17 godina
neaktivan

Ajde neka sad netko kaže da će ovo biti simulacija... Ovo liči na GRiD po pitanju izgleda igrice, ali pretpostavljam da će i fizika vozila biti ista (ili barem slična) kao i u GRiD-u...

Eh, šta bi dao za jurnjavu na Pacific spiritu u McLarenu F1 sa grafikom iz SHIFT-a...

Loo-loo-loo I got some apples loo-loo-loo you got some too loo-loo-loo let’s get together have ourselves a loo-loo-loo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Onaj gameplay trailer mi je sve nade u NFS Shift ko simulaciju uništil, jel vjeroval sam da bude zbog studija koj razvija igru, al eto sve se može upropastiti...

To se leti kroz zavoje, zabija u druge... Užas... Još ovi neki leveli u karijeri, makar to možda nije tak loše. Možda je to da se vidi kak ko vozi pa onda za multiplayer da igrače s istim stilom igra stavlja u utrku. Nemam pojma. Al dobro, nakon razočaranja, došlo je nekaj da ublaži to, Forza Motorsport 3, izgleda super i vjerujem da bude super jel dvojka je fenomenalna, tak da se to čeka i to se bude špilalo do Gran Turisma 5.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

meni je i sad najbolji underground 2...meni se svidja voznja auta u toj igrici...mozes driftat i sve ostalo dok to u novijim igricama nije ni slicno undergroundu 2...samo da hoce napravit NFS sa temom iz u2 i naravno novim autima i nadogradnjama...a za SHIFT neznam mozda ovaj serial i bude dobar....

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

po ovim screenovima sta vidjeh na netu vidim da su staze fotorealisticne sto jos dugo nisam vidio u nijednoj igrici.posto igru radi slighty madness studio,imam u njih povjerenja,vjerujem da ce ovaj nfs biti pravo osvjezenje u zanru auto utrka jer vec duuugo nisam vidio neku PRAVU simulaiju voznje tako da ovo jedva cekam

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

po ovim screenovima sta vidjeh na netu vidim da su staze fotorealisticne sto jos dugo nisam vidio u nijednoj igrici.posto igru radi slighty madness studio,imam u njih povjerenja,vjerujem da ce ovaj nfs biti pravo osvjezenje u zanru auto utrka jer vec duuugo nisam vidio neku PRAVU simulaiju voznje tako da ovo jedva cekam

nazalost moram te razocarati to nece biti simulacija (bar ja mislim po videima) bit ce nesto kao grid.!
17 godina
neaktivan
evo sa e3 nesto o shift

prebacite na HD ;)

jedva cekam igru...
eXtreme overclocker
16 godina
neaktivan

Ja mislim da bi ovo moglo bit bolje od GRID-a?!?!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Heh, NFS-ovi su uvijek imali dobre trailere, a na kraju su ispali za*urac. Tako da neću ništa govorit dok sam ne zaigram igru.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

samo da igra bude simulacija!to mi je najvaznije,dosadilo mi sa 300 kmh ici u zavoje.ocu nes realno nakon 5 godina.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Bilo bi dobro da se ugledaju na GranTurismo...

Malo me razočaralo da nigdje u popisima automobila nema Toyote Supre što mi ikako nije jasno, nadam se da liste nisu točne xD

Zna li netko zašto u NFS serijalu nema Honde NSX? To mi je misterij već duže vrijeme.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Štoviše, izgleda kao bezobrazna kopija GRID-a. Ona staza liči na San Francisco...

Očekujem sranje, baš kao što sam to očekivao zadnjih 3 verzije... Ista stvar je bila s UC-om, pogledajte topic 'NFS Undercover' kad su ljudi slali trailere, sličice i sl., pola foruma se divilo igrici; na kraju ispalo žešće sranje.

EA je kao i uvijek dodatno ušminkao sve. Naravno, takvu grafiku ne treba očekivati u finalnoj verziji, jedino ako neko misli igrati sa gtx 295 ili sl. grafom.

Oprostite što tak kasno odgovrama na ovaj post.

E da mi hrvati divimo se sličicama .

E da si malo mbolje gledao trailer(gameplay) vidio bi da  je igra čisto smeće.

A još dok su ljudi betu igrali rekli us da ništ nevalja pa se već tada znalo da blackbox neće ništa dobro napraviti.

A ovo nebude loš nastavak sigurno  ali nebude ni dobar bude u prosjeku a i kao bude dobar ljudi budu rekli da je kopija grida li gt-a (mada već sada govore ).

Joj ,a zašto su maknuli ilegalne utrke i krenuli k simulaciji .

Možda zato što je Prostreet bio bolji od Underecovera .

17 godina
neaktivan

Vi ste očito premladi da se sjećate starijih igara... koliko ste imali? 5-6-7 godina (Witcher npr.), ali nekad davno, puno prije raznih GT-ova i GRID-ova i sl. i prije nego je NFS otišao k vragu u gluposti hip-hop nabrijavanja autića po uzoru na Brze i žestoke, bio je NFS: Porsche Unleashed - za to vrijeme fantastična simulacija utrka pravim Porsche autima.

Tako da reći da je NFS:Shift kopija nekakvog GT-a ili GRID-a posve je netočno i besmisleno. Nažalost, recenzenti igara danas su također skoro pa djeca i rijetko se sjećaju starijih igara, a lijeni su za istražiti ono što opisuju.

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
17 godina
neaktivan

Da tako je ja sam mladi igrać pa mi je tek prvi NFS bio Undereground 2 .

Ja nekažem da  oni kopiraju grid i gt već to budu recenzenti radili.

Po meni  ajde nadam se da bude dobra igra  ( meni je još od prije 4 (kad sam i prvi put dobio komp) EA bio najdraži jest da je sada malo zaje... ali sma uz njega).

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 7:49 (WItcher).
16 godina
neaktivan

Iskreno,mene NFS nije nikad razočarao, a neznam zašto se većina ljudi buni na njega?!Recite realno,što još imate za igrati od auta osim NFS-a(Grid i Dirt)a kad je netko drugi osim EA-a napravio free roam,nabrijavanje auti i sl a SHIFT će sigurno biti super igra jer neće biti arkada kao prijašnji nastavci,i kako neki ljudi mogu reći da je trailer Shifta smeće?Pa da li ste vidjeli grafiku i pogled iz auta?To nemože biti loše sigurno!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Iskreno,mene NFS nije nikad razočarao, a neznam zašto se većina ljudi buni na njega?!Recite realno,što još imate za igrati od auta osim NFS-a(Grid i Dirt)a kad je netko drugi osim EA-a napravio free roam,nabrijavanje auti i sl a SHIFT će sigurno biti super igra jer neće biti arkada kao prijašnji nastavci,i kako neki ljudi mogu reći da je trailer Shifta smeće?Pa da li ste vidjeli grafiku i pogled iz auta?To nemože biti loše sigurno!

[sarkazam on]

Tako je, mi svi živimo da bi igrali igre s nabrijanim autima. Stvarno su teška vremena; GTR, rFactor, LFS, F1 99-02, Richard Burns Rally nisu ni do koljena NFS-ovima, uostalom ko još igra te igre?

I ne, SHIFT uopće neće biti arkada. Jako je realno da se tijekom cijele utrke svi zabijaju jedni u druge, a auto se tek neznatno ošteti prilikom sudara s 200 u zid. Igra puca od realizma...

A grafika je najvažnija stavka svih igara općenito, i pogled iz auta! Uff... To GTR, rFactor, LFS, F1 99-02, Richard Burns Rally nemaju... Što je pogled iz auta??? To je sigurno neka novost!

Wow, big_guy, sad tek shvaćam koliko će biti dobar novi SHIFT!

[sarkazam off]

Loo-loo-loo I got some apples loo-loo-loo you got some too loo-loo-loo let’s get together have ourselves a loo-loo-loo!
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Vi ste očito premladi da se sjećate starijih igara... koliko ste imali? 5-6-7 godina (Witcher npr.), ali nekad davno, puno prije raznih GT-ova i GRID-ova i sl. i prije nego je NFS otišao k vragu u gluposti hip-hop nabrijavanja autića po uzoru na Brze i žestoke, bio je NFS: Porsche Unleashed - za to vrijeme fantastična simulacija utrka pravim Porsche autima.

Tako da reći da je NFS:Shift kopija nekakvog GT-a ili GRID-a posve je netočno i besmisleno. Nažalost, recenzenti igara danas su također skoro pa djeca i rijetko se sjećaju starijih igara, a lijeni su za istražiti ono što opisuju.

Slazem se skroz. A NFS 1 i 2 sa snimljenim uvodnim videima? Sa dugackim stazama u etapama a ne voznji u krug? A ferari testarosa i lambo diablo, pogled iz kokpita? Sve je to NFS imao prije, pa onda NFS3 i ganjanje s policijom. Kakav GRID crni, samo nek se NFS vrati u ono sto je bio. Osmijeh

A ovaj gore sto lupa gluposti i iskljucuje i ukljucuje sarkazam. Poanta posta je sta? Da je NFS shift smece iako jos nije izaso? Ne kuzim sta si htio zapravo rec? NFS nikad nije bio 100% realna igra. Ako se vrate na staze na kojima je NFS Porsche unleashed bio sto se tice upravljanja autom super. NFS je tu za zabavu bio i osto, ovo sto ekipa radi sa shiftom je samo malo vracanje korijenima i dodavanje nekog realizma. Ne zelim igru di me glava ruke i noge bole jer eto ona je 100% realna i onda de se mogu preseravat u selu kako sam najbolji vozac GRIDA...NFS je taman, i sada ovaj smijer u kojem tvrde da ga vode bi mogao biti odlican...

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 12:46 (mislav_01).
17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

A ovaj gore sto lupa gluposti i iskljucuje i ukljucuje sarkazam. Poanta posta je sta? Da je NFS shift smece iako jos nije izaso? Ne kuzim sta si htio zapravo rec? NFS nikad nije bio 100% realna igra. Ako se vrate na staze na kojima je NFS Porsche unleashed bio sto se tice upravljanja autom super. NFS je tu za zabavu bio i osto, ovo sto ekipa radi sa shiftom je samo malo vracanje korijenima i dodavanje nekog realizma. Ne zelim igru di me glava ruke i noge bole jer eto ona je 100% realna i onda de se mogu preseravat u selu kako sam najbolji vozac GRIDA...NFS je taman, i sada ovaj smijer u kojem tvrde da ga vode bi mogao biti odlican...

Da shvatiš poantu posta, trebaš razmišljati... Možeš ti to...

Uostalom ja nigdje nisam rekao da će SHIFT biti smeće, samo da neće biti simulacija, tako da pročitaj post dvaput prije nego što tako žestoko odgovoriš.

A ako SHIFT neće biti simulacija (kako ti pišeš), onda neka se EA ne kurči okolo kako su napravili simulaciju... A staze iz Porschea će se vratiti kad na vrbi zasvrbi. Prošlo je doba izmišljenih staza s puno zavoja i predivnih pogleda, a da si se malo informirao vidio bi da će u SHIFT-u biti prave staze (i par izmišljenih). Valjda misle da igrica automatski postaje simulacija ako stave stvarne staze...

A ako ti se toliko sviđa NFS, igraj ga ti dok ti ruke i noge ne otpadnu, ja pretpostavljam da ću ga ja igrati cca. 10 minuta...

16 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
big_guy kaže...

[sarkazam on]

Tako je, mi svi živimo da bi igrali igre s nabrijanim autima. Stvarno su teška vremena; GTR, rFactor, LFS, F1 99-02, Richard Burns Rally nisu ni do koljena NFS-ovima, uostalom ko još igra te igre?

I ne, SHIFT uopće neće biti arkada. Jako je realno da se tijekom cijele utrke svi zabijaju jedni u druge, a auto se tek neznatno ošteti prilikom sudara s 200 u zid. Igra puca od realizma...

A grafika je najvažnija stavka svih igara općenito, i pogled iz auta! Uff... To GTR, rFactor, LFS, F1 99-02, Richard Burns Rally nemaju... Što je pogled iz auta??? To je sigurno neka novost!

Wow, big_guy, sad tek shvaćam koliko će biti dobar novi SHIFT!

[sarkazam off]

Wow,kak si ti zakon sa svojim sarkazmom,ak ti se ne sviđa NFS zaobiđi ga i odi van vozit biciklo a ne se tu preseravat.

17 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Wow,kak si ti zakon sa svojim sarkazmom,ak ti se ne sviđa NFS zaobiđi ga i odi van vozit biciklo a ne se tu preseravat.

Pa da, baš sam cool sa sarkazmom... Smijeh I da znaš, idem danas voziti biciklo! Smijeh

16 godina
neaktivan

Evo neznam jeste li vidjeli ovaj video, ne liči na simulaciju: kad sa 30 km/h udari u zid zatrese (ta trešnja kamere je bezveze) mu se kamera kao i sa 100;

Pogledajte video na 2:30, sa 100 odleti u zrak, a autu se skoro ništa nije desilo.

90% forumaša ima potpis. Ako si među onih 10% koji nemaju, prepiši ovo u potpis. 1% forumaša ima ovaj potpis. Ako si među onih 99% koji nemaju prepiši si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 15:54 (Šef).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ako hoćete brijati aute i voziti ulične utrke sa freeroamom onda je to Midnight Club:LA, sa utrke i raly da ne govorim. Jedino što još nema je remake klasičnog NFSa i neznam koliko će EAu trebati da to skuže, da ožive stare igre, neka rade 5god ali neka ispadne kako treba

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

nikad nisam volio nfs ajd onaj porshe al to je bilo ohoho prije.......fakat mi je bezveze cjelu utrku odvozit bez kocenja i ono ulazenje u zavoje nezamisljivom brzinom.....bezveze je kad sa golfom mozete rasturit lamborghinia........skroz bezveze 

ta igra se kosi sa svim zakonima fizike i to mi ne valja onda rađe igram trackmaniu i to je to

intel-nvidia :( Forever trusting who we are and nothing else matters
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2009 1:59 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma najbolji need for speed-ovi su bili

1. Porsche Unleashed
  2. Hot Pursuit
  3. Underground 2
  4. Most Wanted

Ostalo mi se nista ne svida a ovaj shift bih mogao biti nesto al slazem se s naxeem-om cista kopija grid-a

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2009 17:41 (Razer Mamba).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Procurila je po torrentima...

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...

Ne širi lažne informacije... Igrica izlazi 22. 9., a nema je na TPB-u ni Demonoidu dakle još nema torrenta...

16 godina
neaktivan

ma najbOlji je Most Wanted... :))

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
Dodge_167 kaže...

Ne širi lažne informacije... Igrica izlazi 22. 9., a nema je na TPB-u ni Demonoidu dakle još nema torrenta...

Ispričavam se. Maknuo sam.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2009 16:10 (Dodge_167).
17 godina
neaktivan

Prvo je zabranjeno postat linkove za bilokakve piratske sadržaje. Drugo ne vjerujem tim torrentima jer ako ga nema na torrenleechu onda ne znam baš koliko je vjerodostojno.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice