Need for Speed World Online

poruka: 4.836
|
čitano: 563.126
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Pa dobro, to je glupo, ali oni tako zarađuju.

Isto je netko ranije spomenuo da sta ako platim 20€ auto i za mjesec dana izađe brzi i bolji... pa tako oni isto zarađuju, jer ovi sta imaju "previse" para uvijek zele ono najbolje...

jebiga, kupis TDU2 i nemoras potrosit novcica vise,

f2p=p2w

EDIT:  I btw, cak nemorate ni placat kad smo vec kod toga, nego ste samo prelijeni da besplatno nesto zaradite..

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2013 23:06 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Need for Speed World Online
KiCo77 kaže...

Ti si napiso toliku bibliju da mi se neda ni citat sve hahaha

Tebi je normalno platit 20€ za auto?????
{#}

Ovo drugo u potpunosti ne razumijem. Dakle po tebi je puno bolje ako u igru ubace P2W elemente, pa možeš kupit pobjedu? Znači ako ja vozim golf r32, a ti voziš npr. Viper-a, to je po tebi sasvim normalno?
{#}

Ja nisam nis uplatio u World do sad, i ne vidim nista lose u tome ako netko uplati, ako neko igra to, sviđa mu se igra zasto nebi donirao novac tvrtki i uz to si pribavio bolji auto za zabavu?

Niko te ne tjera da igras sa C klasom protiv A klase npr., normalno da nemos to pobijedit. Ali koliko ja znam golf r32 nije najbolji auto koj mozes kupit sa game pointsima.

I da, svaka igra ima P2W elemente, a kad ih vec ima onda je bolje da su cijene vise pa da manje igraca ima mogucnost igrat sa tim "OP" vozilima.

Jer sta ako ti nemas paypal (ili karticu), a auto kosta 3€, pa svatko bi ga kupio, stalno bi te spajalo sa najjacima a ti nebis mogo nis osim skupljat danonocno za neki bolji auto.

I nemoras uopce platit 20 €, klikni na earn boost i potrosi malo vremena klikajuc umjesto da kukas.

Sve u svemu, toliko seres po igri da neznam ni zasto je igras...

Pa, onda uzmi auto iz C klase, odi na open event, i onda lijepo zamoli igru da te ne baci u trku sa autima iz A i S klase.
A ovo earn boost se vratilo tek prije par dana. I za kupovanje boosta ti ne treba paypal ili kartica.
Eh, da I NFSW više ne igram, nitko od prijatelja više ne igra, a u multiplayer-u nema trke bez cheetera ili trke bez uber boost OP auta.

O_O
15 godina
neaktivan
Bumbilek kaže...

Molim te, isključi se svojevoljno iz ove teme, jer si kontradiktoran.

U potpunosti se slazem, ja jedino za boost uzeo Lexus-a TH edition prije... davno nekada, platio ga 2000 boosta i nisam nikada vise niti jedno kupio boostom

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.2.2013 11:41 (Haker_x).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Budu se lijepo podijelili kartoni pa ne bude više svađe.

OT- baš gledam sad dok sam igrao, puno njih koriste hackove i u TE....recimo lik se zaleti head on sa rhynom i rhyno odleti kao da je od papira. Ili jedan powerup za drugim, u razmaku od dvije tri sekunde. I to vidim likovi rade koji imaju boost aute... sve mi nije jasno kako nisu dobili ban. I da li je tamo uopće itko bannan? Neki dan sam vozio drag race, i vidim hackera koji je bio aktivan još prije mjesec dana, sa istim autom u dragu. Pobijedi aventadore, roadstere u nekom half- sređenom m3 gts.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
iAvenger kaže...

OT- baš gledam sad dok sam igrao, puno njih koriste hackove i u TE....recimo lik se zaleti head on sa rhynom i rhyno odleti kao da je od papira. Ili jedan powerup za drugim, u razmaku od dvije tri sekunde. I to vidim likovi rade koji imaju boost aute... sve mi nije jasno kako nisu dobili ban. I da li je tamo uopće itko bannan? Neki dan sam vozio drag race, i vidim hackera koji je bio aktivan još prije mjesec dana, sa istim autom u dragu. Pobijedi aventadore, roadstere u nekom half- sređenom m3 gts.

Neće ga ni dobiti, jer je taj hack nemoguće registrirati. Čak i kad ga prijaviš. Izbačeni su oni koji su se "pohvalili" na službenom forumu da su ih koristili, pogotovo TH hack. Speed hack je lako vidljiv, ali EA nije u interesu izbaciti nikoga sa boost autima, jer su dali 20€ za auto. Hmmm... od nekud mi je poznata ova cijena za jedan auto{#}

Ne zamaraj se s njima i vozi svoje... Dovoljno je što su jadnici, koji ne mogu pobijediti nikoga, pa koriste hakove, kako bi im ego porastao.

17 godina
moderator

kartoni podijeljeni, obrisano dvadesetak postova...

moglo bi se brisati još, ali ne mislim cijelu noć provesti u ovoj temi - molim prijavite ako se trolanje i vrijeđanje opet nastavi!

{#}

...
Moj PC  
6 0 hvala 4
13 godina
Bumbilek kaže...
iAvenger kaže...

Neće ga ni dobiti, jer je taj hack nemoguće registrirati. Čak i kad ga prijaviš. Izbačeni su oni koji su se "pohvalili" na službenom forumu da su ih koristili, pogotovo TH hack. Speed hack je lako vidljiv, ali EA nije u interesu izbaciti nikoga sa boost autima, jer su dali 20€ za auto. Hmmm... od nekud mi je poznata ova cijena za jedan auto{#}

Ne zamaraj se s njima i vozi svoje... Dovoljno je što su jadnici, koji ne mogu pobijediti nikoga, pa koriste hakove, kako bi im ego porastao.

A i haker naiđe na hakera pa su onda na istom, stupid cheaters... :)

16 godina
neaktivan
Bumbilek kaže...
iAvenger kaže...

Dobit će ban {#} (barem sam ga ja dobio, ali tek nakon 2 godine {#})
Svaki hack je detektiran (neovisno o anticheat-u), problem je što EA rijetko dijeli ban (jer dosta cheatera ima masu boost auta). Isto tako igra podržava IP, HWID i MAC adress ban, ali još nisam vidio da je netko pobro IP ban. Isto tako u igru je dodan string "PunkBuster by Even Balance" ali to tak ostoji već par updateova, tako da vjerovatno od toga ništa.

EDIT: Eh, da i bio je live update. Nekolicina cheatova je patchana, ali su isto tako opet vratili par patchanih cheatova {#}

O_O
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.2.2013 2:27 (EVO).
14 godina
neaktivan

NFSW tim odlućio napokon nešto poduzeti po pitanju "Out of Memory" {#}

LINK

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
kod za 1 dan rentani Viper A-Spec

GHZBSYZP6A3DH3AE

3 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
EVO kaže...

Svaki hack je detektiran (neovisno o anticheat-u), problem je što EA rijetko dijeli ban (jer dosta cheatera ima masu boost auta). Isto tako igra podržava IP, HWID i MAC adress ban, ali još nisam vidio da je netko pobro IP ban. Isto tako u igru je dodan string "PunkBuster by Even Balance" ali to tak ostoji već par updateova, tako da vjerovatno od toga ništa.

EDIT: Eh, da i bio je live update. Nekolicina cheatova je patchana, ali su isto tako opet vratili par patchanih cheatova {#}

Ti si DESYNCHRONISED?

13 godina
Bumbilek kaže...
kod za 1 dan rentani Viper A-Spec

GHZBSYZP6A3DH3AE

Kakav ti se čini?

13 godina

Danas invazija cheatera na stazi waterfront road D klasa... :C

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni je zao sto nije S klasa, da hoce kakvo dati S klase :)

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

viper je fus, ima ok ubrzanje stvarno, ali zaboravite prolazenje zavoja sa velikom brzinom...auto je oko 50kmh sporiji kroz malo ostrije zavoje od megana...jucer smo tarili frend u meganu i ja u viperu, oderem ga na startu, ali po zavojima me on napere samo tako...i govorili smo si brzine prolaska kroz zavoje, razlika je bila 40-50kmh prosjecno...viper bjezi uzasno preko nosa, nije mi jasno, auto je smece...ali se cuje dobro i za drag je ok

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bumbilek kaže...
EVO kaže...

Ti si DESYNCHRONISED?

{#}

O_O
16 godina
neaktivan
Božoo kaže...

ma previse ih je danas... cijelu trku gledam kako likovi "skaču" sa početka na kraj i na kraju da bi završio zadnji zbog tih varalica (sve klase, isključivši A klasu)

Extend my EMSI License for free: http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_6434073 / My Web Site: http://markoidzan.from.hr || http://www.erepublik.com/hr/referrer/midzan21 Help me :D
13 godina
midzan21 kaže...
Božoo kaže...

ma previse ih je danas... cijelu trku gledam kako likovi "skaču" sa početka na kraj i na kraju da bi završio zadnji zbog tih varalica (sve klase, isključivši A klasu)

Upravo tako...

13 godina
neaktivan
EVO kaže...
Bumbilek kaže...

Ti si DESYNCHRONISED?

{#}

Mislim da su te banali zbog TH ili Single race hacka. Zbog toga obično banaju ljude, jer je lako uočljivo. Naravno, ima bolesnika koji u MP koriste speed hack, pa završe drag utrku za 5 sec

16 godina
neaktivan
Bumbilek kaže...
EVO kaže...
Bumbilek kaže...

Mislim da su te banali zbog TH ili Single race hacka. Zbog toga obično banaju ljude, jer je lako uočljivo. Naravno, ima bolesnika koji u MP koriste speed hack, pa završe drag utrku za 5 sec

Ma, ionako imam dva legit accounta, pa nije problem (iako sam imo 30 boost auta).
A za ove bolesnike nemam riječi. Ja podržavam hackove dok god se ne koriste u  multiplayeru.

BTW. danas su napravili 3 live patcha.

EDIT: I za ove koji skaču sa početka na kraju. Autofinish ponovno radi u utrkama {#}

O_O
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.2.2013 18:39 (EVO).
13 godina
EVO kaže...
Ma, ionako imam dva legit accounta, pa nije problem (iako sam imo 30 boost auta).

A za ove bolesnike nemam riječi. Ja podržavam hackove dok god se ne koriste u  multiplayeru.

EDIT: I za ove koji skaču sa početka na kraju. Autofinish ponovno radi u utrkama {#}

Šta je to autofinish? {#}

14 godina
neaktivan
Božoo kaže...
EVO kaže...

vrsta cheata koja omogućava baš to, skakanje s početka na kraj

ispravite me ako griješim

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.2.2013 19:07 (TheMrCro123).
12 godina
neaktivan
EVO kaže...
Bumbilek kaže...
EVO kaže...
Bumbilek kaže...

Pokusat cu se suzdrzat od vrijeđanja...

Da' bog da dobio ban i na ta 2 "legit" accounta, i IP ban i hardware ban tako da nikad vise ni ne uđeš u ovu igru, to mislim za sve odvratne cheatere a ne samo za tebe.

Sta je NFS World nego multiplayer igra? Sa onim bolesnim TH hackom (koji je na srecu patchan, nadam se) zaradis u 3 minute koliko neko u 3 mjeseca aktivnom hountanja, i tebi je to posteno? 

i onda se zalis na ostale hackere, puj..

13 godina
TheMrCro123 kaže...
Božoo kaže...

Ma ja se na kraju i ne čudim cheaterima, već se čudim vlasnicima igrice tj. onima koji su ju napravili, ŽAŠTO TO ODOBRAVAJU????

Pa pobogu kristalno je jasno da svaki chet se može sanirat (zakrpat), pa ne kužim zašto to ne rade????????????

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.2.2013 19:38 (Božoo).
13 godina

ja još nisam kupio grafu pa teram samo TH i kupio bodykit za corolu i r32, dok dođe grafa idu slike

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Božoo kaže...
TheMrCro123 kaže...
Božoo kaže...

Ma ja se na kraju i ne čudim cheaterima, već se čudim vlasnicima igrice tj. onima koji su ju napravili, ŽAŠTO TO ODOBRAVAJU????

Pa pobogu kristalno je jasno da svaki chet se može sanirat (zakrpat), pa ne kužim zašto to ne rade????????????

ja se ne čudim, razvojni tim je prvenstveno orjentiran na nadolazeće nastavke

ova igra im služi da bi prikazali koliko imaju aktivnih igraća, predpostavljam i da iz prihoda iz Worlda djelomično pokrivaju ostale projekte na kojima rade

16 godina
neaktivan
Anonymusnep kaže...
EVO kaže...
Bumbilek kaže...
EVO kaže...
Bumbilek kaže...

Pokusat cu se suzdrzat od vrijeđanja...

Da' bog da dobio ban i na ta 2 "legit" accounta, i IP ban i hardware ban tako da nikad vise ni ne uđeš u ovu igru, to mislim za sve odvratne cheatere a ne samo za tebe.

Sta je NFS World nego multiplayer igra? Sa onim bolesnim TH hackom (koji je na srecu patchan, nadam se) zaradis u 3 minute koliko neko u 3 mjeseca aktivnom hountanja, i tebi je to posteno? 

i onda se zalis na ostale hackere, puj..

1. Mogu si uklonit ban {#}
2. TH Hack je djelomice patchan. (npr. još uvijek se može napravit da sa day1 skočiš na day 300, ali ćeš dobit samo reward za day 300, ne i za day1-299)

A nevidim u čemu je problem ako sa nekim koga znam u private raceu koristim cheat.

BTW. Po meni je cijela igra od V5 nepoštena, ali to je druga priča.

O_O
14 godina
neaktivan

Kada se može očekivati sljedeći patch/IGC auti?

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja mislim da će bit za 3 dana

O_O

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Probao sam onog Vipera, i moram priznati da tom autu zavoji nisu jača strana. To je čisti drag/highway race car. Ide preko 360 kmh, ne znam koliki mu je maksimum. Baš mi je žao što su napravili od Vipera inače u ovoj igri. U Carbonu i MW mi je to bio među top 3 auta, a ovdje je čista bijeda. Nije mi jasno kako i Corvettu nisu stavili za IGC...ma da je bila prije par mjeseci Corvette ZR1 za IGC kad sam počeo igrati World...i žao mi je što nisam stigao skupit za nju.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice