Need for Speed World Online

poruka: 4.836
|
čitano: 563.050
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Need for Speed World Online
the. Shelby kaže...
Bumbilek kaže...

Za te novce mogao bi i nešto bolje uzeti

Za racing bi, za drag i ne bas.

Za 5100 boosta možeš uzeti gt2 997 ili Nismo jugger, jer oba koštaju 4700 boosta i još ti ostane. A snake se, bilo koja varijanta, može sakriti iza oba i u utrci i u dragu. Drag edicija nije ništa bolja od obične

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 15:43 (Bumbilek).
13 godina
neaktivan
Bumbilek kaže...
the. Shelby kaže...
Bumbilek kaže...

Za te novce mogao bi i nešto bolje uzeti

Za racing bi, za drag i ne bas.

Za 5100 boosta možeš uzeti gt2 997 ili Nismo jugger, jer oba koštaju 4700 boosta i još ti ostane. A snake se, bilo koja varijanta, može sakriti iza oba i u utrci i u dragu. Drag edicija nije ništa bolja od obične

Slazem se s Bumbilek-om, gt2 997 ti je najbrzi auto A klase, pa cak i u dragu

ali ni nismo ne zaostaje puno za njim

14 godina
neaktivan

Hvala momci na sugestijama, ne igram igru bas dugo a i ne pratim ove stranice sa review-ima auta, tek sam jucer to malo gledao kad mi je Bumbilek odgovorio.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da li ima neki drugi program tipa tunnel bear. Da ima i druge države. Vjerujem da ima i za druge države neki survey ili nešto gdje se može earnati speedboost.

0 0 hvala 0
14 godina

Ekipa evo link s MPGH Tutorial za free boost

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iAvenger kaže...

Da li ima neki drugi program tipa tunnel bear. Da ima i druge države. Vjerujem da ima i za druge države neki survey ili nešto gdje se može earnati speedboost.

Imas Cyberghost VPN

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
13 godina
neaktivan
kruskar kaže...

Zanimljiv izbor stranice na kojoj je tutorial {#}

13 godina
kruskar kaže...

I šta dalje kad dođeš do ovoga???

15 godina
protjeran

Imas gore sve napisano, sta i kako.

B-A-R-C-A
14 godina
Bumbilek kaže...
kruskar kaže...

To mi je kolega poslao link u inbox na facebooku pa rekoh da podjelim ovdje. Uglavnom nekoristim hackove nisam jedan od one gamadi.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
13 godina
neaktivan
kruskar kaže...
Bumbilek kaže...
kruskar kaže...

To mi je kolega poslao link u inbox na facebooku pa rekoh da podjelim ovdje. Uglavnom nekoristim hackove nisam jedan od one gamadi.

Nitko nije ni rekao da ih koristiš...

Jedini hack koji ja (dakle, ovo je moje osobno mišljenje da ne bude zabune) odobravam je car changer u free roamu ili privatnoj utrci. Boost auti su preskupi da bi se kupili i onda stajali u garaži, jer su banana.

14 godina
neaktivan

Mozda ce nekima zvucati kretenski, ali ja bi prvi koristio hack za dobijanje boosta, samo iz razloga sto EA lagano muze svoje igrace i daje nerealne cijene. Da bi kupio Zondu Cinque, Aventadora, Carreru ili bilo koji drugi auto dostojan pravog trkanja treba ti 8000 boosta koji kostaju 20€! Jedno auto za 20€!!! Zapitajte se sta sve mozete kupiti za to u real life. Da ne spominjem McLarena F1 i urnebesnih 220000 boosta. Nikad ne bi koristio speed hack i ostale gluparije za noobove, ali boost hack bi samo zbog proizvodjaca igre i lopovske politike.

6 1 hvala 0
14 godina

the. Shelby kaže...

Mozda ce nekima zvucati kretenski, ali ja bi prvi koristio hack za dobijanje boosta, samo iz razloga sto EA lagano muze svoje igrace i daje nerealne cijene. Da bi kupio Zondu Cinque, Aventadora, Carreru ili bilo koji drugi auto dostojan pravog trkanja treba ti 8000 boosta koji kostaju 20€! Jedno auto za 20€!!! Zapitajte se sta sve mozete kupiti za to u real life. Da ne spominjem McLarena F1 i urnebesnih 220000 boosta. Nikad ne bi koristio speed hack i ostale gluparije za noobove, ali boost hack bi samo zbog proizvodjaca igre i lopovske politike.

Imas pravo, zasto oni nebi napravili BESPLATNU IGRU ciji sadrzaj uopce nebi naplacivali (ironija)

Kako ti mislis da ce oni zaradit inace? sta ce reklame stavljat u igru hahahah... 

zasto jednostavno nebi bacili pare da ti mozes vozit auto koj ti zelis...

Ostale igre kostaju 60€ a tebi je tesko dat 20€ kojih uopce ne moras, ko da nema drugih auta,

i jos spominjes hackove tako da im uzmes i to nesto sto zarađuju...

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2013 14:13 (KiCo77).
Moj PC  
0 7 hvala 0
13 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Ostale igre kostaju 60€ a tebi je tesko dat 20€ kojih uopce ne moras, ko da nema drugih auta,

Dobro kažeš, cijela igra košta 60€ i voziš što hoćeš, a ovdje je 20€JEDAN auto, da ne spominjem F1, koji košta više od 50€?!{#}

OK je naplaćivati, ali ne ovoliko. Kad su prošle godine spustili cijenu boosta na 3,5€ za 50K SVI su kupovali. Čak i oni koji nikada prije nisu. U tih 2 mjeseca, koliko je akcija trajala, ljudi koje ja znam su potrošili više nego u godinu i pol od izlaska igre.

Istina, igrica je nakon toga postala dosadna, ali to je druga priča.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2013 14:41 (Bumbilek).
14 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

the. Shelby kaže...

Imas pravo, zasto oni nebi napravili BESPLATNU IGRU ciji sadrzaj uopce nebi naplacivali (ironija)

Kako ti mislis da ce oni zaradit inace? sta ce reklame stavljat u igru hahahah... 

aj ti ponovo proćitaj njegov komentar...

nije problem u novcima, nego u cijenama koje su previsoke

pri kupnji igre od 60€ dobiješ cijelu igru dok ti ovdje daju 1 auto za 20€

izdavaćima igara su ekonomski puno povoljnije igre sa mikrotransakcijama i u se budučnosti namjeravaju prebaciti na takav sustav zarade

14 godina

Pa jel vas itko tjera da trosite pare na igru? NE!

Imate milion auta koji su besplatni kao i sama igra.. najbolje da je svaki auto 1€ pa da svi igraci imaju sve aute, jel tako? Onda nemas vise ni za sta igrat jer vec sve sta ti treba imas.

Vi ocito ne razumijete razliku izmedu f2p igara i onih koje se placaju...

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2013 15:19 (KiCo77).
Moj PC  
0 6 hvala 0
14 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Imate milion auta koji su besplatni kao i sama igra.. najbolje da je svaki auto 1€ pa da svi igraci imaju sve aute, jel tako? Onda nemas vise ni za sta igrat jer vec sve sta ti treba imas.

ahhh

ja nezz šta ti radiš u ovoj temi jer je očito da ne igraš ovu igru

broj autiju koji su dostupni za virtualan novac je veoma mali i nisu ni blizu onima za booste

nitko nije spomenuo koliko bi cijena trebala biti

ne trebaš biti ekonomski ekspert ili imati IQ miliun da bi skužio da si za***an ako je prodavać prošao savršeno (logično)

p.s.

evo, napokon malo stredio svoju m3

14 godina
neaktivan

Kico pajdo nas pametni, tebi ako nije zao plati jedan auto 20€, vozi ga 2 mjeseca, onda kad EA izbaci auto brze od tvog ti opet plati 20€, i sve tako...

I pocni igrat igricu pa shvati kako je lijepo igrati kad nemas boost.

0 0 hvala 0
14 godina
the. Shelby kaže...

Kico pajdo nas pametni, tebi ako nije zao plati jedan auto 20€, vozi ga 2 mjeseca, onda kad EA izbaci auto brze od tvog ti opet plati 20€, i sve tako...

I pocni igrat igricu pa shvati kako je lijepo igrati kad nemas boost.

Igrao sam, imao sam par auta od kojih je jedan kupljen sa boostom (koj nisam platio nego zaradio) i nista vise mi nije trebalo, i jednostavno mi je igra nakon toga dosadila (nijedne trke nemogu igrat dugo xD)

Meni netreba najskuplji auto da bi se zabavio

14 godina
neaktivan

Ne treba ni nama kako bi se zabavili, vec kako bi pobjedjivali i napredovali sa svojim acc-ovima. A sto se mene tice, pobjede usput donose i zabavu i uzivanje.

15 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Jesi li siguran da nema reklama u igri???

13 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Ovo nisam ni vidio...{#}

Dakle, za tvoju informaciju svi proizvođači automobila su PLATILI da njihovi proizvodi budu u igrici. Ne samo u ovoj, nego u svim igricama ovog tipa. Osim toga, upravo o plaćanju ovise i performase svakog pojedinog auta.

14 godina
Bumbilek kaže...
KiCo77 kaže...

Ovo nisam ni vidio...{#}

Dakle, za tvoju informaciju svi proizvođači automobila su PLATILI da njihovi proizvodi budu u igrici. Ne samo u ovoj, nego u svim igricama ovog tipa. Osim toga, upravo o plaćanju ovise i performase svakog pojedinog auta.

Sta mislis jel skuplje odrzavanje igre ili licenca? mslm da tu nema dvojbe... pa nisu zaradili bog zna kakve novce od tih licenca da bi samo od toga mogli uzdrzavat igru, i sta mislis odkud im pare za place zaposlenika..

mslm da nema smisla bas raspravljat s vama...

15 godina
neaktivan
Haker_x kaže...
KiCo77 kaže...

Jesi li siguran da nema reklama u igri???

Evo ti slike pa razmisli malo

KiCo77 kaže...
Bumbilek kaže...

Ovo nisam ni vidio...{#}

Sta mislis jel skuplje odrzavanje igre ili licenca? mslm da tu nema dvojbe... pa nisu zaradili bog zna kakve novce od tih licenca da bi samo od toga mogli uzdrzavat igru, i sta mislis odkud im pare za place zaposlenika..

Samo dok sam pokupio TH naisao sam na ovoliko reklama, nesto se sigurno placa, a ima ih najmanje 10-20 puta vise nego ovoliko na koliko sam ja naisao!

Pa ti opet reci da nema reklama u igrici!!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2013 20:32 (Haker_x).
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina

kad bas provociras, nisam bas sve provjeravao (npr shop ili tacos, da sigurno reklamiraju firmu "Shop"), ali evo neke sam upisao u google, i evo sta sam dobio hahahaha

http://nfsworld.wikia.com/wiki/Global_Widget_Incorporated

http://nfsworld.wikia.com/wiki/Seotech_Electronics

http://nfsworld.wikia.com/wiki/JMO_Tech

To su sve (ne hvatajte me za rijec, nisam sve pregledao!) ingame reklame koje nemaju nikakve veze sa rl,

aj da vidim jos neku pametnu izjavu od vas :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2013 20:28 (KiCo77).
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
To su sve (ne hvatajte me za rijec, nisam sve pregledao!) ingame reklame koje nemaju nikakve veze sa rl,

Ova je bas prava, pa opet reci da nema pravih reklama u igrici

http://www.facebook.com/pages/YoPartscom/134202684435

Sa budalama se ne vrijedi raspravljati, prvo te spuste na svoj nivo, pa te onda dotuku iskustvom...

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2013 20:35 (Haker_x).
14 godina
Haker_x kaže...
KiCo77 kaže...

http://www.facebook.com/pages/YoPartscom/134202684435

Dobro, je i speed hunters iz prvog posta, a koliko si ti slika stavio? 32 .. svejedno, normalno da ako imaju priliku zaradit da ce je iskoristit, ja neznam niti jednu F2P igru koja uz game pointse nema neke premium pointse. I normalno da ce auto kostat 20€, pa EA ne zeli da svaki igrac ima najbolji auto, koja je svrha natjecanja onda...

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2013 20:35 (KiCo77).
16 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

the. Shelby kaže...

Ako je tebi normalno za dva-tri auta platit 20€ samo naprijed. I auti koji su za IGC su puno lošiji i ima ih puno manje.
A za hackove su si sami krivi. Anitcheat se nađe u dvije minute. Koristi OllyDbg ili CE, koristi malo logike, pronađi anticheat koji je uvijek xor nešto, nešto. Odaberi i promijeni u NOP.
KiCo77 kaže...

Ok, nabroji mi milijiun besplatnih auta u igri, i nevedim ništa loše u tome da je svaki auto po 1€ ili besplatan.
Ti ne razumiješ razliku između Free 2 Play i Pay 2 Win igra.
KiCo77 kaže...
the. Shelby kaže...

Igrao sam, imao sam par auta od kojih je jedan kupljen sa boostom (koj nisam platio nego zaradio) i nista vise mi nije trebalo, i jednostavno mi je igra nakon toga dosadila (nijedne trke nemogu igrat dugo xD)

Meni netreba najskuplji auto da bi se zabavio
 Ne treba ni meni najskuplji auto, ali kad u trku uđeš sa npr. RX-8 i onda te upari protiv MR2 u 99% slučajeva MR2 će te oderat. Meni nije zabavno igrat igru u kojoj ću non stop gubit jer nisam platio za najbrži auto u klasi.
KiCo77 kaže...
Bumbilek kaže...
KiCo77 kaže...

Održavanje igre. {#}
Igra je teški bloatware pun bugova. A i kakvo održavanje igre?
Ja I dalje gledam u bugove stare i po 2-3 godine. Još uvijek nisu riješili nekoliko kritičnih bugova (OUT_OF_MEMORY, FATAL ERROR CODE 7, FATAL ERROR CODE 5...), al u većini hackova se već oko 1-2 godine nalazi fix za iste.
Isto tako trebalo im je čak 2 godine da riješe boost hack (Igra više ne šalje ADD i DEC packete, nego već šalje nekakve čudne requestove za transakciju boosta {#}).
Isto tako svaki novi update dodaje još više Pay 2 Win sadržaja:
V5 = Preko polovice auta su pogoršali, te su počeli masovno izbacivat boost aute koji su naravno OP, al ajde dalo se igrat igru, jer se razlika nije toliko osjetila (Murcielago za IGC je mogo uhvatit 911 GT3 RS koji je za boost).
Skill Mods = Lijepo su svima shebali profile, drop rate su poboljšali na 2-3 dana, a onda ga opet vratili na staru razinu A.K.A. smeće. Isto tako po meni je ovo prva faza ubijanja igre. Auti su postali i do 40kmh sporiji, auti su postali lakši, pa sada u TE-u  više nemožeš prolazit kroz roadblock ako nemaš juggernaut (ili neki 3 star ram skill + muscle car tipa Dodge Charger). A isto tako skill mods-i se teško dobivaju, a i viši leveli su izgubili smisao. Sasvim je svejedno ako igraš igru 1-2 godine i ti si 50 lvl. Ili ako si neki lvl1 koji je kupio OP auto, paket skillova i paket dijelova.
Car Clases = Uveli su IGC rotaciju, po meni najveće mazanje očiju ikada u p2w igri. Dakle prvo su smanjili broj IGC auta, a onda su odlučili uvest famoznu rotaciju, koja je s jedne strane dobra, jer si možeš nabavit brže aute, ali opet broj IGC auta ne raste. Onda uveli su tracks of day, najveću glupost ikada. Dakle ovo bi bila druga faza ubijanja igre. Neznam tko se pametan u EA sjetio da u MMO stave 10-20 staza kojo će se rotirat po danima, umjest standardnih 100+ (isto tako u prethodnim verzijama igre, su smanjili broj vozila u free roam-u na 11, pošto očiuto nisu znali kako optimizirat igru). A i slučajno su većinu auto poskupili za 30-50%. A i premda su klase donijele mrvicu bolji balans, opet su neki auti dobili čudne statistike, pa tako MR2 koja je na stocku brz kao B class auti, svrstana u D klasu. A i onaj cosmic nos da ne postoji je čista laž. Kao ovisi o tome kako podese auto.

Drag race: Ajde drag je zabavan, al opet su OP auti u prednosti, i sada izdaju hrpu drag auta. Mislim juggernaut i tresure hunter su ok, jer baš ti i ne donose nekakvu prednost, ali onaj drag skill se zna osjetit. Npr. zona vs zonda drag, zonda drag(sleigh runner, tako nešto) je ipak nešto brži auto u dragu.
Aftermarket Update: Dakle ovo je po meni zadnja faza ubijanja igre. Ovo je trebo bit izvrstan update, ali opet netko pametan u EA je našo način kako nabit još više love. Pa su tako na dosta auta uklonili IGC bodykit. Na dosta auta su bodykitovi poskupili.  A i oni jadni su u igru ubacili puno "novih" bodykitova, koji su slučajno u igri još od ranih beta verzija. Ali efekt se vidi, IGC igrači nemaju bodykit na svom autu.  Isto tako dodali su nove felge, međutim njih nije moguće osvojit u lucky draw-u (oni su se jadni namučili u igru ubacit 20 novih felgi, mislim ajde da world koristi drukčiji engine od ostalih NFS naslova, ali ovako ne vidimu čemu je problem dodat felge iz Most Wanted-a u World kad je isti engine)
KiCo77 kaže...
kad bas provociras, nisam bas sve provjeravao (npr shop ili tacos, da sigurno reklamiraju firmu "Shop"), ali evo neke sam upisao u google, i evo sta sam dobio hahahaha

Pa ja do sada nisam vidio ni jednu pametnu od tebe {#}
KiCo77 kaže...
Haker_x kaže...
KiCo77 kaže...

Dobro, je i speed hunters iz prvog posta, a koliko si ti slika stavio? 32 .. svejedno, normalno da ako imaju priliku zaradit da ce je iskoristit, ja neznam niti jednu F2P igru koja uz game pointse nema neke premium pointse. I normalno da ce auto kostat 20€, pa EA ne zeli da svaki igrac ima najbolji auto, koja je svrha natjecanja onda...
 Tebi je normalno platit 20€ za auto?????
{#}

Ovo drugo u potpunosti ne razumijem. Dakle po tebi je puno bolje ako u igru ubace P2W elemente, pa možeš kupit pobjedu? Znači ako ja vozim golf r32, a ti voziš npr. Viper-a, to je po tebi sasvim normalno?
{#}
O_O
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2013 22:28 (EVO).
14 godina

Ti si napiso toliku bibliju da mi se neda ni citat sve hahaha

{#}

Ovo drugo u potpunosti ne razumijem. Dakle po tebi je puno bolje ako u igru ubace P2W elemente, pa možeš kupit pobjedu? Znači ako ja vozim golf r32, a ti voziš npr. Viper-a, to je po tebi sasvim normalno?
{#}

Ja nisam nis uplatio u World do sad, i ne vidim nista lose u tome ako netko uplati, ako neko igra to, sviđa mu se igra zasto nebi donirao novac tvrtki i uz to si pribavio bolji auto za zabavu?

Niko te ne tjera da igras sa C klasom protiv A klase npr., normalno da nemos to pobijedit. Ali koliko ja znam golf r32 nije najbolji auto koj mozes kupit sa game pointsima.

I da, svaka igra ima P2W elemente, a kad ih vec ima onda je bolje da su cijene vise pa da manje igraca ima mogucnost igrat sa tim "OP" vozilima.

Jer sta ako ti nemas paypal (ili karticu), a auto kosta 3€, pa svatko bi ga kupio, stalno bi te spajalo sa najjacima a ti nebis mogo nis osim skupljat danonocno za neki bolji auto.

I nemoras uopce platit 20 €, klikni na earn boost i potrosi malo vremena klikajuc umjesto da kukas.

Sve u svemu, toliko seres po igri da neznam ni zasto je igras...

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2013 22:37 (KiCo77).
Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Ti si napiso toliku bibliju da mi se neda ni citat sve hahaha

{#}

{#}

Ja nisam nis uplatio u World do sad, i ne vidim nista lose u tome ako netko uplati, ako neko igra to, sviđa mu se igra zasto nebi donirao novac tvrtki i uz to si pribavio bolji auto za zabavu?

Niko te ne tjera da igras sa C klasom protiv A klase npr., normalno da nemos to pobijedit. Ali koliko ja znam golf r32 nije najbolji auto koj mozes kupit sa game pointsima.

I da, svaka igra ima P2W elemente, a kad ih vec ima onda je bolje da su cijene vise pa da manje igraca ima mogucnost igrat sa tim "OP" vozilima.

Jer sta ako ti nemas paypal (ili karticu), a auto kosta 3€, pa svatko bi ga kupio, stalno bi te spajalo sa najjacima a ti nebis mogo nis osim skupljat danonocno za neki bolji auto.

I nemoras uopce platit 20 €, klikni na earn boost i potrosi malo vremena klikajuc umjesto da kukas.

Sve u svemu, toliko seres po igri da neznam ni zasto je igras...

Previše je igra limitirana, reci ti što hoćeš.  Ono sa boost aftermarket parts mi je tako lame da ne može biti više. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice