Need for Speed World Online

poruka: 4.836
|
čitano: 562.364
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Need for Speed World Online
Haker_x kaže...
x18x05x kaže...

I ja sam dobio nesto malo na US al na UK se dobije vise.

Cudno, u mene na US nema ponuda nikako...

Bilo je, sada više nema.

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
13 godina

evo do sada zaradio samo 360 boosta na uk, idem probati na us

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Šta kažete na ovo, jel ovo pouzdano??? http://game-spot.wix.com/nfs-world-free-boost#!download/ce84

Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan

Moja garaža. {#} Imam i Silviu s15 ali je trenutno u fazi uređivanja.

1 0 hvala 0
13 godina

Kupio roadstera... - PILA{#}{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Jedno pitanje za svih.

Na koliko overala je najbolje postaviti murcielaga roadstera?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Moze li neko objasniti taj postupak zaradjivanja boosta preko Sponsor Paya, ja to nisam nikad radio tako da ne znam nista o tome, volio bi da mi neko objasni.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
the. Shelby kaže...

Moze li neko objasniti taj postupak zaradjivanja boosta preko Sponsor Paya, ja to nisam nikad radio tako da ne znam nista o tome, volio bi da mi neko objasni.

Ja sam uradio oko 50 ponuda preko toga i nikad ni jedan boost nisam dobio .

14 godina
neaktivan
the. Shelby kaže...

trebaš prvo skinut program pod nazivom TunnelBear (trebat ćeš i napraviti acc)

logiraš se zatim na NFS stranicu

pokreneš TunnelBear i idi na stranicu za kupovanje Boosta

Pojavit će ti se poruka Location Error, tu samo klikneš SAVE

za metodu plačanja (s lijeve strane) odaberi "Earn Founds!"

klikneš na Earn SpeedBoost

povremeno odeš na tu stranicu, i kad nađeš stavku s prikazim koliko je još ostalo Boosta (bar ja na ovima koji to nemaju nisam ništa dobio) i da su FREE ispuniš uvjete za dobivanje Boosta, najćešće je to da posjetiš neku stranicu ili da se registriraš na nekoj stranici

sry što je "malo" nepregledno

14 godina
neaktivan
Viper95 kaže...
the. Shelby kaže...

Ja sam uradio oko 50 ponuda preko toga i nikad ni jedan boost nisam dobio .

trebaš ići na ponude za koje je prikazano koliko je Boost ponuda ostalo

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.2.2013 14:27 (TheMrCro123).
14 godina
neaktivan

Hvala lijepo, upravo sam dobio 190 boosta{#}

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
the. Shelby kaže...

Hvala lijepo, upravo sam dobio 190 boosta{#}

nema problema{#}

povremeno posjeti tu stranicu

14 godina
neaktivan

Jedno pitanje, je li onaj error u vezi lokacija kad treba kliknut Save treba samo da se pojavi prvi put ili svaki put kad idem na kupovinu boosta?

Sada sam pokusao opet i error mi se nije prikazivao.

15 godina

Unfortunately there are currently no offers available for your country. Please try again later.

na UK i US...sta napraviti? doc kasnije vidjeti ako ima?

a ovih 500mb po drzavi, kako se to trosi, vidim da odmah skine 2-3mb u niti minutu...to gleda tvoj promet? npr ako imam torrent upaljen ili nesto sta guta prometa, oce li to isto utjecati na tih 500mb ili je neovisno?

daj neka malo netko objasni kako ovaj program radi, jer ne kuzim iako znam kako upaliti sve, ali samu funkciju ne kuzim :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...
a ovih 500mb po drzavi, kako se to trosi, vidim da odmah skine 2-3mb u niti minutu...to gleda tvoj promet? npr ako imam torrent upaljen ili nesto sta guta prometa, oce li to isto utjecati na tih 500mb ili je neovisno?

daj neka malo netko objasni kako ovaj program radi, jer ne kuzim iako znam kako upaliti sve, ali samu funkciju ne kuzim :)

Nije po drzavi, to je ukupno, da, trosi i torrent to, bez obzira da li je upload ili download, ili bilo koji program, sve trosi, 500MB je mjesecni limit, a mozes dobiti jos + 1GB ako uradis tweet na twitteru, ja se registrovao na twitter samo zbog +1GB prometa :)

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
15 godina

dakle kad palim taj program bilo bi pozeljno imati SVE pogaseno, samo 1 tab u operi i program :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bas tako

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

a sta taj program ti "maskira" drzavu, tj radi kao da se spajas iz UK/US ili?

koristio sam ja davno neki slicni program za gledanje BBC televizije na netu, shield-nesto...nije imao nikakvog limita, a davao ti UK IP

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

a sta taj program ti "maskira" drzavu, tj radi kao da se spajas iz UK/US ili?

koristio sam ja davno neki slicni program za gledanje BBC televizije na netu, shield-nesto...nije imao nikakvog limita, a davao ti UK IP

Da, taj program ti maskira državu. Imaš hrpu programa za sakrivanje IP. Tunnel bear je najpopularniji,  ali je kod njega problem što ima samo US i UK.

14 godina
neaktivan

Koliko puta na dan se moze ovo raditi, sad sam ispunio jos jedan zadatak ali nista nisam dobio?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

610 boosta za sada, et da sam sacekao jos 5-6 dana mogao sam obnoviti 75 dana TH-a ali sam nakon vise od mjesec dana cekanja na 500 boosta prekinuo i krenuo od 1. dana :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

jedna nabrzaka od malo prije

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ovo za freeboost, kako znati da nije neki virus ili nešto kada downloadam program neki ili aplikaciju? Isto tako kako da ispunim survey ako nisam iz UK ili USA...traži me točne podatke, a baš ne želim svoje podatke ostavljat na nekoj desetoj stranici.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
iAvenger kaže...

Ovo za freeboost, kako znati da nije neki virus ili nešto kada downloadam program neki ili aplikaciju? Isto tako kako da ispunim survey ako nisam iz UK ili USA...traži me točne podatke, a baš ne želim svoje podatke ostavljat na nekoj desetoj stranici.

Valjda imaš kvalitetan antivirusni program. Izmisli ime, a adresu ćeš najlakše naći ako u Googlu upišeš restorani nekog grada u US ili UK. Izbacit će ti listu sa adresama i brojevima telefona. Ako ti piše da će netko kontaktirati upisani broj, to preskoči.

12 godina
neaktivan

Sta mislite koje je najbolje auto od ova 4: Renault Megan Sport r.s., Nisan Skyline GT-R V-Spec R34, Ford Focus RS, Mazda Rx-7 RZ 

razmisljam da kupim neki od ovi auta pa ako moze neko da mi pomogne oko izbora :D

ako ima neki bolje do 1 000 000 napisite

0 Renault Megan Sport r.s.
5 Nisan Skyline GT-R V-Spec R34
1 Ford Focus RS
0 Mazda Rx-7 RZ
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 20:02 (Ammex).

1 2 hvala 0
13 godina
Ammex kaže...

Sta mislite koje je najbolje auto od ova 4: Renault Megan Sport r.s., Nisan Skyline GT-R V-Spec R34, Ford Focus RS, Mazda Rx-7 RZ 

razmisljam da kupim neki od ovi auta pa ako moze neko da mi pomogne oko izbora :D

ako ima neki bolje do 1 000 000 napisite

Ovisi za u koju klasu ti treba??? :|

13 godina

po meni je skyline najbolji, najjaceg kojeg sam vidio imao je overall 590, a moj je na 573 i ide ko zmaj

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Remzi kaže...

po meni je skyline najbolji, najjaceg kojeg sam vidio imao je overall 590, a moj je na 573 i ide ko zmaj

Moja dilema skyline ili mazda rx8 za u B klasu na 599 overala, ili neki drugi, molim za savijet...

Danas sam dobio preporuku da stavim lanciu deltu na 599 u B klasu da je dušu dala za to... Pa sad ne znam...

Svako mišljenje je dobro došlo. 

13 godina
Božoo kaže...
Remzi kaže...

Moja dilema skyline ili mazda rx8 za u B klasu na 599 overala, ili neki drugi, molim za savijet...

Danas sam dobio preporuku da stavim lanciu deltu na 599 u B klasu da je dušu dala za to... Pa sad ne znam...

skyline ti sa svim ultra dijelovima ne može doći do 599, dok rx8 ide preko 630 overala, ja imam lanciu na 599 i cisto je ok

13 godina
Remzi kaže...
Božoo kaže...
Remzi kaže...

skyline ti sa svim ultra dijelovima ne može doći do 599, dok rx8 ide preko 630 overala, ja imam lanciu na 599 i cisto je ok

Hvala...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice