Da ne liči baš sve na Most Wanted kako neki kažu, EA se pobrinio i ubacio "čak" jedan novi auto.
Riječ je o autu Nissan 370Z Sizzle
A kako izgleda pogledajte ovdje:
Da ne liči baš sve na Most Wanted kako neki kažu, EA se pobrinio i ubacio "čak" jedan novi auto.
bit će i renault.. pišem opet -> RENAULT lol
Bit će i jedan novi vw(nesjećam se modela), bugati veyron...
Volkswagen Scirocco je u igri, kao i Bugatti Veyron. I meni omiljena Porsche Carrera GT.
Hoće bit američkih automobila, Chervolet, Ford i europski Peugeot....
Ja se mislim uloviti projekta i staviti na youtube sve aute koji su službeno objavljeni da će biti u nfs undercoveru a ne oni fake car listovi
A niko ne odgovori na moje pitanje...
Volkswagen Scirocco je u igri, kao i Bugatti Veyron. I meni omiljena Porsche Carrera GT.
meni je naj auto bio (i je) nissan skyline.bilo bi dobro da tuning bude mix undergrounda 2 i carbona,da se
može promijenit svaka sitnica.bila bi to milina.
zasada se mozemo samo nadati,jel bude to šrot kao pro street ili...
Evo još jedan video u kojem možete vidjeti kako će izgledati NFS:Undercover:
kako se meni čini, svi željno čeakom taj novi "bolji" nfs...
nešto mi u dnu duše govori da neće biti ništa posebno nego veliko razočarenje poput pro streeta... ali još čemo malo pričekati pa isprobati.
ali hvala bogu da ima sandbox vožnje po gradu... to moj brat obožava pa ću imati razlog instalirati i isprobati novi nfs
Evo još jedan video u kojem možete vidjeti kako će izgledati NFS:Undercover:
Ak nebude free-roama ja vu ju odma obrisat
Ak nebude free-roama ja vu ju odma obrisat
Evo već je netko napravio video o autima, ali evo i textualno ( ovdje ih ima 38,ali čitao sam na nfsunlimited.net da ih ima preko 55, a pišu samo ovi)
Evo već je netko napravio video o autima, ali evo i textualno ( ovdje ih ima 38,ali čitao sam na nfsunlimited.net da ih ima preko 55, a pišu samo ovi)
Jako me iznenadio video sa kontrolama u igri i novom načinu vožnje i moram priznati da izgleda jako dobro.
većinom stari auti...
Ma to više nije ona prava trkačina, sa automobilima serijske proizvodnje, sve neki prototipi, stari auti, američki, lamborgini, porshe......glupost
Ma to više nije ona prava trkačina, sa automobilima serijske proizvodnje, sve neki prototipi, stari auti, američki, lamborgini, porshe......glupost
Ko prvo, ovaj lik vozi gore od mog bratića iz trećeg osnovne...
A drago mi je što ima free-roam...odma ovaj tjedan nabavljam...
vrlo jaka jaka stvar je sto mozes auto polupat bas pravo,ipak je to falilo ranije ono udaras se nis grebe se samo a ovde je jako leti i hauba i sve,a i jako dobro je ima bmw stavljeno tako da ako cu je zbog neceg igrat to je zbog ta tri slova BMW,kamo srece da su stavili jos bmw gina (stvarno bi bilo cool).ali et bolje ista nego nista
Ko prvo, ovaj lik vozi gore od mog bratića iz trećeg osnovne...
A drago mi je što ima free-roam...odma ovaj tjedan nabavljam...