Need for Speed Undercover

poruka: 814
|
čitano: 190.168
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Need for Speed Undercover
Prison Breaker kaže...

Da ne liči baš sve na Most Wanted kako neki kažu, EA se pobrinio i ubacio "čak" jedan novi auto.

Riječ je o autu Nissan 370Z Sizzle

A kako izgleda pogledajte ovdje:

http://www.gametrailers.com/player/42133.html

bi li to onda trebalo značiti da će biti sva auta iz MW-a(+ još neka)?
Intel Pentium 4 630 3,46 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
17 godina

bit će i renault.. pišem opet -> RENAULT Smijeh lol

16 godina
neaktivan
ivan88 kaže...
Prison Breaker kaže...

Da ne liči baš sve na Most Wanted kako neki kažu, EA se pobrinio i ubacio "čak" jedan novi auto.

Riječ je o autu Nissan 370Z Sizzle

A kako izgleda pogledajte ovdje:

http://www.gametrailers.com/player/42133.html

Odkud znas da ce biti samo jedan novi auto???
mozda bude jos njih al ih nisu pokazali ;)
 A ne, nisam ja siguran da će biti samo taj jedan novi auto, eto čitam sad da će biti i neki novi Renault, mislim možda ih bude još novih ja bih to i volio, ali ono, poznavajući NFS i EA vjerojatno neće biti puno novih auta.
17 godina
neaktivan

Bit će i jedan novi vw(nesjećam se modela), bugati veyron...

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Volkswagen Scirocco je u igri, kao i Bugatti Veyron. I meni omiljena Porsche Carrera GT.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hoće bit američkih automobila, Chervolet, Ford i europski Peugeot....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja se mislim uloviti projekta i staviti na youtube sve aute koji su službeno objavljeni da će biti u nfs undercoveru a ne oni fake car listovi

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.11.2008 21:23 (BORN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A niko ne odgovori na moje pitanje...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Kažu da škola nije ztvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo napravio sam video.

Evo link:

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Volkswagen Scirocco je u igri, kao i Bugatti Veyron. I meni omiljena Porsche Carrera GT.

stvarno će biti carrera?! to mi je bio naj naj auto u carbonu... bili su to dani...
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan

meni je naj auto bio (i je) nissan skyline.bilo bi dobro da tuning bude mix undergrounda 2 i carbona,da se

može promijenit svaka sitnica.bila bi to milina.

zasada se mozemo samo nadati,jel bude to šrot kao pro street ili...

AMD 5000+ Duo 2,6 Ghz.2 Gb 667 mhz Ram Radeon x1650 Pro *** don't mess with the best - or die like the rest ***
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo još jedan video u kojem možete vidjeti kako će izgledati NFS:Undercover:

http://www.gametrailers.com/player/42055.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kako se meni čini, svi željno čeakom taj novi "bolji" nfs...

nešto mi u dnu duše govori da neće biti ništa posebno nego veliko razočarenje poput pro streeta... ali još čemo malo pričekati pa isprobati.

ali hvala bogu da ima sandbox vožnje po gradu... to moj brat obožava pa ću imati razlog instalirati i isprobati novi nfs

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

Evo još jedan video u kojem možete vidjeti kako će izgledati NFS:Undercover:

http://www.gametrailers.com/player/42055.html

izgleda extra Smijeh

cini se da su se dosta posvetili fizici u igri Osmijeh

pozz
vazda
17 godina

Ak nebude   free-roama ja vu ju odma obrisat

AMD Athlon X2 4200+ @ 2.5 | Gigabyte GA-M56S-S3 | 2 GB DDR2 840Mhz | Asus EN7300 GS (up to 512MB) | Hitachi 320GB 16MB+WD Caviar 80GB 8MB | 420W
16 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

Ak nebude   free-roama ja vu ju odma obrisat

o tome govorim... u pro streetu mi je jako jako falio...
17 godina
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.11.2008 9:33 (crystal6).
17 godina
neaktivan

Jako me iznenadio video sa kontrolama u igri i novom načinu vožnje i moram priznati da izgleda jako dobro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

većinom stari auti...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BORN kaže...

Evo napravio sam video.

Evo link:

zar neće biti subaru impreza u igriPlač
Intel Pentium 4 630 3,46 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
17 godina
Važno je da je evolutio lancer tamo. :)
Potuku se Jacques Houdek i Walker, teksaški rendžer. Walker udari Jacquesa kružnim, a ovaj se zavrti oko svoje osi i usiše sve oko sebe.
17 godina
neaktivan
IRebic kaže...
BORN kaže...

Evo napravio sam video.

Evo link:

zar neće biti subaru impreza u igriPlač
 Još postoje nade. Lista auta se svakim danom updatea tako da... moj video nije rješena stvar. Evo samo danas je dodan Viper srt10 i mclaren f1 i  još će ih biti
17 godina
neaktivan

Ma to više nije ona prava trkačina, sa automobilima serijske proizvodnje, sve neki prototipi, stari auti, američki, lamborgini, porshe......glupost

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

NFS Undercover TGS 08 Free Roam

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
iMAX kaže...

Ma to više nije ona prava trkačina, sa automobilima serijske proizvodnje, sve neki prototipi, stari auti, američki, lamborgini, porshe......glupost

A reci mi kada je NFS bio trkačina s serijskim autima? (osim Undergrounda)

17 godina
neaktivan
crystal6 kaže...
iMAX kaže...

A reci mi kada je NFS bio trkačina s serijskim autima? (osim Undergrounda)

Pa na Underground sam i mislio, to je najbolji NFS serijal ikad....
17 godina

Ko prvo, ovaj lik vozi gore od mog bratića iz trećeg osnovne...

A drago mi je što ima free-roam...odma ovaj tjedan nabavljam...

AMD Athlon X2 4200+ @ 2.5 | Gigabyte GA-M56S-S3 | 2 GB DDR2 840Mhz | Asus EN7300 GS (up to 512MB) | Hitachi 320GB 16MB+WD Caviar 80GB 8MB | 420W | LG Flatron W2241S (22''...)
16 godina
neaktivan

vrlo jaka jaka stvar je sto mozes auto polupat bas pravo,ipak je to falilo ranije ono udaras se nis grebe se samo a ovde je jako leti i hauba i sve,a i jako dobro je ima bmw stavljeno tako da ako cu je zbog neceg igrat to je zbog ta tri slova BMW,kamo srece da su stavili jos bmw gina (stvarno bi bilo cool).ali et bolje ista nego nista

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

Ko prvo, ovaj lik vozi gore od mog bratića iz trećeg osnovne...

A drago mi je što ima free-roam...odma ovaj tjedan nabavljam...

Koji lik?! Možda Ja, ili....
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice