Need for Speed Undercover

poruka: 814
|
čitano: 190.094
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Need for Speed Undercover
Geralt-The Witcher kaže...
mislav_01 kaže...

E kad izlazi ovo cudo?

mislim da izlazi 18. studenog
 blizu, na ea-ovoj stranici piše 21.
Intel Pentium 4 630 3,45 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
16 godina
neaktivan
IRebic kaže...
mislav_01 kaže...

E kad izlazi ovo cudo?

21.11. za europu, 18.11. za ameriku
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
ivan88 kaže...
crystal6 kaže...

Operating System: Windows XP and Windows Vista with latest service pack installed
Processor: Intel Pentium 4 (or equivalent) CPU running at 2.8GHz or higher (3.0GHz if running Windows Vista)

Memory: 1GB RAM

Hard Drive: 5.5 GB

Optical Drive: 8x DVD drive (Europe) / CD drive (North America

Graphic Card: Geforce 6500, Radeon 9500 or better DirectX compliant video card with Pixel shader 2.0 or above (AGP and PCIe only) using a supported chipset

Sound Card: DirectX Compatible Sound Card

Jel ovo minimalna, il preporucena
 Minimalna. Vrlo slično kao i ProStreet.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
16 godina
neaktivan

hoce li undercover izaci za ps2

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
D-boy14 kaže...

hoce li undercover izaci za ps2

izaći će, naravno pošto je multiplatform.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan

Dali zna tko koja ce autra bit, zanima me ocel bit Mercedes i koja klasa.

AMD Phenom 9950 2,6(OC3,0) /Zalman 8700LED/), DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, Club3D Radeon 4870, Hiper 730W.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Raving Rabbid kaže...
IRebic kaže...
mislav_01 kaže...

E kad izlazi ovo cudo?

21.11. za europu, 18.11. za ameriku
 pa di ti živiš?
u europi ili u americi
za mene vrijedi 21.11
Intel Pentium 4 630 3,45 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
16 godina
neaktivan

Evo i najava u kojoj možete vidjeti kako će izgledati mapa i gradovi u novom NFS-u:

http://gaming.hr/igre/downloads/1375-Need-for-Speed--Undercover---The-World-of-the-Tri-City-Bay-trailer.html

Ovi iz NFS-a kažu da je to najveća mapa dosada...

A prema ovom traileru izgleda dosta dobro...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Great

Q6600 , EX38-DS4, DDR2 4GB, HD4870
17 godina
ManchesterUTD kaže...

Dali zna tko koja ce autra bit, zanima me ocel bit Mercedes i koja klasa.

Odi OVDJE.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
16 godina
neaktivan

Bice puno dobrih auta, sigurno i SLR (McLaren)

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

Evo i najava u kojoj možete vidjeti kako će izgledati mapa i gradovi u novom NFS-u:

http://gaming.hr/igre/downloads/1375-Need-for-Speed--Undercover---The-World-of-the-Tri-City-Bay-trailer.html

Izgleda presick...samo ja bi volio da je to malo vise zivo, da ima prometa i tome slicno (s opcijim da se isti i iskljuci)
P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
16 godina
neaktivan

Ljudi moji ovo ce biti igrica nad igricama!!!!

Take a look at Gameplay!!!

CR7!!! RBK!!! I`m what I am!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Isti grad kao i MW... Jedino (kako kažu momci iz EA) veći. Poslovna četvrt, luka, "countryside" i industrijska zona. Ne znam zašto jednostavno radnju ne smjeste u neki pravi grad, jedino preoblikuju ime (kao GTA).

Al, kao što rekoh, vidjet ćemo kako će to sve ispasti...

And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma najbolji dosad NFS je Underground 2, i Carbon kao serijal s policijom, baš ono pravi tuning automobila, puno staza, odnosno veliki grad, puno automobila....ovi svi noviji nastavci, počevši od ProStreet-a će biti glupost, to više nije onaj pravi sistem tuninga automobila i ilegalno utrkvanje na ulicama.....neočekujem ništa posebno u ovom novom nastavku, opet neka blamaža s policijom, sve neki auti, tipa, lamborghini, ferrari, to više nije zanimljivo....Neodlučan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

Evo sad baš i ja gledam. Neznam, kao da je prerađevina MostWanteda. Što je dobro. Mislim da će igra biti bolja od svih do sada. Mislim da bi MP bio dobar.
My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
17 godina

Zaljubljenici u video igre imat će priliku provozati novi Renault Megané Coupé prije njegova službenog predstavljanja u 'Need For Speed: Undercover'…

Sportska pojava kupeovske izvedbe Meganea navela je razvojne programere igre Need For Speed da ga uvrste u prestižnu liniju dostupnih automobila za jurnjavu virtualnim gradskim prometnicama. Uloženi su maksimalni napori kako bi se vjerno prikazale vozne karakteristike i performanse Meganea Coupe, a rezultati su, prema najavama iz Renaulta i tvrtke Electronic Arts, izvanredni. SmijehSmijehSmijeh

Više informacija o ulozi novog Renault Meganea Coupe u Need For Speed: Undercover može se naći na web stranici www.agentM09.fr, a do lansiranja igre ozračje će podgrijavati najavni video spot.

http://www.autoklub.hr/aktualno/vijesti/clanak/art-2008,10,20,RENAULT-MEGANE-COUPE-NEED-FOR-SPEED-UNDERCOVER,4526.auto

17 godina
protjeran

Novi gameplay sa yougamers.com. PhysXengine, camera, 360°, car tuning,...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Taj gameplay je već bio u subotu ili nedjelju ako me sjećanje služi na gamespotu.Dosta dobro izgleda igra za sada,samo se nadam da neće isapasti kao prostreet!
ASUS P5Q DELUXE INTEL CORE 2 DUO E8500 NVIDIA 9800 GX2 SEAGATE BARRACUDA 320GB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
protjeran

Nisam našao sry svejedno

17 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Nisam našao sry svejedno

No problem!!Namigiva
ASUS P5Q DELUXE INTEL CORE 2 DUO E8500 NVIDIA 9800 GX2 SEAGATE BARRACUDA 320GB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

izgleda dobro za sad
Intel Pentium 4 630 3,46 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
17 godina
neaktivan

O bože, kolko je već trailera izašlo? 10? 15? A kolko će ih još izaći?

Čim nisu izdali demo i čim imaju tolko j*benih trailera, ne miriši na dobro... Ne znam što vi vidite u ovim trailerima, ja vidim igru stvorenu na sliku i priliku MW-a, a barem ja ne volim kad se druškani iz EA-a kote parama zarađenim od igre koja je kopija prethodnika.

Al, ko voli nek izvoli, ja samo znam da ne bi kupio bilokoju igru od EA-a i da mi režu noge; gamad se koti tuđim novcem - mukte...

And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Potpisujem, ali ipak budi optimističan...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Kažu da škola nije ztvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Vidio sam nekoliko trailera, izgleda kao most wanted. Ima tu atmosferu.
Viva La Vida
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

O bože, kolko je već trailera izašlo? 10? 15? A kolko će ih još izaći?

Čim nisu izdali demo i čim imaju tolko j*benih trailera, ne miriši na dobro... Ne znam što vi vidite u ovim trailerima, ja vidim igru stvorenu na sliku i priliku MW-a, a barem ja ne volim kad se druškani iz EA-a kote parama zarađenim od igre koja je kopija prethodnika.

Al, ko voli nek izvoli, ja samo znam da ne bi kupio bilokoju igru od EA-a i da mi režu noge; gamad se koti tuđim novcem - mukte...

Ja mislim da bi ti ipak kupio igru da ti režu noge

On topic: Mislim da je skretanje malo nerealno napravljeno
My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
17 godina
neaktivan

Potpisujem. Ja ću ipak kad tad uzimati MidnightClub:L.A. jer jima bolji engine i sve vezano za njega.

Pitanje: Hoće li NFS:UC koristiti PhysX?

By-the-way; posjetite mi temu "PhysX, ATI?"

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Kažu da škola nije ztvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina...
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.11.2008 16:02 (Hex).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

i sam ea nudi puno videa na službenoj stranici

http://www.needforspeed.com/undercover/home.action?lang=en&region=uk

Intel Pentium 4 630 3,46 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da ne liči baš sve na Most Wanted kako neki kažu, EA se pobrinio i ubacio "čak" jedan novi auto.

Riječ je o autu Nissan 370Z Sizzle

A kako izgleda pogledajte ovdje:

http://www.gametrailers.com/player/42133.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

Da ne liči baš sve na Most Wanted kako neki kažu, EA se pobrinio i ubacio "čak" jedan novi auto.

Riječ je o autu Nissan 370Z Sizzle

A kako izgleda pogledajte ovdje:

http://www.gametrailers.com/player/42133.html

Odkud znas da ce biti samo jedan novi auto???
mozda bude jos njih al ih nisu pokazali ;)
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice