Need for Speed: Shift 2 Unleashed

poruka: 2.088
|
čitano: 569.947
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Need for Speed: Shift 2 Unleashed
RuskeGTT kaže...

igraj undergrounde to sam cuo da klinci vole kicaste neonke, zvucnike u bunkeru i body kitove kao da ih je dijete od 5g crtalo :)

dalje ne sjecam se koji nfs si mogao brijati (mozda mw ili pro street)

btw. kako shift2 nema nabrijavanje??? wtf?

Shift 2 ima ali samo iznutra... (motor, kočnice, prijenos...) btw šta tebe boli k*** kako to izgleda nisam to ni pitao nego koji je najnovji NFS koji ima nabrijavanje auta i izvana i iznutra

Vrhunska odlučnost nije u dobivanju svake bitke, nego u poražavanju neprijatelja bez ulaska u boj - Sun Tzu - The Art of War (6th century BC)
15 godina

ma sta ti brijes da shift2 ima samo iznutra? a sta su body kitovi? naljepnice? felge, spoileri i sta ja znam? molim te e...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
ParaNO1d kaže...
btw šta tebe boli k*** kako to izgleda nisam to ni pitao nego koji je najnovji NFS koji ima nabrijavanje auta i izvana i iznutra

Ne budi tako bahat!

Imaš temu o svim NFSovima...KLIK

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan

Šta je sa DLC-ovima?

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1654425
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kako to misliš što je s DLCovima? Pa skineš ih s Origina.

Što se tiče vanjskog "nabrijavanja", u SHIFT 2 imaš body kitove, felge i naljepnice.
3D dizajner
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

vise nego dovoljno...ionako vise od toga nebi isao stavljati na svoj auto, nebi valjda krcao neonke plave na zeleni auto ili slicno :)?

(nije pitanje tebi, nego opcenito :D)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Mislio sam koji je najnoviji NFS koji se vozi po ulicama, a ne stazi kao Shift 2 i ima kompletno nabrijavanje? Znači kao Underground 2 samo noviji... ne morate odmah bit toliko nabrijani...

Vrhunska odlučnost nije u dobivanju svake bitke, nego u poražavanju neprijatelja bez ulaska u boj - Sun Tzu - The Art of War (6th century BC)
16 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

Mislio sam koji je najnoviji NFS koji se vozi po ulicama, a ne stazi kao Shift 2 i ima kompletno nabrijavanje? Znači kao Underground 2 samo noviji... ne morate odmah bit toliko nabrijani...

nema ti toga ;) stvari napreduju....

MW, Carbon, UC ima vizualni tuning isto, ali u manjoj mjeri.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

ParaNO1d kaže...

Shift 2 ima ali samo iznutra... (motor, kočnice, prijenos...) btw šta tebe boli k*** kako to izgleda nisam to ni pitao nego koji je najnovji NFS koji ima nabrijavanje auta i izvana i iznutra

Pitao si i dobio si odgovor, a jedini nabrijan si bio ti...

Budem uskoro otvorio temu ali budući da projekt još nema niti službeno ime, za sada ću staviti tu pokoju sliku...

http://i.imgur.com/9gztDl.jpg

http://i.imgur.com/M3dEzl.jpg

{#}

Za manje upućene radi se o simulaciji koju razvija SMS (razvojni tim SHIFT i SHIFT 2), ranije sam pisao o tome, a više ću napisati u zasebnoj temi kada dođe vrijeme. Za sada igra nosi ime "C.A.R.S - Community Assisted Racing Sim" no ulagači imaju pravo promijeniti to ime ako požele. {#}

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 0:38 (Minoza).
15 godina

obavezno stavi tu link na taj topic kad ga otvoris da ga ne trazimo bzvz

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ima li neko provjereno i dobro riješenje koje otklanja input lag (igram na tipkovnici)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

instaliraj patch.

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...

Ima li neko provjereno i dobro riješenje koje otklanja input lag (igram na tipkovnici)?

O bože... pa od svih ljudi koji imaju input lag ja mislim da si ti jedini koji ga ima na tipkovnici... {#}

Jesi ti siguran da nisi nešto pobrkao? Ako ti nije dovoljno osjetljiv, ondosno nije ti dovoljno brza reakcija pojačaj sensitivity u opcijama. Ili hoćeš reći da nakon što stisneš tipku da se volan ne počne okretati isti tren? U tom slučaju, mislim da si stvarno iznimka i da to nije do igre, ja sam isto prije igrao na tipkovnicu. Također, koliki FPS imaš?

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2011 11:38 (Minoza).
14 godina
neaktivan

da li ja ovi igru mogu igrati protiv burazera na mom kompu?
npr. on na tastaturi, ja na gamepadu?  

Potpisao.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Minoza kaže...
308gtsfan kaže...

O bože... pa od svih ljudi koji imaju input lag ja mislim da si ti jedini koji ga ima na tipkovnici... {#}

Jesi ti siguran da nisi nešto pobrkao? Ako ti nije dovoljno osjetljiv, ondosno nije ti dovoljno brza reakcija pojačaj sensitivity u opcijama. Ili hoćeš reći da nakon što stisneš tipku da se volan ne počne okretati isti tren? U tom slučaju, mislim da si stvarno iznimka i da to nije do igre, ja sam isto prije igrao na tipkovnicu. Također, koliki FPS imaš?

Nije jedini, i ja na tipkovnici imam input lag, no to se lako rješava julsovim modom, ili patchom :)

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1654425
15 godina
El_Nino_09 kaže...

da li ja ovi igru mogu igrati protiv burazera na mom kompu?
npr. on na tastaturi, ja na gamepadu?  

koliko ja znam igra nema split screen, ali nisam nikad otvarao mp tako da neznam, možda griješim, ali vjerujem da nema

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
15 godina

instalirao sam speedhunters dlc sa origina i udem u igru a sve je isto , nema nigdje niceg dodanog , u cemu je problem?

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

vi koji igrate nfs na volan, kad se svi oni stability isključe, kod mene je gotovo nemoguce igrati, držim volan ravno, ali auto ide lijevo desno, jel to do volana, mozda nekog buga koji je popravljen patchom ili je to jednostavno tak u samoj igrici? Ako je u samoj igrici onda je to retardirano...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Blade18 kaže...

vi koji igrate nfs na volan, kad se svi oni stability isključe, kod mene je gotovo nemoguce igrati, držim volan ravno, ali auto ide lijevo desno, jel to do volana, mozda nekog buga koji je popravljen patchom ili je to jednostavno tak u samoj igrici? Ako je u samoj igrici onda je to retardirano...

možda malo polakše sa gasom ???

15 godina

nije igra toliko realna da kad poklopis gas da te baca kao u pravom autu, ipak to jos nisam dozivio od nfs-a...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

nije igra toliko realna da kad poklopis gas da te baca kao u pravom autu, ipak to jos nisam dozivio od nfs-a...

PTM mod {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
kaje to :D?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mitsuoka kaže...
RuskeGTT kaže...

PTM mod {#}

slažem se mitsuokom

probaj stavit ptm mod sa NoGripRacinga

nema šanse da možeš iz stajanja dat puni gas i normalno krenut, auto bježi kao blesav, pogtovo malo jače mrcine, neke i sa polovičnim gasom se znaju izgubit

uvijek kod kretanja lagano gas, a na večim obrtajima treba hebeno pazit kako se vozi, pogotovo na izlasku iz zavoja, malo više gasa na izlazu = pirueta samo tako

recimo auti tipa Mclaren F1, Pagani Huayra, ne možeš na izlasku iz zavoja dat puni gas jer te baci samo tako, uvijek lagano gas i kad si poravnaš auto onda normalno, ali dobro ja igram na kontroler od xboxa pa moram više pazit, na volane je vjerojatno još bolje :D

uglavnom to ti je mod koji igru doveze jako blizu simulacije, bolje držanje automobila (nema plivanja), više pazit sa gasom, i tako to

odličan mod, imam ga duže vrijeme i prezadovoljan sam

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2011 15:35 (matija656).
16 godina
matija656 kaže...
Blade18 kaže...

možda malo polakše sa gasom ???

ma vjerujem da nije do gasa, jer na potpuno ravnoj cesti auto ide lijevo desno, full cudno... a kad ukljucim stabillity onda je ok, ali ipak htio bih voziti bez svih tih glupih pomagala...

15 godina
neaktivan
Blade18 kaže...

ma vjerujem da nije do gasa, jer na potpuno ravnoj cesti auto ide lijevo desno, full cudno... a kad ukljucim stabillity onda je ok, ali ipak htio bih voziti bez svih tih glupih pomagala...

Misliš na sway? Mislim da je nešto od toga riješeno u zadnjem patchu. Možeš uvijek probati povećati caster i toe in podesit, to će ti stabilizirati auto pri većim brzinama. Uglavnom, ja nemam taj problem, igram na volanu. Neki auti imaju nešto labaviji setup, možd si naletio baš na takav.

3D dizajner
14 godina

Jučer navečer oko 9 sam stavio PTM, igrao sam do pola 4 ujutru! Momo volan, 4 radlera, 2 sendviča i 5.1 sustav za pakleni zvuk motora! Jedini minus je taj da žena ne priča samnom :D

Hladno srce meni dala si... Hladno srce ostani...

7 0 hvala 0
15 godina
Apachy kaže...

Jučer navečer oko 9 sam stavio PTM, igrao sam do pola 4 ujutru! Momo volan, 4 radlera, 2 sendviča i 5.1 sustav za pakleni zvuk motora! Jedini minus je taj da žena ne priča samnom :D

ja ne vidim minus {#}

15 godina
neaktivan

Hihihi...

Vi kaj ste došli pljuvat ranije po SHIFT 2 (odnosno objasnili zašto je nazadniji od iRacinga po pitaju simuliranja) i nahvalili iRacing-ov napredniji engine, kak vam se sviđa novi model guma u iRacingu? Hahaha! Forumi prepuni iščuđavanja jer novi model guma najnaprednijeg simulacijskog engine-a za utrke neodoljivo podsjeća na SHIFT 2.

Zar je moguće da je "arkadica" u nečemu ipak bila realističnija od hvaljene simulacije. Btw. naslađujem se isključivo zbog iRacing fanova koji nisu u stanju priznati da ispod S2U (ili bilo koje druge igre/simulacije štoviše) ipak leži jedan fini engine, a da iRacing nije nužno (bio) toliko ispred po nekim pitanjima, štoviše, čak je imao i lošiji model guma.

Btw. ne dolazi ovo iz mojih usta, već s "vaših" foruma. I ne trpam S2U u isti koš sa iRacingom ali malo je ironično, ne?

Zaključak - ne treba pljuvati po nečem ako nije onako kako smo/ste navikli u dosadašnjim "simulacijama", ne znači da je nužno nerealno ako je drugačije. Pogotovo ne treba odbaciti nešto "jer tako nije u iRacingu, a on je bog simulacije utrka". {#}

Btw. prije nego što se bacite na razne modove za fiziku, probajte setupe ovog čovjeka:

https://www.youtube.com/user/Flamenawer

Nevjerovatno koliku razliku čini dobar setup. Ja sam ostao šokiran, ali obavezno koristite setup volana kao i on jer u protivnom nema efekta, eventualno treba povećati steering lock u setupu auta malo jer u nekim oštrijim zavojima njegov mi nije dovoljan. Ja sam prije forsirao 720 i 900 lock ali sam ubrzo shvatio da nije vrijedno toga jer osjećaj je jednostavno daleko bolji na niskom locku, kao u njegovom setupu. Ove deadzone za pedale i volan nisu bitne, to si možete po svom ukusu, ali speed sensitivity i to - probajte njegov setup. Isplati se.

Još jedna informacija, u pripremi je community patch za S2U. Budući da je ostao popriličan broj bugova od kojih su neki i malo ozbiljniji (recimo vrijednosti Toe-In & Toe-Out su obrnute -> LOL) ovaj patch će to adresirati.

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.8.2011 14:35 (Minoza).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Btw. prije nego što se bacite na razne modove za fiziku, probajte setupe ovog čovjeka:

https://www.youtube.com/user/Flamenawer

Nevjerovatno koliku razliku čini dobar setup. Ja sam ostao šokiran, ali obavezno koristite setup volana kao i on jer u protivnom nema efekta, eventualno treba povećati steering lock u setupu auta malo jer u nekim oštrijim zavojima njegov mi nije dovoljan. Ja sam prije forsirao 720 i 900 lock ali sam ubrzo shvatio da nije vrijedno toga jer osjećaj je jednostavno daleko bolji na niskom locku, kao u njegovom setupu. Ove deadzone za pedale i volan nisu bitne, to si možete po svom ukusu, ali speed sensitivity i to - probajte njegov setup. Isplati se.

Još jedna informacija, u pripremi je community patch za S2U. Budući da je ostao popriličan broj bugova od kojih su neki i malo ozbiljniji (recimo vrijednosti Toe-In & Toe-Out su obrnute -> LOL) ovaj patch će to adresirati.

Njegovi setupovi su strašni, igra postaje puno bolja i zanimljivija... zapravo možeš radit s autom što si zamislio. Shift 2 nije jedna od igri koju možeš samo sjest i igrat, moraš malo vidjet po forumima, namjestiti gamepad/volan, podesiti auto i eventulano nabacit koji mod. Sve to samoj igri daje mnogo dubine, zanimljivosti i gušta. Što mi se najviše sviđa je ta tanka linija između simulacije i arkade i sama grafika je fenomenalna.

I'm very large!
15 godina
neaktivan

Slažem se, btw. probao sam danas drift nakon dugo vremena sa njegovim setupom. OMG! mi je bila prva reakcija, sada je actually moguće driftati sa volanom. Nisam nešto pretjerano dobar još ali treba vježbat, sada barem mogu vježbat, prije bi mi se samo vrtio auto po stazi {#} Ne mogu vjerovati koliku razliku čini drukčiji setup.

3D dizajner
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice