Need for Speed: Shift 2 Unleashed

poruka: 2.088
|
čitano: 571.687
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

jest ovo je nemoguce igrat na tipkovnici pa sve mi osjecam ko da kasni, jel treba kakve postavke slagat skretanja da bi bilo igrivo?

LOL: Dmanz
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

kako ću se samo lijepo nasmijat ovima iz EA-a kad se DLC-ovi konvertiraju na pc, kao što je bila situacija sa prvim shiftom

kad nam neću već lijepo dat dlc-ove, morat ćemo ovako

ja ne razumijem koji je bog njima, hebote mi koji imamo pc kao da smo židovi u hitlerovom logoru i nemamo pravo na DLC

pa nije budučnost igranja, barem po meni, na konzolama, i onda se čude kad ljudi imaju pirate za igre

pa naravno da će ih imat tuksani jedni, jer sa vašom politkom oko DLC-ova koji će biti samo za konzole, nema potrebe da se igra kupuje kad znaš da ćeš bit zakinut za određene stvari....

dragi developeri i oni koji ne dozvoljavaju DLC za pc možete mi ga lijepo lagano {#}

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina

Od mene EA neće više dobiti ni kune za ni jedan naslov. Nema šamse.

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Baš šteta..igra puna potencijala. Uživao sam u njoj dosta. Doista loš potez što se tiče dodataka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

bas sad gledam po forumima, neki lik je napisao da je neigrivo na tipkovnici, dali ima kakav settings ili nesto, i svi ga popljuvali zasto ne igra sa volanom

pa jel su to svi bahati, sigurno svi ameri, pa nemoze si bas svatko volan priustit(ja), a zelio bih probat ovu igru :/

ah nista, unninstall

LOL: Dmanz
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Need for Speed: Shift 2 Unleashed
dmanz kaže...

bas sad gledam po forumima, neki lik je napisao da je neigrivo na tipkovnici, dali ima kakav settings ili nesto, i svi ga popljuvali zasto ne igra sa volanom

pa jel su to svi bahati, sigurno svi ameri, pa nemoze si bas svatko volan priustit(ja), a zelio bih probat ovu igru :/

ah nista, unninstall

gamepad, rabljeni neki volan, ili neki jeftini bez force feedbacka... ako bi se igrao shift, a za underground i takve nastavke tastatura je raj...

14 godina
protjeran
thesekiman kaže...

Jeli znate ima li nekoh odbrih ljhudi koji ce konvertati ovo i/ili 1. DLC pa da se svi skupa smijemo EA u facu!

Eee...kuda ovaj svijet ide...di su vremena kad je sex bio siguran, a utrke opasne?
14 godina
protjeran

Nezz jeli piratsko pa evo onda ovako:

Pogledajte des.

Eee...kuda ovaj svijet ide...di su vremena kad je sex bio siguran, a utrke opasne?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Granny kaže...

Pogledajte des.

Fake

15 godina
neaktivan
vrinho kaže...
Granny kaže...

Pogledajte des.

Fake

Jep, još je lik disable-ao instant komentare nego komentar mora dobiti njegov aproval... Naravno...

3D dizajner
14 godina
Minoza kaže...

Jep, još je lik disable-ao instant komentare nego komentar mora dobiti njegov aproval... Naravno...

Ma čim vidim stranicu s koje bi trebao ići download znam koliko je sati. Dok nema ništa na NoGripu znači nema nigdje

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2011 23:02 (vrinho).
14 godina
protjeran

A valjda ima ljudi koji ce nam omoguciti da gledamo EA u facu i smijemo im se, do tada im krešem sve po spisku.

Nemaju pojma koliko se ovo odražava na prodaju sljedeceg nastavka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ranko091 kaže...
dmanz kaže...

ah nista, unninstall

gamepad, rabljeni neki volan, ili neki jeftini bez force feedbacka... ako bi se igrao shift, a za underground i takve nastavke tastatura je raj...

nemora rabljeni volan, imas za 300kn moji volan NOV koji ima sve sta ti treba...cak sekvencijalni mjenjac, osim palica iza volana ima i rucicu...stvarno best buy po meni

17 godina

Naravno....opet kenjuckaju ovi iz EA...

PC gamers will not get their hands on the pack on May 17 though as the upcoming second patch is needed to make the PC version DLC-compatible first

Na prvom DLCu su rekli da nisu zaboravili na PC, sada da najprije treba patch koji će omogućit DLC... ma puni su ******. Sramota

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.5.2011 12:55 (doktor1).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Naravno....opet kenjuckaju ovi iz EA...

PC gamers will not get their hands on the pack on May 17 though as the upcoming second patch is needed to make the PC version DLC-compatible first

Na prvom DLCu su rekli da nisu zaboravili na PC, sada da najprije treba patch koji će omogućit DLC... ma puni su ******. Sramota

ja ću i bez tog dlc-a preživjet ovaj dan...

15 godina

i kada ce 2. patch? za pol god -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav! Imam par pitanja u vezi ovog naslova.

Jel se može pristojno igrat s gamepadom (xbox-ov). Čuo sam da se uopće ne isplati igrat bez volana.
Kakav je multiplayer ako ga uopće ima. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.5.2011 20:16 (Nos).

0 0 hvala 0
15 godina
Nos kaže...

Pozdrav! Imama par pitanjau vezi ovog naslova.

Jel se može pristojno igrat s gamepadom (xbox-ov). Čuo sam da se uopće ne isplati igrat bez volana.

igram sam xboxovim kontrolerom i mogu ti reć da je odlično, bolje nego sa običnim

imao sam prije logitechov sa kojim sam igrao, ali kako sam kupio ovaj xbox-ov prezadovoljan sam i lakše vozim...

15 godina
Nos kaže...

multiplayer nema! ima autolog...

noob

15 godina
neaktivan
matija656 kaže...
Nos kaže...

igram sam xboxovim kontrolerom i mogu ti reć da je odlično, bolje nego sa običnim

imao sam prije logitechov sa kojim sam igrao, ali kako sam kupio ovaj xbox-ov prezadovoljan sam i lakše vozim...

Hvala na odgovoru, jedva čekam instalirat i zaigrat nisam igrao ništa od vozačkih igara  još od Gran Turisma 4.

15 godina

btw. nemozes igrat online ako nemas kupljenu igru...

i mozda ti bude preteska igra ako nisi igrao 5-6 godina neke takve...pa nemoj odustat, odigraj neke druge manje simulacijske...pa se vrati na to, cisto da udes u formu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nos kaže...

nisam igrao ništa od vozačkih igara  još od Gran Turisma 4.

onda se pripremi na to da će ti fizika biti drugačija nego kod gran turisma, trebat će privikavanja, ali ja mislim da ne puno

ako si ljubitelj vožnji, više onih realnijih u shiftu ćeš uživati, barem je tako kod mene

17 godina

Naravno, izašo je novi DLC, ali samo za konzole, a mi na računalima se možemo *ebat....... Prestrašno... Osjećam se ko debil šta sam dao novce za ovu igru, jer me time ovi i smatraju!

"While console-version owners can enjoy the new content immediately, PC players have to wait for the second patch to be released first as it will introduce DLC functionality to the PC version."

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Frend ga je instalirao, ali to je preteško igrati na tipkovnici. Lik iz razreda mu je posudia Logitech DFP i to je već druga priča.

I don't give a fu*k
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo, zaigrao sam Shift 2 nakon skoro mjesec dana stanke, stavio trainere za novac i udri...{#} Moram priznati da nisam niti znao koliko mi je falila igra dok nisam opet osjetio snagu V16 motora u rukama {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Riker kaže...

Evo, zaigrao sam Shift 2 nakon skoro mjesec dana stanke, stavio trainere za novac i udri...{#} Moram priznati da nisam niti znao koliko mi je falila igra dok nisam opet osjetio snagu V16 motora u rukama {#}

Daj molim te link trainera za kešovinu, i uputu kako i gdje se to u igri stavi. Djeca bi isprobala malo bolje automobile, ali nemogu ih savjetovati "vozite cijele dane pa si zaradite nofce", ako me razumijete, nebi bilo odgovorno od mene kao roditelja. {#}, unaprijed se zahvaljujem. Svi skupa igramo sa "Momo" volanom i super funkcionira sve, osim što klinci voze bolje od mene {#}. {#}.{#}.

15 godina
predrag123 kaže...

Daj molim te link trainera za kešovinu, i uputu kako i gdje se to u igri stavi. Djeca bi isprobala malo bolje automobile, ali nemogu ih savjetovati "vozite cijele dane pa si zaradite nofce", ako me razumijete, nebi bilo odgovorno od mene kao roditelja. {#}, unaprijed se zahvaljujem. Svi skupa igramo sa "Momo" volanom i super funkcionira sve, osim što klinci voze bolje od mene {#}. {#}.{#}.

evo link

http://benchmark3d.com/shift-2-unleashed-1-0-plus-5-trainer-download/

uživajte i dalje u vožnji
:)

trainer pokreneš prije igre i onda igru, i u igri samo tišćeš tipke koje ti odgovaraju, tj što bi htio

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.5.2011 13:14 (matija656).
17 godina
neaktivan

Bilo mi je najbolje kad sam instalirao trainer, i pogledam onako kakvo je stanje s računom, kad ono stoji 940,391,249 (ili tako nekako {#}). Pokupovao sam sve živo i neživo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Riker kaže...

Bilo mi je najbolje kad sam instalirao trainer, i pogledam onako kakvo je stanje s računom, kad ono stoji 940,391,249 (ili tako nekako {#}). Pokupovao sam sve živo i neživo.

je funkcionira trainer na originalu ili ti zbaniraju acc?

jer sam igrao i formatirao komp pa sam popušio sve...

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.5.2011 17:12 (ranko091).
15 godina
Riker kaže...

same here

odmah je bilo zonda, murchielago GT1, veyron i takve igračke
:D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice