Meni i nakon ovoga Patch-a kasni hebeni volan... a ni julsov minimod isto ne pomaze...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
^
možda su riješili na nekim modelima, a na nekima je još ostalo...
stvarno neznam jer nemam volan, ali mi je bezveze da su rekli da će riješit to da volan kasni a nisu...
probaj stavit mod da makneš volan iz automobila pa probaj vozit, neće te bunit ovaj u igri jer ga neće bit
bit će čudno tako gledati jer voziš "auto bez volana", ali ako ništa drugo neće te bunit ovaj u igri sa ovim šta imaš doma
vozi ovo tko sa kontrolerom od xboxa 360??
pa ako netko vozi bi bio voljan da mi slika svoje postavke u opcijama za osjetljivosti da vidim kako je složeno i kako se može vozit
ja sam jučer nabavio kontroler pa me zanima kako je vama podešeno, meni je trenutno sve na default
U nedjelju sam bio kod prijatelja na roštilju i na kraju sam malo oteo PS3 i zaigrao SHIFT 2 i F1 2010 sa gamepadom! Bez uvrijede ikome, ali tko vozi ovo na gemapadu i pametuje o fizici ...bla bla bla.....no comment. To i F1 2010 na padu su živo sranje!!! Ništa više ni manje nego sranje....!!!!
Ovisi kakav je pad, ako je ovakav kakvoga moj rodak ima http://www.tomsguide.com/us/hks-racing-controller-eagle3,news-7188.html onda je ludilo
Igranje ove igre sa padom naspram volana je sranje!!!
To nemože popravit niti jedan pad osim ako nema volan na sebi. EOD
Ovi ima volan, doduse, okrece se samo jednim prstom, ali je odlucno rjesenje, kao i papucice
Igranje ove igre sa bilo čime osim VOLANOM koji se montira na stol i stvarno okreće je sranje. Tko tvrdi drugačije ili nikada nije probao igrat taj naslov na volanu, ili je ljubomoran šta nemože igrat na volanu ili je fan Hot Pursuit žanra!! Ova igra je teško smeće na tastaturi ili gamepadu.
Igranje ove igre sa bilo čime osim VOLANOM koji se montira na stol i stvarno okreće je sranje. Tko tvrdi drugačije ili nikada nije probao igrat taj naslov na volanu, ili je ljubomoran šta nemože igrat na volanu ili je fan Hot Pursuit žanra!! Ova igra je teško smeće na tastaturi ili gamepadu.
Pa koliko vidim u temi natjecanje Nordschleife itekako se moze igrat sa gamepadom.
Kad se jednom probaju takve igre igrati s volanom, gamepad i tastatura zbilja ispadaju smiješni. Da nemam volan ne bih uopće ovu igru ni igrao makar imam i gamepad.
Naravno da je bolje igrat s volanom,dobrim volanom ali ja sam se sasvim lijepo izigrao i xbox kontroleru i nikako nije bilo sranje već naprotiv
Naravno da je bolje igrat s volanom,dobrim volanom ali ja sam se sasvim lijepo izigrao i xbox kontroleru i nikako nije bilo sranje već naprotiv
Stvar je u tome da kada to "provozaš" sa volanom sve drugo je loše!! Ljepo sam rekao da ne želim nikoga uvrijedit ili omalovažavat jer nemaju svi novaca za kupovinu razne igraće periferije, ali to je istina. S2U 5/5 Volan; S2U 2/5 tipkovnica/pad
Stvar je u tome da kada to "provozaš" sa volanom sve drugo je loše!! Ljepo sam rekao da ne želim nikoga uvrijedit ili omalovažavat jer nemaju svi novaca za kupovinu razne igraće periferije, ali to je istina. S2U 5/5 Volan; S2U 2/5 tipkovnica/pad
A gdje si rekao da ne zelis nikog uvrijediti ili omalozavat,u postu sigurno nisi.Na volanu je sigurno bolje igrat ,ali daleko od toga da se nemoze igrat i na gamepadu pa i na tastaturi.
A gdje si rekao da ne zelis nikog uvrijediti ili omalozavat,u postu sigurno nisi.Na volanu je sigurno bolje igrat ,ali daleko od toga da se nemoze igrat i na gamepadu pa i na tastaturi.
Pogledaj četvrti post u temi!!! I nisam rekao da se nemože, nego da je tada igra ćesme (upravljanje).
bezveze je tvrditi da se nemoze igrat na tipkovnici ili na gamepadu...kako sam ja onda igrao shift 1? i sve igre do pred par mjeseci (rfactor, gtr, race07, bla bla)? nije nemoguce...
a i za pravi uzitak nije potreno kupovati volane od 2000 i vise kn, ja imam od 300kn i super obavlja posao, mozda ne savrseno, ali barem imam u dzepu 90% novaca kojih bi potrosio na bolji volan
Ja NIGDJE nisam rekao da se NEMOŽE igrat na tipkovnici ili padu. Samo da je sa istim to jako jako loše (da ne budem više prost).
Nemojte sada izmišljat da sam rekao da se NEMOŽE IGRAT SA NIČIM OSIM VOLANOM!
pa toliko si pljuvao da je ispalo skoro pa tako...
pa toliko si pljuvao da je ispalo skoro pa tako...
Dobro, predajem se, ispalo je skoro tako, ALI ja to nisam rekao nego je tako rečeno u postovim nakon toga. Kako to da je Kill Frenzy jedini dao normalan komentar da se je naigro sa padom i da igra nije sranje u tom pogledu?! A vama kojima je to tako ispalo, kvragu, šta ću vam ja kada izvrćete komentare. EOD from my side.
Meni fali jos jedna trka da kompletiram sve i onda mi je ostao još samo drift. Njega sam probao igrati i nešto stvarno nije u redu, auto se ponaša sasvim nerealno. Prvi krug staze još nekako izdriftam i skupim nešto bodova, ali kad se zagriju gume, katastrofa, auto skreće sam od sebe, vozim se 10-15 km/h i na sasvim mali dodir gasa auto se izvrti na sve strane. Probao sam naštimati sve živo na volanu ali ista stvar. Čitao sam po forumima i koliko sam vidio dosta ljudi koji igraju sa volanima se žale na to, tako da cu ga morati odigrati na tipkovnici ili gamepadu. U Shiftu 1 sam driftao bez problema, ali ovdje je nesto sje8ano.
da se nadovežem za ovu rasparavu o volanima i kontrolerima, sad sam došao doma sa faksa
dakle, igram ovo sa kontrolerom, i da istina je, ne možeš sa kontrolerom vozit kao sa volanom, to je tako i gotovo
kako god da okreneš, sve vožnje je lakše vozit sa volanom, ja iskreno da imam kuda staviti volan i da mi nije problem zbog prenašanja, jer sam student, uzo bi vjerojatno neki za 300-500 kn i uživao, ali realno gledajući od kontrolera imam više koristi nego od volana (više igri moguće igrati i tako), trenutno igram na kontroleru od xboxa 360 i trebam se naviknuti na novi način kontrole, rasporeda tipki i tako to
ovo se može vozit sa gamepadom bez problema, naravno uz dosta vježbe, ali opet neće se moći kroz zavoje kao sa volanom
da je igra bolje optimizirana za kontrolere bilo bi super, ovako treba privikavanja, jer treba dosta sa gljivom paziti kod skretanja zbog osjetljivosti i toga, mali pokret gljive može značiti gubljenju kontrole nad autom, ali opet to je sve stvar vježbe
znam da se ne mogu vožnje zaigrat u punom sjaju ako se nema volan, ali sa vježbom i naravno ako se ima volje da se ovlada ponašanjem, gotovo svaka vožnja se može jako lijepo igrati sa kontrolerom, ne na istoj razini kao sa volanom, ali svakako bez većih problema
to je moje mišljenje
Zanima me vaše mišljenje o tome koja je bolja:
1 | Shift |
---|---|
24 | Shift 2 |
Zanima me vaše mišljenje o tome koja je bolja:
shift 2 bez previše razmišljanja
shift 1 je bio dobar, meni sa modovima preodličan, samo mi je nedostatak bio premalo staza
ovo je da se mene pita lijep tatin potomak, nadam se da će njegov sin biti pravi maneken (nadam se da me razumijete)
JEL IMA STA OD OVOGA DLC-A ZA PC??
sejva li autolog igru... karijeru i sve ili samo sluzi kao dodatak u igri?? jer sam sad reinstalirao komp i snimio igru nanovo i karijera mi je na 0%...? frendovi su mi i dalje u autologu, ali nema ni galerije cijele... čak su mi i rezultati ostali...
ne kužim im baš tu foru... nešto spremi nešto ne...
moja Zonda R nakon malo "pituranja"
To pituranje se odnosi na pituranje zida sa prozirnim lakom sa Zondine karbonske karoserije ili šta?
Da se mene pita: čekič od stol BUM... smrtna kazna za unistavanje te zvjerke, naravno kad bi bilo zapravo.
Usput zasto ne naprave vise neku igru sa realnom stetom.to bi bila fora.Ono kao da od auta mozes napraviti harmoniku ako os.
Usput zasto ne naprave vise neku igru sa realnom stetom.to bi bila fora.Ono kao da od auta mozes napraviti harmoniku ako os.
nešto tipa burnout, samo sa još boljom štetom
jer burnout paradise ima odličnu štetu na autima, na velikom broju njih sam uspio cijelu haubu nabit skorz do prednjeg stakla
i nije bilo namjerno razbijanje zonde, nego pri ulazku u prvi zavoj na utopolisu, naravno kontakt sa AI-em i odmah tumbus sa njom i razvaljotka totalna
sejva li autolog igru... karijeru i sve ili samo sluzi kao dodatak u igri?? jer sam sad reinstalirao komp i snimio igru nanovo i karijera mi je na 0%...? frendovi su mi i dalje u autologu, ali nema ni galerije cijele... čak su mi i rezultati ostali...
Isto to je meni bilo u Hot Pursuitu, pamti statistike, ali progress karijere ne, to sejva u lokalni folder negdje na disku a ti si ga pobrisao vjerovatno.
Isto to je meni bilo u Hot Pursuitu, pamti statistike, ali progress karijere ne, to sejva u lokalni folder negdje na disku a ti si ga pobrisao vjerovatno.
full format diska. :)
mislim čemu onda autolog uopće služi, ako ti ne sejva sva tvoja postignuća i postavke...
full format diska. :)
mislim čemu onda autolog uopće služi, ako ti ne sejva sva tvoja postignuća i postavke...
Pa da, glupo je, ja sam u Hot Pursuitu dva puta prelazio cijelu karijeru jer kad sam prvi put napravio uninstall poslije toga mi nije ni wanted levele zapamtio, online statistike i vremena su bila, ali karijera na nuli i wanted lvl nula.