Need for Speed: Shift 2 Unleashed

poruka: 2.088
|
čitano: 569.206
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Need for Speed: Shift 2 Unleashed
ranko091 kaže...
RuskeGTT kaže...

ili underground 3

hahahahah{#}{#}{#}

može ali paralelno sa shift 3... {#}

bas ne - ja sam se samo zaebavao...nadam se da nece raditi UG 3...

Riker kaže...

Iskreno, svaka čast svim tim kontrolerima, ali braćo mila, da li se auto vozi volanom ili 'gljivama' gamepada?

ja bi najradije sjeo u svoj auto i umjesto volana da mi tastatura i da vozim na WASD tipkama, da nemam rucnu nego SPACE BAR i da kad stisnem C da automatski sjednem na krov...

17 godina
RuskeGTT kaže...
Riker kaže...

Iskreno, svaka čast svim tim kontrolerima, ali braćo mila, da li se auto vozi volanom ili 'gljivama' gamepada?

ja bi najradije sjeo u svoj auto i umjesto volana da mi tastatura i da vozim na WASD tipkama, da nemam rucnu nego SPACE BAR i da kad stisnem C da automatski sjednem na krov...

iza na drugi auto da ga vidiš cijelog.....

ššššš - možda su u šumi
16 godina
neaktivan
Riker kaže...

Vozi se onim što je dostupno, tko nebi htio volan, ali i gamepad je dosta dobar, naročito u odnostu na tipkovnicu.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
doktor1 kaže...
RuskeGTT kaže...
Riker kaže...

iza na drugi auto da ga vidiš cijelog.....

dobro to kad stisnem drugi put C :)

15 godina

nemogu vjerovat, hahahah, tek sad skuzio gledajuci screenshot da na boku lotusa stoji moja godina rodenja{#}

Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina

evo ja igram ovako:

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

evo ja igram ovako:

I ja sam tako jučer igrao i igrat ću brzo :)

Kruger
14 godina
neaktivan
Ja neznam jel to zato što sam nov na forumu ili... Jel mi može netko odgovorit na problem koji imam?
15 godina
neaktivan
Čaki kaže...
Ja neznam jel to zato što sam nov na forumu ili... Jel mi može netko odgovorit na problem koji imam?

Ma ne nego vjerovatno nitko ne zna odgovor na to pitanje.

3D dizajner
16 godina
neaktivan

Je malo {#} ali mislim da će svima ovdje biti zanimljivo.

Grüne Hölle se nejvjerojatnije zatvara {#}. Nema se para za stazu, cijene su podosta dignute, neke karte (za 8 krugova) su ukinute i tako to. Kad detaljnije pročitam članak javim što točno pise.

0 0 hvala 0
15 godina

Imam problem. Idem sad upalit igru i nemam zvuka. Svasta sam pokusavao i nemam pojma kako da ga vratim. Prckao sam po driverima i po igri, ali nikako vratiti zvuk.

BBC2 nick: reader562

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Čini mi se da su slabo optimizirali igru za Anti-Aliasing, kad upalim AA na samo x2, FPS mi padne za 40 frejmova. U garaži sa 103 na 61, u igri sa 80 na 43

Jel još nekome tako? imam HD6870 sa 11.3 driverima

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2011 20:27 (thesekiman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Skinuo sam nove 11.3 drivere glede onog performance fixa i sad piše kako postavit TESELLATION,ali ja toga nemam nigdje.Pitanje je zašto?!

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Minoza kaže...
Čaki kaže...

Ma ne nego vjerovatno nitko ne zna odgovor na to pitanje.

Oprosti al te ne razumijem... Svi ste igrali, stavljali modove i sl. Baš zbog tog što ja ne vidim razliku nakon moda sam postavio konkretna pitanja, koja se tiču fizike auta u igri...

15 godina

osvojio sam danas RXT-a , nije nesto ultra brz ali je brutalan , prelijep i zvuči savršeno :evo ss-ova par   ,btw jel znate gdje nfs spreema svoje slike , tj ono kad slikam u igri , jer ove ss-ove sam frapsom napravio , nfs ss-ove nemogu nac

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
athlon64 kaže...

osvojio sam danas RXT-a , nije nesto ultra brz ali je brutalan , prelijep i zvuči savršeno :evo ss-ova par   ,btw jel znate gdje nfs spreema svoje slike , tj ono kad slikam u igri , jer ove ss-ove sam frapsom napravio , nfs ss-ove nemogu nac

odi u autolog i tamo scrollaj do ss-ova, tamo ti se spremaju

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
16 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Čini mi se da su slabo optimizirali igru za Anti-Aliasing, kad upalim AA na samo x2, FPS mi padne za 40 frejmova. U garaži sa 103 na 61, u igri sa 80 na 43

Meni s 5870 ista stvar...

FAIL
15 godina
matija656 kaže...
athlon64 kaže...

odi u autolog i tamo scrollaj do ss-ova, tamo ti se spremaju

¸gdje je to  , u documents/ shift 2 nije , tamo je savegame a u programfilesu kod shift 2 isto nema.

16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

¸gdje je to  , u documents/ shift 2 nije , tamo je savegame a u programfilesu kod shift 2 isto nema.

u igri!!

autolog u igri... na kompu ti sprema u neke cudne datoteke... tako da neznam se moze samo tako otvorit...

15 godina
ranko091 kaže...
athlon64 kaže...

u igri!!

autolog u igri... na kompu ti sprema u neke cudne datoteke... tako da neznam se moze samo tako otvorit...

pa za to u igri znam i sam , šta će mi to , pitam gdje su na kompu , da ih ja mogu otvorit , spremit i uplodat na forum xd. izgleda da cu morat s frapsom nastavit.

15 godina
PoToKTM kaže...
thesekiman kaže...

Meni s 5870 ista stvar...

bratu na 5570 radi dosta slabije nego meni na 9600 :)

mora drzat sve na medium, i po mojoj procjeni nema puno vise od 20fps...smanjio je rezu na 1600*nesto i malo ide bolje, ali svejedno nije to to...

ja imam cca 20 fps, opcije su mi pola high pola medium, na 1440*900 - meni dovoljno...

izgleda da je bolje optimizirana za GF kartice

15 godina
neaktivan
Čaki kaže...

Oprosti al te ne razumijem... Svi ste igrali, stavljali modove i sl. Baš zbog tog što ja ne vidim razliku nakon moda sam postavio konkretna pitanja, koja se tiču fizike auta u igri...

Koliko se sjećam rekao si da ne vidiš promjenu. Kod mene je promjena osjetna. Koje je tvoje pitanje ono? Pliz podsjeti me.

3D dizajner
16 godina
neaktivan

Valjda će izaći neki patch koji će taj problem riješiti. Ja se nadam.

FAIL

0 0 hvala 0
15 godina

i prvi nastavak Shifta je bio lošije optimiziran za ATI kartice,stvarno me čudi zašto to nisu ispravili sa novom igrom,jer ne vidim razloga zašto bi igra radila sdlabije na ATI karticama...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

SMS je nekako više naklonjen NVidiji, ali mene to ne brine dok god je nvidia u kompu :)

Uglavnom svi koji se žale na grafiku, očito igraju na low pa naravno da je grafika loša, jer na full hd, sve maxxed out izgleda foto realistično, još samo da se smanji bloom.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nije istina i da na full hd izgleda super jer ne izgleda, f1 ima 3 puta bolju grafiku!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Joj, stvarno kenjate u vezi grafike. Igra na max detaljima u HD rezoluciji sa forsiranim AA u nvidia control panela izgleda bolje nego ijedna vražija trkaća igra šta postoji na računalima i konzolama.

I kada netko sa 4670/3870/9600 grafičkim karticama, (ne želim nikoga omalovažavat ili uvrijedit!!!!) kaže da igra izgleda loše taj -> kenja!!! Ništa više niti manje. Jer sa tim grafičkim karticama nemožeš stavit max detalje sa AA (koji uvelike poboljšava igrin izgled) na 23"/24" monitoru!!

Zato suzdržite se tih komentara kako je grafika koma. Ako ti se igra ne sviđa, fakofiraj od nje, a ne tu prodavat maglu! Zar je to tako teško..... "ne valja fizika", "ne valja kamera", "ne valja grafika"... Pa jel te tko tjera da ćeraš igru...NE!!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 10:15 (doktor1).
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina

Je izašao kakav mod vrijedan pažnje?

HTC Desire Android
17 godina
emerik kaže...

Je izašao kakav mod vrijedan pažnje?

TU

i

TU

navrati svako toliko i sve ćeš znat......

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
...

Zato suzdržite se tih komentara kako je grafika koma. Ako ti se igra ne sviđa, fakofiraj od nje, a ne tu prodavat maglu! Zar je to tako teško..... "ne valja fizika", "ne valja kamera", "ne valja grafika"... Pa jel te tko tjera da ćeraš igru...NE!!

A čuj, svako ima pravo na neko svoje mišljenje. Nekima neke stvari odgovaraju, a nekima ne.

Što se tiče grafike, igra ili nije optimizirana za ATI kartice ili su nešto zaje8ali sa Anti-Aliasingom, jer meni je smiješno da na mojoj konfi kad forsiram AA preko panela na samo 2x, FPS padne za 40 frejmova, a kad upalim AA u igri na Normal, padne za još više.

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice