- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel više nalik na simulaciju tipa GTR ili na arkadu kao GRID ?
Vjerojatno ovo drugo :D ?
Ono s kretanjem glave je toliko realistično i prirodno da ja uopće više ne primjećujem taj detalj...
Ono s kretanjem glave je toliko realistično i prirodno da ja uopće više ne primjećujem taj detalj...
Šta kad auto skače i vozač poskoči malo
Po meni je vise nalik na simulaciju
Jel jedinica više tebi nalik na simulaciju ili je ovo više ?
Ako je, onda sigurno nije na simulaciju
Ovakva je situacija, po "defaultu", negdje je između.. Uz handling mod, definitivno simulacija i to poprilično dobra. Jedino što fali da bi bio punokrvna sim je taj freakin' pit-stop i kvalifikacije. Sve ostalo ima. Vraški je blizu "pravoj" stvari uz rekao bih puno veći koeficijent zabave zbog odličnog "immersive" iskustva.
Trebali bi, ali za ozbiljno izdati neki mod ili patch koji uklanja onaj nepotrebni uvod u trku (one uvijek jednake ženske i oni fotografi koji ne slikaju ništa)...Ne samo što je bezveze, već posve izluđuje kad utrku više puta ponavljamo zbog neke greške i sl..Pa ne mogu ih više gledati..
Trebali bi, ali za ozbiljno izdati neki mod ili patch koji uklanja onaj nepotrebni uvod u trku (one uvijek jednake ženske i oni fotografi koji ne slikaju ništa)...Ne samo što je bezveze, već posve izluđuje kad utrku više puta ponavljamo zbog neke greške i sl..Pa ne mogu ih više gledati..
Pa može se to odmah preskociti dok pocinje utrka.
Pa može se to odmah preskociti dok pocinje utrka.
Ajde reci kako, pa ti plaćam pivo
Ajde reci kako, pa ti plaćam pivo
Pa ja igram na gamepad i cim pocinje trka odma stiscem A ( na X360 gamepadu ili emulatoru ) ili kocku na PS3 gamepadu i baci me odma na trku.
Eh, ja igram s volanom...Izgleda da nema pomoći...
Pa mozda igra jos uvijek prepoznaje tipkovnicu. Tipkaj enter ili space ili escape dok ulazis u igru.
pa ubaci taj emualtor u igru i samo u opcijama stavi neku tipku sa volana da je A sa xboxa i to je to
ja mislim da će ti to upalit
@ adapter - ne vrijedi to, ja pokušao
Jel jedinica više tebi nalik na simulaciju ili je ovo više ?
Ako je, onda sigurno nije na simulaciju
Dvica je više nalik na simulaciju, nego jedinica. Po meni je jedinica vise arkada nego simulacija :P
Koji volan? jesi probao stiskati dugmad koja su na njemu, gas, kočnicu?
Ja na G25 to prekinem jednim buttonom na volanu
Ma, ja imam označeno samo za gas, kočnicu, lijevo desno, nitro, brzine....Ostalo je još par tipki na volanu, ali su mi neiskorištene...
Ma, ja imam označeno samo za gas, kočnicu, lijevo desno, nitro, brzine....Ostalo je još par tipki na volanu, ali su mi neiskorištene...
Probaj na jedan od tih neiskorištenih buttona stavit da ti bude handbrake. Ja na volanu sa handbrakeom skipam te uvode
Hm, pokušati ću kasnije navečer, pa javim...To preskakanje uštedilo bi mi koji živac..Nadam se da kad budu izdali Shift 3 da će maknuti taj uvod..
ili underground 3
hahahahah
ili underground 3
hahahahah
može ali paralelno sa shift 3...
igram sad malo ovaj online i neke stvari mi totalno nisu sjele, a čitam po netu da isti problemi muče i druge ljude... a to je da assisting opcije igrači nemogu limitirat kad kreiraju, tako da jedni imaju sve uključeno dok drugi igraju bez ičega. i druga je da nema oštećenja što je još gluplje, nije ni čudo što me slupaju svi živi, kad stignu, na stazi...
Mozda imas 2 Nissana.
Pa onda u svojoj garaži ides do Nissana i onda vrtis desno(ili lijevo)
Hvala, nemam pojma kako to nisam primjetio! Očito sam čorav XD
ljudi novi mod za handling
ovaj mod smanjuje "plivanje" auta i poboljšava držanje samog auta na cesti
također mod traži sporije prolaženje kroz zavoje, što da se mene pita doprinosi na realnosti
mod nema utjecaja na drift, znači na normalnim utrkama mod radi odlično, dok je drift onako kako je bio
testirao sam mod i ja sam zadovoljan i to jako, vozio sam nordschleife sa Corvette Z06 works upgrade i trebalo mi je 6:50 da završim krug
sve u svemu jako dobar mod
detaljnije o modu ovdje
a za one koji nisu registrirani na racedepartmentu neka mod skinu odavde
pozdrav i iznesite svoje mišljnje o modu
:)
A što se tiče modova, neznam što bih rekao. Onaj input lag o kojem se priča ja nisam ni primjetio. To mi nije bio problem. Ono što mene iritira je konkretno to klizanje auta po stazi i to mi se sa handling modom nije ni popravilo. Neznam da li postoji razlika jer je taj mod izašao u 3 navrata, tj 3 upgradea, a koliko vidim to je jedan te isti mod samo sa dodanim txt fileom tj objašnjenjem i backup filom, jel tako?? Tj dodan je i dll za input lag. Ili je moja verzija igre bez tih problema, što je nemoguče ili mi ti modovi nisu ništa pomogli. Neznam što bih rekao, inače, znam da je klišej, ali ovakve gluparije se samo meni mogu dogoditi. Stvarno sam bio zagrijan za igru jer me SHIFT 1 oduševio, no tamo sam igrao sa tipkovnicom i sve na hard bez ikakvih pomagala i bilo mi je super. Ovaj nastavak igram na volanu i bezveze mi je, što zbog tog kretenskog klizanja, što zbog tog bahatog AIa, al to bih sve zaboravio da se auti ponašaju realno, bar onako kako svi pričate da se ponašaju nakon handling moda. Jer ima tko kakvu ideju što da napravim i di bi mogao biti problem???
također mod traži sporije prolaženje kroz zavoje, što da se mene pita doprinosi na realnosti
mod nema utjecaja na drift, znači na normalnim utrkama mod radi odlično, dok je drift onako kako je bio
testirao sam mod i ja sam zadovoljan i to jako, vozio sam nordschleife sa Corvette Z06 works upgrade i trebalo mi je 6:50 da završim krug
detaljnije o modu ovdje
Zar nije to beta koliko sam skužio? I koja je razlika u odnosu na julsov mod??
detaljnije o modu ovdje
Zar nije to beta koliko sam skužio? I koja je razlika u odnosu na julsov mod??
pa razlika je u tome što auto manje baca zadnji kraj u zavojima, manje nego sa julsovim, najbolje se primjeti sa vanjskom kamerom
u zavojima je potrebno sporije vozit, manjom brzinom, meni to pridonosi realnosti, neznam kako vi gledate na to ali meni je tako bolje
i primjetio sam da sa ovim modom je lakše vozit sa kontrolerom i držat auto lagano kroz zavoj, dali sam to samo ja il stvarno je tako vidit ću kad još netko proba tko ima kontroler
da mod je još beta, ali odlično radi, barem je meni mod odličan
edit:
nakon malo igranja sa modom mogu reć da mod nije loš, ima potencijala, ali minimod je bolji, tako da nema potrebe da se prebacijete na ovaj mod
Ode moj gamepad nema više igranja...glupa igra i sve...4 puta vozim onu ****nu stazu po mraku od 6 km po tri kruga i uvijek me pozadi lupe i izvrtim se, necu vise igrat to sranje od igre ***o me pas ak necu naci cheat neki da iskljucim te glupe protivnike... U k***c i sve...
Iskreno, svaka čast svim tim kontrolerima, ali braćo mila, da li se auto vozi volanom ili 'gljivama' gamepada?