Need for Speed: Shift 2 Unleashed

poruka: 2.088
|
čitano: 572.049
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Need for Speed: Shift 2 Unleashed
RuskeGTT kaže...

tko je rekao da mu drift odlican da mu dam pljusku!

drift je KOMA i jos gori negu u jedinici...tamo si jos NEKAKO mogao, ali ovdje, ja nemogu 1. stazu onu u krug proc, napravim 30-40 bodova, a trebam 200...radim SVAKAKO, u 1. 2. ili 3. brzini, gas polagano, jace, rucna, bez rucne, AMA BAS NIKAKO ne mogu napraviti nista...totalno neupravljivo, a ono gov.no 240SX toliko snage ima da vrti mi i u 3. brzini i nemogu napraviti drift duzi od 4-5 metara...

stvarno lose...

ostalo je ok i naviknuo sam se, ali drift nikako :(

i ja isto i to sa volanom logitech formula ex ajjjjj kako sam se iznervirao sa onim nisanom nikako nemogu da se naviknem na taj hebeni drivt!

15 godina

Meni i kad ide AI me zahebe.

Čim me pipnu a pipaju me non stop se okrenem i moš se slikat

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
matija656 kaže...
RuskeGTT kaže...

neznam, meni je u grid-u bio odlican drift, a u undergroundu sam bio 102. drifter svijeta (medu neznam koliko stotina tisuca igraca) - no UG je skroz druga igra...al ajde...

ali ovdje nemogu nikako nikako se naviknut, a jos sa volanom igram, sta bi bilo da sam na tipkovnici? uzas...

s cime ti igras?

kazes brno? ajde budem probao i ja neku stazu koja nije onaj parking iz career-a, mozda po stazi je malo drugacije, tkozna...

javim sutra rezultate...neda mi se spustat volan sad s police :)

ja igram trenutno sa kontrolerom, al malo gledam po oglasima za volane, razmišljam još dal da uzmem il ne, ovaj ko ti za 300 kn mi se ne čini skup a i sam kažeš da je dobar

ajde probaj pa reci kak je bilo, ja sam na brno igrao sa mazdom rx8, koja je malo da se mene pita jaka za drift, il ju nisam mogao baš najbolje kontrolirati zbog skretanja na gljivi

neznam skretanje mi sa gljivom je nekako osjetljivo previše, ne mogu onako lagano gljivu u stranu i da lagano skreće, već on ko da trzne do kraja

probat ću na d-pad pa ću vidit kako bude sa tim, al to sutra poslje predavanja bude

nemam autoa za drift, posto sam jos na 6% igre...a para za novi mi se neda, posto imam vec ionako malo para za focusa srediti...

jel postoji kakva fora da vozim BILO KOJE aute u quick raceu, a ne samo one koje imam kupljene u careeru?

15 godina

Nabrijao  sam macubačija i taman kad sam  ga nabrjao više nemam trka za vozit s njim :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 1:06 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RuskeGTT kaže...

nemam autoa za drift, posto sam jos na 6% igre...a para za novi mi se neda, posto imam vec ionako malo para za focusa srediti...

jel postoji kakva fora da vozim BILO KOJE aute u quick raceu, a ne samo one koje imam kupljene u careeru?

mislim da ne, da samo one koje imaš u carreru, koje kupiš i dobiješ da možeš vozit

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
15 godina
neaktivan

Moze netko potvrditi navedeni problem sa driftom?

0 0 hvala 0
15 godina
matija656 kaže...
RuskeGTT kaže...

mislim da ne, da samo one koje imaš u carreru, koje kupiš i dobiješ da možeš vozit

prelose...veliki minus

14 godina
neaktivan

igrica nije nista posebno , izgleda kao zakrpa sa Shift 1 .

ali glavno da su se oni dobro napricali o toj KACIGI , ( vao koja velika stvar , stavili su kacigu ...) , ka sta je bilo i za DIM u Pre Streer-u ....          ajme ajme  !

cekan novi underground ili hot pursuit samo da dosta bude agresivniji i ozbiljniji , da nebude 100% arkada

Playing Crysis 2 on dx9 is like making love to a beautifull girl in complete darkness. U had some fun but u have seen ****. :)
Moj PC  
1 9 hvala 0
16 godina

Haha, ja sam na driftu radio onih 200 u practicu 15min, ili su usrali ili neznam, uglavnom uvijek dam previše gasa i auto se vrti.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Igra ko na Xbox-u da proba staviti Enna Pergusa s GT1 ili GT3 klasom automobila?

AI je preretardiran haha uvek se na jednom mjestu baš svi AI protivnici poteru i onda kreću piruete, rikverc, zid, ovo, ono. Patetično i smešno lol.

Isto s GT1 klasom na gradskim utrkama vole napraviti pile-up, pogotovo na Tokiju, jedan se zaleti u zid - svi ostali u njega! {#}

Ovo mi je stvarno šteta jer mi se sviđa igra, ali taj AI je kriminalno loš. Na većini staza je donekle normalan, ali ima tih par stazi na kojima se totalno zblesira. Da imam neku kameru odma bi na jutub stavil.

PSN id - ManTheRamparts01

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...

Haha, ja sam na driftu radio onih 200 u practicu 15min, ili su usrali ili neznam, uglavnom uvijek dam previše gasa i auto se vrti.

Haha isto to sam napisao na stranici prije. Skupljao sam bod po bod nekih 15 tak minuta i kad sam skupio dvjesto odustao sam od daljnjeg drifta.

Nego, ovi AI vozači su tako tupavi, zapucavaju se u mene kad god dobiju priliku, dovoljno je da me takne i pušiona sam.

A ako ih ne prestigneš odmah u startu, vrlo vjerovatno dalje ni nećeš, ESC -> restart.. Ako ih i stigneš likovi te doslovno izguraju iz zavoja bez ikakvog osjećaja

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
15 godina
neaktivan

Meni je ok igra kaj se voznje tice,ali driftanje me zivcira jel se upali steering assist.Ne kuzim kak vam sa assistom driftanje moze bit tesko,meni je prelagano sad zato se i zivciram.

0 0 hvala 0
16 godina

Kaj znači da upalim steering assist dok driftam ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 9:56 (perkoxcar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
stype7 kaže...

igrica nije nista posebno , izgleda kao zakrpa sa Shift 1 .

ali glavno da su se oni dobro napricali o toj KACIGI , ( vao koja velika stvar , stavili su kacigu ...) , ka sta je bilo i za DIM u Pre Streer-u ....          ajme ajme  !

cekan novi underground ili hot pursuit samo da dosta bude agresivniji i ozbiljniji , da nebude 100% arkada

I onda ti padneš s neba i tu počneš pametovat!

EDIT: nevjerovatno, opet oni sa tim DLCima. Igra je vani dva dana i oni najavljuju taj izmišljeni "DLC". Nakon takvih poteza izgubim volju da "podržim" tvorce igre kupnom igre kada oni mene yebu sa tim izmišljenim DLCima samo da zarade....

Ali naravno, to na PCu neće niti zaživit jer ko yebe onoga tko je kupio igru za PC. On je debil (tako poručuju sa tom politikom ne izdavanja DLCa za PC platformu)

DLC

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 10:00 (doktor1).
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
nevjerovatno, opet oni sa tim DLCima. Igra je vani dva dana i oni najavljuju taj izmišljeni "DLC". Nakon takvih poteza izgubim volju da "podržim" tvorce igre kupnom igre kada oni mene yebu sa tim izmišljenim DLCima samo da zarade....

Ali naravno, to na PCu neće niti zaživit jer ko yebe onoga tko je kupio igru za PC. On je debil (tako poručuju sa tom politikom ne izdavanja DLCa za PC platformu)

DLC

It’s currently not confirmed whether or not this will be a free or paid pack or if it will be available for the PC version of Shift 2.

Ali i ako ne dođe na PC, moderi će ga konvertirati i za nas, isto kao što je bio slučaj u Shift1, na kraju smo dobili DLC-ove besplatno, tj. oni koji su imali volje zafrkavati se sa modiranjem igre.

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
16 godina

Shift 2 Unleashed [PC, PS3, Xbox 360] - recenzija

Na prvi Shift bilo je dosta prigovora. Od traljave fizike, čudnog voznog modela, lošeg damage-a te do iscrpljujuće dugih loadinga. Uvidjevši na sve propuste, ekipa Slighty Mad Studiosa prihvatila se posla i odlučila nam servirati "najrealističniju igru ikad".
Je li novi Shift stvarno zaslužuje tu titulu ili je to bio samo marketinški trik - pročitajte u nastavku.

KARIJERA

I ovoga puta, glavni igraći mod novoga NFS-a je dakako Carrrer. Priča je standarnda, vi ste novak u tom svijetu i kroz razne utrke cilj je doseći vrh. Kroz karijeru vodi nas Vaughn Gittin Jr., poznat onima koji prate drift scenu.
Karijera je rascjepkana u 9 dijelova, a svaki sadrži razne tipove utrka. Osim standarnih kružnih utrka, drifta te time attack-a tu su još lap eliminator te time eliminator. Nakon svake utrke osvajat ćete određenu novčanu svotu s kojom ćete u Car Lotu birati preko 130 pulena. Impresivno, zar ne? Punu listu automobila, kao i njihove specifikacije možete vidjeti na ovom linku I ovdje, naše zvijeri moći ćemo ugađati prema vlastitim ukusima.  No kako je zapravo cijeli sistem nadograđivanja ostao isti, ne treba ovdje trošiti previše riječi. Nažalost, u igri je ostao ozloglašeni "Driver Profile"; sustav koji vas nagrađuje za uspješno svladane zavoje, clean lapove i još koješta. Iako sustav dobro funkcionira, ipak ga je u igri koja teži simulaciji malo neozbiljno vidjeti.

REALIZAM NA DJELU

Upravo je ovaj segment Slighty Mad Studios najavio kao revoluciju u žanru. Kako bi potvrdili da se ne radi o pukoj laži, iz SMS-a je stigla izjava kako posjeduju najmoćniji fizikalni engine danšnjice. No unatoč tome, razvojni tim ipak nije se držao obećanja. Ukoliko ste očekivali realizam u rangu GTR-a 2 - slijedi vam gorko razočaranje. S2U je zapravo, kao i konkurentski Gran Turismo 5, igre koje teže simulaciji no zbog ciljanja na širi krug igrača nisu simulatori.

Poboljšana u smislu gameplaya u ovome Shiftu svakako su vidljiva. Fizika automobila je drastično promjenjena i auti više nisu onako klizavi kao u prethodniku. Svaki auto se na cesti drugačije ponaša. Tako će Seat Cupra biti iznimno jednostavna za upravljati dok će vam grdosije od više stotinjaka konja praviti muke i biti mnogo veći izazov. Nadalje, kod preticanja suparničkog vozača morat ćete biti vrlo pažljivi. Pri kontaktu sa drugim autom velika je mogućnost gubljenja kontrole nad istim te u najgorem slučaju - završetak utrke. Da, auti se više ne oštećuju samo vizualno, već ih je moguće totalno slupati.

Novost u S2U je tzv. helmet cam koji je sa oduševljenjem naglašavan od strane SMS-a. Radi se o novom pogledu u vozačevoj kacigi koja pokušava simulirati njegove pokrete glave za vrijeme vožnje. Mora se reći da helmet cam djeluje zaista fantastično! Glava će vam letjeti po cijeloj kabini a u vama izbijati oduševljenje.  Dotični pogled je toliko odličan da nakon njega nećete ni pomisliti voziti sa nekim drugim.

Što se tiče osjećaja brzine, nije puno mijenjan. No zašto i bi kada je već u prethodniku bio vrlo dobar. Solidan osjećaj brzine i već spomenuti helmet cam funkcioniraju odlično i tvore jednu lijepu cjelinu. Nažalost, AI nije doživio neke promjene. Protivnici su i dalje vrlo neoprezni i agresivni što će vam u dosta slučajeva popiti sve dostupne živce.

TEHNIKALIJE
U grafičkom pogledu igra nije značajno napredovala, no svejedno igra za današnje standarde izgleda vrlo dobro. Poboljšano je osvjetljenje, boje su zasićenije, modeli auta vrlo pristojne kvalitete, a okoliš  je tek minimalno napredovao. Novost u igri su noćne utrke koje ne odskaću kvalitetom od onih danju, no svakako su zanimljiv dodatak.

Za zvučne strane, zvuk je ostao odličan. Zujanje motora i putovanje zvuka kroz zatvorene dijelove staze pravi su melem za uši, pogotovo ako posjedujete kvalitetnije ozvučenje. Soundtrack je ispunjen indie-rock glazbom koja se dobro uklapa uz koncept igre.

PRESUDA
Što na kraju reći o novome Shiftu? Je li ispunio sva očekivanja?

Shift 2 Unleashed svakako je veliki korak naprijed za NFS serijal. Igračima je ponudio odličan omjer između realnosti i zabave kako bi prikupio što veću količinu igrača.
Iako ima nekih stvari koje mu je teško oprostiti (AI, loše iskorišten potencijal GT1 i GT3 licence) radi se zapravo o vrlo solidnoj igri koja će vam ponuditi sate zabave ako progledate kroz prste nekim propustima. Ukoliko se smatrate ljubiteljem ovog žanra, nabavite volan i uživajte!

+: fizika, helmet cam, osjećaj brzine, grafika, zvuk, veliki izbora automobila
-: loš AI, izostanak kvalifikacija, neiskorišten potencijal GT1 i GT3 licence.

OCJENA:  88/100

Moj PC  
1 0 hvala 6
16 godina
neaktivan

Igra je stvarno super i puno je bolja nego Shift ali me jedna stvar jako iritira i živcira ZAŠTO ALI ZAŠTO protivnici voze tenkove a ne aute?!

3 0 hvala 0
15 godina

Zanima me nešto , koju kakav wiew tj kameru koristite dok igrate ?

34 helmet / kokpit
1 hauba / prednji kraj
7 iz vana
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
luckyluke kaže...

Novost u S2U je tzv. helmet cam koji je sa oduševljenjem naglašavan od strane SMS-a. Radi se o novom pogledu u vozačevoj kacigi koja pokušava simulirati njegove pokrete glave za vrijeme vožnje. Mora se reći da helmet cam djeluje zaista fantastično! Glava će vam letjeti po cijeloj kabini a u vama izbijati oduševljenje. Dotični pogled je toliko odličan da nakon njega nećete ni pomisliti voziti sa nekim drugim.

u potpunosti se slažem, ja sam se naviko na helmet cam i sad mi je čudno vozit sa drugim kamerama, pogotovo da idem vozit sa onom izvana

meni isto je bezveze u driftu što on sam skreće u zavoj pa ti moraš samo korigirat auto, više manje, ovisio zavoju, ali ja sam se privikao na to i sad mi je drift odličan

igrao sam i napravio sam na Brnu u 5 krugova 4635 bodova, vozio sam BMW 135i Coupe, lagano sređen, i ja zadovoljan

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
16 godina
Kmica1985 kaže...

Igra je stvarno super i puno je bolja nego Shift ali me jedna stvar jako iritira i živcira ZAŠTO ALI ZAŠTO protivnici voze tenkove a ne aute?!

Da, istina ekipa bi se gurala da ga j*beš.Recimo ja ga malo gurnem u zadnji kraj, ja se izvrtim a on nastavi vozit, ista stvar kada netko mene gurne: meni odma sivilo, dizorijentacija auto se vrti a on lijepo šajba dalje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 11:51 (perkoxcar).
15 godina

aaah idu mi na qurac auta s zadnjim pogonom , onaj lotus exige , nemoguce ga je kontrolirat na cesti , malo zaplešeš i nemozes ga izravnat , i onda to jos neki kreten gurne i padas sa prvog na zadnje mjesto.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
stype7 kaže...

s tobom nesto nije u redu

Shai Hulud kaže...

Igra ko na Xbox-u da proba staviti Enna Pergusa s GT1 ili GT3 klasom automobila?

AI je preretardiran haha uvek se na jednom mjestu baš svi AI protivnici poteru i onda kreću piruete, rikverc, zid, ovo, ono. Patetično i smešno lol.

igrao sam Ennu u quick raceu i KOMA, u skoro svakoj sikani se zabijaju, i ostane 5-6 njih, pa u sljedecem krugu pokusavam ih izbjec dok sam na 1. mjestu, pa se redovito netko zabija u mene i padnem na 3. - 4.

kach kaže...

Meni je ok igra kaj se voznje tice,ali driftanje me zivcira jel se upali steering assist.Ne kuzim kak vam sa assistom driftanje moze bit tesko,meni je prelagano sad zato se i zivciram.

kakav steering assist? ja toga nemam, mozda da imam bi i bilo bolje...gdje se to pali? neznam, meni auto se vrti ko vrtuljak, a ne prodem onu prvu stazu u krug...zanima me sta je sa pravim stazama, npr. bas brno, ili ebisu ili slicno...pokusat cu navecer...

16 godina
neaktivan

e da je znat vozit.  probaj malo u realnosti vozit auto tako kako vozis u igri pa ces vidjeti sto se dogodi kad autu sa straznjim pogonom nabijes gas.

@Ruske. U driftu doziraj gas, izvrti se ako je previse gasa, a ispravi ako je premalo, sve je lijepo objasnjeno. Drift sa ovim automatskim kontriranjem je kao i u Carbonu ljudi. {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 13:22 (Mitsuoka).
16 godina

S tim hotlapom s Lotusom i Porsche-om sam se zajebavao jučer cijelu večer.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Netko je spomenuo da auti ne proklizavaju? Da istina više ne proklizava samo guzica nego cjeli hebeni auto. Ja volan okrenem do kraja, al auto kao da ima neki svoj uprogramirani smjer pa samo klizi koda je na ledu.
I'll be back
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Kmica1985 kaže...

Jep.Kako me to živcira.Udario ti njega ili on tebe bilo gdje uvijek ti nahebeš a njemu ništa on piči kao da ništa nije bilo.još kakvi su mutavi samo se zabijaju:D

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 13:41 (Kill Frenzy).
15 godina
Mitsuoka kaže...

e da je znat vozit.   probaj malo u realnosti vozit auto tako kako vozis u igri pa ces vidjeti sto se dogodi kad autu sa straznjim pogonom nabijes gas.

@Ruske. U driftu doziraj gas, izvrti se ako je previse gasa, a ispravi ako je premalo, sve je lijepo objasnjeno. Drift sa ovim automatskim kontriranjem je kao i u Carbonu ljudi.  {#}

reci mi nesto sta znam...doziram ja ne brini se, i sve sta treba i opet se vrti ko ludo, neznam stvarno meni nije dobro napravljen...niti mi automatski kontrira - od kud vam to :D

microman kaže...
Netko je spomenuo da auti ne proklizavaju? Da istina više ne proklizava samo guzica nego cjeli hebeni auto. Ja volan okrenem do kraja, al auto kao da ima neki svoj uprogramirani smjer pa samo klizi koda je na ledu.

pretpostavljam da ti je to auto sa prednjim pogonom, zaleti se malo u zavoj i vidi kako ce ti bjezati auto, nece sigurno samo zadnji kraj, nego cijeli auto preko nosa...masu puta sam to namjerno istestirao na cesti kako me nebi iznenadile neke situacije (a pogotovo po kisi) po meni je ovo realno...

ali sta je je - fizika nije puno bolja od shifta 1...i daleko GT5 i pretpost. forze 3 (nisam ju vozio jos)

16 godina
neaktivan

a onda nesto krivo radis, meni se to rijetko dogodi i to bas zato jer dam previse gasa {#}

15 godina
neaktivan

Ona je ocito crack los.Jer meni radi assist kod driftanja.cim ga hitim u zavoj odma on sam skrece,na meni je samo da doziram gas uzas.

0 0 hvala 0
17 godina

Preglupi AI mi polagano ubija želju za igranjem. Kao i međusobni dodiri, ja odletim u 3pm, a oni nastave po tračnicama....

U biti sreća da sa ovako debilnim AIem nisu stavili FIA GT1/GT3 prvenstvo, pa razbijo bi i volan i monitor kada bi me neki degenerik pogodio pred kraj utrke.

Ovi u SMSu mi djeluju malo retardirani. Nisu iskoristili licencu, glup AI... ono šta su radili...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice