e ljudi lik mi nudi shift 2 promo za gta iv al za ps3 pa me zanima sto je promo ... govori mi lik da je to obicna kutijica i obican cd sa cjelom igrom koji se daje novinarima da je recenziraju i sa me zanima dal se vrijedi zamjenit :S
anyone?
e ljudi lik mi nudi shift 2 promo za gta iv al za ps3 pa me zanima sto je promo ... govori mi lik da je to obicna kutijica i obican cd sa cjelom igrom koji se daje novinarima da je recenziraju i sa me zanima dal se vrijedi zamjenit :S
anyone?
Loše je to što nemogu završit utrku, uvijek me zabiju u zid. Vozim ring jer sam tu došao sa karijerom. Nije samo ring, probao sam npr. endurance na spa, pile-up uvijek u prvom zavoju. Ozbiljno, 5 puta za redom smo se nagomilali u eau-rougeu, onda sam rage-quito :D. Al pre glupo je to sto u A kategoriji utrke su po monacu i miamiu, a to je nemoguce vozit s autom od 600 konja... stvarno se pitam jer itko isprobao ovu igru prije nego što je puštena u prodaju.
šlušaj , nemaš skilla , A kategorija stvarno je zayebana , ja sam je odvozio sa veyronom i to mi je bila pogreška jer je to auto jako teško za vozit , uzmi lamborghini gallarda i stavi mu works kit , brutalno je stabilan , jutros sam s njime vozio endurance , neka staza u češkoj i nakon sat vremena voznje u zadnjem yebenom kurugu blown engine , AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!
Brno -.-'
da , brno lol , staza nemože bit lakša ali me u zadnjem krugu uvatila volja da ovo dvojcu ispred mene prođem za cijeli krug , poćeo ga shiftat na 9000rpm i syebao ga lol
sta je bilo sa onim DLC -ovima za p******u verziju jel mogu da se igraju ili ne?ako mogu molim vas na PM objasnjenje!hvala unapred
ajmeeee , otvorio sam one 2 finalne utrke endurance-a , 2 puta po 5 krugovapunog nurburgringa , WAAAAAAAAA PA JA ĆU KREPPAAAAT-
ajmeeee , otvorio sam one 2 finalne utrke endurance-a , 2 puta po 5 krugovapunog nurburgringa , WAAAAAAAAA PA JA ĆU KREPPAAAAT-
da da sine :D
i to još jedna po noći, e sa tom ćeš bogami se naveselit
ja sam to odvozio na easy sa best line, i to jedva nekako
da da sine :D
i to još jedna po noći, e sa tom ćeš bogami se naveselit
ja sam to odvozio na easy sa best line, i to jedva nekako
asti , druga je po noći -.- uuuufff , šta me ćeka xd , pa jel bar valjda šta onaj bmw kojeg dobijem , koliki mu je top speed.
Promjenio sam misljenje,ipak nije bas smece... Presao sam neke druge utrke i ok je. Ima par stvari koje treba skuzit, nikad nesmijes preticat usred zavoja ako nisi siguran da ga neces dotaknut inace si gotov. Auti imaju los setup, previse preupravljaju i treba pojacat rebound na amortizerima. Uzeo sam zondu f i idem opet na nocni ring, imam dobar setup, vozim i prvi sam, dođem do onog brzog zavoja nakon ravnice i kak nista ne vidim, prerano skrenem i razbijem se :S poludio sam. Al eto sviđa mi se igrica sad kad sam se naviknuo na to da me AI hoce ubit. Glupo je sto AI popusti kad ga prestignes, to mi se ne sviđa nikako, inace sve 5
EDIT: Nakon 5 dodatnih pokusaja, uspio sam bit 3., muka isusova...
jel bar valjda šta onaj bmw kojeg dobijem , koliki mu je top speed.
top speed je kao i onom u prvom shiftu, ni premalo ni previše, taman
a za vozit ga je milina, drži cestu i vozi se kao vlak na tračnicama
odličan auto
edit: dlc auti došli na NoGrip forum, idem isprobat pa da vidim kako rade
edit 2: ljudi svi automobili koji su u dlc-ima osim ovog zadnjeg se otključavaju sa ovim modom
dakle dobivaju se murchielago, aston martin dbs, alfa gulieta, alfa 8c kabrio, audi r8 kabrio i tako to
ja prezadovoljan jer sam dobio Nissan Silviu S15
sve u svemu odličan mod sa kojim se dobiju lijepi auti za vozit, vozit cabrio po nordschleifeu, lagano cruise po njoj, sunce u očima, jednostavno predobro
tko može neka skida mod
aaaaa šit koji fail omg , 5 krugova nurburgringa i ja u zadnjem izletim i izgubim kolo , neeeeee
tako je meni bilo i na road america
sve super vozim i zadnji krug izletim a auto šta dolje to gore, razbio ga skroz na skroz, ali na svu sreću ostali kotači gore pa sam uspio završit utrku
Ajmo napravit malo natjecanje, svako uzme svoj GT1 auto i na Spa pa ko je najbrži. Napravis setup i voziš. Idem ja postavit prvo vrijeme :D
EDIT: nakon 10ak krugova 2:16:307 evo ss http://www.xfire.com/profile/gogocro/screenshots/?view#115749491
jel bar valjda šta onaj bmw kojeg dobijem , koliki mu je top speed.
top speed je kao i onom u prvom shiftu, ni premalo ni previše, taman
a za vozit ga je milina, drži cestu i vozi se kao vlak na tračnicama
odličan auto
edit: dlc auti došli na NoGrip forum, idem isprobat pa da vidim kako rade
edit 2: ljudi svi automobili koji su u dlc-ima osim ovog zadnjeg se otključavaju sa ovim modom
dakle dobivaju se murchielago, aston martin dbs, alfa gulieta, alfa 8c kabrio, audi r8 kabrio i tako to
ja prezadovoljan jer sam dobio Nissan Silviu S15
sve u svemu odličan mod sa kojim se dobiju lijepi auti za vozit, vozit cabrio po nordschleifeu, lagano cruise po njoj, sunce u očima, jednostavno predobro
tko može neka skida mod
Znači dobiješ aute koji su u dlc-u? Koju verziju igre moraš imat da proradi 1.0, 1.1, ili 1,2?
Znači dobiješ aute koji su u dlc-u? Koju verziju igre moraš imat da proradi 1.0, 1.1, ili 1,2?
auti koji se dobiju sa ovim modom su:
lamborghini murchielago lp640
nissan silvia s15
alfa gilueta
alfa 8c kabrio
aston martin dbs kabrio
audi quattro kabrio
konigsseg agera
i svi nagradni auti da se mogu kupit u car lotu
ne dobiju se auti iz dlc-a koji je došao prošli tjedan na pc
imam na igri prvi patch, ubacio sam file-ove i radi sve normalno
auti koji se dobiju sa ovim modom su:
lamborghini murchielago lp640
nissan silvia s15
alfa gilueta
alfa 8c kabrio
aston martin dbs kabrio
audi quattro kabrio
konigsseg agera
i svi nagradni auti da se mogu kupit u car lotu
ne dobiju se auti iz dlc-a koji je došao prošli tjedan na pc
imam na igri prvi patch, ubacio sam file-ove i radi sve normalno
Jako lijepo odrađen mod, auti su prva liga. Zonda je brutalna. Lp640 giluetu i sliviu sam imao od prije. Lambo malo nerealano drži cestu kao da ga žele malo izreklamriat.
Ajmo napravit malo natjecanje, svako uzme svoj GT1 auto i na Spa pa ko je najbrži. Napravis setup i voziš. Idem ja postavit prvo vrijeme :D
EDIT: nakon 10ak krugova 2:16:307 evo ss http://www.xfire.com/profile/gogocro/screenshots/?view#115749491
nakon 3 kruga http://www.xfire.com/profile/milanji/screenshots/?view#115766760
s cim vozis i koji auto? ja sam na logitech rumblepadu, i ocito dbr9
svi mi koji imamo ove "čudne" verzije od igre...sve mi se čini da čemo si morat ljepo kupiti key i onda čemo moči da peglamo DLC i Drag...bar se meni čini da ču kupiti key...
osobe koje se bave mliječnim proizvodima, a da ga zanima, neka mi pukne PM, imam nešto za vas
dalje ne pišem više o tome ovdje, zbog znanih razloga
stoga daljnje informacije o mlijeku i tako tome na PM
isprike na duplom postu
odličan mod za one sa originalom, da se ne govori smo o jogurtima i tim glupostima
mod se nalazi na NoGripRacing-u
evo što donosi:
- qualifying sesions for each class d and c career race
- custom made posters for the new event sets by Nachtwache
- 11 to 16 cars on the grid in each career race
- ai uses racing vinyls for the season and league events
- balanced ai on all the difficulty levels
- hard is now a real challenge, don't expect to win with a stock untuned car
- slower profile leveling
- limited edition events unlocked as you level up
- limited edition cars to buy in the car lot
- the money you get from quick races was multiplied by 10 so 2000 for 1st place 1400 for 2nd and so on
- reworked carrer layout:
1st branch class d, drag, standing mile, legends
2nd branch Class C invitational
3rd branch modern c, drift, retro c
4rd branch Class B Invitational
5th branch modern b ,timeattack, retro b
6th branch muscle, class a invitational
7th branch modern a, endurance, retro a
8th branch gt3, works, retro GTX
9th branch gt1
- a league chamionship for modern c and retro c classes unlocked after you finish the other events in that class
- disqualification for reckless driving in races
- you won't be able to continue the race if you smash your car hard against the wall or another car
- limited edition, eliminator and hot lap gauntlet fully integrated into their performance classes (meaning that class d performance LE races are selectable from class d etc.)
- doubled the amount of cash earned in season races
- dlc legend , dlc 3 cars are in the car lot and have prices
- dlc speedhunters cars unlocked as you level up and unlocked for winning league championship and season races
- drag and standing mile career events made a lot tougher and with increased prize money
- 58 races on 37 different tracks in class d
- 104 races in class c on 49 different tracks
- all vinyls and paint kinds unlocked from the start of career to costumize your car, also there are a few additional vinyl categories available that couldn't be unlocked in the original game for some reason
- level 1 rims unlocked from the start of career
- fixed the broken j-port upgrade for the rotary engines
- balanced the performance ratings of class c and d cars
(mazda rx7 fd3s, mazda rx7 fc3s, audi r8, toyota corolla, nissan r32 and
all the modern d cars)
- drag, standing mile and legends will appear under class d when you reach the following levels :
level 5 for drag
level 6 for stanfing mile
level 8 for legends
- tweaked ai that starts off the grid as fast as you do
Taj mod je nešto slično kao shift overhaul mod?
neznam, nisam imao taj mod na prvom shiftu
za ovaj mod bi se isplatilo kupiti igru, steta samo sto novci idu u EA a ne tom frajeru.
neznam, nisam imao taj mod na prvom shiftu
Mod je predobar! Instalacija traje pola sata i na kraju dobiješ dosta kvalitetan proizvod.
Ovo i nije možda direktno vezano za SHIFT 2 ali vjerujem da će vam svakako biti zanimljivo.
SMS, razvojni tim SHIFT-a, odlučio je prekinuti suradnju sa EA izrazivši pritom poprilično nezadovoljstvo zbog nedostatka komunikacije i podrške sa strane EA. Indirektno su okrivili EA za većinu propusta u SHIFT-u te općenito nemara da se propusti poprave. Iako je SMS u zadnjem patchu pripremio popriličan broj fixeva, dobar dio nije stigao u patch koji smo dobili jer EA nije odobrio, rok je naime bio zadan i boli njih ki*a za ostalo...
Uglavnom, nakon te čitave sage, SMS je pokrenuo community funded project (WMD project), radi se o simulatoru utrka, koji cilja visoko, ne samo da konkurira iRacingu i sličnima, već da uz odličan i potpuno realističan vozni model, pruži i izvanrednu grafiku te jedinstven doživljaj utrke.
Evo jedan screen iz igre (rana beta dostupna samo ulagačima, o tome ću kasnije):
(edit)
Engine koristi teselaciju kako bi postigao visoku razinu detaljnosti. Znači, ova slika nije pre-render već in-game, real time... To je razina detaljnosti koju možemo očkivati.
Sada slatki dio, igra je potpuno free, odnosno baza se nikada neće naplaćivati, a biti će bogata sadržajem. Dodaci će se kupovati ali po cijenama 1-2$. U čem je fora? Ideja je da se umjesto skupog microtransaction sistema poput onog u iRacing-u da malo deblja baza, a onda se dopusti igraču da kupuje sadržaj u onom smjeru u kojem želi igrati, npr. rally ekipa će kupovati rally sadržaj, drag ekipa drag sadržaj, on-track GT1, GT3... jasan vam je sistem. Svatko može prilagoditi igru svom stilu, a kao što sam rekao, cijene dodatnog sadržaja će biti vrlo niske, odnosno svima pristupačne jer za recimo 1$ dobijete stazu ili auto koji ima zavidnu razinu detalja i potpuno realističan vozni model i sa kojim ćete se kasnije moći mjesecima zabavljati. Dakle, za malo para dobijete puno toga...
Meni se ovo čini kao odličan potez. Naravno, neki ljudi su odlučili financirati projekt pa imaju pogodnosti da budu testeri tokom razvoja igre... To sam gore bio spomenuo.
I sam pratim po forumima njihov projekt, nekako mi izgleda bajkovito, ali se nadam da će uspjeti jer suradnja s EA-om zbilja nije ugodna za nikog.
jesam li ja jedini koji ne vidi tu sliku?
jesam li ja jedini koji ne vidi tu sliku?
Evo upload:
stari moj, predobro...
Da ne otvaram novu temu, koji je zadnji NFS u kojem se mogu nabrijavati auti? Igram Shitf 2 i Hot Pursuit ali nema nabrijavanja pa mi to nije baš nešto. THX
igraj undergrounde to sam cuo da klinci vole kicaste neonke, zvucnike u bunkeru i body kitove kao da ih je dijete od 5g crtalo :)
dalje ne sjecam se koji nfs si mogao brijati (mozda mw ili pro street)
btw. kako shift2 nema nabrijavanje??? wtf?