Need for Speed: Shift 2 Unleashed

poruka: 2.088
|
čitano: 568.584
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Need for Speed: Shift 2 Unleashed
athlon64 kaže...
Minoza kaže...

Da bar kod mene to tak izgleda... Mislim dobro izgleda ali nikako ne mogu naći način da forsam AA...

isuse pa imaš radeona 5870 , on bi to trebao žderat za doručak bez da se oznoji , ocito je gadan problem sa ati karticama.

Nije problem FPS-a, problem je što ne postoji način da osposobim AA. Navodno se može morphological, budem probao. Ali nisam ljubitelj MLAA-a jer muti kompletnu sliku.

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 20:53 (Minoza).
15 godina
protjeran
athlon64 kaže...
Minoza kaže...

Da bar kod mene to tak izgleda... Mislim dobro izgleda ali nikako ne mogu naći način da forsam AA...

isuse pa imaš radeona 5870 , on bi to trebao žderat za doručak bez da se oznoji , ocito je gadan problem sa ati karticama.

Ja je igram na HD 5770 na 1280x1024 AA na high i dobijam 40fps :SSS

EDIT: sve na max

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 20:54 (SpyGi).
15 godina
SpyGi kaže...
athlon64 kaže...
Minoza kaže...

šteta što ne igraš ovo na većem ekranu , vjerujem da ti je osjećaj dosta lošiji.

16 godina
neaktivan
Riker kaže...

Eh, kad se sjetim nekih vremena kad je NFS bio zadnja rupa na svirali, s igrama koje su bile sve gore i gore...A pogledajmo ga sada, vratio se k'o kralj...{#}

Undercover razdoblje a?

Ne spominji ga više, nikad. {#}

Nadajmo se da se više nikad neće dogoditi.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
protjeran
athlon64 kaže...
SpyGi kaže...
athlon64 kaže...
Minoza kaže...

šteta što ne igraš ovo na većem ekranu , vjerujem da ti je osjećaj dosta lošiji.

Ma meni trebaju nova graficka,monitor i napajanje..a to je malo preskupa investicija sad nezz bi li ovo moje napajanje drzalo 6950 pošto planiram zaigrat NFS Shift 2 na full HD kad dobijem monitor.

16 godina
protjeran
athlon64 kaže...
Minoza kaže...

il sa amd driverima?

15 godina
neaktivan
dokly kaže...

il sa amd driverima?

I meni se čini jer NV ekipa normalno forsa AA preko panel-a.

3D dizajner
16 godina
moderator

Gran Turismo 5 vs SHIFT 2: Unleashed - Lamborghini Gallardo LP560-4 at Monza

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 0:19 (pirat).
Moj PC  
9 0 hvala 2
15 godina
pirat kaže...

O W N E D ! ! ! !

gt5 sada kad se usporedi sa shift 2 izgleda siromašno, i to u dosta kategorija za razliku od shifta

volim gt, igrao sam gt4 i imao oko 80 % riješeno, ali brat bratu, po meni shift 2 ga šije

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
15 godina
neaktivan

Mislim da je Shift pobjednik u svakom pogledu.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...
Čaki kaže...

Ako igram s volanom i namještenim FF na ravnici kod ubrzavanja mi se zna desiti da volan počne cimati lijevo desno? Jel tako i vama??

sjedni u neki jaci auto i ubrzaj zestoko bez da drzis ruke na volanu pa vidi sta ce se dogoditi...

meni u autu od 150ks se to dogada, doduse ne toliko jako kao sta bi bilo u nekom od 400-500ks...ali osjeti se...

to je skroz normalno, cupanje ceste...jedino ako imas speru onda ti se to ne dogada skoro uopce (ako znas sta je spera)

Ako se tebi to u autu od 150 HP događa, nešto ti zbilja ne štima s ovjesom XD

Znam na što misliš, al to se može desiti eventualno na startu, a ne u trećoj brzini, no nema veze. Uspio sam nekako posložiti sve da bude kolko tolko vozljivo...

Hvala na odgovoru ;)

14 godina
neaktivan

Ovaj komentar govori sve ako je istina da je tip profesionalno vozač trkaćih automobila...

GT5 is not what driving in real life is like, the game penalizes you and doesn't allow you to correct your mistakes on the fly like you can in real life. Shift 2 may not be a perfect example of what its like in real life but it is damn close. GT5 can't come close in that way!

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1654425
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Čaki kaže...
RuskeGTT kaže...
Čaki kaže...

Ako igram s volanom i namještenim FF na ravnici kod ubrzavanja mi se zna desiti da volan počne cimati lijevo desno? Jel tako i vama??

sjedni u neki jaci auto i ubrzaj zestoko bez da drzis ruke na volanu pa vidi sta ce se dogoditi...

meni u autu od 150ks se to dogada, doduse ne toliko jako kao sta bi bilo u nekom od 400-500ks...ali osjeti se...

to je skroz normalno, cupanje ceste...jedino ako imas speru onda ti se to ne dogada skoro uopce (ako znas sta je spera)

Znam na što misliš, al to se može desiti eventualno na startu, a ne u trećoj brzini, no nema veze. Uspio sam nekako posložiti sve da bude kolko tolko vozljivo...

Hvala na odgovoru ;)

ne mora ti to značiti. sve ovisi o vrsti auta, komunikativnosti s podlogom i mali milijun stvarčica.

Uzmimo promjer Mazda 323F i Mazda 2. Mazda 323F je puuuno osjetljivija i na volanu se osjeti svaka udubina, promjena podloge (recimo one sitne 'pločice' - stariji tip podloge ceste, ima ih jos u starijim tunelima, na 323F pustiš volan i vidiš kako se cima lijevo desno, a na dvojki ništa). Sad uzmi u obzir da on ima Renault 5GT kojemu je to bio jedan od vrh motora, a ne Kia Sportage kojoj je to osnovni motor i koja je duplo veća i teža.

15 godina
thuglife kaže...

Undercover razdoblje a?

Ne spominji ga više, nikad. {#}

Nadajmo se da se više nikad neće dogoditi.

meni je to bolno razdoblje nakon HP2 sve do pro streeta

Čaki kaže...

Hvala na odgovoru ;)

gdje sam ja rekao da se to dogada u 3. brzini? u 1. i 2. jos da...

Mitsuoka kaže...

Uzmimo promjer Mazda 323F i Mazda 2. Mazda 323F je puuuno osjetljivija i na volanu se osjeti svaka udubina, promjena podloge (recimo one sitne 'pločice' - stariji tip podloge ceste, ima ih jos u starijim tunelima, na 323F pustiš volan i vidiš kako se cima lijevo desno, a na dvojki ništa). Sad uzmi u obzir da on ima Renault 5GT kojemu je to bio jedan od vrh motora, a ne Kia Sportage kojoj je to osnovni motor i koja je duplo veća i teža.

upravo to...150ks na 750kg nije isto kao 150 ili manje ks na 1500kg...

to je auto koji nema ni E od elektronike (osim podizanja stakala i cetralne brave, hehe)

15 godina

riker: mislim da si ti bio govorio da te zivciraju ljudi na pocetku (ili netko drugi)

evo rjesenja: http://www.racedepartment.com/downloads/need-for-speed-shift-2-unleashed-70/mod-remove-crowds-around-your-car-start-4428/

Moj PC  
0 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
pirat kaže...

Kakva razlika! {#}

17 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

riker: mislim da si ti bio govorio da te zivciraju ljudi na pocetku (ili netko drugi)

evo rjesenja: http://www.racedepartment.com/downloads/need-for-speed-shift-2-unleashed-70/mod-remove-crowds-around-your-car-start-4428/

Skinuo sam..baš me zanima da li će funkcionirati. Ali osim tih ljudovi, smeta mi što se toliko odugovlači s početkom...Pokušao sam s svim tipkama na volanu, namjestio sam za ručnu, nitro, žmigavce {#} ali ne ide...

16 godina
neaktivan
pirat kaže...

Definitivno Shift2 je bolji. Još samo kada bi shiht 2 imao malo više autiju. {#}

FAIL
15 godina

Što mislite o ovoj usporedbi?

Za ručak jedes RIBLJU ČORBU,a za užinu DIVLJE JAGODE,dok ti u dvorištu cvjeta CRVENA JABUKA.Ujutro se rano dižeš pa guraš PARNI VALJAK,posle podne čistiš PRLJAVO KAZALIŠTE.U današnjim kafićima je ZAB
15 godina
protjeran

Evo jedan moj video nisam pro jer igram na tastaturi ali sad sam vrlo uvjezban...btw onaj zvuk vriske me nervira u nfs shift i shift 2

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
pirat kaže...

Sve mi je puno bolje u shiftu.Zvuk,osjećaj brzine,grafika...

15 godina

Definitivno revolucija s kamerom iz kacige i pogledom u zavoj dobija se na osječaju vožnje, i kao što neki rekoše kralj se vratio, ka što je i postao kraljem 90-tih kada je počeo. Sječam se kakav je to bio wow osječaj nfs kad se pojavio, skoro pa i ovaj je donio to, moglo bi se reči zadnja tri nakon serije loših izdanja.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 15:05 (vi25).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mislim da cu obrisat igru jer ovo definitivno nije namjenjeno za igrat na tipkovnici.

Prva trening trka mi je bila dovoljna.

Steta,izgleda odlicno i zabavno.

Potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ovaj NFS mi izgleda kao najbolji poslije Undergrounda 2

Zena zmija sedi za sankom, takne mi pivo zviznem je sakom
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 14:53 (al zagorec).

0 0 hvala 0
15 godina
Riker kaže...
RuskeGTT kaže...

Skinuo sam..baš me zanima da li će funkcionirati. Ali osim tih ljudovi, smeta mi što se toliko odugovlači s početkom...Pokušao sam s svim tipkama na volanu, namjestio sam za ručnu, nitro, žmigavce {#} ali ne ide...

nece ni meni, jbg, zivcira me kad ponavljam tokyo club stazu znam po 10-15 puta...jer svaki put me u prvom zavoju narokaju i zavrsim u ogradi...

PoToKTM kaže...
pirat kaže...

Definitivno Shift2 je bolji. Još samo kada bi shiht 2 imao malo više autiju. {#}

sta nije vaznije kvaliteta nego kvantiteta? 130 auta je svasim dovoljno, a vjerujem da neces voziti vise od 50 tokom igranja...isto vrijedi i za GT 1000 auta, neces ni 100 ih voziti...

forzzuk kaže...

Mislim da cu obrisat igru jer ovo definitivno nije namjenjeno za igrat na tipkovnici.

1. smiri se

2. duboko udahni

3. stisni zube i prodi trening i 1. trku sa GTR-om (meni su isto zadali probleme), poslije dobivas sporije aute kojima je lakse upravljati, a i onda mozes mjenjati tezinu voznje, assiste i sl.

4. kupi joypad od 100-150kn ili ako imas za volan neki od 300-400kn jos bolje

5. skini si julsov minimod i sredi fajlove kako treba

6. uzivaj u novoj boljoj fizici

15 godina
protjeran
forzzuk kaže...

Ne prestaj ! I meni je tako bilo prvi 10ak utrka ali kasnije kad se uđe u vinkl postane jako jako zabavno i uvježbaš se dosta..ja asm već na 10%

15 godina
protjeran

Ev vako diošlo vrijeme ad i ja uzmem novi volan,e sad nezz koji bi bio najbolji za ovu igru,mogu birati odavde preporučite mi koji je najbolji od ovih samo u obzir ne dolazi G27 jer je on 4000kn (1000km).

http://mp.imtec.ba/ArtikliMalGrid.aspx

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 15:20 (SpyGi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SpyGi kaže...

Ev vako diošlo vrijeme ad i ja uzmem novi volan,e sad nezz koji bi bio najbolji za ovu igru,mogu birati odavde preporučite mi koji je najbolji od ovih samo u obzir ne dolazi G27 jer je on 4000kn (1000km).

Pa naručiš iz Protisa gdje je 1900kn ili iz ADM-a gdje je 2100kn, a dostava je onda besplatna...

3D dizajner
15 godina
protjeran
Minoza kaže...
SpyGi kaže...

Pa naručiš iz Protisa gdje je 1900kn ili iz ADM-a gdje je 2100kn, a dostava je onda besplatna...

A možete li mi preporučiti neki najbolji volan do 600injak kuna (100+/-) iz ADM-a,HVALA UNAPRIJED.

15 godina
protjeran

NFS Most Wanted 2 da bude idući nastavak NFS-a

10 Voljeli bi
25 Ne bi voljeli
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 17:22 (SpyGi).
Moj PC  
1 7 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice