Napoleon: Total War

poruka: 335
|
čitano: 106.950
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Hello folks i´m back from the Napoleon TW Event in Munich on Friday.

First of all i was delighted to see that their is a new DMUC 5.3 out so i dowloaded it yesterday and i´m surprised that all my save games worked.

After playing Napoleon for a few min. i lost my intention to play it further on, i got bored. It´s the same stuff with some eye catching things in it, not more but even more less.

First battle i choose was a new Italian Map. I took Austria and fighted against the French. After deploying my troops the AI did what first......stupid Cav. attack first.

The developers tried me to focus on some eye catching things like a Husar hanging on the horse and being toed away, nice to see but nothing what gives the game any depth.

Then i played an historical battle of Waterloo against Hinkel from the Total War Zone. I took England and he France, the AI took over Prussia and for him a second French Army.

The battlefield looked verry smal and from the left side my Prussian allies marched in. But after they wasted a Cav. unit the AI decided to march of the Battlefield and let me alone fighting.

And thats two weeks before the release....great stuff i said.

Then Mark from CA showed us the Italian Campaign, i wanted to see the grand campaing or the coalission campaign but....they couldn´t show us it was not ready to present......two weeks before the release

I got so bored so i asked them have you ever heard about Darth Mod?

No he hasn´t

Well i said the Darth Mod hast more units, has also hughe bunch of somke in it, many different marches to choose and the possibility to play with more the 30.000 men on the battlefield.
And all for NOTHING!
You offer now the same stuff but even less for 29€

Then i tried to practice with the General, moral went i up when i pressed the moral button from the general but getting routed troops back to the battlefield didn´t work out. They told me that it works sometimes...but not on this Friday that i could actually see it.

Then i told them that their MP part is likely old than Pacman. No global Chat lobby, only 1v1 Campaign. I told them in this time we have a clan structure in pc games many players come together and form a clan to play together now you come along with a game that only offers that only 2 of them can play togehter thats against this structure. And even games that are 10 or more years older had that feature in the past.
But Mark said we were focused on a storyline with some roleplaying elements. So the MP was not important in the developement of Napoleon.....everybody who likes MP will be now delighted.

Then i asked about the weather conditions on the campaign map, do my troops get any damage if they stay longer in cold and frozen areas.....answer was...NO.
The only effect of the weather on the battlefield is that the morale and speed are lowered for the troops nothing else.

Then we came to the supply system. He said in Empire you had to press a button everytime when you wanted to refresh you troops. This time in Napoleon you don´t have to. The game automaticly refreshes your troops when you place them in your own sectors. That means the player can not longer decide if he wants to save some money for other things no the money will automaticly booked from your money account, thats not freedom for the player.

To cut things short all in all Napoleon is only for Players who absolutly like Napoleon as himself. If you are interested only in the time period you are more sastified with Empire and Darth Mod because it offers more game potential as Napoleon ever will.

If anyone has specific question....go ahead i will answer all of them.

IZVOR:TWcentar

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 18:01 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Napoleon: Total War
mirica-os kaže...

Ništa više ne smijem reći, recenzija nakon embarga - 18.02.

Nakon embarga, nakon 18.

Produljilo se malo, tko će to sve odigrati.

Petak između 18 - 22h, sorry.

16 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan

Hvala, neznam jesi li ti taj tko uređuje portal, ali tamo je tipfeler odmah na početku: Napolean: Total War...

i ima još par tipfelera kroz tekst, ali nećemo biti cjepidlake Osmijeh

Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
16 godina
neaktivan

He, zgodno. Svašta se desi kad se žurišCool

15 godina
neaktivan

Super reca, sad jedva cekam igru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Recommended system requirements:
• Operating System Windows Vista / XP / Windows 7;
• Intel Dual-Core processor with 2 GHz or higher / equivalent AMD;
• 2 GB (XP) / 3 GB (Vista / Windows 7) of RAM;
• 38 GB of free hard disk space;
• Video card with 512 MB VRAM compatible with DirectX 9.0c, with support for Shader 2b;
• Sound card;
• Keyboard, Mouse.
• For multi-player game requires Internet access and free registration on Steam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

http://www.justin.tv/versorger

live kako likovi igraju i komentiraju igru

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Recommended system requirements:
• Operating System Windows Vista / XP / Windows 7;
• Intel Dual-Core processor with 2 GHz or higher / equivalent AMD;
• 2 GB (XP) / 3 GB (Vista / Windows 7) of RAM;
• 38 GB of free hard disk space;
• Video card with 512 MB VRAM compatible with DirectX 9.0c, with support for Shader 2b;
• Sound card;
• Keyboard, Mouse.
• For multi-player game requires Internet access and free registration on Steam.

To je FAKE evo pravih zahtjeva:

Minimum:
          o OS:Microsoft® Windows Vista®/XP®/Windows® 7
          o Processor: 2.3 GHz CPU with SSE2
          o Memory: 1 GB RAM (XP), 2 GB RAM (Vista®/Windows® 7)
          o Graphics: 256 MB DirectX® 9.0c shader model 2b compatible GPU
          o DirectX®: DirectX® 9.0c
          o Hard Drive: 15 GB free space

Recommended:
          o OS: Microsoft® Windows Vista®/XP®/Windows® 7
          o Processor: 2.6 GHz Dual Core CPU
          o Memory: 2 GB RAM (XP), 4 GB RAM (Vista®/Windows® 7)
          o Graphics: 256 MB DirectX® 9.0c shader model 3 compatible GPU
          o DirectX®: DirectX® 9.0c
          o Hard Drive: 15 GB free space

IRebic
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2010 20:23 (IRebic).
16 godina
neaktivan

Hvala bogu!! hehehe..ajde da i to dočekam...multy zvuči zabavno :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2010 20:30 (BodySnathcer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Super, pa to ce moja kantica prozvakat tek tako :)
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan

Ovo je totalno službeno, iz SEGA PR-a.

Minimum Spec

OS

Windows XP / Vista / Windows7

Processor

2 GHz Intel Dual Core CPU / 2.6 GHz Intel Single Core CPU , or AMD equivalent (with SSE2).

Memory

1GB RAM (XP), 2GB RAM (Vista / Windows7)

18GB Free Hard Drive Space

Video Card

256MB DirectX 9.0c compatible (shader model 2b)

Recommended Spec

OS

Windows XP / Vista / Windows7

Processor

2 GHz Intel Dual Core CPU or greater, or AMD equivalent

Memory

2GB RAM (XP), 3GB RAM (Vista / Windows7)

18GB Free Hard Drive Space

Video Card

512MB DirectX 9.0c compatible (shader model 3)

16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Super, pa to ce moja kantica prozvakat tek tako :)

I moja, pun pogodak :D

16 godina
neaktivan
Supac! Pa ima da mi leti! :D A, kad ono izlazi?
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina

Gledajte na linku gore lik uživo igra bitku i AI  je poprilično isti kao i u ETW  al i je na mapi bolji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

26.2....ali mislim da ju mozes skinuti vec sa Steam-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ima već na Tor.... znate na šta mislim

IRebic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ta verzija neradi. Moš ju skinit i plakat.C.... nepomaže kad ju nemoš instalirat.Traži steam i cd key

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

veliki sam fan total wara postao od empirea

onda sam i probo medieval 2 i jos sam vise odusevljen tim serijalom

najbolji serijal strategija na trzistu

da i ja isto jedva cekam da izade verzija koja radi pa da probam ntw i da vidim i sam dali je to trebao biti expansion pack koji se hoce sad podvalit za punu cijenu ili zasebna igra kao što ju prikazuju

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Ta verzija neradi. Moš ju skinit i plakat.C.... nepomaže kad ju nemoš instalirat.Traži steam i cd key

sry na ovome modovi al moram spomenut

ista stvar je bila i sa empireom

treba cekat razora i njegov razor instaler koji zaobilazi steam

jos jednom ispricavam se ali samo zelim postedjeti ljude da ne skidaju bezveze

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
15 godina
neaktivan

sry na triple post

uspio sam pokrenut i igrat igru bez razor verzije zahvaljujuci @killfrenzy-u (hvala care)

evo jedan ss sa trening misije na brzaka stavio bih jos al moram ici u skolu

samo sam tu trening misiju probo ne stgnem vise jer kao sto sam rekao zurim u skolu

zasad nemogu nista reci o igri osim da mi odlicno radi na sve high,dodatni detalji ukljuceni osim SSAO,4xAA te reza 1280x1024

tolko od mene

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2010 12:42 (TopForumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Jel ta igra nastavak ili standalone expansion pack za Empire: Total War?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

standalone

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2010 1:59 (Kill Frenzy).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo trenutno igram talijansku kampanju tj. napoleonovo osvajanje italije

zasad sam odusevljen mapa je drukcija te daje vise taktickih opcija,AI je agresivniji u kampanji u borbi je ostao barem meni nepromjenjen kao u etw

ima vise razlicitih zgrada koje se mogu graditi u manjim gradovima i one donose razlicite bonuse

tehnolosko drvo je pojednostavljeno itd.

vrijeme ce pokazati kod mene dali je igra bolja od ETW te dali zasluzuje punu cijenu

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2010 17:43 (TopForumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Sve više mi se čini kao da je Empire bio nekakva beta ovoga. Stvarno me igra  zasad oduševljava.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni baš i ne ide...igram sa Napoelonom Italija kampanju ali me hebe što ima ograničen bbroj turnova..nemogu pobijedit.ima neko savjet ?

Majke mi !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hanter kaže...

Meni baš i ne ide...igram sa Napoelonom Italija kampanju ali me hebe što ima ograničen bbroj turnova..nemogu pobijedit.ima neko savjet ?

ne razumijem kak mislis ogranicen broj turnova

ak mislis da moras drzat 6 regija te 2 objective regije do kraja 1897 onda imas jaaaako puno vremena jer se ti sad mjeseci broje kao poc i kraj mjeseca

bez brige ja sam potuko pijemont na samo 2 regije i sad hoce mir samnom

dalje radim vojsku koja ce se micat prema klagenfurtu i zauzet taj glavni objective a za to vrijeme branim granice a jos je 1896

16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
Hanter kaže...

ak mislis da moras drzat 6 regija te 2 objective regije do kraja 1897 onda imas jaaaako puno vremena jer se ti sad mjeseci broje kao poc i kraj mjeseca

dalje radim vojsku koja ce se micat prema klagenfurtu i zauzet taj glavni objective a za to vrijeme branim granice a jos je 1896

Pa nakon nekoliko turnova mi javi kao da imam još 20 turnova da obavim misiju.stvar je u tome što ne stignem osvojiti klagenfurt i ostale objective u tih preostalih 20 turnova tako da mi onda javi da sam defeated

Majke mi !
15 godina
neaktivan
Hanter kaže...
TopForumaš kaže...
Hanter kaže...

Pa nakon nekoliko turnova mi javi kao da imam još 20 turnova da obavim misiju.stvar je u tome što ne stignem osvojiti klagenfurt i ostale objective u tih preostalih 20 turnova tako da mi onda javi da sam defeated

aha a jbg

moras promjenit onda taktiku kak igras Namigiva

17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

standalone

na kojim je ovo postavkama?

IRebic
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice