Mogao bi probati sa englezima,ali nekako mi je francuska najzanimljivija i zato mi je s njom skoro najteže jer mi odmah u startu Prusi objave rat,dakle ratujem na 3 fronte:Na normandiji se britanci stalno iskrcavaju,na sjeveru Prusi i na Jugu austrijanci,iako austrija nema previše vojske ima je dovoljno da uništi moju s obzirom na to da imam previše fronta a premalo vojnika.I uza sve to tek je početak igre i nemam razvijenu ekonomiju niti ništa.
Ljudi pomagajte molim vas
Već tjedan dana i više konstantnog igranja nikako da se pomaknem s iste točke.što god da ja osvojim neprijatelj meni osvoji,stalno štancam vojsku,isto tako i neprijatelj i koljemo se na granici u nedogled,i dok se moja vojska oporavi oporavi se i njegova,i nema pomaka,ne znam kako da se pomaknem bar malo da počnem osvajati.Što bi po vašem mišljenju trebao napraviti,ovakva je situacija:osvojio sam englesku,ratujem sa prusima,austriajncima i rusima koji povremeno naiđu(ipak je francuska još uvijek daleko od ruske granice) i ne znam kako ali papinska država mi stvara probleme u sjevernoj italiji,pošto sam svu vojsku usmjerio na obranu od prusa jug zemlje je potpuno čist od vojske i te male nacije se bez problema probiju i zauzimaju mi gradove,ne znam šta mi je činiti,ali mislim da ako ovako nastavi da če to biti kraj moje države a stvarno mi se neda opet ispočetka
Pa ako mi možete reći što biste vi učinili na mom mjestu,s kime biste sredili mir,s kime bi nastavili ratovati i kako da konačno neprijatelja počnem odguravati i odbijati njihove napade bez velikih gubitaka?
I kako da grupe od 120 ljudi(npr.fussilers of the line) pucaju u sva tri reda odjednom kao što to rade one elitne jedinice koje broje 90 ljudi?
Zadnji Total War koji sam odigrao je bio Kingdoms, tako da nisam dovoljno upućen u novosti u novijim nastavcima.
Vezano za gornji post, zanima me da li koristiš tzv. "uvježbavanje" jedinica (popuna postojećih i oslabljenih jedinica u gradovima i njihovo treniranje)?
Nije sve u štancanju vojske. Ok je imati par pričuvnih jedinica koje će popuniti rupe u taktici ali kad god imaš vremena pokušaj vratiti iskusnije jedinice u gradove i treniraj ih pa ih odmah vrati u bitku jer će dobivati iskustvo a time postati i učinkovitije u bitkama. Jedna jedinica koja ima maksimalni doseg u napredovanju može stvarno značiti mnogo u bitkama sa brojčano nadmoćnijim neprijateljem. Koliko se sjećam, takve jedinice je i dosta jeftinije održavati (manje se plaća održavanje jedinica, a dobijaju pojačanje u snazi i brže dobivaju iskustvo nego da se prave nove jedinice).
Nadam se da je ovako i u novim nastavcima ili sam sve ovo džaba pisao.
Ja sam skinuo ovaj mod:kako da ga instaliram?
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=392386
I kako se opčenito modovi instaliravaju?
jeli mki tko može reći taj cd key za napoleon total war????????
Samo me jedna stvar zanima,može li se ikako u onim skriptama prepraviti da mi prusija na početku ne objavi rat i da u zalihama novca nemam 6500 koliko se dobije na početku nego da ja upišem cifru
Već sam uspio napraviti da kad se zauzme Berlin ne dobije 2000 kako je originalno nego ipak malo više :D
Samo me jedna stvar zanima,može li se ikako u onim skriptama prepraviti da mi prusija na početku ne objavi rat i da u zalihama novca nemam 6500 koliko se dobije na početku nego da ja upišem cifru
Već sam uspio napraviti da kad se zauzme Berlin ne dobije 2000 kako je originalno nego ipak malo više :D
A da jednostavno nađeš šifru kojom automatski stižeš na kraj igre i prikazuje creditse?
Pa čovječe,ja sam ovu igru prešao na svim težinama sa svakom državom 10 puta,izbirsao je i sad je opet instalirao iz gušta eto,i želim malo modelirat,i gledam dal je to moguće,šta sad?
imam pitanje ali o rome total wr
neznam zkj mi grad ide u minus može mi ko to objasnit zkj je u minisu i kaj da nap da izađe iz inusa molim vas
neznam zkj mi grad ide u minus može mi ko to objasnit zkj je u minisu i kaj da nap da izađe iz inusa molim vas
smanji porez,nemoj raditi previse vojske nego se baziraj na ekonomiju dok ne predes u plus.
smanji porez,nemoj raditi previse vojske nego se baziraj na ekonomiju dok ne predes u plus.
e i to ne kužim za ekonomiju kaj da radim
e i to ne kužim za ekonomiju kaj da radim
trgovinu,luke,farme...igraj s pomoci dok ne shvatis osnove
kaj je sad bolje da mi je vojska u gradu ili ne jer kad mi je nekad u gradu sam u plusu a kad mi nije mi je u minusu zavisi kad kad
kaj je bolje i kad osvojim grad kaj je najbolje od one tri opcije
kaj je sad bolje da mi je vojska u gradu ili ne jer kad mi je nekad u gradu sam u plusu a kad mi nije mi je u minusu zavisi kad kad
kaj je bolje i kad osvojim grad kaj je najbolje od one tri opcije
Odradi tutorial ponovno gdje ti je sve objašnjeno i uključi komentare pomoći i čitaj ih, a ne da ih preskačeš.
Ovisi od levela razvoja grada, postoji par zasivljenih slotova za određene jedinice čije održavanje je besplatno ako se nalaze u gradu, nešto kao gradska straža. Davno sam igrao pa ide otprilike tako.
U kojem serijalu total war je rat za nezavisnos Amerike? ovom?
U kojem serijalu total war je rat za nezavisnos Amerike? ovom?
ne,u empire total waru.
Ako netko želi prodajem za 10€.
Ne mogu deinstalirati to čudo. Molim pomoć.
imam problem, upravo sam instaliro igru, i ne kužim gdje mogu sačuvat. uđem u ono napoleon campagne i tamo ima opcija load i save odem u options i tamo mi piše da stisnem control i S ja stisnem i ne sačuva mi se ništa, i svaki put moram ispočetka krenut. može netko iskusan pomoć, i objasnit mi kako da sačuvam igru?
Pa kad si na campaign mapi stisni escape i u izborniku imaš save opciju.
Pa kad si na campaign mapi stisni escape i u izborniku imaš save opciju.
probat ću, al meni ima save, ali mutni ne može ga se stisnut. u tome je problem, tek sam na početku igre ono napoleon mi putuje po mapi. al ne kužim kako sačuvat igru, a bez toga i nema nekog smisla igrat kad će me uvijek vratit na početak.
a i ja sam čudan, pa normalno da ne mogu sačuvat kad je to tutorial. trebo sam krenut od italije, i odmah sam mogo sačuvat. no dobro, sad mogu i tutorial preć pošto nemam blage kako igrat ovu igru. hvala na savjetu.
Da na Tutorialu se ne može sejvat.
Imam problem. Igram Napoleon total war.Sve je u redu kada igram bitke,medjutim kada se vratim na campaning map slika mi stalno steka i frustrirajuce je za igrati.Igrao sam Shogun 2 total war bez problema.Znaci da nije do performansi od kompa...Isti slucaj je bio i sa Empire total warom. Moze pomoc molim vas???
Počeo igrat. Iako sam fan total war serijala, ovaj mi je jako čudan...par savjeta za početak? ty :)
Uzeo sam majku rusiju da sa njima poderem sve :)
POOOMOOOĆ! :D
eeeeeeeeeee....