Napoleon: Total War

poruka: 335
|
čitano: 106.940
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

pa pogledaj zadnju slikuIzlanuo se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Napoleon: Total War

Ja stvarno neznam više.. Smijeh Već 5-6 puta danas sam pokušao preći talijansku kampanju ali nemogu nikako lol..osvojim sve ali mi fali turnova za klagenfurt.igram na normal.dajte neku taktiku ljudi

Majke mi !
15 godina

Budi bržiBelji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

prebivaliste slavne bitke između napoleona tj. mene i pijemonta Smijeh

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da li netko zna postoji li šansa da se u navedenu igricu ubaci Hrvatski prijevod, buraz mi želi igrati ovu igricu ali ne kuži jezik.

Đomla
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Naravno  da ne.

Zanimljivo da mi original verzija radi lošije nego razorova. Šteka na mapi(fps u redu) te su mi puuuno duža očitavanja :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Naravno  da ne.

Zanimljivo da mi original verzija radi lošije nego razorova. Šteka na mapi(fps u redu) te su mi puuuno duža očitavanja :D

ipak je razor najbolji xD

radim na jednom filmicu na jednoj bitci pa ak uspijem stavljam ga na forum i na GT i you tube

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.2.2010 12:53 (TopForumaš).
17 godina

Ljudi kakvi su dojmovi naspram Empire-a? Kampanja mi djeluje odlična, a šta je sa turn bases djelom? Razvijanje gradova, tehnologija, susjedski odnosi....? Razmišljam da kupim, pa me zanima koliko je drugačija od Empire-a i Medieval2.

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Ljudi kakvi su dojmovi naspram Empire-a? Kampanja mi djeluje odlična, a šta je sa turn bases djelom? Razvijanje gradova, tehnologija, susjedski odnosi....? Razmišljam da kupim, pa me zanima koliko je drugačija od Empire-a i Medieval2.

bolji od empirea

ja sam preso talijansku kampanju i mogu ti reci slijedece

AI je popravljen poprilicno ali nije jos onak kakav bi mogao i trebao biti ali bez patcha AI radi kako treba

vise nije pasivan,koristi razlicite rute,vise je otvoren za diplomaciju

u borbi ja mislim da je ostao nepromijenjen,uglavnom voli rusiti bokove ili se ukempat ak je slabiji

e sad ima jos nekih zgodnih detalja poput kad osvojis grad mozes ga mirnim putem zauzeti ili ga opljackati(ta opcija je vracena iz medivala2)

uskoro dolazi moj prvi gameplay video i izabrao sam bas jednu malu bitku da snimim :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.2.2010 9:46 (TopForumaš).
15 godina

Dajte pls malo ss-ova.Belji se

15 godina
neaktivan
mitchell kaže...

Dajte pls malo ss-ova.Belji se

ah da kak sam zaboravil jooj jos sam obecal u srijedu ss-ove

a sto se tice onog videa nemogu uploadat na you tube net mi se crasha tijekom procesa VičePlač

15 godina

Neznam TopForumaš ali izgleda da jedino ja i ti igramo ovu igru :D.Najbolji TW do sada rekao bi.

Kakva je tek uživancija igrat na max postavkama(ultra) sa uključenim  AA na 4 ,HDR-om i heat hazeom i još recimo u postavkama naredit storm (kiša,snjeg ili pustinjska)... kad rokne top medju vojnike sve frca,ekran zabljesne na tren,krv leti,zemlja leti,nevidiš od dima mušketa svoje vojnike,nevidiš ništa,AI flankira,konjica MOĆNO trči(osjeti se da jurišaju a ne kao u empireu nekako mlitavo trčkaraju)vojnici urlaju...grrr...predobro.

AI je zanimljiv i dooosta bolji nego u empireu kojeg mi je žao što sam ga kupio. Posebno bi naveo generala koji može vratit odbjeglu jedinici pogotovo ako ih ima puno pa jako dobro dodje ali nije to sve generali imaju jako veliku ulogu od sada...

Htjeo bi reći da bagova ima...npr: stisnem R da trče,napiše mi da trče pa vrati nazad i oni hodaju dalje,klasika  bugovi sa zvukom,nekad jedinice neće pucat pa moram im posebno naredit(fire at will uključen),AI-evi topovi nekontaju da je brdo ispred pa pucaju u nj...i tako ima dosta bugova ali bugova koji mogu bit ispravljeni vrlo brzo a ne kao u empireu da je igra zahebana posve.

Jedino što nisam primjetio a to su naveli i to je super a to je da se nemora čekat i posljednji vojnik da zapucaju.Čim prvi stignu na mjesto formacije odma rokaju ali to jš nisam vidio.

uf vanilla a tako dobra

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

bili se igra mogla igrat na 4670 512 mb ddr3 i AMD dual core 2.0x2?

www.gamevirt.co.cc Raj za gamere

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

da kill frenzy iste bugove sam i ja primjetio nadam se da ce se popravit evo danas cu staviti ss-ove ak stignem i video ak se uspije uploadat

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
To se cini da nitko ne igra, ali se jos skupljaju dojmovi, i ja cu za tjedan dana stavit svoje dojmove.
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Neznam TopForumaš ali izgleda da jedino ja i ti igramo ovu igru :D.Najbolji TW do sada rekao bi.

nije total war za svakoga Namigiva

17 godina

Naručio igru i uskoro se pridružujem raspravi u ovoj temi!!!

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Volio bih da naprave veliki patch s kojim bi Empire: Total War poboljsali(grafiku i AI) na razinu Napoleona jer više volim kampanju preko cijelog svijeta, i zato rađe igram kampanju Empirea, a opet bih htio poboljšanja iz Napoleona.

Those who believe in telekinetics, raise my hand.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel vi svaku bitku sami rješavate ili neke i autoresolve ?

Majke mi !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hanter kaže...

Jel vi svaku bitku sami rješavate ili neke i autoresolve ?

vece ili dok su snage podjednako jake sam rijesim

a autoresolve normalno da napravim dok je mojih npr. 1700 a njihovih 400 ili 500 trupa

15 godina

Ako je baš jako očit  ishod onda auto resolve ali sad imaš i opciju da se predaju a neizvjesne bitke igram sam

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Da li je autoresolve poboljsan? U prijasnjim nastavcima bih na autoresolve izgubio vise vojnika nego kad bih sam rijesio bitku.
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
protjeran

Jel mi netko na PM može pomoći instalirati ovu igru?Smijeh

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ovisi kakav si igrač. dovoljno je poboljaš ako ćeš se zadovoljiti pobjedom s gubitkom većinskog dijela vojske, sto većina nas ne prihvaća. ali ako so lošiji igrač ili ti se jednostavno ne sviđa teren ili broj vojnika, ili bilo sto drugo, ili ti se čak neda igrati sacuvaj igru i autoresolve. lako loadas...(kad kada iznadi sa neocekivanom pobjedom)

15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Kakva je tek uživancija igrat na max postavkama(ultra) sa uključenim  AA na 4 ,HDR-om i heat hazeom i još recimo u postavkama naredit storm (kiša,snjeg ili pustinjska)... kad rokne top medju vojnike sve frca,ekran zabljesne na tren,krv leti,zemlja leti,nevidiš od dima mušketa svoje vojnike,nevidiš ništa,AI flankira,konjica MOĆNO trči(osjeti se da jurišaju a ne kao u empireu nekako mlitavo trčkaraju)vojnici urlaju...grrr...predobro.

AI je zanimljiv i dooosta bolji nego u empireu kojeg mi je žao što sam ga kupio. Posebno bi naveo generala koji može vratit odbjeglu jedinici pogotovo ako ih ima puno pa jako dobro dodje ali nije to sve generali imaju jako veliku ulogu od sada...

Htjeo bi reći da bagova ima...npr: stisnem R da trče,napiše mi da trče pa vrati nazad i oni hodaju dalje,klasika  bugovi sa zvukom,nekad jedinice neće pucat pa moram im posebno naredit(fire at will uključen),AI-evi topovi nekontaju da je brdo ispred pa pucaju u nj...i tako ima dosta bugova ali bugova koji mogu bit ispravljeni vrlo brzo a ne kao u empireu da je igra zahebana posve.

Jedino što nisam primjetio a to su naveli i to je super a to je da se nemora čekat i posljednji vojnik da zapucaju.Čim prvi stignu na mjesto formacije odma rokaju ali to jš nisam vidio.

uf vanilla a tako dobra

ah...prava poezija...igra je za +10

15 godina
protjeran

Moze SERIAL KEY NA PM IZLUDIT ĆU!!!!!!!!!

0 8 hvala 0
15 godina
protjeran

Molim vas pomozite!Napravio sam sve i extraktao ali i dalje mi piše kad kliknem na ikonu da treba steam.dll a kad pokrenem pravu instalaciju traži me serial.!Može pomoć izludit ću?!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zgsolja kaže...

Molim vas pomozite!Napravio sam sve i extraktao ali i dalje mi piše kad kliknem na ikonu da treba steam.dll a kad pokrenem pravu instalaciju traži me serial.!Može pomoć izludit ću?!

Bog te pomogao ja ću ti preko PMa objasniti samo prestani zavijati ovdje i kvariti temu.

No one gets left behind.
17 godina
zgsolja kaže...

Moze SERIAL KEY NA PM IZLUDIT ĆU!!!!!!!!!

On se nalazi na Sv. Heleni, a čuva ga naxeem!

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
17 godina

Prvi dojmovi o igri su fenomenalno. Napravili su odličnu igru. Ispolirana do detalja! Oduševljen sam glazbom u igri. Pa to je fenomenalno, ona opera svira dok taktiziraš plus francuski naglasak. Bitke taktičke, (naravno to je toatal war), detaljne, zanimljiva kampanja, (pa koji total war strateg nebi volio sa Napoleonom poharat Europu) i mnogo drugih stvari. Kreativci su stavrno bili kreativni! 5/5

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice