pa pogledaj zadnju sliku
Ja stvarno neznam više.. Već 5-6 puta danas sam pokušao preći talijansku kampanju ali nemogu nikako lol..osvojim sve ali mi fali turnova za klagenfurt.igram na normal.dajte neku taktiku ljudi
Budi brži
Da li netko zna postoji li šansa da se u navedenu igricu ubaci Hrvatski prijevod, buraz mi želi igrati ovu igricu ali ne kuži jezik.
Naravno da ne.
Zanimljivo da mi original verzija radi lošije nego razorova. Šteka na mapi(fps u redu) te su mi puuuno duža očitavanja :D
Naravno da ne.
Zanimljivo da mi original verzija radi lošije nego razorova. Šteka na mapi(fps u redu) te su mi puuuno duža očitavanja :D
ipak je razor najbolji xD
radim na jednom filmicu na jednoj bitci pa ak uspijem stavljam ga na forum i na GT i you tube
Ljudi kakvi su dojmovi naspram Empire-a? Kampanja mi djeluje odlična, a šta je sa turn bases djelom? Razvijanje gradova, tehnologija, susjedski odnosi....? Razmišljam da kupim, pa me zanima koliko je drugačija od Empire-a i Medieval2.
Ljudi kakvi su dojmovi naspram Empire-a? Kampanja mi djeluje odlična, a šta je sa turn bases djelom? Razvijanje gradova, tehnologija, susjedski odnosi....? Razmišljam da kupim, pa me zanima koliko je drugačija od Empire-a i Medieval2.
bolji od empirea
ja sam preso talijansku kampanju i mogu ti reci slijedece
AI je popravljen poprilicno ali nije jos onak kakav bi mogao i trebao biti ali bez patcha AI radi kako treba
vise nije pasivan,koristi razlicite rute,vise je otvoren za diplomaciju
u borbi ja mislim da je ostao nepromijenjen,uglavnom voli rusiti bokove ili se ukempat ak je slabiji
e sad ima jos nekih zgodnih detalja poput kad osvojis grad mozes ga mirnim putem zauzeti ili ga opljackati(ta opcija je vracena iz medivala2)
uskoro dolazi moj prvi gameplay video i izabrao sam bas jednu malu bitku da snimim :D
Dajte pls malo ss-ova.
Dajte pls malo ss-ova.
ah da kak sam zaboravil jooj jos sam obecal u srijedu ss-ove
a sto se tice onog videa nemogu uploadat na you tube net mi se crasha tijekom procesa
Neznam TopForumaš ali izgleda da jedino ja i ti igramo ovu igru :D.Najbolji TW do sada rekao bi.
Kakva je tek uživancija igrat na max postavkama(ultra) sa uključenim AA na 4 ,HDR-om i heat hazeom i još recimo u postavkama naredit storm (kiša,snjeg ili pustinjska)... kad rokne top medju vojnike sve frca,ekran zabljesne na tren,krv leti,zemlja leti,nevidiš od dima mušketa svoje vojnike,nevidiš ništa,AI flankira,konjica MOĆNO trči(osjeti se da jurišaju a ne kao u empireu nekako mlitavo trčkaraju)vojnici urlaju...grrr...predobro.
AI je zanimljiv i dooosta bolji nego u empireu kojeg mi je žao što sam ga kupio. Posebno bi naveo generala koji može vratit odbjeglu jedinici pogotovo ako ih ima puno pa jako dobro dodje ali nije to sve generali imaju jako veliku ulogu od sada...
Htjeo bi reći da bagova ima...npr: stisnem R da trče,napiše mi da trče pa vrati nazad i oni hodaju dalje,klasika bugovi sa zvukom,nekad jedinice neće pucat pa moram im posebno naredit(fire at will uključen),AI-evi topovi nekontaju da je brdo ispred pa pucaju u nj...i tako ima dosta bugova ali bugova koji mogu bit ispravljeni vrlo brzo a ne kao u empireu da je igra zahebana posve.
Jedino što nisam primjetio a to su naveli i to je super a to je da se nemora čekat i posljednji vojnik da zapucaju.Čim prvi stignu na mjesto formacije odma rokaju ali to jš nisam vidio.
uf vanilla a tako dobra
bili se igra mogla igrat na 4670 512 mb ddr3 i AMD dual core 2.0x2?
da kill frenzy iste bugove sam i ja primjetio nadam se da ce se popravit evo danas cu staviti ss-ove ak stignem i video ak se uspije uploadat
Neznam TopForumaš ali izgleda da jedino ja i ti igramo ovu igru :D.Najbolji TW do sada rekao bi.
nije total war za svakoga
Naručio igru i uskoro se pridružujem raspravi u ovoj temi!!!
Volio bih da naprave veliki patch s kojim bi Empire: Total War poboljsali(grafiku i AI) na razinu Napoleona jer više volim kampanju preko cijelog svijeta, i zato rađe igram kampanju Empirea, a opet bih htio poboljšanja iz Napoleona.
Jel vi svaku bitku sami rješavate ili neke i autoresolve ?
Jel vi svaku bitku sami rješavate ili neke i autoresolve ?
vece ili dok su snage podjednako jake sam rijesim
a autoresolve normalno da napravim dok je mojih npr. 1700 a njihovih 400 ili 500 trupa
Ako je baš jako očit ishod onda auto resolve ali sad imaš i opciju da se predaju a neizvjesne bitke igram sam
Jel mi netko na PM može pomoći instalirati ovu igru?
ovisi kakav si igrač. dovoljno je poboljaš ako ćeš se zadovoljiti pobjedom s gubitkom većinskog dijela vojske, sto većina nas ne prihvaća. ali ako so lošiji igrač ili ti se jednostavno ne sviđa teren ili broj vojnika, ili bilo sto drugo, ili ti se čak neda igrati sacuvaj igru i autoresolve. lako loadas...(kad kada iznadi sa neocekivanom pobjedom)
Kakva je tek uživancija igrat na max postavkama(ultra) sa uključenim AA na 4 ,HDR-om i heat hazeom i još recimo u postavkama naredit storm (kiša,snjeg ili pustinjska)... kad rokne top medju vojnike sve frca,ekran zabljesne na tren,krv leti,zemlja leti,nevidiš od dima mušketa svoje vojnike,nevidiš ništa,AI flankira,konjica MOĆNO trči(osjeti se da jurišaju a ne kao u empireu nekako mlitavo trčkaraju)vojnici urlaju...grrr...predobro.
AI je zanimljiv i dooosta bolji nego u empireu kojeg mi je žao što sam ga kupio. Posebno bi naveo generala koji može vratit odbjeglu jedinici pogotovo ako ih ima puno pa jako dobro dodje ali nije to sve generali imaju jako veliku ulogu od sada...
Htjeo bi reći da bagova ima...npr: stisnem R da trče,napiše mi da trče pa vrati nazad i oni hodaju dalje,klasika bugovi sa zvukom,nekad jedinice neće pucat pa moram im posebno naredit(fire at will uključen),AI-evi topovi nekontaju da je brdo ispred pa pucaju u nj...i tako ima dosta bugova ali bugova koji mogu bit ispravljeni vrlo brzo a ne kao u empireu da je igra zahebana posve.
Jedino što nisam primjetio a to su naveli i to je super a to je da se nemora čekat i posljednji vojnik da zapucaju.Čim prvi stignu na mjesto formacije odma rokaju ali to jš nisam vidio.
uf vanilla a tako dobra
ah...prava poezija...igra je za +10
Moze SERIAL KEY NA PM IZLUDIT ĆU!!!!!!!!!
Molim vas pomozite!Napravio sam sve i extraktao ali i dalje mi piše kad kliknem na ikonu da treba steam.dll a kad pokrenem pravu instalaciju traži me serial.!Može pomoć izludit ću?!
Molim vas pomozite!Napravio sam sve i extraktao ali i dalje mi piše kad kliknem na ikonu da treba steam.dll a kad pokrenem pravu instalaciju traži me serial.!Može pomoć izludit ću?!
Bog te pomogao ja ću ti preko PMa objasniti samo prestani zavijati ovdje i kvariti temu.
Moze SERIAL KEY NA PM IZLUDIT ĆU!!!!!!!!!
On se nalazi na Sv. Heleni, a čuva ga naxeem!
Prvi dojmovi o igri su fenomenalno. Napravili su odličnu igru. Ispolirana do detalja! Oduševljen sam glazbom u igri. Pa to je fenomenalno, ona opera svira dok taktiziraš plus francuski naglasak. Bitke taktičke, (naravno to je toatal war), detaljne, zanimljiva kampanja, (pa koji total war strateg nebi volio sa Napoleonom poharat Europu) i mnogo drugih stvari. Kreativci su stavrno bili kreativni! 5/5