Danas ću nabavit ovu igru. Pokupila je dobre ocijene i čini mi se zanimljiva. Jel netko već zaigrao i kakvi su dojmovi?
Danas ću nabavit ovu igru. Pokupila je dobre ocijene i čini mi se zanimljiva. Jel netko već zaigrao i kakvi su dojmovi?
Baš sam nedavno govorio da mi treba jedna ovakva igra za opuštanje. A mini ninjas je došao kao naručen.
AU. to boli. sumnjam da ce je moj komp moc pokrenut ali cu probat.... cini se zaaaakon
Imam demo na Steamu. Ne čini mi se nešto posebna, ali ću odigrati demo do kraja, pošto ju svi tako hvalite.
Meni dodje super da se odmorim malo od kojekakvih ubijačina i duuugih strategija
Hehehe zakon!
Zaigrat ću sutra ako nađem vremena 
Ne znam, u zadnje vrijeme mi ovakve igre vrle brzo dosade tako da ju nisam probao, iako se cini fora...
Nabavit ću uskoro nakon što završim (ili se zasitim) trenutnih igra.
Probao sam igru i moram priznati dobrodosla razbibriga iako je malo pre lagana 
Drugi boss je teski frajer, obratite pozornost na zvukove "vjetrova" na putu prema njemu hehe
Dobra igra za zabaviti se .
Ali neznam jel bu popularana :) jer upravo izlaze hitovi .
Jedan od ljepših prizora u igri .
igra je Z A K O N! tako opustajuca, zabavna, slatka, fantasticne zajebantske animacije.. ma ma pravi bombon!
malo me podsjeca na FABLE ali samo po zajebantskom nacinu igranja.... a to mi je bash falilo...
Ljudu kupite igru (ne preko STEAMA gdje kosta 94% skuplje nego u US recimo... 39.99 eura vs 30$ ), da se glas cuje sto valja :)