Minecraft server [BUG Craft] zaključana tema

poruka: 1.734
|
čitano: 167.880
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Minecraft server [BUG Craft]

TUTORIAL ZA SPOUTCRAFT:

A)

Ako se ne želite mučiti sa instaliranjem modova, možete skinuti SpoutCraft Launcher (ali pretpostavljam da će raditi samo original)

B)

1.)Skinite SpoutCraft mod

2.)Otvorite Run i upišite %appdata%

3.)Pronađite folder .minecraft/bin

4.)Otvorite minecraft.jar WinRAR-om/7-zip-om ili bilo kojim programom slične namjene.

5.)SpoutCraft mod koji ste skinuli otvorite također WinRAR-om

6.)Sve iz SpoutCraft arhive ubacite u minecraft.jar arhivu

7.)Upalite Minecraft

8.)?????

9.)Profit.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Minecraft server [BUG Craft]
djdomi kaže...

TUTORIAL ZA SPOUTCRAFT:

A)

Ako se ne želite mučiti sa instaliranjem modova, možete skinuti SpoutCraft Launcher (ali pretpostavljam da će raditi samo original)

B)

4.)Otvorite minecraft.jar WinRAR-om/7-zip-om ili bilo kojim programom slične namjene.

7.)Upalite Minecraft

8.)?????

9.)Profit.

ali što dobiješ s tim spout craftom? 

Maky
16 godina
neaktivan
CroMaky96 kaže...
djdomi kaže...

TUTORIAL ZA SPOUTCRAFT:

A)

B)

7.)Upalite Minecraft

8.)?????

9.)Profit.

ali što dobiješ s tim spout craftom? 

pisali smo već o tome, provjeri prošle stranice.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
neaktivan
Otprilike napravis "klan ", bazu i nabavljas resurse i napdas druge ili budes s drugima..spijunaze izdaje i prijevare...zanimljivija je igra 10 puta - to je to?
Maky
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Vi cete imat orididi server? {#}

Steta...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CroMaky96 kaže...
Otprilike napravis "klan ", bazu i nabavljas resurse i napdas druge ili budes s drugima..spijunaze izdaje i prijevare...zanimljivija je igra 10 puta - to je to?

ne, pronađi spout, ne faction..

15 godina
neaktivan
Frenky98 kaže...

Vi cete imat orididi server? {#}

Steta...

šteta je ko nema original minecraft... nije baš tako skup, ljudi prodaju za 80kn

Maky
14 godina

Svima kome treba nekoristen gift kod za minecraft (cijena 80kn) nek se javi na pp!

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----CoD4 OwNeR ----------visit http://take2play.blogspot.com/ ------
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Evo jedne super vijesti!
Dobio sam jednu izvrsnu ponudu. Znaci ovako, napravit cu web i na njemu forum u vezi minecraft servera. Trebam samo 50 logina dnevno te od svakog tog korisnika po 1-2 posta dnevno. Ako to uspijemo napraviti i odrzati 5 dana dobit cemo SERVER OD 50 SLOTOVA TE 4GB RAMA!! Sta mislite bugovci jeste sposobni za to?
Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----CoD4 OwNeR ----------visit http://take2play.blogspot.com/ ------
15 godina
neaktivan
FiCoO kaže...
Evo jedne super vijesti!
Dobio sam jednu izvrsnu ponudu. Znaci ovako, napravit cu web i na njemu forum u vezi minecraft servera. Trebam samo 50 logina dnevno te od svakog tog korisnika po 1-2 posta dnevno. Ako to uspijemo napraviti i odrzati 5 dana dobit cemo SERVER OD 50 SLOTOVA TE 4GB RAMA!! Sta mislite bugovci jeste sposobni za to?

ma jok, sami invalidi

mislim da bi mogli

Maky
14 godina
neaktivan

Izvrsna ideja, bio sam AFK pa nisam sve detaljno čuo ali sad mi je Xcell na brzinu objasnio..

Ugl, želim vam reć da je sad pravo vrijeme za kupir org key :D

Btw. Fico, biti ću AFK do nekih 10, 11, tako da budio onda online trebam te..

R.I.P. EnlightenedPh oenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FiCoO kaže...
Evo jedne super vijesti!

Uglavnom na vama je da stvorite jak community na nekom websiteu a ja sredim sponzorirani server sa cca 30 slotova.Pa ako se potrudite vaš je skoro free.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina

Ajde kad ste sposobni trebamo nekoga za web! PP

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
I meni počinje faliti MC :) Ubrojite i mene, bar za pocetak. P.S. Ako vam mogu ikako pomoci javite se
Volim jabuke :) | bugcraft.info
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

server će biti internacionalan pa će biti engleski jezik glavni.

probat ću napravit kanal za hrvatski jezik, al sve u svoje vrijeme :D

domenu ćemo uskoro dobiti(hvala OriginalEXE), a ime ostaje isto-BugCraft.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Šteta što nemam minecraft premium :-/ baš bi bilo zabavno sa vama momci igrati, znate već, igrao sam :')

(a što nisam kupio minecraft premium, ne pitajte, duga priča...)

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost … ali za svemir baš nisam potpuno siguran. Albert Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Captain.Price kaže...

Šteta što nemam minecraft premium :-/ baš bi bilo zabavno sa vama momci igrati, znate već, igrao sam :')

(a što nisam kupio minecraft premium, ne pitajte, duga priča...)

ako baš hoćeš minecraft, kupi na take2play za cca. 80kn

14 godina
Svi koji bi htjeli se igrati s nama na serveru nek se jave u temu ili ako zele/mogu pomoci nama oko weba, servera te skupljanju ekipe nek se javi meni na pp...otvorit cemo novu temu danas pa cemo tamo sve dalje dogovarati
14 godina
Svi koji bi htjeli se igrati s nama na serveru nek se jave u temu ili ako zele/mogu pomoci nama oko weba, servera te skupljanju ekipe nek se javi meni na pp...otvorit cemo novu temu danas pa cemo tamo sve dalje dogovarati
15 godina
neaktivan

Odlučio sam kupiti minecraft opet, imao sam problema, ali jbt, sa vama da ne igram? WTF MORAM IGRATI! :D

Znači, ako ko ima neki višak gift code, bilo bi lijepo da mi proda, uplačujem preko banke na žiro račun, znači želim nekoga sigurnog i koga znam ;D

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost … ali za svemir baš nisam potpuno siguran. Albert Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Captain.Price kaže...

Odlučio sam kupiti minecraft opet, imao sam problema, ali jbt, sa vama da ne igram? WTF MORAM IGRATI! :D

Znači, ako ko ima neki višak gift code, bilo bi lijepo da mi proda, uplačujem preko banke na žiro račun, znači želim nekoga sigurnog i koga znam ;D

carli ti prodaje :D

VAŽNO: trebam jako dobrog graditelja da izgradi spawn prostor i glavni grad.

stranica bi trebala, pretpostavljam, biti ubrzo.

zapamtite da će server biti internacionalni, ali će biti hrvatski chat kanal.

tako da ćete morati pričati engleski na public chatu, a hrvatski u tom kanalu ili u faction chatu di su sve hrvati.

15 godina
neaktivan

ja cu izgraditi spawn point, samo mi daj seed, i napravit cu ti, btw, volio bih biti vodja klana :), samo neznam, jeli trebam platiti za server ili ne, smislio sam i selo nase kako ce izgledati, i znak, i grb, i ime, i sve :D

EDIT: Carli prodaje? Kako se zove na bugu?

EDIT 2: nidjo123?

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 13:11 (Captain.Price).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Carli ti je FicoO na forumu, ali je trenutno kod dede, javi se meni na pm, ako želiš kupit..

R.I.P. EnlightenedPh oenix 24.6.2011.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Captain.Price kaže...

ja cu izgraditi spawn point, samo mi daj seed, i napravit cu ti, btw, volio bih biti vodja klana :), samo neznam, jeli trebam platiti za server ili ne, smislio sam i selo nase kako ce izgledati, i znak, i grb, i ime, i sve :D

EDIT: Carli prodaje? Kako se zove na bugu?

eh, pustit ću te prvog na server nakon što se plugini srede, ali mora bit epic. da je dovoljno i da te prime na voxelbox haha :D

leader klana može biti bilo tko.

plaćati za server se ne mora, važno je biti aktivan na stranici (uskoro će biti online). stavit ćemo donatorske skupine ako hoćete dodatne mogućnosti.

uglavnom..tko god bude radio grad, pomoći ću mu sa idejama i preporukama(jer sam već radio nekoliko gradova).

grad bi trebao bit onak epic rimski, napravit ću ti s world editom prostor, važno je da ljude očara(jer ipak, trebamo ga reklamirat na mc forumu).

carli ti je FiCoO mislim

15 godina
neaktivan

Znači imajte mene na umu! Kupujem minecraft samo zbog vas <3 BUG CRAFT :D

Eh ovako, da istresem sve iz mozga o clanu šta sam mislio, pa ko hoće da se pridruži, nek se pridruži, bilo bi dobro da imaju tri klana, pošto će biti 12 slotova, po 4 čovjeka, Njemačka, Rusija, Amerika :D

Ja bih volio biti leader clana Rusije, [SIP] (srp i čekić :P) Ostalo ćemo kada dodje server :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Captain.Price kaže...

Znači imajte mene na umu! Kupujem minecraft samo zbog vas <3 BUG CRAFT :D

Eh ovako, da istresem sve iz mozga o clanu šta sam mislio, pa ko hoće da se pridruži, nek se pridruži, bilo bi dobro da imaju tri klana, pošto će biti 12 slotova, po 4 čovjeka, Njemačka, Rusija, Amerika :D

Ja bih volio biti leader clana Rusije, [SIP] (srp i čekić :P) Ostalo ćemo kada dodje server :)

evo ovako. klanova neće biti 3, bit će ih mnogo, mnogo više.

slotova neće biti 12 nego oko 30 i povećavat će se po potrebi.

ime klana možeš kak oćeš, ja ću stavit neko kratko i neutralno(ni komunističko, ni nacističko..)

15 godina
neaktivan

Ma neznam, i ovo sam ja lupo bezveze, ma sve će doći na svoje, samo da mi klan ne ostane bez ljudi :P Pa možete sada reći ko želi biti u mom klanu, znači sve se djeli! Svi za jednog jedan za sve! Komunikacija-Skype

Moj skype: cptprice9999

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

e hebiga i ja bi se pridružio igranciji ali nema se trenutno...uglavnom gledam sponsor forum i nude se dobre stvari trenutno...također ću napomenuti da svi koji budu igrali minecraft imaju osiguran teamspeak prostor(svaki klan če imat svoju sobicu i par podsoba ako želi,imamo server na kojem možemo smjestit sve vas ;D)...tako da bit će zanimljivo....btw volio bi pomoći oko website-a(pisati vijesti i sl.)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

btw, daj ti nama mapu, pa cemo mi napraviti spawn, jbt necemo moci za jedan dan napraviti epix ( misli se na mene i bornu, napravit cemo to zajendo na privatnom serveru, pa cemo vam dati mapu-uploadati na megaupload...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Da puknem novu temu sadrzajno povezanu s ovom?

1 Da
8 Ne
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice