Metal Gear Solid V:The phantom pain

poruka: 283
|
čitano: 64.671
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Hvala dečki,znam da je problem predviđanje,pitam ono okvirno :)

Samo me još nešto zanima,kada se igra MP PVP,da li moraš kupovati oružje na npr.24h i onda istekne pa moraš koristiti lovu da ga ponovno kupiš,ili je kao u Battlefield 4,znači kada ga otključaš možeš ga koristiti koliko želiš?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Re: Metal Gear Solid V:The phantom pain
PaleSamNaSvijetu kaže...

Sto se dugotrajnosti MPa tice to ovisi ponajvise o kvaliteti tog MPa.

Najbolji primjer MPa koji ti mogu dat je BFBC2, igra koja jos uvijek ima stotinjak aktivnih MP servera, sa parsto igraca u peak timeovima a stara je vec 5 i pol godina.

Naravno tu je i uvijek popularni CoD2 i CoD4 ali to ima brdo promoda, nije sve vanilla.

MGO je uvijek bila HC igra
Znaci velika razlika između je između veterana i novih igraca u skillu

evo jedan video koji svakako pogledajte

(Da MGS igraci MGO uzimaju za ozbiljno)

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2015 14:27 (Santana).
17 godina

Zaglavio sam na misiji 42, tj. nema mi misije 43 ili veće.

Glavna priča se zaustavila, nije došlo ni do ubojstva onog doktora koji radi na D-walkeru što sam čitao da bi trebalo biti.

Tj. zaglavio sam na ovom;

Ima tko sa sličnom situacijom, što da napravim da dobijem više misija?

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
10 godina

Ja sam imao
Igrao sam side opse dok nisam dobio misiju

Zadnja side misija prije neg sam dobio tu glavnu je Wandering Mother Base Soldiers 06

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

Zna li tko hoće li auto-aim biti u Multiplayeru,i FOB?

Također kada se igra PVP(FOB),da li mogu braniti bazu od drugih igrača koji je napadaju,ili mu sve ukrasti iz baze dok je on offline i obratno?

EDIT:nasao sam odgovor na drugo pitanje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.9.2015 1:18 (Jurassic Park).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Malo sam lutao kickassom i naišao na jedan "sexy" video

Jel tko ovo otključao?

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.

0 0 hvala 0
10 godina
Ikarus01 kaže...

Malo sam lutao kickassom i naišao na jedan "sexy" video

Jel tko ovo otključao?

da pa nije to neki problem odkljucat

13 godina
neaktivan
Santana kaže...

Ne igram igru pa ne znam

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.9.2015 22:32 (Ikarus01).
10 godina
Ikarus01 kaže...
Santana kaže...

Ne igram igru pa ne znam

:D

Uglavnom mora ti Quiet bit buddy i igras dok se totalno ne usmrdis pa se vratis u MB
Ocelot te inace polije kantom vode i to je to no kad je ona u sceni onda se dogodi to kaj si videl :D

16 godina

Tek sam sad skužio da se može staviti glazba da svira kad helikopter dolazi. Odmah sam znao šta trebam tu staviti

Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Dana sam insalirao Metal Gear Solid 5 na svom računalu, sve je i redu samo me zanima  dali io zna kako postaviti igru da se igra u prvom lice  to jest da se nevidi igrač već samo oružije?Molim vas ako neko zna da mi pomogne!Hvala unaprijed!!

0 1 hvala 0
14 godina

Mislim da si pomješao MGS5 i Cod

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Nisam dosada igrao ovakav tio igre sa drugim licem ! Imali ova igra mogućnost da se prebaci na prvo lice , pošto sam čitao  da će biti mogućnost za PC??!!

11 godina
neaktivan

Sad si jos i pomjesao GTA V.... Ne, nema ova igra prvo lice..igra se iz trećeg i to je to

https://www.g2a.com/r/mmarko
16 godina
odjavljen

Zašto mi neke side ops misije, iako završene, još nisu zatamnjene i još je onda točkica do njh? Jel ih opet moram rješavat ili? E, btw, igram ovu igru već neko vrijeme i fenomenalna je, prijašnje nastavke nisam igrao pa sam nešto pohvatao po jutubu.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Bok svima,

Imam jedno pitanje vezano uz FOB.

Da li ja kada skupim ''resources'' u single playeru mogu to ''prenijeti'' u FOB?

Da pojasnim,zanima me da ako sve materijale,staff,oružje itd.koje sam našao i razvio u story mode-u mogu imati u takozvanom multiplayeru kada se infiltriram u tuđu bazu i pokradem nešto?

Da li će mi to ostati,ili to moram negdje drugdje naći?

PS tek sam na 3 misiji pa se još uhodavam.

Svaka pomoć je dobrodošla

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pozdrav svima, kod mene igra ne radi, kad kliknem na ikonicu nista se ne desava, da li je razlog phenom ii x4 koji imam, citao sam po nekim forumima da igra trenutno ne radi sa tim cpu i da ce izaci neki novi crack ili patch sta vec koji ce omoguciti igranje i na athlon i phenom cpu.

rudic nenad
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ruya kaže...

Pozdrav svima, kod mene igra ne radi, kad kliknem na ikonicu nista se ne desava, da li je razlog phenom ii x4 koji imam, citao sam po nekim forumima da igra trenutno ne radi sa tim cpu i da ce izaci neki novi crack ili patch sta vec koji ce omoguciti igranje i na athlon i phenom cpu.

promijeni time zone na "UTC+08:00 bejing, hong kong itd" i pokušaj onda...

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
10 godina
neaktivan

e jesam brt, menjao sam i vremesku zonu i sve po raznim tutorijalima ali jednostavno kad kliknem na exe file nista se ne desava, dobijem onu poruku GlowStorm i to je to.

rudic nenad
11 godina
neaktivan

Kupis orginal pa ce radit.

https://www.g2a.com/r/mmarko

2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Stvarno? :P

rudic nenad
17 godina
neaktivan

Evo meni fercera sve uredno OSIM...kad spojim kontroler vrti mi se :D ... Thrustmaster FireStorm Dual Power...probao sam sa Hacked Gamepadom da ga vidi igra kao XB360 gamepad ali mi i dalje kad je gamepad spojen vrti igru na desno.. :D ... inače sa K+M ide odlično...al je igra baš za gamepad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ruya kaže...

e jesam brt, menjao sam i vremesku zonu i sve po raznim tutorijalima ali jednostavno kad kliknem na exe file nista se ne desava, dobijem onu poruku GlowStorm i to je to.

Posto su ljudi s tim procesorima u manjini, 3dmu novi crack nije prioritet. Čisto sumnjam da će ikada i napraviti.

10 godina
neaktivan

Ma napravili ili ne sta se sad tu moze( mada se prica da ce biti novi krek koji ispravlja te greske), ne da mi se sad zbog jedne igre menjati i maticnu i cpu, vec sam imao ulaganja letos tako da nmvz, jednom ce se i ta igra odigrati, ima i drugih pregrst :)

rudic nenad
10 godina
neaktivan

Jesi li probao da namestis sa onim programom x360ce? Ja sam skoro uzeo gamepad od xbox one i ekstra radi, lepo lezi u rukama, sve i jedna igra ga je prepoznala do sad, ma vrh stvarno :D

rudic nenad
14 godina
neaktivan
ruya kaže...

Ma napravili ili ne sta se sad tu moze( mada se prica da ce biti novi krek koji ispravlja te greske), ne da mi se sad zbog jedne igre menjati i maticnu i cpu, vec sam imao ulaganja letos tako da nmvz, jednom ce se i ta igra odigrati, ima i drugih pregrst :)

Ulagao si u phenom II X4???

Ima pregršt drugih igara istina, i u svim novijim će ti taj procesor raditi probleme...

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
17 godina
neaktivan
To je isto koliko vidim.Hacked gamepad i x360ce....screenshoti su isti.
Ucita mi moj gamepad, na listi je, al nece.
Gamepad radi u ostalim igrama, kalibriran miljon puta...i vrti li ga vrti...vrtnja pretane kad pomaknem misa.Al cim opet taknem gamepad opet pocinje.Cak kontrole i rade...al sve uz vrtnju od 360°.
10 godina
neaktivan
sylar951 kaže...
ruya kaže...

Ulagao si u phenom II X4???

Ima pregršt drugih igara istina, i u svim novijim će ti taj procesor raditi probleme...

Pa za sad sve igre mi rade super sem mgsv, a imao sam athlon neki 2 jezgra, a nisam hteo menjati i plocu, posto moja ploca ne ide dalje od phenom ii x6, sledeca kupovina je maticna i cpu.

rudic nenad
10 godina
neaktivan
Shile kaže...
To je isto koliko vidim.Hacked gamepad i x360ce....screenshoti su isti.
Ucita mi moj gamepad, na listi je, al nece.
Gamepad radi u ostalim igrama, kalibriran miljon puta...i vrti li ga vrti...vrtnja pretane kad pomaknem misa.Al cim opet taknem gamepad opet pocinje.Cak kontrole i rade...al sve uz vrtnju od 360°.

Pa nzm kad ni nmg uci u igru da testiram, ti makar mozes igrati xd

rudic nenad
14 godina

Jel ima kakav shortcut key za dropanje municije? Nije bi bas zgodno tijekom boss fighta prckat po intelu... btw igram na gamepadu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2015 19:51 (Crofarmer).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice