Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 359.027
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Mass Effect 3
Zura kaže...

Dosta ekipe jednostavno rush-a na npc-e, meni je totalno idiotski i pali samo u bronze. Uvijek jurim dizati kad netko padne, ali kad vidim nekog da je stalno dalje od svih i igra solo i još ga usput ubijaju, dignut ću ga eventualno par puta (dok ne utvrdim da je retardirani shupak), ali stari moj sori, nakon toga kad oćeš solo je*i se i budi solo.

Prekjučer igrao 3 silver partije, dvije me izbacio origin pred kraj 10tog vala, treću uspio završiti iako je host izašao (vjerojatno ga izbacilo ko mene u prethodnim partijama).

Uglavnom prebacio sam se malo na Diablo 3, da se opustim. Radit ću samo vikend challenge u idućih tjedan dva.

Inače, jeste li skužili da sad igra vrlo brzo podigne osnovni izbornik :) više nema onog pol minutnog čekanja dok se ne izprovjeravaju dlc-i, mrežne veze, ku*ci - palci.

Šteta šta im je mrežni dio koda u igri i dalje banana (sve više sam uvjeren da je to zbog DRM-a koji je nasađen na mrežnu komponentu).

I to dosta brže,vjerojatno zbog ovog zadnjeg updatea.

14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Uskoro bi trebao pocet live sneak peek Omega DLCa na Bioware TVu

Edit: Poceo je!!

Vigilo confido
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 19:54 (Sunburn).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

S obzirom da je danas November 7th - N7 day ide novi challenge

Tri extractiona sa bilo kojim humanom - traje do petka - nagrada je N7 Day banner

Vigilo confido
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Ima li netko problema sa Originom? Uopće mi se ne želi logirati.

Edit.

Evoga na, sad se ME3 ne može spojiti na srver.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 15:00 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Ja sam sad normalno igrao, bit ce opet serveri malo jeli nesto.

Kad zavrsi N7 Day Challenge odmah krece novi Operation BLAST-FURNACE

Operation BLAST FURNACE (Nov. 9th – 11th)

Event Description: Resistance movements across the galaxy continue to fight. We will provide these groups withliteral firepower, allowing them to stand their ground and protect our homeworlds.

Individual Goal: Earn 75000 points of damage using fire-based powers (Incinerate, Carnage, Inferno Grenade, Flamer, Sentry Turret Flamethrower, Geth Turret Flamethrower) on any map at any difficulty. Points are cumulative across matches. Extraction not required.

Reward: Commendation Pack

Je netko otvorio Geth Soldiera? Ljudi ih masovno farbaju u zuto-narancasto i koriste flamer, ultra zabavno protiv getha. Vec n puta sam headshotao u teammatea umjesto u protivnika {#}

Vigilo confido
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 21:14 (Sunburn).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

O, first contact war bi bio logičan izbor. Mada, malo je glupo po prvi puta susretati Turiane, Batariane i Asari sada, nakon tri dijela... :)

No ako je mogao Lucas, ne vidim zašto to ne bi mogao i Bioware... :)

Službeno proglašavam Mass Effect najboljom SF franšizom novog milenija.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

GG, počinje nova triologija.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Mass Effect 3

Od koliko bi sati trebao početi Operation Blast-furnace?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sunburn kaže...

Je netko otvorio Geth Soldiera? Ljudi ih masovno farbaju u zuto-narancasto i koriste flamer, ultra zabavno protiv getha. Vec n puta sam headshotao u teammatea umjesto u protivnika {#}

Upravo ga ja otvorio,ali još sa njime nisam igrao.Isprobati cu ga navecer.

EDIT:Odigrao dva puta sa njime do sada.Oko 49 000 bodova stvorio sa  flamerom (bronca težina)

Odlična klasa.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 19:40 (Tomy Lee).
17 godina
Mass Effect 3

O, pa evo i noviteta u Originu... meni je novost :) može se redeemati ME1 :)

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 18:21 (Father_Dougal).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Father_Dougal kaže...

Hehe,znaci ti si Isaac Newton HR  :)

Sjecam se da smo danas igrali skupa,šteta što si izašao tijekom igre.

17 godina
Tomy Lee kaže...
Father_Dougal kaže...

Hehe,znaci ti si Isaac Newton HR  :)

Sjecam se da smo danas igrali skupa,šteta što si izašao tijekom igre.

A, ti si Voyager_CRO? :)
Morao sam, na žalost.
Slobodno dodaj na Originu, ako imam vremena, mogu odigrati koju partiju u večernjim satima... 

16 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

O, pa evo i noviteta u Originu... meni je novost :) može se redeemati ME1 :)

Kako i sa čega?

Ja imam verziju na steamu, ali Origin ne prihvaća key.

EDIT: preko Origina ne ide, ali zato ide preko https://activate.ea.com/gameactivation.do

(nakon nekoliko pokušaja)

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.11.2012 2:39 (Zura).
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Oj. cek cek, kazes da mogu redimat Mass Effect 1. kako di sta ? di da nabavim kod ? pomoc pliz

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mislim da ga vec moras imati, pa ga mozes registrirati na originu.
Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
17 godina
Mass Effect 3

Tako je, moraš već imati igru. Ja imam na dva DVDa, probao sam sam redeemati, prepoznao je key, no javio mi je da je key već iskorišten {#} pa sam se javio na chat support te uz pomoć nekog Koothrapalija riješio problem za manje od deset minuta - dok je on provjerio ključ. No morao sam kreirati EA classic screen name da bi se mogao redeemati ključ - srećom, nije neka komplikacija.

Tako da eto... ne znam kad su uveli support za redeemanje ME1, zadnji put sam to probao prije dva mjeseca napraviti, nije uopće prepoznavao igru. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Da li netko ima problema sa shockwaveom? Uglavnom, nakon par puta što ga koristim, shockwave ne može više nikoga ubiti. Shockwave samo prođe kroz protivnika/ e.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Da li netko ima problema sa shockwaveom? Uglavnom, nakon par puta što ga koristim, shockwave ne može više nikoga ubiti. Shockwave samo prođe kroz protivnika/ e.

Pa .. ja nisam imao problema sa njim i relativno brzo sam skupio potrebni broj bodova za challenge unutar Biotic Mastery-a (osim što mi je bilo čudno da ne razbacuje protivnike)

Još mi je ljepše bilo kad bi jedan adept warpao protivnika, onda mu ja bacio shockwave.

Ali, slažem se da mi malo čudno izgleda.

EDIT: slika nedostajućeg igrača (majke mi, nisam bacio spell magic sword!!)

Inače u toj igri sam imao i slučaj da je banshee postala nevidljiva. (srećom je imala onaj biotic field oko sebe pa sam ciljao u tom pravcu)

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 20:06 (Zura).
17 godina
Zura kaže...

EDIT: slika nedostajućeg igrača (majke mi, nisam bacio spell magic sword!!)

Inače u toj igri sam imao i slučaj da je banshee postala nevidljiva. (srećom je imala onaj biotic field oko sebe pa sam ciljao u tom pravcu)

E, to sa mačem mi je super :)
Sa čime si uzeo SS? 

16 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

E, to sa mačem mi je super :)
Sa čime si uzeo SS? 

Playclaw

14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Bio sam prezakrcan ovaj vikend pa nisam stigao obavit challenge :(

Ali evo par vijesti: ME4 ce bit na Frostbiteu

Je mozda vrijeme da se otvori nova tema za cetvroku? Sad ce bit sve vise i vise vijesti.

Vigilo confido
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Sunburn kaže...

Je mozda vrijeme da se otvori nova tema za cetvroku? Sad ce bit sve vise i vise vijesti.

Igra je najavljena,a to je razlog da se otvori ME 4 tema.

17 godina
Mass Effect 3

Bit će RTS :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Za 5 sati pocinje operation Gearhead:

Individual Goal: Earn 75,000 points as any engineer class and extract 3 times as any engineer class on any map at any difficulty. Points are cumulative across matches.
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Imam Phaeston VIII i to curca ne valja. Kako su neka oružja loša, a onda opet neka predobra...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

3 0 hvala 0
15 godina
Mass Effect 3

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Ja bi radije prequel, sa nekim težim rookijem, kojeg nitko ne ebe 2%, i počinje od nule, shepard je mačak od prvog dijela, odmah si glavni.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Mass Effect 3

Ako bude First contact war, mogu staviti Illusive Mana i objasniti kako su sranjca počela.  To bi bilo jako zgodno.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice