Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 358.815
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Novi zadatak. Netko je rekao da mu fale allied zadaci. Evo ih

Operation: PRIVATEER (November 23rd-25th)

Individual Goal: Earn 50,000 points versus any enemy with shields on any map, at any difficulty. Points are cumulative across matches.  (Cerberus Centurion, Cerberus Engineer, Cerberus Engineer Turret, Cerberus Nemesis, Cerberus Atlas, Reaper Marauder, Geth Rocket Trooper, Geth Hunter, Geth Pyro, Geth Prime, Geth Prime Turret, Geth Prime Rocket Drone, Geth Bomber)

Allied Goal: Complete 50,000 cumulative total extractions of Batarian, Vorcha, or Turian characters.

Special Circumstance: None

Individual Goal Success: All individual players awarded a Commendation Pack and Corsair banner

Allied Goal Success: All players awarded a Victory Pack and the potential max capacity for Ops Survival Kit will be increased to 6.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 1:01 (Zajeb).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Mass Effect 3

Razmišljam o kupnji ME3 samo zbog multiplayera, jel to isplativo? Mislim, kakav je općenito multiplayer? Jel su serveri stabilni, kakvih ima modova igranja?

Ako mi netko može ukratko objasniti Multiplayer u ME3 bio bih zahvalan.

Paragon

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Mass Effect 3

ME3 multi je genijalan, fantastičan!

Najsličniji bi možda bio Killing Flooru ako si igrao.

Znači, igra se co-op do 4 igrača. Recimo nešto kao survival, neprijatelji dolaze u 10 valova, plus posljednji val gdje morate izdržat oko 2 minute, tj. otić na pickup mjesto.

Na 3. 6. i 10. valu uz sami survival ima i dodatni objective koji može biti ili - ubi 4 posebna neprijatelja, skupi 2 objekta i otfuraj na jedno mjesto, dekriptiraj 4 stanice, eskort ili čuvanje pozicije dok se ne shakira terminal.

Postoje 4 različita tipa neprijatelja, svaki sa 5-6 podtipova.

Postoji 6 glavnih klasa sa sada već preko 30 različitih pod klasa.

12 mapa.

I skuplja se experience i pare koje se mijenjaju za unlockove. Al je poanta da je random reward. A ima za otključat brdo klasa, oružja, appearancea, i tako to.

Ma...ima još brdo finesa i sitnica. Ima odličan sajt za pratit achievemente svega što si postigao.

Ostali će sigurno dodati još detalja.

16 godina
Putn1k kaže...

Razmišljam o kupnji ME3 samo zbog multiplayera, jel to isplativo? Mislim, kakav je općenito multiplayer? Jel su serveri stabilni, kakvih ima modova igranja?

Ako mi netko može ukratko objasniti Multiplayer u ME3 bio bih zahvalan.

Hm...možda je najbolje ovo ne komentirati {#} No, nažalost ne može se reći da su baš stabilni. Tako su je super napravili da ne znaš tko se na koga spaja. tj. o kome ovisi veza, o tebi kao hostu,  o EA serverima koji provjeravaju sadržaj ili o ekipi koja igra s tobom. Nažalost tu je ogroman propust u dizajnu multiplayera.

Inače je igra izvrsna, sve što kaže ekipa uistinu je tako a stalno se trude ispraviti nedostatke no ovaj osnovni će malo teže. Ljudi igraju na optici od USA, Švedske, Njemačke i svima puca veza. Ekipa je mijenjala i operatere ali zna se disconnectati i kad soliraš. Ne znam koliko puta mi je puknulo na solo goldu zadnji valovi( ne samo meni)  ali to nije tako strašno kao što ti pukne dvaput na platinumu, wave 9. E onda sam rekao nećeš razbojniče i mir.

No, ako imaš prilike sad su nekakve akcije tipa sva tri Mass Effecta za neke pristojne novce uzmi pa probaj. Ima puno toga u co-op modu i zabavno je. 

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
17 godina
Mass Effect 3

Meni evo veza nije pukla već jako, jako dugo.

Vjerojatno ovisi i o dobu dana i opterećenju autorizacijskih servera.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

Meni evo veza nije pukla već jako, jako dugo.

Vjerojatno ovisi i o dobu dana i opterećenju autorizacijskih servera.

Ja igram uglavnom kasno navečer i redovito očekujem pucanje nakon 3-4 odigrane partije.

Nego.. jel danas Omega day ? :P

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
17 godina

Ni meni ne puca. Da, danas bi trebala izać ako se ne varam.

Iako je to samo singleplayer.

16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Nema teorije da se više vratim igri zbog sat, sat i po vremena sp sadržaja, neznam kakvi su to idiotski sistemi s ovakvim dlcovima.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Evo se dlc dize, i brzo krecem u osvajanja.

Javim svoje misljenje kad zavrsim.

p.s

1.7 gb je dlc. puno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 19:24 (Zajeb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
thuglife kaže...

Nema teorije da se više vratim igri zbog sat, sat i po vremena sp sadržaja, neznam kakvi su to idiotski sistemi s ovakvim dlcovima.

I? Što si točno htio reći, da ne igraš ovu igru? Pa zašto si se uopće i javio, onda? :)

Zajeb kaže...

Evo se dlc dize, i brzo krecem u osvajanja.

Javim svoje misljenje kad zavrsim.

p.s

1.7 gb je dlc. puno.

Ja bum moral pričekati plaću... :)

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Pa ono, ovo je forum, mjesto za nekakve diskusije, davanje stavova i tako to, nekako zbog takvih stvari dolazim ovdje. Mislim da si krivo shvatio koncept ovoga, nije ovo mass effect fan club pa se grize svakoga tko ne nahvali igru kad god je u mogućnosti.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Evo gotovo. Mogu rec da je solidan dlc. Neznam na kojoj sam tezini odigra, ali mi je prelagano.

Dodali su 2 assault riflea. Valkyre iz MPL i dodali jedno oruzije slicno Graill spike troweru. Solidno.

4/5

Ima jedan detalj koji smanjuje ocjenu. Vidit ce oni koji prođu :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mass Effect 3

Mass Effect 3 -- Omega Launch Trailer

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Asterix kaže...

Mass Effect 3 -- Omega Launch Trailer

Eh,još da ne znam napamet sve iz stripova. {#}

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Malo prije sam po prvi put probao igrati na platinumu. Inače, moja reakcija nakon početnog vala je bila

. Imam Carnifex level X i to nije dosta za platinum.Doduše dogurali smo mi do vala 9, ali bez high level - high dps oružja ne ići na platinum (Cerberus Harrier).

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Ima li netko problema sa HQ-om? Moj HQ je potpuno prazan.

http://social.bioware.com/n7hq/home/overview/?name=MegaMass_2000&platform=pc 

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.

0 0 hvala 0
16 godina
MegaMass 2000 kaže...

Uistinu tvoj ništa ne izlista ali ne znam u čemu je problem, moj šljaka.

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
17 godina
neaktivan
amanar kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Uistinu tvoj ništa ne izlista ali ne znam u čemu je problem, moj šljaka.

Skužio sam u čemu je problem. Kad se ulogiram i odem na HQ moram u find profil upisati svoj nick, jer nick MegaMass_2000 koji je vezan za BioWare Social Network više nije moj nick na Originu.

Uglavnom profil je tu.

http://social.bioware.com/n7hq/home/overview/?name=N7Bojan&platform=pc 

16 godina
neaktivan
Sutra ide operation Detonator. Cilj je skupiti 20000 bodova kroz biotic explosione.
Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
17 godina
Zura kaže...
Sutra ide operation Detonator. Cilj je skupiti 20000 bodova kroz biotic explosione.

Tu te čekam :)

13 godina
neaktivan
Mass Effect 3

igra tko jos mass effect 3? {#} dodajte me na origin pwnerzzy1337 da halamo {#}

www.youtube.com/user/1337pwnerzzy
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2012 20:02 (SuperDox).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
SuperDox kaže...

igra tko jos mass effect 3? {#} dodajte me na origin pwnerzzy1337 da halamo {#}

Pa ti si tek počeo! {#}
http://social.bioware.com/n7hq/home/inventory/?name=pwnerzzy1337&platform=pc

No, možemo ti tu i tamo pomoći da te ubacimo u silver ako nas bude više... ja i nemam više toliko vremena za igranje kao prije... 

16 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
Zura kaže...

Tu te čekam :)

s guštom ću izvući miss Anihilation field

17 godina
Mass Effect 3

...odigrano :)
Malo singularity - mass warp :)

Nisam SMG niti koristio :) 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

Pa ti si tek počeo! {#}
http://social.bioware.com/n7hq/home/inventory/?name=pwnerzzy1337&platform=pc

No, možemo ti tu i tamo pomoći da te ubacimo u silver ako nas bude više... ja i nemam više toliko vremena za igranje kao prije... 

tako je :D..btw..promjenil sam nick na origin ak me bude jos tko dodavo nalazim se pod nicko pwnerzzy_HR {#}

www.youtube.com/user/1337pwnerzzy
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Jeste li vidjeli promjene u multiju od jučer:

Unlocking Male Quarian Marksman Soldier and challenge

New hazard maps available this week are Firebase Ghost and Firebase Giant

Stimulant Pack Power
- Base damage bonus decreased from 10% to 5%
- Base max shield bonus decreased from 2000 to 1200
- Evolution 5 weapon damage bonus decreased from 10% to 8%

Havok Strike Power
- Base cooldown reduced from 10 to 8 seconds
- Base damage increased from 500 to 600

Acolyte Pistol
- Base damage decreased from [420.2-490.0] to [378.0-441.0]

Saber Assault Rifle
- Base damage increased from [427.9-534.8] to [460-575]

Valkyrie Assault Rifle
- Base damage increased from [114.2-142.8] to [119.9-149.9]

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mass Effect 3

0 0 hvala 0
17 godina
Asterix kaže...

"What I'm up to lately: working on an unannounced Mass Effect 3 DLC," Hulick said through Twitter last night. "More details on this coming later on. Tossing in piano and muted strings for this one particular piece. High potential for tears," he added.

Imam neki feeling da sam cijelo vrijeme bio u pravu, i da kraj igre tek dolazi, onakakv kakav treba biti.
Ako sam u pravu, kudos i kapa dolje razvojnom timu.
Ako ne, jebiga :) no svaki DLC je dobrodošao. 

13 godina
Mass Effect 3

Alienware dijeli keyeve za M-90 Indra Sniper Rifle...link

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Razmisljam da si kupim jedan od ovih postera.

http://www.candb.com/en/artcollectivegallery/13/bioware.html

Gledam dali da uzmem Tali , Citadel ili Cerberus.

Sta bi vi uzeli ?

Samo nemojte preporucat Team, jer nedam 2000 € za to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice