Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 360.360
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Mass Effect 3

A tek su 2 vikenda prošla...

Stignu.

Vrijeme je da zaigram opet sa Infiltratorom i Valiantom V :)

14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Zadatak extra lagan. Udes sa destroyerom i Crusaderom u solo broncu i u 8 valova imas zadatak obavljen, nebitno jeli I ili X.

Amo stavit list najdrazih oruzija po klasama

Shutgun : N7 Crusader
Assault rifle : M-99 Saber
Heavy pistol : Acolyte
Sniper rifle : Black Widow
SMG : M-12 Locust

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 22:52 (Zajeb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 3

Majko mila, Turian Ghost Infiltrator + Black Widow.
Nisam bez razloga Isaac Newton :) 

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 3

Mass Effect Paragon Lost (movie) 9 min sneak peek

Pitam se, koliko nas će kupiti DVD ili BR? :)

Ne izgleda loše, ali nisam baš fan animea, sve mi je nekako u pol frame ratea... :)

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.10.2012 11:53 (Father_Dougal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Mass Effect 3

Loše je napravljen:

1. Ni traga noim tehnologijama u animaiji-izgleda kao najobičniji crtić iz '89.

2. Likovi su loše sinkronizirani,vidi da nije na engleskom u originalu.

3. Ne vrijedi tih para.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Jos je prica o Vegi. Da je o nekome drugome uredu, ali di bas Vega. Najiritantniji lik u igri. Rade bi bija indoktriniran nego s njim bija u timu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Nije vega loš, samo je prestereotipan lik, dijalozi s njim kao da su izvučeni iz drugorazrednoh američkog filma devedesetih.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Loše je napravljen:

1. Ni traga noim tehnologijama u animaiji-izgleda kao najobičniji crtić iz '89.

2. Likovi su loše sinkronizirani,vidi da nije na engleskom u originalu.

3. Ne vrijedi tih para.

Crtići iz 80-tih su bili najbolji, vrh vrhova. Pomalo mi nedostaje taj stil crtanja tako da je ovaj ME pre{#}. Sinkronizacija je malo u 3pm.

14 godina
neaktivan
Zajeb kaže...

Zadatak extra lagan. Udes sa destroyerom i Crusaderom u solo broncu i u 8 valova imas zadatak obavljen, nebitno jeli I ili X.

Amo stavit list najdrazih oruzija po klasama

Shutgun : N7 Crusader
Assault rifle : M-99 Saber
Heavy pistol : Acolyte
Sniper rifle : Black Widow
SMG : M-12 Locust

Pffff, lose :P

Shotgun: Claymore

Assault Rifle: M76 Revenant

Heavy Pistol: Tie izmedju Carnifexa i N7 Eaglea

Sniper Black Widow

SMG: N7 Hurricane

Huh, Typhoon vise nije promotional, sad je Ultra Rare. Neki novi Assault Rifle je sad N7 - Valkyrie. Moram ga isprobat malo.

Vigilo confido
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 11:35 (Sunburn).
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Jos 40 Tech Explosiona mi fali do Mathemagiciana :P

To bi trebao danas ili sutra skupit :)

Vigilo confido
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sto nije i javelin bio promotional a sada je ultra rare?
Zajeb, dobro ti ide sakupljanje challenga :)
Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
14 godina
neaktivan

Hvala. U wowu sam bio lud za njima, tako da se i ode nastavlja.

Danas jos minimalno 250 dobijam.

17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Strava! Od zadnjeg dlc-a ja jednostavno ne mogu naći pošteni tim za gold.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.

0 0 hvala 0
17 godina
MegaMass 2000 kaže...

Strava! Od zadnjeg dlc-a ja jednostavno ne mogu naći pošteni tim za gold.

Ja sam jučer upao u jedan silver a onda je promijenjen na gold - 230, 330, 550, 1800 (ja).
ne moram ti ni pričati kako je završilo.

Balavci bi se šlepali. 

14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Optimisti, ja ni ne pokusavam jos uc u Gold.

Jesi otvorio Krogan Shamana? Fora je, tenkovski nastrojen Adept. Igram za sad bez barriera, prvi build idem na Warp/Shockwave explosion. Dosta dobro djeluje.

Vigilo confido
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sunburn kaže...

Optimisti, ja ni ne pokusavam jos uc u Gold.

Jesi otvorio Krogan Shamana? Fora je, tenkovski nastrojen Adept. Igram za sad bez barriera, prvi build idem na Warp/Shockwave explosion. Dosta dobro djeluje.

Jesam, ali nisam s njim puno igrao. Dobar je, koliko se sjećam, da.
Dobio sam Biotic God :) onog malog, kad skače naprijed, u biti se kotrlja... :))) za krepati. Ali nije mi baš nešto, ili još nisam shvatio kak se s njim igra. One kugle kaj lete oko njega su bezveze. 

14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Ljudi su nesto govorili da se obavezno mora ic na onaj shield boost jer si inace puska, a i on nema meelee nego se cloaka. Mislim da je vise support character, nisam siguran da je primarni biotic u teamu.

Engineer s druge strane mi djeluje prebrutalno, onaj recon mine se vidi i cuje s jedne strane mape na drugu kad grune, detonira kao possessed abomination.

Vigilo confido
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Upravo mi se dogodilo nesto cudno. Tipicni MP bronze, ali svi imaju beskonacno municije i weaponi su nabrijani do besvjesti (Carnifex u dva suta srusi punog bansheeja). Srecom nisu se racunali u challenge jer bi me stvarno bilo strah da me ne bannaju, prebrutalno je bilo.

Vigilo confido
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sunburn kaže...

Upravo mi se dogodilo nesto cudno. Tipicni MP bronze, ali svi imaju beskonacno municije i weaponi su nabrijani do besvjesti (Carnifex u dva suta srusi punog bansheeja). Srecom nisu se racunali u challenge jer bi me stvarno bilo strah da me ne bannaju, prebrutalno je bilo.

Crackani server - to treba prijaviti, jer na taj način balavci skupe masu kredita i kupe masu packova, a onda se čudiš kaj radi idiot sa Harrierom X.

14 godina
neaktivan

Nije frka, samo kako prijavljujem? Ne sjecam se vise svega, samo da je bio Firebase Glacier i da su bile dvije partije, mislim jedna protiv Collectora i jedna protiv Reapera. To idem na support?

Vigilo confido
17 godina
Sunburn kaže...

Nije frka, samo kako prijavljujem? Ne sjecam se vise svega, samo da je bio Firebase Glacier i da su bile dvije partije, mislim jedna protiv Collectora i jedna protiv Reapera. To idem na support?

Mislim da na bioware forumu imaš objašnjeno što, kako i zašto.

14 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
Sunburn kaže...

Mislim da na bioware forumu imaš objašnjeno što, kako i zašto.

Evo, ovo sam im poslao (prema sabloni)

To: me3mpcheaters@bioware.com

Subject: Completed a game on a cheated server

My Origin ID: Sunburn_Cro
Suspected Cheater's Origin ID: I honestly don't remember
Date And Time: 28/10/2012, around 22:00-22.15 CET
Accusation: Hacked/Cracked Server

Additional Information: I joined a bronze game sometime around 22:00-22:15. Since I was playing a Krogan biotic I wasn't really paying attention until someone pointed it out around wave 3 but then someone mentioned that all guns have infinite ammo. At first I thought nothing of it, but then I realized that my weapon was overpowered (Carnifex III, two-shot full health Banshee). Since I never encountered anything like it at first I thought it was the glitch and finished that game (I'm such a moron for that, I know). But then it repeated again in the second game (this time I was using Acolyte I to see if it would happen again) and then I figured something was off so I disconnected. I can't remember everything, I'm not even sure who was hosting. All I remember was that there was another Krogan (Sentinel I think) and what I think was a female engineer packing some sort of sniper (either Indra or Javelin, I don't remember).

I actually would not thing much of it because I never encountered cheating before but then I talked to some friends and they mentioned that it was probably someone hosting on cheated game so I realized I should report it.

I don't think game registered those points (for which I am so grateful) but if you went through my games from this evening you should be able to find the games in question.

Also - in how much trouble am I? I really wouldn't want to get banned or something for getting randomly sent into hacked game.

Thank you for your trouble.
Regards,

Valjda me nece bannat radi ovoga, igra joina na random i stvarno nisam htio uletit u tu igru.

Vigilo confido
13 godina
odjavljen
Mass Effect 3

Ne vidim razloga zašto bi tebe bannali.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Al' si im se ulizao.

Nemaju te oni zašto banat čovječe, njihova je greška što si ti doveden u mogućnost da naiđeš na krakani server i nakupiš se bodova, zapravo, ti bi njih trebao napadati jer ti uništavaju osjećaj igre svojim propustima.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Danas bi trebale doc neke promjene u MP

Hey everyone, unfortunately we have to delay the balance changes this week. We hope to get them out tomorrow.

As a preview of this week's changes, we are reducing the damage done by the Scion's cannon and looking at giving the following weapons some buffs:
- Geth Pulse Rifle
- Mantis Sniper Rifle
- Raptor Sniper Rifle
- Incisor Sniper Rifle

Vigilo confido
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Sunburn kaže...

Danas bi trebale doc neke promjene u MP

Hey everyone, unfortunately we have to delay the balance changes this week. We hope to get them out tomorrow.

As a preview of this week's changes, we are reducing the damage done by the Scion's cannon and looking at giving the following weapons some buffs:

A napokon, pa kakav god da je lik, dva šusa i na podu sam.

14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Treba protiv njih iskoristavat to sta je oruzije u desnoj ruci. Sakrijes se iza zida i pucas. Ne mogu te pogodit, a ti njih bez problema gađaš u glavurdu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jup. Ma mozes se ti sakrit iza zida, ali ako te ulovi na otvorenom ili te flanka jer se natezes sa mobom negdje moze u tri suta srusit bilo koji build, ukljucujuci i rageanog Krogan Sentinela sa armorom. I to na bronze. Fakat treba ful dobro igrat protiv njih, situational awareness ti mora bit na 11.

Vigilo confido
17 godina
Mass Effect 3

Pa to, najdraže mi je kad mi niotkuda dolete tri šusa, dignem se i gledam, a pogodio me kroz procijep između dva zida sa sto metara udaljenosti.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Lik je na Bioware forumu slozio lijepi chart:

Players must obide by the following rules when attempting to play with other players (PUG only):

Bronze:

•  No rules, any level class, loadout, equipment etc.

Silver:

• Gear item in gear slot equipped 

Gold:

• Character level of at least 15

• Some equipment used

• Gear item in gear slot equipped

• In-game consumables ready to be used when the team needs them

Platinum:

•  Character level of 20

•  Ammo power, weapon amp, booster and gear item must be used

•  Full set of in-game consumables ready to be used when the team needs them

•  If Common/Uncommon weapons are going to be used they must be level X

N7 rating, challenge points, banner, username, bio, religious beliefs do not determine whether or not a player should be able to play alongside a team.

Vigilo confido
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice