Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 359.312
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Evo malo zabave za sve koji vole bodove skupljat.

Unnerving reports from the front indicate that the Collector reinforcements are more numerous than we feared. At this point, we do not know if our numbers are accurate or if psychological warfare is at work. We need to engage the enemy to assess their true strength.

Halloween Challenge– Complete the three Halloween challenges to earn the Halloween Challenge Banner.

Ghostbuster: Requires 5 extractions on Firebase Ghost or Firebase Ghost Hazard

Zombie Hunter: Requires 7500 points against husks/abominations.

Monster Killer: Requires 10000 points against brutes/scions/praetorians/banshees.

All challenges can be completed on any difficulty.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Bit ce jos jedan operation ovaj vikend osim Halloween Challenge.

Operation JACKHAMMER

• Earn 75000 points with Biotic Charge
  • Starts Nov 2nd 10.00 PDT
  • Ends Nov 5th 08.00 PDT

Vec vidim da ce ovaj vikend bit nemoguce igrat od svih novatardova :P

Upravo sam Lone Survivorao jedan silver na Ghostu protiv Reapera (ljudi farmaju), i to zato jer je tim bio blago mutav. Bili smo ja i jedan TGI na drugom kraju, tamo kod onih zaklona di im je spawn point. Navukli smo na sebe Bansheeja i Brutea i natezali ih. Druga dva genijalca su odlucila drzat landing zone (na ghostu jako tesko i na bronze po meni). 30 sekundi do kraja smo se poceli povlacit, Brute je srusio ovog tipa do mene, uspio sam skinut brutea i dignut tipa. Jos nekih 17 sekundi ostalo ja krenem jurisat na landing zone, vidim da je tamo banshee probio nekoga, drugi se povukao u onu kucicu gore a ovaj genije me ne prati. Vec onda mi je bilo jasno koliko je sati. Uletio sam u LZ na 0:01 ko jedini :P

Nikad mi nece bit jasno zasto ljudi ne jure na LZ zadjih 25-30 sekundi, pogotovo ako nisu Geth ili Drell koji imaju motor u dupetu i jure ko zecici. Ostalima treba vremena. Jasno mi je kad slucajno u tom procesu iza nekog ugla zabijes u 2 brutea (sto se meni dogodilo, mogao sam samo tuzno gledat kako se ostatak tima extracta) ali svjesno ostat negdje u materini kad znas da je jos 10 sekundi mi nikad nece bit jasno.

Vigilo confido
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Re: Mass Effect 3
Sunburn kaže...

Nikad mi nece bit jasno zasto ljudi ne jure na LZ zadjih 25-30 sekundi, pogotovo ako nisu Geth ili Drell koji imaju motor u dupetu i jure ko zecici. Ostalima treba vremena. Jasno mi je kad slucajno u tom procesu iza nekog ugla zabijes u 2 brutea (sto se meni dogodilo, mogao sam samo tuzno gledat kako se ostatak tima extracta) ali svjesno ostat negdje u materini kad znas da je jos 10 sekundi mi nikad nece bit jasno.

To su ti dođoši sa BF i CoD, koji misle da je cilj skupiti što više bodova.
Neki nauče, neke nije briga za team play.
Ja ih kickam van nakon dovršene partije.
Pa ak pitaju, objasnim zašto. 

Jučer sam jednog heroja dizao iz mrtvih par puta - uvijek bi otrčao nekuda i tamo redovito umirao. Pet valova sam ga pustio, nakon šestog sam ga slijedio, jer nemam nikakve koristi od njega mrtvog :)

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
16 godina
neaktivan
Mozda uhvatim nedjelju navecer za ove challenge, ako dopusti Origin. Malko sam na produljenom vikendu bez pc-a.
Slazem se da vikendom (pogotovo kad je challenge) ima gomila dripaca. I jos jedno sam skuzio, vecina dripaca odmah otidje nakon partije ako netko drugi zasjedne na vrh ljestvice pobranih bodova. Sto je po meni bedasto jer ionako vecina igra sa lev20 likovima, a i steta je pogotovo ako je ekipa dobra i rjesavamo bronze u 13-14min
Znaci Biotic charge vikend + halloween party, interesantno.
Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
15 godina
Mass Effect 3

Mass Effect Trilogy - Official Trailer

2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Zadnja 2 dana stalno problemi sa igrom. Stavia san sad Repair Install.

Kadkad mi ljudi nevidljivi, zvuk izneneada nestane ili nekih zvukova imas , nekih nema ( cujem lika kako mi govori, ali ne cujem kad oruzije puca, expolizije ). Danas mi je jedan lik nevidlji, stoji u kantunu mape i ubija svugdi. Cak me i reza sa pola mape. Vise nisam siguran jeli cheat ili mi je igra zeznuta.

Ima ko slicnih iskustava ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Vjerojatno je do igre. Meni se n puta znalo dogadjat da su mi neprijatelji nevidljivi. Zvuk je prica sama za sebe, zna se zbreakat tu i tamo ali nista ovako drasticno ko tebi.

Najsmjesnije mi je bilo kad sam uletio u igru koju je hostao neki talijan, meni je voice na engleskom a u pozadini ga cujem na talijanskom {#}

Vigilo confido
13 godina
odjavljen
Asterix kaže...

Čim stigne kod nas-uzimam da mogu ostaviti djeci.

To je upravo ono što sam čekao. {#}

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
14 godina
neaktivan
Pranja kaže...
Asterix kaže...

Bilo bi bolje kad bi doslo na Mass Effect USBu, jer tko jos koristi dvd.

13 godina
odjavljen
Mass Effect 3

Ma da dođe zapisan u pločice-želim to imati.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Jel itko citao romane i stripove ?

Iz dosade sam danas poceo slusati Mass Effect - Ascension. Draze mi je slusat, iako imam i u pdf formatu. Zasad je bas zanimljivo. Sutra cu sve ostalo poslusat / procitat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Zajeb kaže...

Jel itko citao romane i stripove ?

Iz dosade sam danas poceo slusati Mass Effect - Ascension. Draze mi je slusat, iako imam i u pdf formatu. Zasad je bas zanimljivo. Sutra cu sve ostalo poslusat / procitat.

Sve. :D

16 godina
neaktivan
Meni se u zadnje vrijeme cesto dogadja kad spamam biotic i pucam u isto vrijeme, najednom vise ne mogu nit pucati niti bacati biotic. Jedino normalno trcim okolo. Kako se pojavi tako najednom i nestane pa je opet sve normalno. Isto tako mi se zna desiti da mi lik zabloka i ne mice se s mjesta, najcesce kad me brute zakuca u neki zid ili prepreku.
Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
17 godina
Što se trilogije tiče, volio bih da javno objave patch za prvi dio koji bi popravio probleme sa modernim hardverom, ako su ga uopće patchirali.
A dobio sam Asari Valkyru - ne znam, bezveze mi je. Od novih likova mi je za sada najdraži Turian Ghost.
A bugovi kao da su se vratili - neki dan sam gledao mač kako hoda uokolo i dovršava val - ja sam ljenčario na podu :)
No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
16 godina
neaktivan
Pranja kaže...
Asterix kaže...

Da dolaze sa DLC-ovima možda bi bilo interesantno.. :)

13 godina
odjavljen
Zura kaže...
Pranja kaže...
Asterix kaže...

Čekaj,zar ne dolaze sa DLC-ovima?

16 godina
neaktivan
Pranja kaže...
Zura kaže...

Citiram:

On PC, Mass Effect will include Bring Down the Sky and Pinnacle Station on disk. For Mass Effect 2, Cerberus Network will be included which features Zaeed – The Price of Revenge, The Firewalker Pack, Cerberus Assault Gear, Arc Projector heavy weapon, and Normandy Crash site mission. For Mass Effect 3, Online Pass will be included granting players access to co-op multiplayer.

Dakle, prvi dio da, drugi dio djelomično, treći dio ne.

14 godina
neaktivan
Zura kaže...
Pranja kaže...
Zura kaže...

Citiram:

On PC, Mass Effect will include Bring Down the Sky and Pinnacle Station on disk. For Mass Effect 2, Cerberus Network will be included which features Zaeed – The Price of Revenge, The Firewalker Pack, Cerberus Assault Gear, Arc Projector heavy weapon, and Normandy Crash site mission. For Mass Effect 3, Online Pass will be included granting players access to co-op multiplayer.

Dakle, prvi dio da, drugi dio djelomično, treći dio ne.

Onda se ne isplati kupovat.

13 godina
odjavljen
Mass Effect 3

Uf,nabijem ih. Pa nisu normalni. Ništa,teba čekati neki collector edition -valjda će taj biti bolji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mass Effect 3

ME3: Night of the Living Collectors [N7 Halloween Challenge]

1 0 hvala 0
17 godina
Zajeb kaže...

Onda se ne isplati kupovat.

Odustajem od prodaje mojih zasebnih dijelova Mass Effecta.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Koji sam ja zemljak. Idem napravit Assault Rifle Challenge za Marksman banner i odlucio redom ic kako su mi slozene puske u inventoryu. Odradim prvi dio i dodje Argus - igram 3-4 misije i idem pogledat do kud sam dosao i skuzim da on nije ukljucen u challenge. Okrenem na sljedeci rifle - N7 Valkyrie - i napravim apsolutno istu stvar {#}

Bas sam debil {#}

Vigilo confido
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

jel sam dobro pohvatao koje su nagrade:

Paketić za Jackhammer i banner za Halloween challenge?

I btw, ne znam koje su im to fore da one pod-challenge zovu challengima kad nemaš nikakvu nagradicu od njih (barem jedna kobra raketica).

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zura kaže...

jel sam dobro pohvatao koje su nagrade:

Paketić za Jackhammer i banner za Halloween challenge?

I btw, ne znam koje su im to fore da one pod-challenge zovu challengima kad nemaš nikakvu nagradicu od njih (barem jedna kobra raketica).

Banneri su nagrade za challenge. I sami su rekli da je to kao " bragging right ".

15 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Prvi put cemo vidit female turiana u Omega DLC-u http://i.imgur.com/GJXER.png

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
hari85 kaže...

Prvi put cemo vidit female turiana u Omega DLC-u http://i.imgur.com/GJXER.png

Imao si i female turiane i u stripovima.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2012 13:01 (Pranja).
15 godina
Mass Effect 3

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mass Effect 3

.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2014 21:36 (Stjepan28).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Rage time!!!!

Pocinjem shvacat zasto ekipa na Bioware Social forumu ragea protiv PUGova. Obicna Silver partija, ja kao N7 Destroyer, jos jedan N7 Shadow, jedan Quarian Engineer i jos netko ko je toliko pridonio da nisam ni skuzio sta je. Glupi Shadow samo spama electric slash, vodi uvjerljivo prva 4 wavea dok se ne pojave ravageri i bansheeji. Engineer je beskoristan osim nesto malo s turretom. Onaj 4 teammate je prakticki nevidljiv. Svi jure ko muhe bez glave, uglavnom ginu, reviveamo samo ja i Shadow. Vec 7 i 8 wave se provucemo na guz, 9 wave banshee po brzom postuphu executea engineera, shadow se uspije zabit u brutea dovoljno dugo da ga brute instakilla, onaj 4 jos nesto malo prezivi i onda padne usred cijele hrpe maraudera i odmah ga executeaju. Sam vucem cijeli wave, potrosim 2 medigela, 3 spec-ops packa, jedan ammo i jedan missile launcher da ih izvucem. 10 wave - misija sa 4 weapon triggera. Deaktiviram prvi, krenemo na drugi, naznake teamplaya ali nas swarmaju oko zadatka. 4 genije je negdje u materinoj i pogine, ja jurim reviveat ga i odvuc malo protivnika (nosim Striker pa radim najveci dmg pa me uglavnom ganjaju), engineer aktivira zadatak, shadow stoji pokraj njega protiv bansheeja i brutea i spama slash umjesto launchera. Marauder executea 4og, ja se vracam natrag, ova dva izraketiraju ravageri, nitko ne koristi gel. Na kraju su i mene opkolili i srusili i vise mi se nije dalo gelat jer ne bi uspio izvrsit misiju.

I onda na kraju supak koji hosta ragequita prije nego dobijem barem nesto creditsa natrag!!!!!! RAAAAAAAARGHHHH!!!!! PREBIT MOKROM KRPOM!!!!!!!

Vigilo confido
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dosta ekipe jednostavno rush-a na npc-e, meni je totalno idiotski i pali samo u bronze. Uvijek jurim dizati kad netko padne, ali kad vidim nekog da je stalno dalje od svih i igra solo i još ga usput ubijaju, dignut ću ga eventualno par puta (dok ne utvrdim da je retardirani shupak), ali stari moj sori, nakon toga kad oćeš solo je*i se i budi solo.

Prekjučer igrao 3 silver partije, dvije me izbacio origin pred kraj 10tog vala, treću uspio završiti iako je host izašao (vjerojatno ga izbacilo ko mene u prethodnim partijama).

Uglavnom prebacio sam se malo na Diablo 3, da se opustim. Radit ću samo vikend challenge u idućih tjedan dva.

Inače, jeste li skužili da sad igra vrlo brzo podigne osnovni izbornik :) više nema onog pol minutnog čekanja dok se ne izprovjeravaju dlc-i, mrežne veze, ku*ci - palci.

Šteta šta im je mrežni dio koda u igri i dalje banana (sve više sam uvjeren da je to zbog DRM-a koji je nasađen na mrežnu komponentu).

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice