Stvarno likovi su detaljni, svi. Miranda mi najbolje paše, hihi . To mi se sviđa, pažnja je dana nekim detaljima koji igru čine puno realnijom i igrivom. Ja sam sad negdje na pola puta, nisam jos dosao do stare Normandije. Al zasad mi je odlicna igra.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da, Normandija SR1 me je pogodila, oni "flašbekovi" velike sretne obitelji, morao sam popit pivo
SPOILER - a kada malo pročitaš iz preostalih PADova vidiš da te je posada mrzila jer si regrutirao vanzemaljce na Normandiji
EDIT: stara normandija ti je u DLC-u
Stvaro sam gustao prolaziti kroz ostatke normandije (osjecao sam tugu pomalo :)). Jeli se u igri uopce moze *ugm*vodit ljubav?
da da
Čak ima onaj lezbo seks s asarijkom.Uz malo sreće I ja ću uskoro dobiti igru.
evo i ja igram me2
ovo je moj prvi biowareov rpg
sve 5 igra mi se jako sviđa zbog milijun razloga
također drago mi je sto je vrhunski optimizirana a i vrhunski izgleda
trenutno imam 7 sati igre necu reci da ne spoilam na kojem sam tocno dijelu
uglavnom vrhunski rpg koji je kompleksan a opet jednostavan
btw igram kao sentinel
još jedna stvar krivo mi je sto nisam igro jedinicu jer mi je prica ponekad konfuzna a likovi nepoznati
npr. garrus ima sto posto veliku proslost s shepardom a ja neznam kakvu i kakav je garrus u me1 bio i sl. stvari
Već sam se dogovorio s mirandom oko sex-a, veli da će doći kod mene u sobu. Stavljam slike čim dođe do toga.
Kupio sam dosta maketa brodova(capital od saveza viđen u ME1,sovereign,par manjih brodova,normandija sr-1,a sr-2 dolazi predinstalirana), ribice i nekog hrčka haha.
Igrica zadivljuje što se tiče malih stvari.
Osjećam se kao picard. On je imao puno maketa enterprise-a u staklenom izlogu,viđeno u recimo star trek first contact gdje i razbije maketu enterprise - D.
Već sam se dogovorio s mirandom oko sex-a, veli da će doći kod mene u sobu. Stavljam slike čim dođe do toga.
Kupio sam dosta maketa brodova(capital od saveza viđen u ME1,sovereign,par manjih brodova,normandija sr-1,a sr-2 dolazi predinstalirana), ribice i nekog hrčka haha.
Igrica zadivljuje što se tiče malih stvari.
JA sam zaposlio onu žensku da hrani ribice dok me nema, jer mi ih se neda stalno hraniti, što se tiče maketa abrodova fali mi samo jedna, i nju planiram ubrzo kupiti, čim je nađem.
još jedna stvar krivo mi je sto nisam igro jedinicu jer mi je prica ponekad konfuzna a likovi nepoznati
npr. garrus ima sto posto veliku proslost s shepardom a ja neznam kakvu i kakav je garrus u me1 bio i sl. stvari
Trebao si skinuti i odigrati ME1 prije nego sto si poceo ME2.
Kvragu meni je nekako poginula Miranda i sad se moram zadovoljavat s Jackom =(
Loadaj prije nego što je poginula i probaj preći,a da preživi. Thats a great loss.
Jack je preružan i ćelav,rađe bi onu 400 godišnju asari-anku.
Zna li itko kakopravilno instalirat one dlc a da ne prikaže poruku oda se treba ulogirat na njihovu stranicu.Pokušava san ,a line uspijeva .Da nije zbog Windows 7
Loadaj prije nego što je poginula i probaj preći,a da preživi. Thats a great loss.
Jack je preružan i ćelav,rađe bi onu 400 godišnju asari-anku.
Ma ocu davno sam ja presao igru. Uglavnom evo skupio sam sve modele brodova :D
evo instalira se igra.....može mi netko reći što da očekujem?
Očekuj puno sati zabave :)
Prekrasan svijet sa puno planeta.
Očekuj priču gdje tvoje odluke odlučuju o daljnjem tijeku igre.
Btw, kad sam kod toga, prilikom učitavanja nečega dok je onaj loading screen jednom sam naletio da piše da čuvam save od Mass Effecta 2 za Mass Effect 3. :)
Očekuj dosta pucnjave, vožnje u normadiji.
A glavni zadatak je da regrutiraš određene osobe.
Ma uglavnom, fenomenalno.
Trenutno sam pod dojmom igre pa imam samo riječi hvale.
Baš sam regrutao Assassina. Kako je prelijepa bila ona borba na vrhu Towera po noći. Prekrasni kadrovi.
Tretnutno sam u posjeti nekom brodu Collectora.
Evo, po prvi put igram Mass Effect (jedinicu sam namjeravao zaigrati, ali je jako brzo došla dvojka ). I što reći...Igra je fenomenalna...Igram je tek možda 3 sata a već mi se jako, jako sviđa...Svemir, prostranstvo, zanimljivi likovi, kvaliteta priče, vrhunska optimizacija...sve u svemu, kandidat za igru godine.
Odigraj najprije jedinicu jer je grijeh igrat dvojku bez prethodnog prelaženja jedinice... Definitivno.
joj, danas ujutro sam stavio da se pre-loada! sutra i ja boldly idem gdje no men has been prije!
imam jedno pitanje, nakon sto importam lika jel mogu mijenjat njegovu facu ili .... cilj mi ga je napraviti istog kao ja
Možeš uvest facu lika koju si imao u jedinici, možeš klasičnu Sgepardovsku, a možeš i napravit novu.
u ja igram s onom p-i-c-o-m, , guza grijeh ne stati namjestiti kameru i malo pgledati.........:))))))
Gdje da kupim galaktičke karte?
na illiumu. panel u kutu pokraj policijske postaje. ispred njega je loše raspoložen asari.
Hvala.
igrate više renegade ili paragon?
ja paragon kao i u svakom rpg-u igram kao dobar lik jer mi se cini da se puno vise isplati te dobivas razne nagrade i fora questove
a ak prelazim drugi put onda igram ko los lik da vidim ste se nudi ak tak igras pa da usporedim :)
Ja igram većinom paragon al kad mi neki lik dojadi onda ga malo ''renegadeam''.
grafika odlična priča isto ali premalo akcije a previše cut-scenes, no tek sam počeo, vidjećemo, zasad nisam impresioniran, no niti razočaran......
grafika odlična priča isto ali premalo akcije a previše cut-scenes, no tek sam počeo, vidjećemo, zasad nisam impresioniran, no niti razočaran......
bit će ti fighta bez brige....
na illiumu. panel u kutu pokraj policijske postaje. ispred njega je loše raspoložen asari.
kojeg sam ja svojim umijecem rasplako i olaksao mu dusu te ga nagovorio da prestane naplacivat medicinsku skrb za koloniste ak se ne varam
i da odma kupio one karte
btw dali tko zna di nac onaj neki module dio kojeg inzinjeri hocu da im ga dam pa da im olaksam posao?
Na omegi kod quariana.
Evo jedan koristan sajt. Ima hrpa sejvova iz jedinice sa razlicitim odlukama. http://www.annakie.com/me/home.htm
Ja jos cekan svoj primjerak dok vi uzivate.
ma ja samo idem po galaksiji regrutitam one likove koje moram i rokam dok ne dođem do njih, zar imam nešto drugo što bi trebao raditi?