Mass Effect 2

poruka: 1.276
|
čitano: 384.279
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Mass Effect 2

Nemojte sad i ovdje počet sa tim poštenjem koje je u zadnje vrijeme po onome šta vidim ovdje na forumu u Hrvatskoj poraslo za 180% (svih treba stavit u vladu, al bi cvjetala Hrvatska bez imalo kriminala). Svi su protiv piratastva, svi imaju original igre... Sigurno svi vi koji zagovarate da se kupe originali imate original Windowse, sve ostale programe, kao i ostale igre (naravno, ima iznimaka)!

On Topic:

Baš čitam Secondary Codex i tamo se može doznat ama baš sve. Fenomenalno opisan svijet Mass Effecta. Jeste li znali da se Salariani rađaju iz jaja i da "vode ljubav" samo iz službenih razloga (da naprave jaja)  Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.1.2010 8:11 (doktor1).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Mass Effect 2
doktor1 kaže...

Nemojte sad i ovdje počet sa tim poštenjem koje je u zadnje vrijeme po onome šta vidim ovdje na forumu u Hrvatskoj poraslo za 180% (svih treba stavit u vladu, al bi cvjetala Hrvatska bez imalo kriminala). Svi su protiv piratastva, svi imaju original igre... Sigurno svi vi koji zagovarate da se kupe originali imate original Windowse, sve ostale programe, kao i ostale igre (naravno, ima iznimaka)!

Moš mislit..većih licemjera nisam vidio.

Random chance seems to have operated in our favor.
17 godina

Ko prvo, da, ima ljudi koji imaju sve originalno, ili barem ako se nema para za sve, onda se uzimaju besplatne alternative.

Ali cak i da nije tako, znaci rezoniranje je, ako nemogu kupit windowse ili office original, necu nista? Samo crno i bijelo, jel?

17 godina
Mass Effect 2

Ne samo crno i bijelo. Imam i ja neke original igre i programe. Ali ne pametujem tu ljudima o moralu i konzumiranju piratstva! Isti vrag imo 5 originala i jednu kopiju isto si je ukrao, (koda kupiš tri auta, a četvrtog ukradeš - pa čujte gospon policajac kupio sam tri komada pa je u redu da jednog popalim, da nebude sve crno i bijelo).

Neka svatko ima šta hoće, ali čemu ljudima tu na forumu držat prodike!

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.1.2010 9:28 (doktor1).
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Ne samo crno i bijelo. Imam i ja neke original igre i programe. Ali ne pametujem tu ljudima o moralu i konzumiranju piratstva! Isti vrag imo 5 originala i jednu kopiju isto si je ukrao, (koda kupiš tri auta, a četvrtog ukradeš - pa čujte gospon policajac kupio sam tri komada pa je u redu da jednog popalim, da nebude sve crno i bijelo).

Neka svatko ima šta hoće, ali čemu ljudima tu na forumu držat prodike!

Istina i ja sam u sličnoj situaciji. Ali nema smisla da me netko tko ima sve pirate uvjerava kako je to super, kul, legalno i kako nema smisla kupovati originale :)

Nego, on topic, imate li kakvih zamjerki? Do sada se ljudima ne sviđa izostanak Mako-a ... i to je sve što je spomenuto :) Zanima me još kakav vam je combat u usporedbi s prvim dijelom. Meni je bio ok, ali ne bi ju igrao da je "samo" shooter kao npr. Gears of War.

17 godina
Mass Effect 2

Meni je igra fenomenalna, a combat odličan. Ja kao Adept klasa moram koristit oružje za razbit štit, ako ima armor za to imam drugi pištolj i tada ih uništim sa biotičkim "alatima" (jer najmoćnije biotičke mogućnosti ne djeluju ako neprijatelj ima armor ili shield). A sada sam dobio i snajper.

Napokon cover sistem je potreban za uspješnu borbu (za razliku od prvog dijela)..

A evo i MAKO na slici (je da je neupotrebljiv, ali tu jeSmijeh)

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.1.2010 10:13 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Meni je igra fenomenalna, a combat odličan. Ja kao Adept klasa moram koristit oružje za razbit štit, ako ima armor za to imam drugi pištolj i tada ih uništim sa biotičkim "alatima" (jer najmoćnije biotičke mogućnosti ne djeluju ako neprijatelj ima armor ili shield). A sada sam dobio i snajper.

Napokon cover sistem je potreban za uspješnu borbu (za razliku od prvog dijela)..

A evo i MAKO na slici (je da je neupotrebljiv, ali tu jeSmijeh)

Neeee ROAR! Sad cu ubit sve collectore i gethe u svemiru!

Braiiiiinss! Hitler je bio zombi također.
15 godina
neaktivan
Jel iko zna koja oruzja vanguard moze koristit?
hmda
16 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

Pištolj i shotgun, i dosta biotičkoh sposobnosti.

"The harder the battle the sweet of jah victory."
17 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Ako vam se raspravlja o piratstvu imate temu za to. Već nekoliko stranica vrtite ukrug o poštenju i nepoštenju. Ovdje se priča o Mass Effectu.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

da,taj moj glas će sigurno presuditi pa će studio  odlučiti još praviti igre

16 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Prvi dio nisam igrao, ali zato mogu reći da je dvojka predobra !Igram ju već dva-tri dana i stvarno uživam u tome, a takvih igara je jako malo koje privuku moju pažnju.Pogotovo zato što sam veliki fan svemir-style igara.Svaka pohvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 2

Evo gdje će hrvatska biti oko 2190 godine...nigdje, zaostala i u smogu (ništa se neće promjenit)  Smijeh  (slika)

plus video "Bacanje smeća u Normandiji" Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.1.2010 19:11 (doktor1).
Moj PC  
4 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Gdje mogu naci ovaj novi armor sto dolazi sa DLC-om?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Na terminalu primiš poruku od Illusive Mana da da su ti odpremljeni u ormar u tvojoj kabini...

Btw ja sam tek nedavno skontao da u onoj kabini kapetanovoj postoji WC, i to sučajno kada sam išao vidjeti hrčka, zakleo bih se da je bio zid a ono bila vrata Smijeh

15 godina
neaktivan
thuglife kaže...
Slash 666 kaže...

Dovraga, nado sam se snajpu

hmda
16 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...
thuglife kaže...
Slash 666 kaže...

Dovraga, nado sam se snajpu

Sniper ti dolazi ako uzmeš Infiltratora, no ako si već počeo i žao ti je iz početka ( MOGUĆI SPOILER)kasnije u igri dobiješ mogućnsot odabira još jednog oružja.

16 godina
protjeran
thuglife kaže...
Living.Dead kaže...

Na terminalu primiš poruku od Illusive Mana da da su ti odpremljeni u ormar u tvojoj kabini...

Btw ja sam tek nedavno skontao da u onoj kabini kapetanovoj postoji WC, i to sučajno kada sam išao vidjeti hrčka, zakleo bih se da je bio zid a ono bila vrata Smijeh

Da i ja sam to tek sad shvatio baš su to sakrili.

16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Evo gdje će hrvatska biti oko 2190 godine...nigdje, zaostala i u smogu (ništa se neće promjenit) Smijeh  (slika)

Zamisli Bandića,kako bi priičao pred Citadel vijećem.

orks is made for two thing' fighting and winnning we are going smash hummies who isten to folk
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...
Slash 666 kaže...

i smgove to jest na pocetku maschine pistol pa onda kasnije mozes nabavit smg

16 godina
neaktivan
I.Kk kaže...
doktor1 kaže...

Evo gdje će hrvatska biti oko 2190 godine...nigdje, zaostala i u smogu (ništa se neće promjenit) Smijeh  (slika)

Zamisli Bandića,kako bi priičao pred Citadel vijećem.

To bi objasnilo zašto nas gotovo sve vrste preziru.... Smijeh

16 godina
Mass Effect 2

e moze mi neko malo objasnit sta se radi u toj igri?

Ima neko nokiu 5800 XM!? Ako ima nek se javi na PM. @xFire: domeee2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DommY kaže...

To bi bio spoiler i onda nebi bilo zabavno. Uglavnom to ti je RPG smjesten u svemiru, ako ga planiras igrat odigraj prvo prvi dio.

15 godina
neaktivan
DommY kaže...

killas levelujes radis misije kupujes upgradeove 

17 godina
Mass Effect 2

Stvarno je igra ogromna. Ima se šta za radit. Side questovi nisu repetativni i obavio sam tri misije na kojem sam naišo nakon šta sam kupio galaktičke karte i išao malo istraživati.

Vidio sam na mnogim forumima kako se ljudi žale kako je Citadel malen na odnosu na prvi dio!? Sada sam došao u Tuchanku, a osim nje još sam bio na Illiumu, Omegi i Citadelu i to je već sve skupa pet puta veće od toga famoznog "Citadela iz jedinice" (koji je bio prazan).

Codex je fenomenalan (onaj dio koji se čita, bez glasovne sinkronizacije; kada ono pročitaš još si više u ovom svijetu).

Likovi koji ti se pridružuju su toliko razrađeni, svaki sa nekom pričom, stajalištem, planovima, (nekima je plan pobit što vje više moguće; Grunt) da su razrađeniji nego mnogi glavni likovi (u čiju ulogu mi uskačemo)iz nekih drugih igara

Uf, već bi sada rekao da imamo igru godine, ali pošto još očekujem Bioshock 2 i Mafiu, strpit ću se još 11 mjeseci Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.1.2010 22:19 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mass Effect 2

ME2 GOTY 2010 Cool

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Stvaro sam gustao prolaziti kroz ostatke normandije (osjecao sam tugu pomalo :)). Jeli se u igri uopce moze *ugm*vodit ljubav?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Stvaro sam gustao prolaziti kroz ostatke normandije (osjecao sam tugu pomalo :)). Jeli se u igri uopce moze *ugm*vodit ljubav?

da da

16 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Living.Dead kaže...

da da

Kako? Nikako da uspijem.

17 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Je dobit ćeš priliku i to sa više ženski hehe. Ja sam nedavno prešao igru i oduševljene sam. Počekat ću još oko tjedan dana da se slegne, pa počet ispočetka. Igra je odlična i priča je predobra.

Potpis
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice