Evo ja sam završio igru i mogu reći da je odlična ali me kraj nije oduševio i neznam zašto sam igru završio na 70%, da nije možda zbog časopisa playboy.
seres li ga seres
Evo ja sam završio igru i mogu reći da je odlična ali me kraj nije oduševio i neznam zašto sam igru završio na 70%, da nije možda zbog časopisa playboy.
seres li ga seres
I koju bi ocjenu dao igri?
Kud prije.
2 dana cijelodnevnog igranja i mucenja s kopijom samo da bi rekao da si okoncao igru. Vjerojatno ti se nije ni svidjela jel?
rijesio sa fadea jer sam naso drugi jogurt i doso do chaptera 3
tak da pazite ima dosta pokvarenih jogurta
Samo treba procitati rok uporabe koji je uvijek otisnut na vidljivom mjestu. :)
daj mi recite, da li kad udarite autom od nesto bude onako slupato kao u gta4 ili...
meni nije bilo fadea al zato crash na chapteru 7 :S
vidim nije samo meni, neg i dost njima koji imaju igru začinjenu "jogurtom"
EDIT: izbrisano
I koju bi ocjenu dao igri?
Po mojem mišljenju ako je gta 4 dobio 10 mafia 2 također zaslužuje 10 ali to je moje mišljenje.
seres li ga seres
Ajde reci molim te zašto misliš da serem šta misliš da je nemoguče?
EDIT: Ako mi ne vjeruješ igra završava tako da ja i Joe uđemo u dva različita auta i odjednom Vito vidi da je auto u kojem je Joe skrenuo sa ceste i ovaj leo mu je reko sorry kid a ja sam slučajno prekinuo cut scenu, ali kasnije ću je pogledati,ne želim sada jer se bojim da će Joe umrijeti.
neznam kakva je to igra da si je uspio tako brzo preci.
Pa jučer sam je igrao od 23:00 do 02:00, danas od 09:00 do 12:30 pa pola sata odmora i onda još oko 4 i po ili 5 sati u komadu.
Po mojem mišljenju ako je gta 4 dobio 10 mafia 2 također zaslužuje 10 ali to je moje mišljenje.
gta 4 - 5.5/10 po meni.
A tek ovo : eurogamer review .
Stvarno neki idioti pišu za eurogamer , i prvom dijelu su dali 4/10 ocjenu (znači da je i ovaj dio odličan ).
...valjda neću radi citiranja samog sebe završiti u temi "smiješne slike" heh
sorry onda kriva pretpostavka onda te opako zarazila igra
Pa jučer sam je igrao od 23:00 do 02:00, danas od 09:00 do 12:30 pa pola sata odmora i onda još oko 4 i po ili 5 sati u komadu.
i jel ima free roam kada se završi... stavi pod spoiler, možda netko hoće sam otkrit
i jel ima free roam kada se završi... stavi pod spoiler, možda netko hoće sam otkrit
Nema ali možeš ići load chapter i odigrati svaku misiju ponovo koju želiš, iako ti ne moraš prelaziti možeš free roamat.
dobit ces ga 99% u dlc za nekin 10atak dolara
Izašao je SKIDROW
Izašao je SKIDROW
Rekli bi Ganci(Romi) Lejdis and đgentlmens its arajv.
A tek ovo : eurogamer review .
Stvarno neki idioti pišu za eurogamer , i prvom dijelu su dali 4/10 ocjenu (znači da je i ovaj dio odličan ).
...valjda neću radi citiranja samog sebe završiti u temi "smiješne slike" heh
Pa koji biseri rade u tom eurogameru
po meni je ocjena najmanje 85/100
priča je na razini,grafika je odlična(lica ljudi su također odlična za razliku od gta 4),nema bugova....definitivno bolja od gta 4....možda jedino u slobodi je gta 4 opširniji ali meni odgovara linearnost mafie
Pa eto na dan izlaska ige u usi odma skidrow radi hvala bogu ovaj je bez steama (:
Sve se čita -;)
Ova im je dobra:
"Nice job Valve on updating CEG, but as you can see that didn't
help much. Good luck in wasting more money for the next update"
Počeo sam igrati i mogu reći da sam već u ovih 10ak minuta igranja jednostavno oduševljen...Takvu atmosferu, te fini, filmski razvoj priče nisam vidio niti u jednoj igri..
A daj Šef ja sam samo jednom spomenuo a i stavio sam spoiler alert. Inace ja cu si kupili verziju za Steam ako me igra oduševi. Sretan sad?