@ColdPlay - kada otprilike misliš da će cijela igra biti gotova...
Inače, probao sam demo, sasvim sam zadovoljan viđenim! :)) ;)
Keep up the good work!
Keep up the good work!
Keep up the good work!
Hvala mnogo, još nisam siguran, već radim drugu misiju, a planiram da ima 3-4. Tako da za jedno 15-20 dana mislim da bi mogla biti završena :D Bit će puno bolje misije radi toga jer sam već puno naučio iz ove prve :D
@ coldplay
u čemu modeliraš mape i neprijatelje ?
koliko ti to vremena uzima ?
kako rješavaš fizikalni model ? to je inkorporirano
u taj fps-creator ili ?
@ coldplay
u čemu modeliraš mape i neprijatelje ?
koliko ti to vremena uzima ?
kako rješavaš fizikalni model ? to je inkorporirano
u taj fps-creator ili ?
Nisam apslutno ništa sam izmodelirao, samo sam uzeo i pronašao veliki broj dodataka i packova ( imam preko 8 GB packova ).
Ako želiš dobro da uglancaš igru, ubaciš soundse i dobro skriptiraš, zna uzeti više vremena. Poprilično je jednostavan program, ali ako želiš nešto više naučiš skriptirat i modelirat i imaš super igru :D Preporučio bih ti ga :D Ima i stalnu podršku i stalne update.
Life is Hard-Demo
Preuzeto i instalirano bez ikakvih problema,također niti pri pokretanju nije bilo nikakvih pogrešaka,samo treba na Windows 7 "Run as Administrator"
Progres bar pri loadanju igre u prve 2 sekunde se napuni do pola,pa onda u sljedećih 70-ak sekundi koliko treba da se igra učita u par koraka stigne do kraja.
Sam gameplay...uzevši u obzir da je demo i da ti je ovo prva igra,uopće nije loš...iako bih ukazao na nisku razinu interaktivnosti.
Jedino što sam uspio s interijerom i predmetima koji su postavljeni u njega jest da sam mogao srušiti boce sa stola kad sam skočio na isti,s time
da je to moguće samo sa pojedinim bocama,ne daju se sve srušiti i ne sa svih stolova.
Također,pronašao sam par bug-ova u igri:
1.Kad staneš na tepih sa ss-a br.3,onda ti lik otkliže lagano ulijevo(ss br.2)
To je na vratima koja su nasuprot ulaza u atrij
2.ss br.4 Na srednjim(lijevim i desnim) vratima za ulaz u atrij nije moguće ući u isti,samo na krajnja lijeva i desna vrata
3.ss br.23,24 i 25 Probao sam preskočiti ogradu od konopa kod lijeve statue konja,prošao kroz njegovu "pozadinu"
i tu sam zaglavio bez mogućnosti da izađem van,baš klasični stack,ali tko mi je kriv...šta sam se uopće gurao di mi nije mjesto XD
4. ss br.13 i 14 U muškom WC-u kad sam riješio "beštiju" išao sam pregledati i na ulazu u skroz desni zahod gdje je ona metla naslonjena na ulaz,
je moguće skočiti skroz na vrh konstrukcije što se kosi sa zakonima fizike,jer...ili je naš lik premali pa to može...ili je probio glavom strop :P
Što se tiče borbe s protivnicima nije teška ako ne zapneš na uskom prostoru i između 2 protivnika
Eto,nadam se da će i ovo bar malo pomoći da finalna igra bude još bolja i kvalitetnija i da će te izmotivirati
da nastaviš s kvalitetnim radom
P.S.: Kad stiže podrška za 1920x1080 rezu?
Meni u 7-ici radi bez run as administrator, ali nisam siguran, možda mi je namješteno da sve programe otvara tako.
Rezu možeš stavit koju god želiš, opisano je malo prije
Za veću rezu : "Odite u folder gdje je instalirana igra i nađite fajl setup ( odmah je tu kod glavnog fajla igre ). Uđite u setup fajl i nađite dole " [ GAME DEBUG ] ". Tu upišite ove tekstove " width=1280
height=1024 " i naštimajte sebi kako hoćete :D. Ako ne bude htjelo onda otvorite setup file kao administrator. "
Jednostavno nemam kad da napravim game menu koji će sadržavati rezoluciju, to će imat full igra :D
Stvarno mi je krivo, jer već ja moram peti put za redom postat nešto.
Evo malog uvoda u drugu misiju i novih slika, nove završene sobe :D
Nakon mnogih scena u Metro Theatar-u i bezuspješnih pokušaja za potražnjom počinilaca ili nekih dokaza, među kojima je i udar Spiky-a, nakon čega se ničega ne sjećam. Budim se u nepoznatom mjestu, nepoznatoj kući, mislim da je san, čuju se razni zvukovi. Neodlučan sam da ustanem, bojim se istine, bojim se pronalaska svojih najmilijih, bojim se posljedica. Zvukovi su sve bliži i bliži, pomislih, možda sam doveden ovdje sa razlogom, možda se ovdje sve riješi, ali opet duboko u podsvjesti mislim da nema nade, pomislih, zašto bih više tražio, možda bih trebao da spasim sebe i da zaboravim sve, možda je tako i bolje. Nešto mi ipak neda mira, željan sam istraživanja, pa čak možda i nisu mrtvi. Ustajem i počinje nova avantura u tamnoj i velikoj kući, samo se nadam da me je Spiky postavio na dobro mjesto, na mjesto gdje ću nešto pronaći i možda završiti sve :D
Dobio sam malo inspiracije, evo i slika ( po meni, možda i najbolji set slika ) :D
Da ti prekinem niz,jedva čekam da izađe full verzija.
koja je minimalna konfiguracija?
Još je prerano govoriti o tome. Meni je frame 55-60, ali kad budem isprobao finalni proizvod na slabijim računarima javim :D Jesi probao demo ?
Hvala Bogu pa je neko nešto i pitao xD
Ne koristi ni SSD,isprobano u praksi.Igra se učitava kao s hdd-a.
lol zapicis mu ovo u glavu 5 puta i nis :D
fora si napravio, kolko ti je trebalo? i dal je tesko radit? bi ja to mogao napravit? :D
Da.Ali ne iz prve.Prvi pokušaji izgledaju katastrofično.
Svaka cast na trudu!
Ja sam isto dobio error 13,ali radilo je sve dok nisam kliknuo sa misem,tada sepokazivac poceo ludo mrdati i chrashala se igra
Nakon drugog pokusaja sve je glatko krenulo!
Ok je igra,ja bih mozda promjenio loading bar(ako cemo picajzliti),nekako se boja samoga bara ne slaze sa pozadinom!
Zombači su zaista preteški,dakle tu treba poraditi na tome!
Udarajuci macetom po slici Mona Lize ostaju crne kapljice krvi-pa eto,opet picajzljenje!
Izbacio bih jedan kip konja iz prve hale,nekako su mi dva previse!
....eto ne mogu se sjetiti vise!Nemoj ovo shvatiti kao kritiku,nego samo kao prijedlog da igra bude bolja!
....Sve u svemu-SVAKA ČAST!
Još je prerano govoriti o tome. Meni je frame 55-60, ali kad budem isprobao finalni proizvod na slabijim računarima javim :D Jesi probao demo ?
Hvala Bogu pa je neko nešto i pitao xD
da demo je odlican i stvarno svaka cast na tako dobrome prozvodu jednog dana se mozda zaposlis u E.A
da demo je odlican i stvarno svaka cast na tako dobrome prozvodu jednog dana se mozda zaposlis u E.A
Demo ima pogrešaka, kako u gameplayu, tako i u osvjetljenju i dizajnu. Već kroz ovo vrijeme, dosta toga sam naučio, tako da će finalni proizvod biti mnogo bolji to mogu obećati :D HAHAHAH ... Kamo sreće da se zaposlim negdje xD
Demo ima pogrešaka, kako u gameplayu, tako i u osvjetljenju i dizajnu. Već kroz ovo vrijeme, dosta toga sam naučio, tako da će finalni proizvod biti mnogo bolji to mogu obećati :D HAHAHAH ... Kamo sreće da se zaposlim negdje xD
Nikad neznas
Texture su odlicne!
Texture su odlicne!
Hvala, sad ću još pokušati da stavim shadere, pa će biti mnogo bolje :D
Još slika, soba je u fazi izrade, tako da ako imate nekih prijedloga komentirajte puno bi mi značilo :D
Super si to složio, bit će dobro, imam taj osječaj :D Samo se potrudi da sve lijepo povežeš i da imamo neku motivaciju za istraživanje prostora :)
Sretno i svaka čast na trudu!
Super si to složio, bit će dobro, imam taj osječaj :D Samo se potrudi da sve lijepo povežeš i da imamo neku motivaciju za istraživanje prostora :)
Sretno i svaka čast na trudu!
Hvala mnogo !
Da povezaću, tako da će u skoro svakoj sobi biti neki objective bez kojeg nećete moći krenuti dalje :D Još kad achivement system dođe, bit će dodatne želje nadam se :D Opet hvala, mnogo mo znači :D