Left 4 Dead 2

poruka: 1.342
|
čitano: 382.804
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Left 4 Dead 2 nickovi - da se ekipa lakše okupi, The Sacrifice dolazi idućeg tjedna
15 godina
Left 4 Dead 2
XFIRE; mypet
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
odjavljen
Left 4 Dead 2

Ako se ikome igra večeras nek se javi, stigao je neki update za igru nisam provjeravao.

Operation Flashpoint
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Ma svaki dan mi skine za vecinu valveovih igara neki update od par mb, kradu mi promet malo po malo

*MP igara

The ONE and ONLY!
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2010 20:51 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Left 4 Dead 2

Kome se igra, nek se javi tu sam cjelo popodne i večer.

Can't Read Can't Read No He Can't Read My poker face
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Left 4 Dead 2

Evo nabavio l4d + l4d 2, ima koga zainteresiranog za špilanje? acc: sKAKUTALO

Jel ikako moguće napraviti nekakvu grupu ili tako nešto da ne se dodajemo pojedinačno već da je sve na jednom mjestu? (vidim da imaju steam groups opcije unutar same igre)

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 14:15 (Profesor Jakov).

0 0 hvala 0
15 godina
Left 4 Dead 2
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
RE: Left 4 Dead 2

Sretan rođendan L4D2{#}

Lijepo je čuti da će i dalje updejtati igru, zapravo ništa drugo nisam ni očekivao. Hvala Valve.

No Pain No Gain | Croatia - Hrvatski Team Fortress 2 server
15 godina
protjeran
Left 4 Dead 2

1 malo pitanjce imam na pc 1 dio pa me zanima ko je igra pa bi probo   u grupi malo da rešetamo zombije.

0 0 hvala 0
17 godina
sipa117 kaže...

1 malo pitanjce imam na pc 1 dio pa me zanima ko je igra pa bi probo   u grupi malo da rešetamo zombije.

Daj nabavi duju. Ionako nam fali ljudi za timsko resetanje.

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje
15 godina
protjeran
Left 4 Dead 2

Ok vidjet ću šta budem mogo a jel igrate na privatnim serverima il i jel može kopija nju mogu dobit brzo.

0 0 hvala 0
17 godina
Left 4 Dead 2

Budi covjek i kupi :) Nije skupo.

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Left 4 Dead 2

Ok samo pitam nemoraš se ljutit   ok vidjet ću šat ću napravit al ak neko ima za prodat nek mi javi..

0 0 hvala 0
17 godina
sipa117 kaže...

Ok samo pitam nemoraš se ljutit   ok vidjet ću šat ću napravit al ak neko ima za prodat nek mi javi..

Ma ne ljutim se. Sta nisi vidio smajli na kraju (kako kaze jedan od Admina) :)

15 godina
protjeran
Left 4 Dead 2

Ma znam mala šala . A jel ima piratskji server da isprobam dok ne nabavim orginal.

0 0 hvala 0
17 godina
Left 4 Dead 2

E to ti stvarno neznam. Proguglaj malo.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

je netko za partiju :)

MMA is not game , MMA is life!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Jel mi može netko pomoć?

Kad uključim igru, dobijem mali kvadratić koji leti po ekranu, na kojem piše: "Out of sync 85hz"

Očito da je igra stavila refresh rate koji moj monitor ne podržava. Sad, da li ga ja ikako mogu promjeniti?

hmda
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Slash 666 kaže...

Jel mi može netko pomoć?

Kad uključim igru, dobijem mali kvadratić koji leti po ekranu, na kojem piše: "Out of sync 85hz"

Očito da je igra stavila refresh rate koji moj monitor ne podržava. Sad, da li ga ja ikako mogu promjeniti?

Mozes probat s pokretanjem pa ALT/TAB i zabijanjem procesa u task menageru to je meni pomoglo. Sljedeci put kad bih pokrenuo LFD bilo bi normalno. . .

Task Manager--Processes andjes LFD2 End Process. . . . ., zabit, ubit, ugasit sta nije jasno?

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.11.2010 23:23 (D3ViL).
15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Zabijanjem?

hmda
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.11.2010 23:12 (Slash 666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Slash 666 kaže...

Jel mi može netko pomoć?

Mozes probat s pokretanjem pa ALT/TAB i zabijanjem procesa u task menageru to je meni pomoglo. Sljedeci put kad bih pokrenuo LFD bilo bi normalno. . .

Task Manager--Processes andjes LFD2 End Process. . . . ., zabit, ubit, ugasit sta nije jasno?

A-a, ne pomaže. Jedino tako ga i mogu izgasit. Ali kad ga opet pokrenem sve je isto.

hmda
17 godina
M_dipl. kaže...

Jel pirat ili original? Jer nevjerojatno mi je da ti ne radi, nikada nisam čuo za takav problem.

Orginal mu je jer i ja povremeno imam isi problem, iz nekog razloga igra mi svakih 10tak pokretanja gore dole sama stavi Wide SCreen i rezu od koje mojem monitoru padne mrak na oci i plese mi po ekranu Sync Out of Range, almeni pomogne gasenje procesa sta ja znam. . ., nek proba verificirat game cash il nesto

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Ma original je.

Ali on se ne crasha nit ništa. Samo javi taj error. Mislim, ne javlja igra error, nego monitor. Jer mu je max refresh rate 85. Ovo je očito namješteno na veću vrijednost.

Igra se ne crasha nego se normalno izvodi, čujem i glazbu u pozadini. Poslao sam mail supportu.

hmda
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Left 4 Dead 2

Uff ugrabia sam ovo čudo za 3.5 €.

Ludnica od igre :))

2 0 hvala 0
16 godina
Left 4 Dead 2

nakon takvih bolesnih popusta, tesko je za povjerovati da jos neki imaju pirat.

kupite djeco, kupite, jos malo pa nestalo :D

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Left 4 Dead 2

ajde sad stvarno i oni nazagriženiji gusari moraju popustit i kupit ovo za koji 25 kn iliti 3,5 eura {#}  samo da pitam gdje ima za skinut sacrifice dlc i updateovi,vidim po steamu puno linkova za updateove ali se nigdje nemože downloadati

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
john_ryder kaže...

ajde sad stvarno i oni nazagriženiji gusari moraju popustit i kupit ovo za koji 25 kn iliti 3,5 eura {#}  samo da pitam gdje ima za skinut sacrifice dlc i updateovi,vidim po steamu puno linkova za updateove ali se nigdje nemože downloadati

Sve DLCe skine s igrom direktno, ništa ne trebaš posebno skidati

15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Ja ga ubo

{#}

Al će pričekat dok mi se BC2 updatea :)

I see dead people

0 0 hvala 0
16 godina

jel ima tko problem da mu se igra crasha jer javlja neki problem s C++ ili tak nes...isto kupljena na steamu,al svako malo me izbaci,tj crasha mi se...ima li itko slican/isti problem ili jos bolje rjesenje?

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
16 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

da li neko ovdje od igrača ima neoriginal verziju igre

0 0 hvala 0
15 godina
fareee kaže...

da li neko ovdje od igrača ima neoriginal verziju igre

svaka 2 tjedna je popust na igru i SAD TRAJE JEDAN POPUST OD 75%, i takve se stvari jos pitaju. lolek

XFIRE; mypet
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Left 4 Dead 2 nickovi - da se ekipa lakše okupi, The Sacrifice dolazi idućeg tjedna
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice