League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.480.380
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
protjeran
Re: League Of Legends
Specialized kaže...
Prelose kaže...

edit:ne razumijem td,ovisan sam jbg,rekao sam sta mislim,i kaj da ja sad radim?

Preporucio bih bavljenje sportom,izlazak sa drustvom(pogotovo sa trebama{#}).Od igre nemas nista,da radis nesto drugo od cega imas koristi bilo bi ok ali ovako...

treniram,izlazim bez brige al sam svjedno ovisan ffs,igranje me veseli

17 godina
neaktivan
Prelose kaže...

ak mi ne vrate acc i ne napisu zasto brijem da cu se ubit jer ak ne dobijem natrag necu vise igrat lol a previse mi se igra i ovisan sam o njemu pusim i pijem i drogiram se svega bi se prije odrekao nego lol-a pas mater ne vjerujem jos uvijek

edit:ne razumijem td,ovisan sam jbg,rekao sam sta mislim,i kaj da ja sad radim?

lol dude what r you 12yrs old emo ? holy crap....

javi se supportu i eto... (iako nije mi jasno njihova provjera jel ti netko igrao na accu ? ) ako je putem IPa to mi nema neka logike jer nam se svima IP mjenja svakih 24h ili resetiranjem rutera :S pa eto to mozes slobodno spomeniti supportu ... naravno bilo bi sumnjivo da ti se je netko spajao preko drugog operatara nego sto ti imas :D

well anyway sretno :D s tim to bitchanje da ces se ubit ti nema potrebe :D samo udri nije da je ovdje nekog briga :D i posjeti psihijatra maybeh u neko skorije vrijeme jer ako bi se ubio zbog igre you do have problems :D

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
12 godina
protjeran
League Of Legends

ma opet zaboravite sam ista rekao,idem zapalit gens napravit novi acc doci do hebenog platinuma nahebat se riotu majke i zauvijek prestat igrat ovaj shit

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Prelose kaže...

ma opet zaboravite sam ista rekao,idem zapalit gens napravit novi acc doci do hebenog platinuma nahebat se riotu majke i zauvijek prestat igrat ovaj shit

U jbt ovo su neki gangsta tripovi....

EU West:Venom035
15 godina
neaktivan
Prelose kaže...

gle po meni nije dobar mozda je neznam,igram xina od kad je izasao to je moje misljenje necemo mijesat ostale stvari u ovo

edit: po meni!

A po ovome i ne zasluzujes gold,ako si stvarno igrao xina otkada je izasao(znaci da si krenuo prije mene igrati) i nisi shvatio neke stvari onda za tebe nije niti 800 elo,kao sto je HotShot rekao ova igra nije stvar skilla nego inteligencije,kada igras npr. na top sa xinom protiv nekoga AP,mid imaju ap i support najcesce radi magic dmg wits end je jedan od najbolji i najisplativijih itema sto mozes uzeti jer ti daje i defensive statse kao i offensivne,no ti ipak igras xina otkada je izasao pa sta mi tebe imamo uciti za njega je najbolji build beserker, black cleaver ,ie pa bloodthirster.

LoL-scarface797(EU-West)
12 godina
protjeran
scarface797 kaže...
Prelose kaže...

gle po meni nije dobar mozda je neznam,igram xina od kad je izasao to je moje misljenje necemo mijesat ostale stvari u ovo

A po ovome i ne zasluzujes gold,ako si stvarno igrao xina otkada je izasao(znaci da si krenuo prije mene igrati) i nisi shvatio neke stvari onda za tebe nije niti 800 elo,kao sto je HotShot rekao ova igra nije stvar skilla nego inteligencije,kada igras npr. na top sa xinom protiv nekoga AP,mid imaju ap i support najcesce radi magic dmg wits end je jedan od najbolji i najisplativijih itema sto mozes uzeti jer ti daje i defensive statse kao i offensivne,no ti ipak igras xina otkada je izasao pa sta mi tebe imamo uciti za njega je najbolji build beserker, black cleaver ,ie pa bloodthirster.

kad igram sa xinom igram s frendovima buildam "botarske" buildove,ugl taj build koji je dobar nikad nisam vidio i sad kad sam ga vidio bio je sranje sori ono

15 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
Prelose kaže...

Tko ste vi da procjenjujete tko zasluzuje/ne zaslužuje X rating.

Dajte spustite se malo na zemlju. 

two camels in a tiny car
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 17:17 (Lord Nofak).
15 godina
League Of Legends

A kaj se uopce zamarate s nekim klincem zeljnim paznje? Vidite da si zabrijava neke stvari i pokusava trollat(bar se nadam da pokusava, ako je ozbiljan u kvartu do mojeg ima jedna bolnica koju bi trebo posjetit..)

@Nofak da ti odg na dio posta koji si editiro:

Prelose kaže...

igram xina od kad je izasao

I reci mi jel ti stvarno mislis da on zasluzuje gold? Samo pogledaj postove kakve pise, ne zelim ni znat kak se ponasa ingame..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 17:21 (Don Strongtoni).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Don Strongtoni kaže...

A kaj se uopce zamarate s nekim klincem zeljnim paznje? Vidite da si zabrijava neke stvari i pokusava trollat(bar se nadam da pokusava, ako je ozbiljan u kvartu do mojeg ima jedna bolnica koju bi trebo posjetit..)

Prelose kaže...

I reci mi jel ti stvarno mislis da on zasluzuje gold? Samo pogledaj postove kakve pise, ne zelim ni znat kak se ponasa ingame..

igraj sa mnom samo cu ti to reci,ak mislimo na isto vec sam posjetio,klinac nisam,pisem postove takve zato jer tako hocu to ne moze reci nista o meni ;) valjda je ovo tema o lolu i mogu podijelit svoja razmisljanja iskustva,ugl vi koji mislite da se neki racku ste unistili temu

15 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Prelose kaže...

Editao sam jer sam pogriješio, previdio sam njegov post s dotičnom informacijom(na tabletu sam pisao i poludio kolko sam se je*** s pisanjem jednog posta) i napravi upravo ono što sam zamjerio kolegi kojeg sam citirao.

Mea culpa i ispričavam se.

Ali to ne mijenja činjenicu da nitko od nas nema pravo njemu reči da ne spada/zaslužuje GOLD ELO.

Ako je u GOLD ELOu(pretpostavlja se da je ON došao do tog ELOa, jer ako nije ova rasprava nema ni smisla ni svrhu) onda de facto zaslužuje GOLD ELO.

A to što su njegovi postovi (blago rečeno) zabrinjavajući, to nema veze s ELOem.

Vas vrijeđa činjenica što ste u istom ELO rangeo-u ko i on, iskreno i mene vrijeđa što sam samo cca 200 elo iznad njega, a ne znatno više.

two camels in a tiny car
13 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...

Editao sam jer sam pogriješio, previdio sam njegov post s dotičnom informacijom(na tabletu sam pisao i poludio kolko sam se je*** s pisanjem jednog posta) i napravi upravo ono što sam zamjerio kolegi kojeg sam citirao.

Ali to ne mijenja činjenicu da nitko od nas nema pravo njemu reči da ne spada/zaslužuje GOLD ELO.

Ako je u GOLD ELOu(pretpostavlja se da je ON došao do tog ELOa, jer ako nije ova rasprava nema ni smisla ni svrhu) onda de facto zaslužuje GOLD ELO.

A to što su njegovi postovi (blago rečeno) zabrinjavajući, to nema veze s ELOem.

Vas vrijeđa činjenica što ste u istom ELO rangeo-u ko i on, iskreno i mene vrijeđa što sam samo cca 200 elo iznad njega, a ne znatno više.

gledaj , ova tema je da se raspravlja jel tako? puno bug-a pocne QQ-at kad se pola stranice raspravlja o istoj stvari , to je car ove stranice , kako god sad to bilo vratimo se na temu , ne , mene ne vrida sta je on isti elo ka i ja , ali njegova misljena "meni taj item nije dobar" nemoze on rec jeli je taj item dobar na nekome heroju ili nije , ja se ne uvridin sa time sta su ljudi isti elo ka i ja , jer ja znan da zasluzujen vise od toga , po tome sta san dosta igra team ranked i pobjediva diamond  i platinum mid igrace , ali pustimo sad to , pricamo o tome kako je on uvjeren da taj item nije na dobar na heroju kojeg igra 2 godine vec , zakljucaj je njegov cin je njegov xin faila taj game , taj build nevalja , ponavljan meni ne smeta sta je on isti elo ka i ja ali smetalo bi me da dodemo u isti game i da mi filozofira sa netocnin stvarima sta radin na ovome forumu

EU West: slimyyy
12 godina
protjeran
Lord Nofak kaže...
Don Strongtoni kaže...

Prelose kaže...

aj mi samo reci kaj te tu ima vrijedat? ak sam rekao samo za ovo za xina i tako procjenjujete onda ste glupi il kaj? za ovo nikad necu promijenit misljenje,vi tu "pro" sam zahebavate sve okolo jer mislite da ste pro vidio sam par postova gdje neko nesto krivo napravi i odmah popljujete umjesto da pomognete

13 godina
neaktivan

aj mi samo reci kaj te tu ima vrijedat? ak sam rekao samo za ovo za xina i tako procjenjujete onda ste glupi il kaj? za ovo nikad necu promijenit misljenje,vi tu "pro" sam zahebavate sve okolo jer mislite da ste pro vidio sam par postova gdje neko nesto krivo napravi i odmah popljujete umjesto da pomognete

ko koga ode vrida? , ja iman pravo na misljenje i odabir bili ja tia igrat sa tebon ili ne , imas ga i ti ja samo govorin svoje na glas , ja nikad ode nisan glumia "pro" i nikad nisan pljuva na nekome , jedino sta ja stavin je neka smisna slika i to se smijan na njegov racun iz zabave , a ne iz toga da je on "bot , noob" itd... ja uvik pomognen , vidis kako san ja tebi tia rec da je wits end dobar item , a ti si toliko arogantan da cak ne zelis ni provat , da ja iman puno misljenja o skoro svakome heroju jer ih dosta igran , neke ne u takve teme se ne zelin javljat i odgovarat jer neznan pravi odgovor

EU West: slimyyy
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ne kontam zasto raspravljao o ELO-u covjeka i njegovim bildovima ? ono srsly zar je bitno sto bilda dok god mu to odgovara i dok s tim bildom na kraju dobije win ? Ne kontam cemu toliko rasipanje mozga oko svega toga :D

kao da nikad niste izgubili od nekoga s troll bildom koji nije po nekoj vasoj savrsenoj itemizaciji u preko 1000 partija.... molim lijepo :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
protjeran
League Of Legends

da skratimo pricu wits end je dobar item za xina,ja ga nikad nisam vidio da iko tako igra,gledao stream-ove igrao sa milijardu ljudi svakakvog skilla al jbg nisam vidio,i kad sam vidio bio je tezi fail,hvala na pomoci ja sam rekao kako ga ja igram. igram xina na botarski nacin i uvijek cu ga tako igrat ugl meni ovdje smeta kaj zbog tog jednog sranja vi pocnete srat za skill gold i te pizddarije,samo ne znam kaj ste si zabrijali al dobro inace sam kratkog fitilja i kad tako bezveze neko pocne srat onda fkt neznam.ovo pro nisam za tebe rekao nego za neke druge ljude ovdje

edit:nofak pogledaj ovdje kaj sam napisao zao mi je ak sam krivo nes rekao

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 18:12 (Prelose).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prelose kaže...

Da si ti razmislio prije nego što si napisao nešto na ovom forumu nebi se doveu u takvu situaciju.

Umjesto: "WITS END ON XIN LOL WFT ROFLMAO!?!??!?!" mogao si napisat:" Jel se isplati kupovat Wits  End na Xinu?"

A za ove postove nakon toga nema dovoljno mjesta da bi ih komentirao.

edit:e pa žao je i meni što se nismo(svi) bolje ponašali.

two camels in a tiny car
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 18:24 (Lord Nofak).
15 godina
neaktivan
Prelose kaže...

Pa jel ti fino rekao da je wits end dobar za xina no ti si se postavio kao da si 2500 elo-a i da sve najbolje znas i poceo si govoriti da taj item ne valja  za njega,zelio ti je pomoci no ti si rekao da igras xina otkada je izasao i da znas najbolje,da si fino pitao zasto je dobar item za xina kada mu treba uzimati itd svatko bi ti odgovorio. 

LoL-scarface797(EU-West)
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 18:55 (scarface797).
12 godina
neaktivan
League Of Legends

vjerovatno te neko boostao do golda zato si ban i pokupio... citao sam neki vrag da odreduju preko IP-a toga (prvih par znamenki se ne mjenja pa znaju) ili tako nesto, nije ni bitno...al ako te nije niko boostao samo ticket posalji i gotovo.. 

svako svoje buildove ima pustite ga da builda sto oce, ako misli da je onaj build sranje nek misli, koga briga...nebi da je gold elo neki veliki rating.

steam: ninjeeek // xfire: razorgsx // LoL eune: NinjEEEk

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Drago mi je da si popio ban, tvoji tekstovi su mi spalili oči, ja sretan, jedan manje tard u igri. Sad nemoj plakat tu na forumu, jer si ga dobio s razlogom, nisi ga dobio bezveze ili na neku prevaru, zaslužio si ga.

EDIT: Vidim da si "addict o LoLu". Imam solution.Odi malo, educiraj se i nauči pisati, uistinu nisam niti ja neki jezikoslovac ili tako već nekako, no valjda su te učili Veliko, Malo slovo?

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 19:02 (Bera).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovo je pretjerano i ja se ograđujem od ova zadnja 2 posta koja su kolege na pisali.

two camels in a tiny car

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

pa nek govori sto hoce za iteme vidis da trolla lik...

steam: ninjeeek // xfire: razorgsx // LoL eune: NinjEEEk

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Smirimo se. Evo jedna anketa :P

S koliko ste championa igrali?

3 20+
6 40+
7 60+
6 80+
21 100+
Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Kojeg datuma počinje 3. sezona?

Ako neko ima link o novom patchu, nek mi zalijepi, ty.

13 godina
protjeran
League Of Legends

nevjerojatno, evo upravo se idem logirat kadli ono evo i meni banane, samo do{#}{#}{#}... uostalom evo pa vidite sami 

necu sad glumit da sam potpuno nevinasce jer istina je da nisam, u ovih par godina koliko igram skupio sam par banana - al tko nije? ponekad, bez obzira koliko god se trudio jednostavno si na "rankedu" ne mogu pomoc, vidim sto rade i kipim, pokusam lijepo al kad vidim da ne jhebu 2% te ako jos onda pocnu provocirat jednostavno moram puknut...

ono najbolje od svega sto u zadnje vrijeme zbilja nisam imao takvih scena, ne dira me toliko to sto je metla (srecom sto za razliku od nekih nisam postao ovisan o ovo govnu) vec to sta nemam ni najmanju ideju zbog cega... ili su odjednom za neznam koji red velicine postrozili kriterije ili sam nekome zbilja stao na zulj kad su mi zaljepili pedalu do 2286 -jhebote prije cu docekat holodek nego svoj acc{#}{#}

da sam na zapadu mislim da bi ovo bilo itekako utuzivio, bez obzira sto je igra "besplatna" te sto sam ja samim pokretanjam "prihvatio-potpisao" EULU (uostalom sama ta EULA je zesci bullshit koju ce prije ili kasnije netko, ako vec nije, krenut rusit) - ovako ostat bez svega s objasnjenjem banned from tribunal... pih

Vrlo malo razumiju oni koji razumiju samo ono sto se moze objasniti
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 19:57 (R4sput1n).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prelose kaže...

Na low elo-u je možda dobro buildati glass cannon xina i carry cijeli game. Ali u malo višem elou je bolje imati recimo wits end na xinu ukoliko enemy mid ima velik burst, iz čistog razloga jer ćeš imati brži three talon strike te ti daje attack speed za samo aa-ove i magic resist, budući da se xin ne bi trebao buildati kao glass cannon već kao offtank.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
R4sput1n kaže...
necu sad glumit da sam potpuno nevinasce jer istina je da nisam, u ovih par godina koliko igram skupio sam par banana - al tko nije?

Ja nisam, kao i pola ovog foruma.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja sam isto popio bannanicu na eastu, jer sam vrijeđao pripadnike "east" rase, i znam da sam ga dobio s razlogom, ali jednostavno se nisam uspio sudržati kad mi lik koji ima legendery Brolafa, builda madreds bloodrazors kao prvi item na olafu ranked 1200 ella, jednostavno neprihvatljivo, i da nemojte nikada davati savjete nikome u igri, jer upravo sam i zbog toga bio kažnjavan jer sam se ja usudio kritizirati njegov build iako je išao 1/17. Sad, samo sve ignore i igram bez beda.

BTw jel itko zna kako mogu "maknuti" chat, ili ga smanjiti, premjestiti negdje, jer nekada nemogu zaustaviti prste :D

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
R4sput1n kaže...

nevjerojatno, evo upravo se idem logirat kadli ono evo i meni banane, samo do{#}{#}{#}... uostalom evo pa vidite sami 

necu sad glumit da sam potpuno nevinasce jer istina je da nisam, u ovih par godina koliko igram skupio sam par banana - al tko nije?

2,5 godine igram i ni jedan ban nisam dobio. sve je stvar karaktera i kolko te ljudi reportaju

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
17 godina
neaktivan
R4sput1n kaže...

necu sad glumit da sam potpuno nevinasce jer istina je da nisam, u ovih par godina koliko igram skupio sam par banana - al tko nije? ponekad, bez obzira koliko god se trudio jednostavno si na "rankedu" ne mogu pomoc, vidim sto rade i kipim, pokusam lijepo al kad vidim da ne jhebu 2% te ako jos onda pocnu provocirat jednostavno moram puknut...

Ja :) hajro mislim da nije isto dobio ban iako nisam siguran on je rager bio prije :P vjerovatno nije ni slimy etc :D za scara znam da je i to ne samo jedan xD

15 godina
neaktivan
R4sput1n kaže...

Na email na kojemu ti je account regan treba ti doci objasnjenje ak ne dode javi se supportu a i evo ti tema ako ti se da citati,bio je neki ''ban wave''

http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=9311793#9311793

LoL-scarface797(EU-West)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice