- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ajme majko
Nije to nista :D
Lol ja umalo izaso iz launchera hvala na info! Btw, nesto nije uredu jer mi stalno "sa zakasnjenjem" izbacuje match history i uracunava IP od prethodne partije. . .
Zamrznut ce ti se client u champ selectu pa ces morati relog :D
This Queue makes me delete LoL -.-
Btw. meni se nekak cini da mi je bilo lijepse igrat LoL tamo negdje na 20-28 lvl-u...nije bilo tolko leavera, nikad nitko nije rageal, nije bilo tolko trollova, i matchevi su trajali po 1 h i fakat su bili zanimljivi...a sad na 30 lvl-u nemrem igrat game duze od 20 minuta, jer uvijek netko iz teema tolko nafeeda ili je afk cijelu runu, pa je Surrend necessary...
Evo i jedne iznimke...igrali smo bez poppy od pocetka i doslovno ih ownali, ali na kraju su nas ipak nekako uspjeli pobjedit (al sta ces, nemoze 4v5) :/
ajme majko
Nije to nista :D
Lol ja umalo izaso iz launchera hvala na info! Btw, nesto nije uredu jer mi stalno "sa zakasnjenjem" izbacuje match history i uracunava IP od prethodne partije. . .
Zamrznut ce ti se client u champ selectu pa ces morati relog :D
meni to jos nije ^^ nadam se da ni nece... samo jako kasne ip i match history..
Evo dignuo se na 2h i stranica im je offline . Ode ja firefalla :s
To se događa jer ste se svi prebacili na west u potrazi za manje fidera, nubova itd. Trebali ste računati na to da će i oni za vama pa da će na kraju sve više-manje doći na isto, uz naravno opet login queue.
To se događa jer ste se svi prebacili na west u potrazi za manje fidera, nubova itd. Trebali ste računati na to da će i oni za vama pa da će na kraju sve više-manje doći na isto, uz naravno opet login queue.
gledaj ja nebjezim od fidera,ja bjezim od poljaka
Ja bi se istog trenutka prebacio na West, no uložio sam puno vremena u EUNE, a i frendovi mi svi igraju na EUNE. No budimo iskreni, budala ima na oba dva servera. U zadnje vrijeme sve manje i manje srećem pijane Ruse i Poljake na EUNE, većinom pristojni Šveđani i Grci
Ali isto tako vi dobijate manji pool igraca pa vam moze bit duzi queu time za match u ostalom free RP za server probleme nikad nije nikome naskodio.
ma nije samo v tome... trebali su pare od 3d tehnologije dati za vece servere... i onda spojit eu natrag.. al neee oni se moraju k*rcit z 3d tehnologijom -.-
ma nije samo v tome... trebali su pare od 3d tehnologije dati za vece servere... i onda spojit eu natrag.. al neee oni se moraju k*rcit z 3d tehnologijom -.-
Istina, trebali bi spojit u jedan veliki EU server, ne ovak bezveze razdvajati ekipu......
Istina, trebali bi spojit u jedan veliki EU server, ne ovak bezveze razdvajati ekipu......
a ono nije da flejmam,al jednom sam upoznao jako dobrog igraca,igrali smo jedan protiv drugog doduse,medjutim na kraju smo cestitali jedan drugom na jako dobrim partijama,no skip to the point,poljak je i sam je rekao kako mrzi poljake,da ce se prebacit na west i da previse djece tamo igra koji nemaju veze sa lolom,niti znaju engleski pa nemogu ni procitati sta koji item znaci,a kamoli build citav ovo su njegove rijeci
ma daj ljudi,smirimo se jbg,rijesit ce to riot sa novim teemo skinom i nerfanjem irelie
ma daj ljudi,smirimo se jbg,rijesit ce to riot sa novim teemo skinom i nerfanjem irelie
Malo đubre op poslije patcha.
U vrijeme skidanj patcha net mi se shebo i sad mi se jedna datoteka nije skinula dobro. Kako da to rješim??
Koliko ja znan tribalo bis e samo nastavit skidat.
Nego jel vama sjebano nešto? Meni nemoze nac game svi izlaze.
počelo je dalj i završilo ali jedan dio nije se skinuo!!
Urm, nakon patcha ako netko igra s Lulu - desit će vam se da kad jednom ultate na sebe da ste do kraja onak veliki napuhani
Hecarim totalno OP...
Uspijem odigrat 1 match i opet me izbaci -.-
Jel triba neko sumrf accove :D
IGN: KomunizamSucks
U: Banonovich
Pw: j*1benica19#
IGN: S****kRadovan
U: Fegetini
Pw: fegetini1
*1 = e
* = upak
zamjenite zvjezdicu s slovom xD bug mi prigovara za prostu rijec :(
NRV feeders OP
Pa mislim da je bas izbalansiran. Nije OP nije UP. Neznam kakav je jungler ali ima dobrog potenciala za super gankove.
Kad vi budete igrali s njima javite se !!! ahhahaha ne znam ko je veci troll od njih dvojic kopirajuci M5 nickove xD
eto pa to nisu pravi likovi iz m5