League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.482.136
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
Re: League Of Legends
hari85 kaže...
Toxic1337 kaže...

ajme majko {#}

Nije to nista :D

Lol ja umalo izaso iz launchera {#} hvala na info! Btw, nesto nije uredu jer mi stalno "sa zakasnjenjem" izbacuje match history i uracunava IP od prethodne partije. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
D3ViL kaže...
hari85 kaže...
Toxic1337 kaže...

ajme majko {#}

Lol ja umalo izaso iz launchera {#} hvala na info! Btw, nesto nije uredu jer mi stalno "sa zakasnjenjem" izbacuje match history i uracunava IP od prethodne partije. . .

Zamrznut ce ti se client u champ selectu pa ces morati  relog :D

Shazbot !
14 godina
neaktivan
League Of Legends

This Queue makes me delete LoL -.-

Btw. meni se nekak cini da mi je bilo lijepse igrat LoL tamo negdje na 20-28 lvl-u...nije bilo tolko leavera, nikad nitko nije rageal, nije bilo tolko trollova, i matchevi su trajali po 1 h i fakat su bili zanimljivi...a sad na 30 lvl-u nemrem igrat game duze od 20 minuta, jer uvijek netko iz teema tolko nafeeda ili je afk cijelu runu, pa je Surrend necessary...

Evo i jedne iznimke...igrali smo bez poppy od pocetka i doslovno ih ownali, ali na kraju su nas ipak nekako uspjeli pobjedit (al sta ces, nemoze 4v5) :/

LoL (west) burner15 (add pls)
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2012 19:19 (burner9).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hari85 kaže...
D3ViL kaže...
hari85 kaže...
Toxic1337 kaže...

ajme majko {#}

Zamrznut ce ti se client u champ selectu pa ces morati  relog :D

meni to jos nije ^^ nadam se da ni nece... samo jako kasne ip i match history..

xf:topnik15,West acc:TkaŁŁe,CoD 2 nick :j1zz
15 godina
League Of Legends

Evo dignuo se na 2h i stranica im je offline . Ode ja firefalla :s

Shazbot !
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
hari85 kaže...
Toxic1337 kaže...

ajme majko {#}

Bitch please... Od neki dan..

Svi smo mi Mentalist.. LoL nick West: Strongtoni
16 godina
neaktivan
League Of Legends

To se događa jer ste se svi prebacili na west u potrazi za manje fidera, nubova itd. Trebali ste računati na to da će i oni za vama pa da će na kraju sve više-manje doći na isto, uz naravno opet login queue.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

4 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Lulu ružna?

Pomoli se da ovaj ne osvane (u svom punom ružićastom sjaju {#}) ->

Wanna?
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Blizek kaže...

To se događa jer ste se svi prebacili na west u potrazi za manje fidera, nubova itd. Trebali ste računati na to da će i oni za vama pa da će na kraju sve više-manje doći na isto, uz naravno opet login queue.

gledaj ja nebjezim od fidera,ja bjezim od poljaka {#}

15 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Ja bi se istog trenutka prebacio na West, no uložio sam puno vremena u EUNE, a i frendovi mi svi igraju na EUNE. No budimo iskreni, budala ima na oba dva servera. U zadnje vrijeme sve manje i manje srećem pijane Ruse i Poljake na EUNE, većinom pristojni Šveđani i Grci{#}

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
17 godina
Blizek kaže...

Ali isto tako vi dobijate manji pool igraca pa vam moze bit duzi queu time za match {#} u ostalom free RP za server probleme nikad nije nikome naskodio.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
14 godina
neaktivan
Blizek kaže...

ma nije samo v tome... trebali su pare od 3d tehnologije dati za vece servere... i onda spojit eu natrag.. al neee oni se moraju k*rcit z 3d tehnologijom -.-

xf:topnik15,West acc:TkaŁŁe,CoD 2 nick :j1zz
15 godina
neaktivan
Tkalle kaže...
Blizek kaže...

ma nije samo v tome... trebali su pare od 3d tehnologije dati za vece servere... i onda spojit eu natrag.. al neee oni se moraju k*rcit z 3d tehnologijom -.-

Istina, trebali bi spojit u jedan veliki EU server, ne ovak bezveze razdvajati ekipu......

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
15 godina
Bera kaže...
Tkalle kaže...
Blizek kaže...

Istina, trebali bi spojit u jedan veliki EU server, ne ovak bezveze razdvajati ekipu......

Shazbot !
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ajde sto kukate opet ce podjelit servere :D

Meanwhile at Riot Meanwhile at Riot
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: FoF I Westa I
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

a ono nije da flejmam,al jednom sam upoznao jako dobrog igraca,igrali smo jedan protiv drugog doduse,medjutim na kraju smo cestitali jedan drugom na jako dobrim partijama,no skip to the point,poljak je i sam je rekao kako mrzi poljake,da ce se prebacit na west i da previse djece tamo igra koji nemaju veze sa lolom,niti znaju engleski pa nemogu ni procitati sta koji item znaci,a kamoli build citav   ovo su njegove rijeci {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

ma daj ljudi,smirimo se jbg,rijesit ce to riot sa novim teemo skinom i nerfanjem irelie {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...

ma daj ljudi,smirimo se jbg,rijesit ce to riot sa novim teemo skinom i nerfanjem irelie {#}

Malo đubre op poslije patcha.

Ne dirajte mi teemoa i njegove minice Ne dirajte mi teemoa i njegove minice
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2012 21:06 (Blizek).
14 godina
League Of Legends

U vrijeme skidanj patcha net mi se shebo i sad mi se jedna datoteka nije skinula dobro. Kako da to rješim??

R3MZ1
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Koliko ja znan tribalo bis e samo nastavit skidat.

Nego jel vama sjebano nešto? Meni nemoze nac game svi izlaze.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

počelo je dalj i završilo ali jedan dio nije se skinuo!!

R3MZ1
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

evo slika

R3MZ1
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2012 21:53 (Remzi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Urm, nakon patcha ako netko igra s Lulu - desit će vam se da kad jednom ultate na sebe da ste do kraja onak veliki napuhani {#}

Wanna?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

Hecarim totalno OP...

Stay a while and listen...
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Uspijem odigrat 1 match i opet me izbaci -.- 

Shazbot !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel triba neko sumrf accove :D

IGN: KomunizamSucks
U: Banonovich
Pw: j*1benica19#

IGN: S****kRadovan
U: Fegetini
Pw: fegetini1

*1 = e

* = upak

zamjenite zvjezdicu s slovom xD bug mi prigovara za prostu rijec :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
D3ViL kaže...
hari85 kaže...
Toxic1337 kaže...

NRV feeders OP

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Pa mislim da je bas izbalansiran. Nije OP nije UP. Neznam kakav je jungler ali ima dobrog potenciala za super gankove.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Kad vi budete igrali s njima javite se !!! ahhahaha ne znam ko je veci troll od njih dvojic kopirajuci M5 nickove xD

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

Kad vi budete igrali s njima javite se !!! ahhahaha ne znam ko je veci troll od njih dvojic kopirajuci M5 nickove xD

eto pa to nisu pravi likovi iz m5 {#}

EU West: slimyyy
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice