Pirat noob i kamper.
Pirat noob i kamper.
Zadnju rundu sam vas sve sam pohaksao.
Tam na B se već osječam ko' doma.
I onda si otišao da ja moram okretati runde, kasnije krenuo na killstreak dok me nisu zamolili da izađem sa servera.
Pirat noob i kamper.
Zadnju rundu sam vas sve sam pohaksao.
Tam na B se već osječam ko' doma.

Pirat, čujemo se onda za ts, da ne galamimo po voipu :)
Pirat, čujemo se onda za ts, da ne galamimo po voipu :)
Da, desi se da padne server kad uđemo u server ja ti i boljak skupa.
Ali dobro se držao server sinoć iako se prelijevao skill preko svih granica.
da, dobra je igra. Iako je"realna" sve skupa je dosta dobro balansirano( damage-recoil- close combat-taktika-zvuk). Nesto je sporiji gameplay ali nikako dosadan. Igra je tek izasla pa se vicina ekipe jos uvijek dosta slobodno krece po mapi. Eventualni problem bi mogao nastati kada vecina ekipe nauci mape. Igra bi se mogla pretvoriti u Campergency. A nakon sat-dva lezanja i cucanja sa takvim gameplayom ne bi mogao reci da sam igrao i uzivao.
8/10
Što bi se reklo, mekano mekano.
Mape su dobre, ali da, imaju dosta headgličeva koji se postižu sa leanom.
Mislim da će igra živjeti još jako kratko 3-5 mjeseci ako ne izdaju nove ''ofišl'' mape. Ove custom made me ne zanimaju jer nisu balansirane često.
Ugl. najbolji aspekti igre, znam da ponavljam ali je ekipa na ts. Koje su to izjave i spike. Umreš, smiješ se guštaš i ghostaš dalje frendu pomažeš.
Defitinitvno najbolje igrati prije bf, jer ako igraš poslije samo sprintaš kao debil
Oružja da, talibanima treba malo raznovrsnosti.
Premonotono mi je igrat sa akmom.
Trebaju im dati neke homemade gluposti, puškice sa nekim homemade kamuflažicama itd, da to nekako dobije na nekoj ''realnosti''.
Nadajmo se da će igra opstati jer je dečki rade sa ljubavlju i to je jako bitno.
Jel moze netko provjerit Ping na serveru ?
62.210.131.200
mislim da je meni visok jer imam slab FPS u igri (intel graficka :\ )
Nisam ovih par dana nist uspio napravit jer sam ostal bez interneta :((
62.210.131.200
a koji je port? onih poslje ovog je :43465 (uglavnom 5 brojeva)
62.210.131.200
a koji je port? onih poslje ovog je :43465 (uglavnom 5 brojeva)
standardni ne moras ga upisat ,al eto 27015 :)
Stigao prvi veći update u igri:
"Molotov Spring" is the name of Insurgency's first major content update, available free to every player.
2 new maps
5 new game modes
new weapons
new attachments
and gameplay tweaks across the board.
Da je EA ili Activision u pitanju ove dvije mape i nekoliko oružja bi se zvalo DLC a ne update i koštalo bi 20 eura...
Stigao prvi veći update u igri:
"Molotov Spring" is the name of Insurgency's first major content update, available free to every player.
2 new maps
5 new game modes
new weapons
new attachments
and gameplay tweaks across the board.
Da je EA ili Activision u pitanju ove dvije mape i nekoliko oružja bi se zvalo DLC a ne update i koštalo bi 20 eura...
ili možda jer je igra u ranoj fazi razvoja i prazna je sadržaja?
igra nije u razvoju, izašla je 22.04.2014 a sadržaja ima tolko kolko i košta...igra je trenutno 33% off tj. 9,99 eura na steamu a dade se nabaviti i jeftinije...ako gledamo na to kolko sadržaja ima BF4 i kolko je koštao kad je izašao i s obzirom da je još u jako ranoj fazi razvoja onda su devovi Insurgencya dali i previše sadržaja za 15 eura kolko je inače igra na steamu...
igra nije u razvoju, izašla je 22.04.2014 a sadržaja ima tolko kolko i košta...igra je trenutno 33% off tj. 9,99 eura na steamu a dade se nabaviti i jeftinije...ako gledamo na to kolko sadržaja ima BF4 i kolko je koštao kad je izašao i s obzirom da je još u jako ranoj fazi razvoja onda su devovi Insurgencya dali i previše sadržaja za 15 eura kolko je inače igra na steamu...
Ja sam kupio igru kad je bila 15€ i developer je rekao da jednom platiš a sve ostalo je besplatno.
Ali...da je igra popularna kao bf i cod i s tolikom hrpom ljudi koji igraju te igre misliš da bi i dalje sve bilo besplatno za Insurgency?
Igrao sam neki dan i jedva 900 ljudi igra,naravno da neće naplatiti taj "dlc" jer bi još ljudi izgubili.

ali pohvalno je to i cijenim tu indie scenu baš radi toga što si naveo da je developer sam rekao prilikom izlaska igra da nema namjeru naplačivat dodatne sadržaje...igra niti nije namjenjena širokim masama kao bf ili cod i igra je skupila određeni stalni i povremeni comunity (700-1000 ljudi) koji će vjerojatno ostat uz igru jedno duže vrijeme...
Dakle izašla je u budućnosti?
Tipfeler :)
Ma ne mogu oni naplatiti to, igra ne vrijedi više od 10 eura jer ne nudi miljarde sati, osim jakim fanovima.
Dao sam 30kn za igru i odigrao 15-stak sati...možda bude koji više sad kad su nove mape out, ali sumnjam.
je , tipfeler je...22.01. je trebalo pisat ali mi je netko zamijenio brojke na tipkovnici...što se tiče vrijednosti daj mi reci onda po tvojim kriterijima jedam AAA naslov Titanfall vrijedi 60 eura (toliko mu je cijena na matičnoj stranici)...pa nema ništa više sadržaja od Insurgencya...pimp my Titan and my Soldier i takve stvari se ne ubrajaju u sadržaj...igra je namjenjena baš fanovima takve vrste koji će sigurno uložit vremana u igru...vidio sam da ima neki lik koji je dao review sa 1150 sati provedenih...istina je da je igra limitirana sa sadržajem ali reć da indie igra ove kvalitete ne vrijedi 10 eura, i to zbog razloga da ne nudi miljardu sati, je krajnje glupo pogotovo u ovo doba dok razni polunaslovi tipa Brokenfield koštaju 50-60 eura + dodatni sadržaj koji se plača exstra...isto imam 15-tak sati samo nažalost zbog problema sa internetom u zadnje vrijeme...
je , tipfeler je...22.01. je trebalo pisat ali mi je netko zamijenio brojke na tipkovnici...što se tiče vrijednosti daj mi reci onda po tvojim kriterijima jedam AAA naslov Titanfall vrijedi 60 eura (toliko mu je cijena na matičnoj stranici)...pa nema ništa više sadržaja od Insurgencya...pimp my Titan and my Soldier i takve stvari se ne ubrajaju u sadržaj...igra je namjenjena baš fanovima takve vrste koji će sigurno uložit vremana u igru...vidio sam da ima neki lik koji je dao review sa 1150 sati provedenih...istina je da je igra limitirana sa sadržajem ali reć da indie igra ove kvalitete ne vrijedi 10 eura, i to zbog razloga da ne nudi miljardu sati, je krajnje glupo pogotovo u ovo doba dok razni polunaslovi tipa Brokenfield koštaju 50-60 eura + dodatni sadržaj koji se plača exstra...isto imam 15-tak sati samo nažalost zbog problema sa internetom u zadnje vrijeme...
Koliko god bili broken, dovoljno su razvikani i veliki da ''smiju'' imati takvu cijenu i ekipa će ih opet kupiti. Da je insu 60 eura, mislim da nebi imao ni 200 aktivnih igrača, ako i toliko.
Dont get me wrong Insu je odličan naslov, ali 10eura do 100kn i to mu je realna cijena, bez obzira koliko dobar i kvalitetan bio, neće me držati dovoljno dugo.
Ima svoju fan bazu i to je super a to što su neki AAA naslovi precijenjeni to se slažem, ali opet imaju ogroman broj igrača.
Ugl. nemoj me krivo shvatiti, igra je super, ali na današanjem tržištu ne nudi nešto što bi zadovoljilo veći broj ljudi, već šačicu zaljubljenika u realistic fps itd.
Jučer sam se prvi puta naživcirao u igri...na serveru je bio haxor i to haxor kojem nije bilo za statse (dobro kaj ih igra nema) već mu je namjera bila trolololololo...dok je ušao na server svima je promijenio imena...u obavijestima je stalno se listalo "PlayerName changed name to PlayerName" a trčao je po stazi brže nego Flash...konačno sam uspio igrat da mi je ping bio normalan (30-50) a spajalo me na server sa likovima od 200...kada sam manualno birao server onda je bilo ok
Insurgency je trenutno na popustu na Steamu, košta 10 eura.
Odigram par puta koju rundu..igra odlično radi i ekipa je ok, malo je ima, ali se igra.
Predlažem svima koji je imaju da joj ponovo daju šansu.