Homefront

poruka: 647
|
čitano: 255.619
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Homefront
Ili sam ja glup pa to ne vidim, ili se to mora negdje uključiti, jer mi toga nemam.
I kada što otključavam, jel postoji neki wiki da vidim kada što otključam?
15 godina
Homefront

Steta igra ima potencijala ali ako ne srede taj HC-nacin igranja nis od duzeg igranja ,cucit cekat nix , mozda brinkthegame.com do BF3

www.bfwarzone.net BC2 server online
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Homefront

Evo konačno i Laušove recenzije: LINK

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 16:21 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Multiplayer su vadili s xboxa. Why ?{#}

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
15 godina
protjeran
perkoxcar kaže...
Jack Sparrow kaže...

kaj nije reko ps3 ?

http://protocol4.animehr.com/
15 godina
hrvatskafarkasevec kaže...
perkoxcar kaže...
Jack Sparrow kaže...

kaj nije reko ps3 ?

Možda i je, ali You got the point ?

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
15 godina
protjeran
perkoxcar kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...
perkoxcar kaže...
Jack Sparrow kaže...

kaj nije reko ps3 ?

Možda i je, ali You got the point ?

da :)

ma on je to igro pirata sp na kompu,a ps3 verziju dobio sponzorirano il vec kako

http://protocol4.animehr.com/
15 godina
neaktivan
Homefront

Tko god je preorderao HF preko večine servisa, Steam, game.co.uk je trebao dobiti FREE Metro 2033. Koliko sam skužio ja ga nisam dobio i dosta ljudi ga nije dobilo. Kontaktirao sam njihov suport i nakon 3 dana sam ih opet maltretirao kada su mi odgovorili da moraju kontaktirati i druge stranke koje su to obečale, ali evo danas predvečer sam dobio mail sa svim podatcima za Metro 2033 da si skinem original.

Pa ako ste zaboravili na to što Vas slijedi , mali podsjetnik.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Homefront

U ovoj igri sam konačno shvatio što je sex...

سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
pirat kaže...

U ovoj igri sam konačno shvatio što je sex...

a što je sex?

16 godina
moderator
Jack Sparrow kaže...

a što je sex?

Sex je kad ja pokušavam igrat homefront a mene jebe ruter..

سمندری ڈاکو
15 godina
pirat kaže...
Jack Sparrow kaže...

a što je sex?

Sex je kad ja pokušavam igrat homefront a mene jebe ruter..

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!

CAREEEE!!{#}

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
14 godina
neaktivan
Homefront

Pošto nisam još kupovao preko Base Hosta a sada bih želio,imam par pitanja.Dakle registrirao sam se(upisao ime,prezime,adresu i sl.) i me zanima što dalje, tj. trebali sada otiči do homefront keya i staviti ga u košaricu i onda otiči kupujem ili kako?Zanima me isključivo uplata na njihov račun,znači ja  njima uplatim,oni meni key.

0 0 hvala 0
16 godina

tamo  prvo klikneš da kupuješ homefront izabereš naćin plaćanja ako uzmeš putem uplatnice onda ćeš dobiti automatiziranu poruku da si narućio homefront i podatke da možeš platiti

kada njemu sjedne na raćun onda ti on tek šalje key

14 godina
Homefront

ova igra je očito rađena za mp,sp sam prešo u 3 sata

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Prvi patch bi trebao doći sljedeći tjedan,ovdje možete pogledati šta će biti u njemu:

http://www.homefront-game.com/blog-post/homefront-pc-patch-103-announced

16 godina
neaktivan
Homefront
moze li se igra igrati sa gamepadu na racunalu?
Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Wolf88 kaže...

Prvi patch bi trebao doći sljedeći tjedan,ovdje možete pogledati šta će biti u njemu:

http://www.homefront-game.com/blog-post/homefront-pc-patch-103-announced

-      Lowered m200 and m110 sniper rifle damages. The only 1 shot possible is now headshots.

-      Flak jacket now has a lower BP cost, and a slight effectiveness buff.

Ajde bar nesto mada se bojim da nece biti dovoljno.

Igra je jednostavno obicni camper-fest sto ubija dinamiku igre strasno. Gdje god dodjem 80% ljudi kempa bilo sa sniperima bilo sa automatskim puskama.

Sniperi trebaju malo ozbiljniji nerf i ne samo da vise nije 1 shoot kill nego i da je teze pogoditi nekoga sniperom. Nesto tipa da se nisan zanosi dok ga ne smiris (udahnes zrak) na par sekundi, smanjuje se dmg jako sa udaljenoscu, bullet drop i sl. S obzirom da je sve to teze izvesti jer zahtjeva znatnu izmjenu jaki nerf damage bio mogao biti kratkorocno rijesenje.

Povecanje efikasnosti flak jacketa moglo bi smanjiti hardcore mod koji je igra postala (i samim time teski kamperaj), ali ako kazu "slight efectiveness buff" bojim se da nece biti dosta.

Trebali su ostaviti ovakvko kako je i nazvati HC mod za one koji vole kempanje, a znerfat oruzja zestoko/zbuffat HP jako u novom modu koji bi nazvali Standard ilikakovec za one koji zele igrati malo dinamicnije, a ne kempati non-stop.

Meni se dosta elemenata MP-a svidja (kupovina dodataka koristeci BP, battle commander, same mape kao takve) svidja, ali cjelokupni HC mod feeling igre (snipere da ne spominjem) koji pretvara partije u najobicniji caper-fest mi se vec gadi i igru igram jako rijetko zadnjih dana.

Ostaje mi samo da sa nestrpljenjem cekam Brink.

Em ga radi Splash Damage (netko tko je napravio Wolfenstein Enemy Territory je dokazao da zna napraviti vrhunski MP), em sam citao na vise mjesta da ce posebnu paznju posvetiti "ubijanju" kampanja na sve moguce nacine (npr. nece biti one-shoot killova osim u izuzetnim kombinacijama buffova i headshoota, nece biti klasicnih sniper oruzja).

Negdje su anti-kamping pristup objasnili kao "...zele da igra bude zabavna 7 od 8 igraca u timu, a ne 1 od 8 igraca u timu". {#}

If you're not paranoid, you're not paying attention
15 godina
neaktivan
Homefront

Čekaj malo, znači snajperi i dalje imaju headshot 1 shot kill sa jednog kraja mape na drugi? Kakav je to nerf?...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crotiger kaže...

Čekaj malo, znači snajperi i dalje imaju headshot 1 shot kill sa jednog kraja mape na drugi? Kakav je to nerf?...

Mislim da bi svaki snajper trebao biti one shot kill ako je headshot, bilo bi glupo da nije.

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
15 godina
Homefront

Pa ja mislim da svaka pušta u ovoj igri ubija iz prve sa headshotom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Homefront

Krivo sam se izrazio. To što je 1 shot headshot kill je ok, pa neznam baš da se to i da preživjeti. Ali sam govorio kako ga naciljaš sa jednog kraja mape na drugu kada ti zumira killcam 3-4-5 sekundi da nema nikakve devijacije putanje zrna. Znači naciljaš glavu sa 3 ili 333 metra ide istom putanjom u istom smjeru. Znači nikakav skill opet nije potreban nego samo zakampaš se i čekaš da netko proviri i bum , mrtav. Na to sam mislio. Nadao sam se da če uvest da nije isto sa koje daljine pucaš sa snajperom , da če se ublažiti dmg sa razdaljinom ili da če trebat korekcija putanje .  

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crotiger kaže...

Nadao sam se da če uvest da nije isto sa koje daljine pucaš sa snajperom , da če se ublažiti dmg sa razdaljinom ili da če trebat korekcija putanje .  

Da, to sa smanjenim DMG-om na većoj udaljenosti bi se moglo izvesti, ali mislim da ovo drugo sa putanjom i padom metka nebi mogli ubaciti jer je engine takav kakav je.

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
16 godina
neaktivan
Homefront

lol, na low i na very high imam isti broj fps-a

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
luka_cro kaže...

lol, na low i na very high imam isti broj fps-a

to zato jer je slaba optimizacija za dualcorovce.

16 godina
Homefront

Dualci su zastarjeli...

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Homefront

Ja derem pirata i svida mi se mnogo, zanima me gdje je najjeftinije uzeti original jer bi probao mp

0 1 hvala 0
14 godina
strbi19 kaže...

Ja derem pirata i svida mi se mnogo, zanima me gdje je najjeftinije uzeti original jer bi probao mp

na base hostu

moj steam profil:http://steamcommunity.com/id/76561198011071624x
13 godina
neaktivan
Homefront

Samo da komentiram da je igra odlična, ima brutalnih detalj ( npr: roditelje ubiju a dite gleda i plače).... al ok naslov....

0 0 hvala 0
16 godina
Xbox ima trojezgreni proc. HA! :)
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice