Hitman: Absolution

poruka: 938
|
čitano: 209.336
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hitman 5, Službeno najavljen Hitman: Absolution
17 godina
neaktivan
Re: Hitman: Absolution
Cryton kaže...

... ali zbog toga igrina vrijednost nije pala koliko se priča (posebno od pir*ta!). 

Kod pirata je još i najviše pala jer oni nemaju pristup Contracts modu. Pa se moraju usredotočiti samo na kampanju :)

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
16 godina
neaktivan
Cryton kaže...

Ne razumijem odkud pravo onima koji ne kupe igru da išta loše kažu o njoj. Igru nemogu odigrat 100% sa svim njezinim segmentima, za 0 kn su u svakom pogledu previše dobili, a oni bi još i optimizaciju (da možda zatražite da vam još pošalju i novi komp ;) ).

To je jedna stvar, a druga je da igra uopšte nije loša.

Slažem se s onima koji kažu da to nije onaj stari hitman jer očito je da žele prikupit novu publiku, ali ima i gameplay elemenata koji su jako poboljšani, a o grafici da ne pričam.

Istina, nedostaje onaj osječaj slobode, imam bugova (koji će se, nadamo se, popraviti u nekom patchu) ali zbog toga igrina vrijednost nije pala koliko se priča (posebno od pir*ta!). 

Je. Igra je toliko loša. Da se zove samo Absolution, i da glavni lik ima dugu kosu, progledalo bi se kroz prste. Sad ti kontaj.

Podcrtano: I time si sve rekao i pobio sam svoje argumente jer to nije isti Hitman i gotovo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2012 22:20 (4ucker).
15 godina
neaktivan

nemojte licit svoje frustraciije na nama ako ste kupili igru i nije vas zadovoljila... mi smo je dobili besplatno i mozda cak i nije tako losa ;))) pozdrav

NS/ZD
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pa i ja se slažem da nije isti hitman. Realno sagledano, bugovi se daju ispravit, to nije tolki problem. Ovo što se tiče slobode jeste da se moglo to puno bolje i u globalu je to jedini element koji je podbacio donekle, ali daleko je to do cijele igre. Samo ću reć jednu stvar: uzmi za primjer cod, već niz godina imaju istu kokoš samo mijenjaju perje. Nadam se, da se takav koncept nije ovdje očekivao, bar ja nisam i za mene je ova igra sasvim nadprosječna, ali naravno ne i odlična(kakvu sam očekivao).

17 godina
neaktivan
Cryton kaže...

...uzmi za primjer cod, već niz godina imaju istu kokoš samo mijenjaju perje. Nadam se, da se takav koncept nije ovdje očekivao, bar ja nisam i za mene je ova igra sasvim nadprosječna, ali naravno ne i odlična(kakvu sam očekivao).

Sry, ali CoD SP radi točno ono što i treba. CoD ima određen tip SPa i drži se osnovne formule. On je nekakav akcijski interaktivni film koji sa svakim novim nastavkom dobije i novi sadržaj, tj. novu priču ili nastavak stare. I koliko god takav stil igre meni ili nekome bilo dosadan, neki ga vole upravo zbog toga. Uostalom takav je od prvog nastavka i ne skriva to.

Pa bi se moglo reći da svaki nastavak CoD SPa za razliku od Absolutiona bar zna što ljudi koji ga igraju od njega žele i očekuju. To im i daje i zato ni ne mijenja osnovnu formulu jer to onda više ne bi bilo to.

Dok se za MP čak i slažem, ali to se već ne može uspoređivati...

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2012 23:27 (ZC_Someone).
12 godina
neaktivan

Da u pravu si sto se toga tiće i nije mi bila namjera navesti to kao nužno lošu stranu cod-a, nego samo za usporedbu da ako bi se pojavio neki remake na blood money( il neki dr.) sa novom grafikom i pričom to bi izlazilo van domene nove igre pod novim nazivom, bar za mene. 

Ovako su svi elementi tu, poboljšani, osim bugova na što nemam komentara i te slobode koja daje tu čar hitmanu ali opet nije to toliko srezano da budu drame oko toga (duže vrijeme pratim teme igara i mora se priznat da je licemjerje na vrhuncu). Eto toliko od mene...

12 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
Cryton kaže...

...uzmi za primjer cod, već niz godina imaju istu kokoš samo mijenjaju perje. Nadam se, da se takav koncept nije ovdje očekivao, bar ja nisam i za mene je ova igra sasvim nadprosječna, ali naravno ne i odlična(kakvu sam očekivao).

Sry, ali CoD SP radi točno ono što i treba. CoD ima određen tip SPa i drži se osnovne formule. On je nekakav akcijski interaktivni film koji sa svakim novim nastavkom dobije i novi sadržaj, tj. novu priču ili nastavak stare. I koliko god takav stil igre meni ili nekome bilo dosadan, neki ga vole upravo zbog toga. Uostalom takav je od prvog nastavka i ne skriva to.

Pa bi se moglo reći da svaki nastavak CoD SPa za razliku od Absolutiona bar zna što ljudi koji ga igraju od njega žele i očekuju. To im i daje i zato ni ne mijenja osnovnu formulu jer to onda više ne bi bilo to.

Dok se za MP čak i slažem, ali to se već ne može uspoređivati...

Da u pravu si sto se toga tiće i nije mi bila namjera navesti to kao nužno lošu stranu cod-a, nego samo za usporedbu da ako bi se pojavio neki remake na blood money( il neki dr.) sa novom grafikom i pričom to bi izlazilo van domene nove igre pod novim nazivom, bar za mene. 

Ovako su svi elementi tu, poboljšani, osim bugova na što nemam komentara i te slobode koja daje tu čar hitmanu ali opet nije to toliko srezano da budu drame oko toga (duže vrijeme pratim teme igara i mora se priznat da je licemjerje na vrhuncu). Eto toliko od mene...

PS:Ispričavam se za dva posta!

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 0:28 (Cryton).
15 godina
neaktivan
Pozz prije svega

Imam Windows 7 64bit sve sam update-ovo konf. mi je Intel Core i7-2630QM, a graficka mi je NVIDIA GeForce GT 540M 2gb ni sam ne znam sta da radim ,molim ako netko zna da pomogne.
Znaci desava se da kad instaliram igru Hitman Absolution da mi ne zeli pokrenuti igru sa Nvidiom GeForce GT 540M vec sa integriranom koja je u laptopu. Uredno sve kao i do sada za sve igre u Nvidia Control panelu stavim da tu igru pokrece direktno preko graficke, ali nece.
Pokrene je preko integrirane i kad igra pocne jednostavno je ne moze vrtiti jer je preslaba i tu je kraj.
Sta ciniti...ima tko kakvo rjesenje ?
Hvala.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo, probao sam igru i za sada mi se dopada.

Vrti se bez ikakvih problema na max. detaljima na laptopu...

Jedino me malo smeta što je igra nekako više linearna nego prije i ima malo previše cut scena.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tsar kaže...

Evo, probao sam igru i za sada mi se dopada.

Vrti se bez ikakvih problema na max. detaljima na laptopu...

Jedino me malo smeta što je igra nekako više linearna nego prije i ima malo previše cut scena.

Kakav laptop imaš, dakle dobro je optimizirana jel?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
neaktivan

A piše ti sve pod moj PC.

Imam zadnje drivere... igra radi stvarno glatko na max. detaljima i 1920x1080 rezi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

stvarno je iritantan ovaj disguise,napravljen je kao u commandos strike forcu... totalni promasaj

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Cryton kaže...

Ne razumijem odkud pravo onima koji ne kupe igru da išta loše kažu o njoj. Igru nemogu odigrat 100% sa svim njezinim segmentima, za 0 kn su u svakom pogledu previše dobili, a oni bi još i optimizaciju (da možda zatražite da vam još pošalju i novi komp ;) ).

Slažem se s onima koji kažu da to nije onaj stari hitman jer očito je da žele prikupit novu publiku, ali ima i gameplay elemenata koji su jako poboljšani, a o grafici da ne pričam.

Istina, nedostaje onaj osječaj slobode, imam bugova (koji će se, nadamo se, popraviti u nekom patchu) ali zbog toga igrina vrijednost nije pala koliko se priča (posebno od pir*ta!). 

PA NORMALNO DA NIKO NEKUPUJE KAD RIJETKO KOJA IGRA VALJA DANAS, AC3 NEVALJA, MISLIO SAM KUPIT, AL NORMALNO PRVO PROBO PIRATA DA VIDIM, KAD ONO DRLOG. 

Hitmana sam kupio, contracts je predobar, igra je super, ali i to sma se prvo uvjerio s piratom, jer jednostavno vecina igara nevalja.

Ako sam ti POMOGAO, stisni hvala :D
17 godina
neaktivan
Cryton kaže...

OK, neki manji elementi su poboljšani. Ali što ti to znači kad su možda dva najvažnija srezana ili jako promijenjena. Ako smatraš da su osnovni gameplay elementi samo minimalno promijenjeni predlažem ti da još jednom odigraš prošle nastavke.

Promjene u nekim osnovnim elementima igre, tj. leveli podijeljeni u sekcije i novi sustav prerušavanja su drastično promijenili način na koji se pristupa igri. Nije pomogao ni novi sustav spremanja pozicije koji jednostavno kažnjava eksperimentiranje, sastavni dio svakog Hitmana. Većina igre je sad klasični "infiltration sneaker" koji se prvenstveno temelji na skrivanju. Poput Splinter Cella ili novog Deus Exa. A Hitman nikad do sad nije bio temeljen ne tome.

Hitman igre bi prije mogao opisati kao seriju sandbox levela koji su ti davali veliku slobodu kretanja i nudili niz mogućnosti za rješavanje problema postavljenog pred tebe. Na igraču je bilo da prouči danu situaciju, prepozna te mogućnosti, odabere nekoliko njih, poveže ih i pokuša svoju zamisao provesti u djelo. I u tome je bila ljepota te igre.

Dok te Absolution većinu vremena vodi kroz linearne hodnike koji se s vremena na vrijeme račvaju na dva tri prolaza ali bez značajne razlike, baš poput Splinter Cella ili Deus Exa. Takvih levela je bilo i prije, ali nikad nisu bili u većini. A kad u Absolutionu i dobiješ rijetku priliku nešto istražiti i isplanirati svejedno to nije na razni kompleksnosti i količine mogućnosti koju si ti davali prethodnici.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 13:57 (ZC_Someone).
17 godina

Hmm, čitajući temu i dalje nemam volje za novi hitman, ne zvuči na žalost kao nešto za mene... umjesto toga mislim da ću odigrati Contracts (njega nisam okrenuo), pa onda još jednom Blood Money.

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel netko igra contracts mode? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...

Zašto? :)

13 godina
Lovac kaže...

Hmm, čitajući temu i dalje nemam volje za novi hitman, ne zvuči na žalost kao nešto za mene... umjesto toga mislim da ću odigrati Contracts (njega nisam okrenuo), pa onda još jednom Blood Money.

Radije si pređi Silent Assassina - daleko najbolji nastavak Hitman, imo. I najzahtjevniji također.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
14 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
Cryton kaže...

PA NORMALNO DA NIKO NEKUPUJE KAD RIJETKO KOJA IGRA VALJA DANAS, AC3 NEVALJA, MISLIO SAM KUPIT, AL NORMALNO PRVO PROBO PIRATA DA VIDIM, KAD ONO DRLOG. 

Hitmana sam kupio, contracts je predobar, igra je super, ali i to sma se prvo uvjerio s piratom, jer jednostavno vecina igara nevalja.

Odi ti sine fino igraj tetris, a review igara ostavi iskusnim osobama. To što ti govoriš su bezvezarije.

13 godina
protjeran
iAvenger kaže...
MARKOcVp kaže...
Cryton kaže...

Odi ti sine fino igraj tetris, a review igara ostavi iskusnim osobama. To što ti govoriš su bezvezarije.

to je bolna istina

Ako sam ti POMOGAO, stisni hvala :D
16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
308gtsfan kaže...

Zašto? :)

Zato što me zanima jel se radi toga isplati kupiti original. 

17 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...

Zato što me zanima jel se radi toga isplati kupiti original. 

Po mojem mišljenju 50€ ne sigurno. Možda za kakvih 20€, ak i toliko.

Ima zanimljivih izazova ali vidi se da leveli nisu dizajnirani za te zadatke. Pa makar su zabavni, nije to ipak ono pravo.

Također centralni server na koji moraš biti spojen da bi igrao Contracts zna biti offline. Pa ih nekad ni ne možeš igrati.

Btw. za sad nisam probao igrati na mapama koje još nisam igrao u SPu. Da si ne spoilam SP.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 16:12 (ZC_Someone).
13 godina
neaktivan

jedno pitanje : KAKVE SU OVO KOCKE NAJVISE SU IZRAZENE NA NEBU a na tlu su manje uočljive ...  desava mi se samo u ovoj igri na dva drivera RADEON 

12.8 i 12.10 .... 

primjera radi Assasins Creed 3 radi ubica ... zelim samo znati jer to in game bug ili ??? jel ima ko istih problema ???

CRNE KOCKE CRNE KOCKE

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

kad pokrenem igru piše mi ovo falied to initialize DirectX11 dal zna netko riješit taj problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
funkstaz kaže...

jedno pitanje : KAKVE SU OVO KOCKE NAJVISE SU IZRAZENE NA NEBU a na tlu su manje uočljive ...  desava mi se samo u ovoj igri na dva drivera RADEON 

12.8 i 12.10 .... 

primjera radi Assasins Creed 3 radi ubica ... zelim samo znati jer to in game bug ili ??? jel ima ko istih problema ???

Pročitaj moj post na stranici prije gdje sam pisao o postavkama.

16 godina
neaktivan
dishonored10 kaže...

kad pokrenem igru piše mi ovo falied to initialize DirectX11 dal zna netko riješit taj problem

Reinstaliraj dx11.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
14 godina
dishonored10 kaže...

Ja sam imao isti problem i dugo mi je trebalo da nađem riješenje: instal driver, instal directx itd... i ništa mi nije pomoglo dok nisam instalirao Service Pack 1, tako da nemoj okolišati to ti je 100% riješenje

Be Water My Friend
15 godina
neaktivan

Ja sam stavio Service Pack 1 čim su izašli, neznam kako netko to još nije stavio...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Igra stoji na disku već par dana, neinstalirana.

Demoralizirali ste me skroz, pročitao sam par rewievova... meh.

Nikako da se natjeram da je instaliram.

{#} naravno.

Out of the blue and into the black.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma instaliraj nije igra tako loša. Bolja je od Hitman Contractsa, ali lošija od Hitmana 2 i BM. Al svejedno da se igrat pa čak i uživat u igri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hitman 5, Službeno najavljen Hitman: Absolution
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice