konacno sam poceo igru... sve moze proci osim onog hebenog disguisa i insticta... katastrofalno uradjeno
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jesam li jedini koji ima problem Failed to initialize DirectX 11
Daj pomagajte ako znate, probao sam reinstall drivera graficke i neradi.
Još jedna žalosna istina iz ovog članka:
Yeah, that’s precisely my experience. The game doesn’t seem to have been designed for the higher difficulties – I felt like Purist had been put in because people would be pleased to hear about it rather than because it’d be enjoyable or challenging to play.
Zato sam se i sam vratio na Hard. Expert praktički nabaca još malo čuvara i pojača već preosjetljivi detection, a Purist ti makne HUD. Ali ne balansiraju to kako treba. Osjećam se kao da me igra vara a ne da pred mene postavlja izazov.
A i ovo nije daleko od istine:
Yeah, I’m half wondering about taking a second pass at it with that mindset, rather than a Blood Money one. It does have a lot more tension than Blood Money though, which was a sort of puzzle game, but that’s because it’s basically Splinter Cell now.
A što točno je problem u puristu?!
Nemaš hud pa big deal..
Ne treba mi hud da vidim oružje u ruci..
Ne treba mi hud da brojim metke jer ne smicam vojske..
Ne treba mi hud da vidim da me netko otkrio..
Ne treba mi hud da mi kaže da sam kraj tijela.
Ne treba mi hud čak niti da mi kaže da sam u neovlaštenom prostoru..
Purist ima čak i ono skrivanje ruka prema licu samo što ga je jako malo pa nemreš hodat 10 metara sa njim nego na tren..
Još jedna žalosna istina iz ovog članka:
Yeah, that’s precisely my experience. The game doesn’t seem to have been designed for the higher difficulties – I felt like Purist had been put in because people would be pleased to hear about it rather than because it’d be enjoyable or challenging to play.
Zato sam se i sam vratio na Hard. Expert praktički nabaca još malo čuvara i pojača već preosjetljivi detection, a Purist ti makne HUD. Ali ne balansiraju to kako treba. Osjećam se kao da me igra vara a ne da pred mene postavlja izazov.
A i ovo nije daleko od istine:
Yeah, I’m half wondering about taking a second pass at it with that mindset, rather than a Blood Money one. It does have a lot more tension than Blood Money though, which was a sort of puzzle game, but that’s because it’s basically Splinter Cell now.
Jedini način da ti igra da izazov je da bude jača od tebe i da te vara, naučio sam to još davnih dana...ugl.
zanima me kako igra radi na slabijim računalima? Što mogu očekivat za svoj lap koji bf3 vrti na 30fps multi? Hvala.
A što točno je problem u puristu?!
...
A gdje sam rekao da je HUD problem? Rekao sam da su više težine napravili s jako malo uloženoga truda. Igra je očito rađena za neke srednje težine. A expert i purist su više tu samo da bi bi mogli reći da su u igri.
Jedini način da ti igra da izazov je da bude jača od tebe i da te vara, naučio sam to još davnih dana...ugl.
Postoji jako velika razlika između legitimnog i zabavnog izazova i bez veze nabacanih čuvara. Mnogi tvrde da je Dark Souls preteška igra. Ali zapravo uz malo razmišljanja i strpljenja to uopće nije tako. Ništa ne ovisi o sreći već o mojim sposobnostima zapažanja i refleksima. Pa ako i poginem znam da sam si za to sam kriv. I zato nemam osjećaj da me igra "vara".
BM je bio užitak,priča isve a abs je naporan,treba više skila nego za bf3
Točno to. Kad treba sredinom igre ući u jednu bazu imaš tri ili četiri misije za redom koje se svode na hodanje od točke A do točke B. Postoji samo jedan tip protivnika pa prerušavanje ne pomaže previše. I sad možeš ili pobiti sve što hoda ili sat i pol glumiti Fishera i skakati od zaklona do zaklona. Alternativno ako od dosade počneš razmišljati o deinstalaciji igre jer hoćeš igrati Hitmana a ne Splinter Cell, prebaciš na normal ili easy, uključiš instinkt i doslovno se prošećeš kroz levele.
I to je takav hladan tuš nakon dvije prethodno jako dobre misije da jednostavno ne kužiš zašto je to u igri.
Točno to. Kad treba sredinom igre ući u jednu bazu imaš tri ili četiri misije za redom koje se svode na hodanje od točke A do točke B. Postoji samo jedan tip protivnika pa prerušavanje ne pomaže previše. I sad možeš ili pobiti sve što hoda ili sat i pol glumiti Fishera i skakati od zaklona do zaklona. Alternativno ako od dosade počneš razmišljati o deinstalaciji igre jer hoćeš igrati Hitmana a ne Splinter Cell, prebaciš na normal ili easy, uključiš instinkt i doslovno se prošećeš kroz levele.
I to je takav hladan tuš nakon dvije prethodno jako dobre misije da jednostavno ne kužiš zašto je to u igri.
Sjetim se odmah onoga kad su rekli da "žele približiti igru i casual igračima"...
I ja dobivam istu poruku,probavam nešto guglao sam javim ako radi :)
Sta mi savjetujete. Planiram da nabavim igru, danas ili sjutra jer sam veliki fan ovog celavca. Ocekujem da misije budu bar na nivou Blood Money-a, a vidim da mnogi govore da je igra razocarala. E sad, vas koji je igrate pitam, da li je zaista podbacila, da li su misije raznovrsne i zanimljive, kakav je AI, da li ima misija poput eliminacije brace Delgado (iz Blood Money-a), sta je preneseno iz predhodnog dela u ovom i slicno... Izvolite, komentarisite.
Evo ovo mi je definitivno sa AC3 najbolja igrica ove godine.. al je dosta zahtjevna.. na "moj pac" sve na ultra osim shadow i global.. radi na 45-55 fps, u combatu do 25-35 :/ al je igrica odlicna pa me to nezamara puno.. (obicno cim igrica neradi na min 50 fpsa (lock) sam lud :P al ovo ja jako dobra igrica tako da mi nesmeta previse)
instaliraj service pack 1 ako si na windows 7,meni je pomoglo
Baš sam htio reći nije to onaj stari hitman, ali može proći a kad ono završio igru za 3h. Jedna riječ - uninstall.
Baš sam htio reći nije to onaj stari hitman, ali može proći a kad ono završio igru za 3h. Jedna riječ - uninstall.
Ako si ti prešao igru za 3 sata onda doslovno neznaš uživat u igri. I mora da si na easy igrao.
instaliraj service pack 1 ako si na windows 7,meni je pomoglo
E i meni je pomoglo, hvala ti puno
Ili namjerno trolaš ili nisi igrao igru i lažeš. ;)
Ma kakvih tri sata, ja igram već jedno 5h i na part one-u sam, ne znam koliko ih ima. Stim da se trudim da svaki level ne ubijem nikoga i igram na hard.
Ne znam, što se tiče same igre, naravno da to nije stari dobri Hitman, ali nisam toliko razočaran koliko sam očekivao da ću biti. Disguise system mi se baš i ne sviđa, kad mi je neko blizu da me vidi, samo mu okrenem leđa i gotovo uvijek da djeluje tako da sam na to dijelom zažmirio. Nisam još odigrao koliko treba, pa možda konačni sud donesem kasnije.
Počeo sam igrati i zapazio sam loše napravljene stvari:
-instinkt na hard je bezveze. Daje previše opcija i detalja koje nebi sazmnali u stvarnom svjetu.
-način spremanja s checkpointovima je loš, tj. nemogu završiti igru kad god hoću i spremiti je.
-na težinama jačim od hard uopće nema načina spremanja unutar jednog levela.
-one "nagrade" me nerviraju tu kao i u svakj igri. Presvućeš se 4 puta i osvojiš nešto po meni je to bezveze.
Ostalo mi se sviđa i pohvaljujem igru.
Mogu reći da ste me pojedini članovi ovde i iznenadili svojim mišljenjem kako je igra promašaj zbog linearnosti,zahtjeva i dr.
Hitman 3 i blood money su bili otvorenog tipa, i da je to sad opet u svim levelim prisutno možda bih bilo i "preizlizano"
Meni je ovaj koncept gameplay-a jako dobar.
Što se tiče grafike, predobra je, na mojoj nvidiji 285 ide sve na High/Ultra i dobijem pristojnih 27-30 frame-ova što uopće nesmeta mom oku za ugodno igranje.
Ovo što recenzenti govore da je loše optimizirana se možda samo odnosi na dx11,jer na dx10 je to sve super.
Evo ovo mi je definitivno sa AC3 najbolja igrica ove godine.. al je dosta zahtjevna.. na "moj pac" sve na ultra osim shadow i global.. radi na 45-55 fps, u combatu do 25-35 :/ al je igrica odlicna pa me to nezamara puno.. (obicno cim igrica neradi na min 50 fpsa (lock) sam lud :P al ovo ja jako dobra igrica tako da mi nesmeta previse)
lol ti sa boljom grafom iams isti fps ko i ja na istim postavkama
meni je minimalni fps 33, najcesce 40-60
po meni igra lijepo optimizirana, s obzirom da je grafika epic, kad obuces koznu jaknu od policajca pa se vidi svaka pora i reflekciaj svjetla...
igra mi se svida, nije bas ko prijasnji hitmani, ali se zanimljiva i zabavna
Mogu reći da ste me pojedini članovi ovde i iznenadili svojim mišljenjem kako je igra promašaj zbog linearnosti,zahtjeva i dr.
Hitman 3 i blood money su bili otvorenog tipa, i da je to sad opet u svim levelim prisutno možda bih bilo i "preizlizano"
Što se tiče grafike, predobra je, na mojoj nvidiji 285 ide sve na High/Ultra i dobijem pristojnih 27-30 frame-ova što uopće nesmeta mom oku za ugodno igranje.
Ovo što recenzenti govore da je loše optimizirana se možda samo odnosi na dx11,jer na dx10 je to sve super.
grafika je dobra ali stvarno zahtjevna,meni od 29-40 fps koliko sam primjetio sve na ultra i max. postavke...i to još ocana 7950,na početku igre se vrti amd logo ali bome je nisu optimizirali,neznam kako je sa gtx 680
neznam kako je sa gtx 680
Isto. 1080p, sve postavke na max i ne ide preko 40-45 FPS
grafika je dobra ali stvarno zahtjevna,meni od 29-40 fps koliko sam primjetio sve na ultra i max. postavke...i to još ocana 7950,na početku igre se vrti amd logo ali bome je nisu optimizirali,neznam kako je sa gtx 680
neznam kako je sa gtx 680
Isto. 1080p, sve postavke na max i ne ide preko 40-45 FPS
Pa rekao sam vam, možda dx 11 nije dobro optimiziran.
Ta otvorenost je ono što definira Hitman serijal i čini samu osnovu gameplaya u serijalu. Bez toga Hitman gubi svoj identitet.
Osim toga ako je ovdje nešto izlizano onda je to skakutanje oko 1m visokih zidića kroz linearne hodnike dok te loša priča vodi za ruku. I meni osobno je već muka od takvih igara jer ih već ima i više nego dosta. Pa bi dvadeset sati Hitmanove otvorenosti nakon šest dugih godina čekanja bio pravi dašak svježeg zraka u moru prdeža kojeg nam svako malo serviraju kao stealth igre.
Ovaj Hitman je loš. Gotovo.
Da i ja napišem svoj dojam.
Uvijek sam se smijao kad je netko na Metacriticu dao nekoj igri nulu i onda objašnjavao zašto je dao tu ocjenu i koliko je razočaran samom igrom. Smatrao sam da je to pretjerivanje i nisam si mogao zamisliti da nekome može igra biti toliko loša da joj da nulu. I onda je došao Hitman: Absolution. Igru koju sam čekao 6 i pol godina. Znao sam da je praktički nemoguće da bude bolja od vrhunskog prošlog nastavka, ali sam se tješio time da ne mora biti bolja, da ne mora biti ni kao Blood Money, već može biti i malo lošija i svejedno će biti super. No duboko u sebi, slutio sam nekako, da će je usrati. Čak sam i iznio jednom te moje sumnje. No, ono što sam doživio, nisam očekivao ni u najgorim noćnim morama. Igra me toliko razočarala, da je to neopisivo. Nema segmenta, od A do Ž, koji me nije razočarao. Apsolutno sve. Osim grafike. A priznajem, palim se na grafiku. No uzalud ti grafika kad je sve ostalo katastrofa. Prešao sam dobar dio igre, većinom prisiljavajući se na to, i preći ću je cijelu. I to iz samo jednog jedinog razloga - jer se igra zove Hitman i jer sam je čekao skoro 7 godina. Nakon toga ću je obrisati i nikad više instalirati. Makar je na Steamu dijelili besplatno. Eto toliko.
Nisam vjerovao, ali sada znam kakav je osjećaj dati igri nulu.
PS: možete mi dati TD koliko želite - temu sam maknuo iz liste koje pratim i sumnjam da ću navraćati ovamo opet.
Meni se igra svida, ja neznam sto se toliko zalite, igre je super, jedina zamjerka sto enam savanja, ostal oej sve super.
Meni se igra svida, ja neznam sto se toliko zalite, igre je super, jedina zamjerka sto enam savanja, ostal oej sve super.
Majke ti, šuti. Kao da nisi igrao prethodne Hitman-e.