Hitman: Absolution

poruka: 938
|
čitano: 210.005
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hitman 5, Službeno najavljen Hitman: Absolution
16 godina
Re: Hitman: Absolution
Brus Lee kaže...

Ljudi moji koji shit od igre {#},

ovo nema veze sa vezom,jedini razlog da igras ovu glupost je da nemas nista drugo pa da se tijesis sa ovim ispljuvkom od igre.

Apsolutno nikakvu slobodu nemas osim nekakvih bezveznih par nacina kako eliminisati metu,dobijas neke poene (pare)

za ucinjeno al su beskorisni,izazovi beskorisni uradio ih il ne uradio isto ga dodje tako isto i sa ovim poenima,

sakupio ih 3 hiljade ili 30 na kraju samo vidis taj zbir i nigdje ih vise ne vidis niti mozes sta kupiti za to.

Sve sto otkljucas od oruzja kostima ne mozes po svojoj volji koristiti,stoji tek radi ukrasa nekog u par misija imas izbor

sta ces i kako nositi,grafika sareno i mrsavo,gamplay dosadan nudi ti kao mogucnost da jednu misiju predjes na razlicite nacine

al ces za to dobiti jedno veliko nista kao nagradu a nije ni neka velika razlika u bilo kojem nacinu prelazenja,isto sranje drugo pakovanje.

Sve u svemu pokazalo se opet da danasnji developeri samo misle na lovu i da na racun slavnih naslova drze provjerene poslovice

dok ima ovaca bit ce i vune.

Igra je promasaj, full shit, ne isplati je se ni skinuti a kamol kupiti {#}

Čitajući ovaj post, srce mi se slama, ali u meni gori neki tračak nade da si u krivu i da će mi se dopasti igra :D hahahahah :) još je u procesu nabavke igra.

17 godina
neaktivan
Brus Lee kaže...
...

Sve sto otkljucas od oruzja kostima ne mozes po svojoj volji koristiti,stoji tek radi ukrasa nekog u par misija imas izbor

sta ces i kako nositi,

Ak imaš original onda bi trebao znati da sve to možeš koristiti. A ako nemaš, onda pls ni nemoj to komentirati i navoditi to otključavanje kao beskorisno.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
15 godina
neaktivan

nabavka u procesu,zivio SKD i rs linkovi ;) long live rezwa bb... vidiim dosta negativnih komentara,nadam se da ima bar malo lazi u njima   xD...

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Hitman: Evolution - From Blood Money to Absolution

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jeeee, bolje vijesti od ovih nakon ovakvog Absolutiona nismo mogli dobiti {#}

Ukratko, na Hitman igrama će od sad naizmjence raditi IO i Square Enix Montreal. Slično kako se radi na CoDu. S tim da u Square Enix Montrealu već rade neki ljudi koji su prije radili na Hitmanu za IO.

Nekako se moram složiti s autorom. Ne očekujem da će puno dobroga izaći iz ovoga. :/

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Noxer kaže...
Reedy kaže...

Provjerite " privatne trgovine " :)

cijeli jogurt je u akciji od prije 25 minuta  {#} SKDRW

jos od juce je tu, na partisu full speed

Ako sam ti POMOGAO, stisni hvala :D
15 godina
neaktivan

ajmo lagano jos 8 partova,valjda ih nece deletat ;))

i btw,ovaj RS nije normalan,daje mi full speed vec vise od godine dana,a koristim ovaj obicni free...

NS/ZD
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 20:53 (nazi commander).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

skinuo SKD verziju instalirao i kad izaberem tezinu na kojoj cu igrati izbaci hitman stopped working :( jel jos netko imao ovaj problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nazi commander kaže...

i btw,ovaj RS nije normalan,daje mi full speed vec vise od godine dana,a koristim ovaj obicni free...

Također, što god skidam preko rapidsharea daje full iako nisam premium korisnik :)

Još samo maalooooo :D

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
neaktivan

Igrao igru kod frenda i mogu reć da mi se sviđa. Malo su zbunjujući ti bodovi koji praktički sugeriraju način igre i ne daju potpunu slobodu, ali svejedno ima još uvijek puno načina da se pređe level.

Canon 500D + 18-55 IS + 55-250 IS, Speedlite 430EX II
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
nazi commander kaže...

Također, što god skidam preko rapidsharea daje full iako nisam premium korisnik :)

a ja se patim preko torrenta{#}

15 godina
neaktivan
hitmanovich kaže...
Tommy_123 kaže...
nazi commander kaže...

a ja se patim preko torrenta{#}

Meni preko Torrenta SKD ide preko 490 ;D Još 5 sati, sutra počinjem :)

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan

ja skinio igru, instalirao, i nakon sto izaberem tezinu, "stopped working".....

svi novi driveri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

eto probao, pa nije to loše :) okej je igra, na high postavkama bez msaa radi na 35-40 fps-a (što nažalost ne mogu podnijeti jer sam takav tip) te sam stavio na medium i radi na glatkih 60, a grafika i dalje okej :) hitman je ostao hitman, sve je to sličan način, doduše sam za sada samo 2 misije prešao al meni se igra sviđa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
WhiskeyInJar kaže...

ja skinio igru, instalirao, i nakon sto izaberem tezinu, "stopped working".....

svi novi driveri.

Instaliraj si Steam. 

15 godina
neaktivan

Stop {#} sa {#}.

Sve otvaram temu da pročitam nešto dobro vezano uz igru

a ne tko odakle skida i za koliko će mu se skinuti.

It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

koliko mogu vidit neces jos nista dobro vezano uz nju cuti ahahh ;)

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ok, prošao malo više pola igre i mišljenje se malo popravilo. Popustilo je malo i ono (možda pretjerano) početno razočaranje koje nekad kao veliki fan nečega osjećaš. Ima zbilja dosadnih levela. Ali ima ih i par dobrih.

Nekako razmišljam da su samo leveli veći, tj. samo da nisu podijeljeni u sekcije, ukupni dojam bi bio puno bolji. A priču i neke skriptirane scene bi još nekako i prožvakako.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 1:05 (ZC_Someone).
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina

isprobao na nekih 10-ak minuta i ne čini mi se na prvu uopće toliko loša igra koliko pričate,ali nešto konkretnije ću reći kada ju počnem igrati,trenutno sam zaokupljen Arkham Cityjem pa je Hitman na čekanju {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ZC_Someone kaže...

Popustilo je malo i ono (možda pretjerano) početno razočaranje koje nekad kao veliki fan nečega osjećaš.

Ista stvar kao i s Mass Effect 3. Nakon početnog šoka, kad se malo smire emocije, vidiš da igra i nije toliko loša, ali daleko je to od prethodnika. Makar je pomalo nerealno očekivati od vrhunske igre da nastavak bude bolji.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
15 godina
neaktivan

Odigrao prvu misijiu tj prolouge i mogu reć da sam zadovoljan. Ima starih tehnika, grafiak lijepa. Sad sam na 1 misiji. Zadovoljan, zadovoljan :)

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Brus Lee kaže...

Ljudi moji koji shit od igre {#},

ovo nema veze sa vezom,jedini razlog da igras ovu glupost je da nemas nista drugo pa da se tijesis sa ovim ispljuvkom od igre.

Apsolutno nikakvu slobodu nemas osim nekakvih bezveznih par nacina kako eliminisati metu,dobijas neke poene (pare)

za ucinjeno al su beskorisni,izazovi beskorisni uradio ih il ne uradio isto ga dodje tako isto i sa ovim poenima,

sakupio ih 3 hiljade ili 30 na kraju samo vidis taj zbir i nigdje ih vise ne vidis niti mozes sta kupiti za to.

sta ces i kako nositi,grafika sareno i mrsavo,gamplay dosadan nudi ti kao mogucnost da jednu misiju predjes na razlicite nacine

al ces za to dobiti jedno veliko nista kao nagradu a nije ni neka velika razlika u bilo kojem nacinu prelazenja,isto sranje drugo pakovanje.

Sve u svemu pokazalo se opet da danasnji developeri samo misle na lovu i da na racun slavnih naslova drze provjerene poslovice

dok ima ovaca bit ce i vune.

Igra je promasaj, full shit, ne isplati je se ni skinuti a kamol kupiti {#}

Bitno da si ti utvaraš da znaš što je dobro, a što ne. kakva grozota je to što svatko ima pristup internetu i samim time mogućnost pisanja gluposti. Skinuti piratsku verziju i još si uzimati za pravo ikome soliti pamet.

...kradem avatare
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 15:27 (briatore).
17 godina
neaktivan
cinco44 kaže...

Ista stvar kao i s Mass Effect 3. Nakon početnog šoka, kad se malo smire emocije, vidiš da igra i nije toliko loša, ali daleko je to od prethodnika. Makar je pomalo nerealno očekivati od vrhunske igre da nastavak bude bolji.

Samo kao što kažeš svejedno to nije to. A da nisu sje level dizajn bila bi to drugačija priča. Gotovo sigurno bi bila bolja od prethodnika.

Tommy_123 kaže...

Odigrao prvu misijiu tj prolouge i mogu reć da sam zadovoljan. Ima starih tehnika, grafiak lijepa. Sad sam na 1 misiji. Zadovoljan, zadovoljan :)

Prva te namami pa pomisliš da nije tak loše. Problematične su one kasnije.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 16:17 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan

Ma čist sumnjam, da mi se ne sviđa odma bi mi se to na početku desilo. 

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Čekaj da ti zadaci postanu odi od ovih vrata do onih. Prologe je tutorial tako da ne ulazi u obzir, Chinatowna je donekle klasične misija. Hotel još donekle prolazi, a onda tu negdje počne Doorman: Absolution. A ak ti se to sviđa, onda ti se ne sviđa Hitman ;)

I čekaj da ti se prvi put nakon reloada checkpointa respawna čuvar kojeg si prije dvije minute spakirao u ormar i ukrao mu odjeću :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 16:26 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
Tommy_123 kaže...

Čekaj da ti zadaci postanu odi od ovih vrata do onih. Prologe je tutorial tako da ne ulazi u obzir, Chinatowna je donekle klasične misija. Hotel još donekle prolazi, a onda tu negdje počne Doorman: Absolution. A ak ti se to sviđa, onda ti se ne sviđa Hitman ;)

I čekaj da ti se prvi put nakon reloada checkpointa respawna čuvar kojeg si prije dvije minute spakirao u ormar i ukrao mu odjeću :)

Ma zažmirit ću na to, kako bi se reklo dobar naslov ali istinski je izgubio dušu Hitmana :)

ELS BLAUGRANES <3
15 godina

Graphics Comparison - Hitman: Absolution

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Osobno, ovo mi je dovoljno da preskočim cijelu igru.

Picajzla?

Ne.

Perfekcionist - da.

It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
16 godina
forzzuk kaže...
ZC_Someone kaže...

Osobno, ovo mi je dovoljno da preskočim cijelu igru.

Picajzla?

Ne.

Perfekcionist - da.

Ma za ovo ne treba biti ni picajzla ni perfekcionist, ručno sejvanje bi trebalo biti sastavno dio ove igre.

Zamisli samo TES ili Dishonored sa checkpointovima, katastrofa. Jednostavno u potpunosti ubija mogućnost

istinskog planiranja i taktiziranja, a to je ono što definira Hitmana.

17 godina
odjavljen

stavio sam sve na ultra i igra se vuče ko krepana 30-40 fps,hd 7950...hitman je uvijek bio zahtjevan ali ovo nisam očekivao,hd 7950 je preslaba za sve detalje na ultra

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hitman 5, Službeno najavljen Hitman: Absolution
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice