Ljudi moji koji shit od igre ,
ovo nema veze sa vezom,jedini razlog da igras ovu glupost je da nemas nista drugo pa da se tijesis sa ovim ispljuvkom od igre.
Apsolutno nikakvu slobodu nemas osim nekakvih bezveznih par nacina kako eliminisati metu,dobijas neke poene (pare)
za ucinjeno al su beskorisni,izazovi beskorisni uradio ih il ne uradio isto ga dodje tako isto i sa ovim poenima,
sakupio ih 3 hiljade ili 30 na kraju samo vidis taj zbir i nigdje ih vise ne vidis niti mozes sta kupiti za to.
Sve sto otkljucas od oruzja kostima ne mozes po svojoj volji koristiti,stoji tek radi ukrasa nekog u par misija imas izbor
sta ces i kako nositi,grafika sareno i mrsavo,gamplay dosadan nudi ti kao mogucnost da jednu misiju predjes na razlicite nacine
al ces za to dobiti jedno veliko nista kao nagradu a nije ni neka velika razlika u bilo kojem nacinu prelazenja,isto sranje drugo pakovanje.
Sve u svemu pokazalo se opet da danasnji developeri samo misle na lovu i da na racun slavnih naslova drze provjerene poslovice
dok ima ovaca bit ce i vune.
Igra je promasaj, full shit, ne isplati je se ni skinuti a kamol kupiti
Čitajući ovaj post, srce mi se slama, ali u meni gori neki tračak nade da si u krivu i da će mi se dopasti igra :D hahahahah :) još je u procesu nabavke igra.