Heroes of the Storm

poruka: 621
|
čitano: 119.251
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Heroes of the Storm
AmonZero kaže...

Najavljen novi heroj. Još jedan iz warcraft svijeta 

Nadam se da ce uskoro neki heroj iz Starcrafta. 

ukay1000 kaže...
Random ljudi su glupi i... Rusi.

Boljka gotovo svake MOBA-e. 

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2015 14:24 (PROTECTOR).
16 godina
Heroes of the Storm

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Korisna stranica ukoliko vas zanima MMR rating, match history itd.

https://www.hotslogs.com/

In the end there will be only ( c )haoss ...
15 godina
ukay1000 kaže...
Ja sam krenul prije par dana nakon kaj sam skuzil kak popravit fps. Nemam frendace za igrat. Random ljudi su glupi i... Rusi.

Kako si popravio fps?

17 godina
Fps popravite da u blizzardovom launcheru namjestite da igru pokrece u 32-bitnom modu.
16 godina
odjavljen
Heroes of the Storm

Sonya + LiLi & Brightwing skupa = rastura sve. Gotovo pa nezaustavljiva...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
PROTECTOR kaže...
AmonZero kaže...

Ako obije ekipe doguraju do max lvla i ekipa i ako se pametno igra može se bez problema doć do preokreta.

Kada su obije ekipe na max lvlu onda kontrola mape (kampova i evenata) igra ogromnu ulogu.

Točno. U lategame-u teamfight je daleko važniji nego early - midgame jer je respawn time veći do te mjere da može značit poraz. Kako igra vremenski odmiče prostora za pogreške je sve manje i to je jedan od razloga zašto je Hots lakše igrati od Dote.

Manje prostora za greške = teža igra, pogotovo u PUG-ovima. Dota je bezveze, lošija od LOL-a. HotS je mnogo bolja igra jer uz manje umjetnog kompliciranja itemima, pruža daleko raznovrsnije i lakše preokretljive strategije. Ovisi o trenutku, situaciji, mapi... a timska igra je sve važnija.

17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Manje prostora za greške = teža igra, pogotovo u PUG-ovima. Dota je bezveze, lošija od LOL-a. HotS je mnogo bolja igra jer uz manje umjetnog kompliciranja itemima, pruža daleko raznovrsnije i lakše preokretljive strategije. Ovisi o trenutku, situaciji, mapi... a timska igra je sve važnija.

Dota je od samog početka takva, nema mjesta pogreškama, već u ranoj fazi je moguće napraviti ogormnu razliku (tzv. snowball efekt). Kod Hots-a to dolazi do izražaja tek u lategame-u. To je jedan od razloga zašto je Dota teža za igrati a jeli bolja/lošija je subjektivna stvar, nekome leži a nekome ne. Blizzard je povukao nekoliko dobrih poteza i dobio odličnu timsku igru.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
14 godina
Tonči kaže...
PROTECTOR kaže...
AmonZero kaže...

Ako obije ekipe doguraju do max lvla i ekipa i ako se pametno igra može se bez problema doć do preokreta.

Kada su obije ekipe na max lvlu onda kontrola mape (kampova i evenata) igra ogromnu ulogu.

Točno. U lategame-u teamfight je daleko važniji nego early - midgame jer je respawn time veći do te mjere da može značit poraz. Kako igra vremenski odmiče prostora za pogreške je sve manje i to je jedan od razloga zašto je Hots lakše igrati od Dote.

LoL na vecem elo-u imas 15 miniona manje od protivika izgubio si lane, i omogucavas protivniku snowball, sto znaci da to sto si napiso je potpuna glupost i bilo bi glup da je neka igra stara godinu dana kompleksnija od LoL-a ili DotA-e koje su tu 5+ godina.

LoL EUW - pomijac - https://500px.com/darkonakic HS-HotS Pomijac#2840
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.5.2015 20:26 (darko099).
16 godina
odjavljen

1. kompleksnost ne znači težinu, dapače

2. ne, nije glupo

3. DOTA i LOL su (imho) lošije igre

13 godina
Heroes of the Storm

Imho Hos je zabavan ali do Lola mu treba jos puno. Sori ali ovo je beta, a lol je 6 godina s nama i ja ne bih usporedivao uopce

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Heroes of the Storm

Kojeg heroja kupiti za 10k golda?

Sviđa mi se Diablo, dal vrijedi on, netko ga isprobao?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
walentkane kaže...

Kojeg heroja kupiti za 10k golda?

Sviđa mi se Diablo, dal vrijedi on, netko ga isprobao?

Meni je on odličan za tih 7k.

Ima gap closer i flip koji mu služi odlično za inijativu. Odličan je tenk, i ostali skilovi su isto super. Ja sam ga kupio nakon što sam ga isprobao u svom prvom tjednu u HotS.

Također sam uzet za 10k thralla i on mi je isto odličan.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
15 godina
neaktivan

Diablo je ok, no ipak nije više dobar koliko je bio. Ukoliko voliš tenkove Muradin i Anub su trenutačno najbolje opcije. 

Za 10k golda Jaina, Sylvanas ili Brightwing. Od 7k heroja išao bih na Falstada, Rehgara, Uthera ili Tyrande. 

In the end there will be only ( c )haoss ...
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.5.2015 11:37 (Leglo).
13 godina
Heroes of the Storm

Nije Uther što je nekad bio :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Heroes of the Storm

Decki krenuo sam igrati, svidja mi se igra mnogo. Sad reci da je ova igra bolja od lola i dote je glupost, stvar je ukusa, meni su odlicne sve tri igre.

Igram asssassine u HOTSU jer sam igrao slican role u LoL-u, u svakoj paritiji imam najvise kilova, sto znaci da sam uvijek prisutan tamo gdje je fajt. Nisam jos pohvatao metu, ako bi mi neko mogao objasniti bio bi zahvalan. Igra je laka za razumijeti, bar za sada. Moram reci da je ova igra osvjezavajuca, nakon 10 godina dote i 3 godine lola. 

Darko

0 0 hvala 0
16 godina
DarkoKwon kaže...

Decki krenuo sam igrati, svidja mi se igra mnogo. Sad reci da je ova igra bolja od lola i dote je glupost, stvar je ukusa, meni su odlicne sve tri igre.

Igram asssassine u HOTSU jer sam igrao slican role u LoL-u, u svakoj paritiji imam najvise kilova, sto znaci da sam uvijek prisutan tamo gdje je fajt. Nisam jos pohvatao metu, ako bi mi neko mogao objasniti bio bi zahvalan. Igra je laka za razumijeti, bar za sada. Moram reci da je ova igra osvjezavajuca, nakon 10 godina dote i 3 godine lola. 

Tu nema killova,a takoder takedown-ovi nista ne znace u samoj igri, mozes pobjedit a da nemas skoro nijedan takedown, samo timski i timski, radi ono sto je specijalnost te mape i nadmudri ih :)

battletag:MasnaKrvavic#2275
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 9:56 (dado16).
17 godina
U lolu i doti mozes imati one man army situacije. Ovdje nikako. Probao sam kerijat, pingat, pisat... makakvi. Sam ne mozes nista. Al' ima rusa bogtegleminokte... Eo me pas svaki drugi gejm ta sugava cirilica u chatu.
16 godina
odjavljen
Heroes of the Storm

To je ono što čini igru boljom: nema međusobnog nadmetanja, šupci od ljudi postoje, ali kad-tad skuže da od toga nemaju koristi.

Nažalost, veliki problem HotS-a su LOL i DotA igrači, koji prvih 10-200 partija (ovisi valjda o IQ-u) igraju tako da niti kuže niti ih je briga za map objective, timsku igru i sl. već zasjednu na neki lane i lupaju minione cijelu partiju, u svom svijetu u glavi. Ima i onih šupaka (znamo kakav je LOL community) koji u team-fightovima čuvaju isključivo svoj score, a manje pomažu timu ili cilju igre.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
To timsko shejranje iskustva je dvosekli mac. Zasto? Jer u dosta slucajeva losi igraci leechaju iskustvo koje bi boljim igracima dobro doslo. Ok ako igras premade pa znas s kakvima si, postoji komunikacija i slicno, ali soloQ je uzas. Zato u hotsu nema kerijanja. Mogli bi recimo uvesti nekakav tracking mehanizam koji bi pratio kaj se desava u timu i ako detektira izrazito loseg igraca (ne radi objective, slab "farm", nema ga u team fajtovima) da mu smanji dotok iskustva, istovremeno isto dijelilo boljim igracima.
16 godina
odjavljen
ukay1000 kaže...
To timsko shejranje iskustva je dvosekli mac. Zasto? Jer u dosta slucajeva losi igraci leechaju iskustvo koje bi boljim igracima dobro doslo. Ok ako igras premade pa znas s kakvima si, postoji komunikacija i slicno, ali soloQ je uzas. Zato u hotsu nema kerijanja. Mogli bi recimo uvesti nekakav tracking mehanizam koji bi pratio kaj se desava u timu i ako detektira izrazito loseg igraca (ne radi objective, slab "farm", nema ga u team fajtovima) da mu smanji dotok iskustva, istovremeno isto dijelilo boljim igracima.

Nema sheranja iskustva ni leechanja. Iskustvo je isto bio ti sam ili njih 9000 kraj tebe. Lošiji igrači mogu odmoći tako da lošim potezom pomognu neprijatelju (ti ga loviš, oni ga odbace, ili te Nazeebo zatvori u zombie krug npr.), ali prije će pomoći. Ne postoji algoritam koji će prepoznati lošeg ili dobrog igrača, jer je farm miniona ponekad (rijetko) jako koristan, ponekad su potezi koji svima izgledaju loši dosta dobri, ponekad su 4 igrača očajna, a jedan samo normalan pa bi ispalo da ne igra timski jer ne ide kao idiot za 4 nooba ginuti i sl.

Ono što igri nedostaje je high-level tutorial, tips & tricks; da napiše na ekranu: "do map objectives", "combine merc camps with pushes", "don't push yourself", "help wounded teammates".

Nažalost, ja već imam preko 2000 odigranih partija, a loš matchmaking sustav me konstantno ubacju s igračima do 100-300 max. Dobar dio quick matcheva provedem učeći ekipu kako se igra. Jučer sam se, igrajući Hammericu ubacio ispred Kael'Thasa da popijem Novine metke (Triple tap) umjesto njega - liku nije bilo jasno zašto, a jedan je komentirao da sam idiot. Ekipa ne kuži da je timska igra važnija od bilo čega, da je minuta off-timea za Kael'thasa i ja potpuno živ, štetnija od malo recoveryja za nas oboje ranjene... Te stvari je gotovo nemoguće objasniti nekim igračima, pogotovo hrpi Rusa koje spominješ, a koji ni Engleski ne znaju. 

17 godina
Ok, ti si s ovim gejmovima ko klinci u codu - "high skill 1900 sati, cb r12, clean". :)
Kuzim sad kaj oces reci. Ja sam malo pobrkal kak sustav dela.
Anyway, nemam nist protiv rusa, osim kad pisu na cirilici pa pokusavam prevesti.
A jos gori oni bez ikakve komunikacije - botine.
I se moze komunicirat s neprijateljskim timom (kao /all chat)?
16 godina
odjavljen
ukay1000 kaže...
1. Ok, ti si s ovim gejmovima ko klinci u codu - "high skill 1900 sati, cb r12, clean". :)
2. Kuzim sad kaj oces reci. Ja sam malo pobrkal kak sustav dela.
3. Anyway, nemam nist protiv rusa, osim kad pisu na cirilici pa pokusavam prevesti.
4. A jos gori oni bez ikakve komunikacije - botine.
5. I se moze komunicirat s neprijateljskim timom (kao /all chat)?

1. Ne, nego to ima smisla. Nakon nekih 500 igara očekujem da igrač već kuži što treba na kojoj mapi i kako se igra koji heroj, a ne da ne zna da mu Sylvanas može pobjeći kao duh preko zida ili da ne zna čemu služe mercovi. Od igrača s 1000 partija očekujem da pametno upotrijebi slow i boostere, da prvo ubije Malfuriona, a onda Diabla, a ne da lupa po Diablu dok ga Malfurion heala.

2. Na što misliš?

3. Ja imam. Ne samo da sam zaboravio pola ćirilice, nego ne znam ruski pa ne mogu prevoditi. Igraju na engleskom serveru, nek odjebu s ruskim i ćirilicom u javnom chatu. 

4. Još gore.

5. Moglo se u par navrata "general chat" opcija, ali ne znam radi li to više.

17 godina
Tonči kaže...

1. Ne, nego to ima smisla. Nakon nekih 500 igara očekujem da igrač već kuži što treba na kojoj mapi i kako se igra koji heroj, a ne da ne zna da mu Sylvanas može pobjeći kao duh preko zida ili da ne zna čemu služe mercovi. Od igrača s 1000 partija očekujem da pametno upotrijebi slow i boostere, da prvo ubije Malfuriona, a onda Diabla, a ne da lupa po Diablu dok ga Malfurion heala.

2. Na što misliš?

3. Ja imam. Ne samo da sam zaboravio pola ćirilice, nego ne znam ruski pa ne mogu prevoditi. Igraju na engleskom serveru, nek odjebu s ruskim i ćirilicom u javnom chatu. 

4. Još gore.

5. Moglo se u par navrata "general chat" opcija, ali ne znam radi li to više.

Ma imal sam neku krivu shemu u glavi. Kuzim da je iskustvo zajednicko i da sve kaj napravis svi profitiraju od toga, a ne samo pojedinac. Ja sam mislil da kad bi uveli algoritam kaj bi pratil korisnost igraca - da ih nagradi (s time da ne kaznjava ove slabije), i da bi bilo puno bolje za team nego ovak gdje ste svi "jednaki". Posto nema itema i zbog zajednickog iskustva kerijanje je nemoguce. Ne kazem da je to nuzno lose, ali upravo dok naletis na budale osjecas se nemocno kao nikad u zivotu :) Mozes komotnp /afk.

16 godina
odjavljen

To da - frustrira kad naletiš na loše igrače i ne možeš ništa nego ili čekati da izgubiš kupeći max broj bodova ili pomoći neprijatelju da izgubiš tako da se feedaš... što je odvratno. Ali ponekad neki to rade. Ja osobno uvijek skupim maksimalan broj bodova trudom bez obzira što je izgubljena partija. Znalo se dogoditi, a to je super, da čudom neviđenim pobijediš tako :D

17 godina
Heroes of the Storm

Gle, ak si oces biti frend ruka ruci mi smo Turci ja sam Turac ti si... Kel'Thuzad. 

Zovem se Steelrock, dodaj me. Na frend listu. Jer iskreno, nemam ni jednog frendaca jos na listi (ovi WoW njurci se ne racunaju).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Steelrock mora imat' broj još :)

17 godina
Tonči kaže...

Kako sam glup. #2233

10 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

dodajte me pa da igramo zajedno psihopat88#2341 800 gejmova odigranih rank 19 atm samo solo igram HL neigram previse bas zbog stresa igranja solo xd mmr neznam nekoristim hots log

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
ukay1000 kaže...
Tonči kaže...

Kako sam glup. #2233

Dodao bih te, ali nemam trenutno komp za igre pa će to pričekati tjedan vjerojatno...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice